172102
  • goodspeed
    Most miért provokálsz hmm ?:(
  • goodspeed
    Borg azért azt jobb ha tudod, hogy Burnbaby fórumán téged rendszeresen fikáztak...
  • BurnBaby
    és szerinted ez minket minősít?
  • BurnBaby
    tanultam. egy gondolatra sem vagy érdemes. és ezt most is mások okulására írom. te menthetetlen vagy.
  • goodspeed
    Mellesleg már régen nem TK-zom de ezt sok napellenzős nem veszi észre, ezért kell másik nickemet is igénybe venni, mert azon lehet veletek normálisan kommunikálni ,ugyanis ezen nem nagyon hagyjátok ...
  • j4n3k
    most ezzel nagynak érzed magad? ez itt senkit se érdekel, írjá privit...
  • goodspeed
    GoodSpeed nicknek gondolom szaladtatok volna segíteni ... :(
  • hungaryydani
    degecc
  • hungaryydani
    na jancsika majd 5-6 év mulva szolj be a ngyobbaknak, most lépj le, mert csörög a pizsama, és mégegyszer megkérlek, ne irogass a clanunk weblapján lévö chatfalra, mert nem mi tehetünk, vagy is mi:D, arrol hogy nem vettünk föl, de a te hibád, mert nem fogsz megváltozni, ja és menj hallgass egy kis eminemet, arra biztos álombamerülsz:)
  • item
    Te, ezt direkt csinálod ezt a 2 nickes irogatást ??

Nem lenne egyszerűbb ha tényleg megváltoznál, tényleg nem értelek, ez a viselkedés csak 1 tudathasadásos beteghez hasonlítható, mert egyik postoddal "anyázol", a másikkal meg segítséget kérsz és jó modorú emberhez illően megköszönöd..
  • JAG1
    Ne mond meg Borg. Én akarom kitalálni. :-)

Akkor IP címes módszer részemről törölve.
  • goodspeed
    hmm... annyit mondok, hogy fateromnak meg nekem nem ugyanaz a címem :) Ja és a másik nem vonalas :P (Mobil) :)
  • alma2
    shit marmint egyes szam mit tudom en hanyadik szemelyben irtam, a lenyeg nem konkretan neked szolt :)
    ahh talan egyes szam masodik szemelyben irtam, keso van mar szamolni :)
  • JAG1
    Jahh persze...
    Hiszen az előfizetés lakcímre vonatkozik. Tök mindegy, hogy hány van és az dialup-os é, vagy kábel. Mondjuk egy mezei júzer, nem tudja lekérdezni ip alapján a címet, csak az országot. Bár el tudom képzelni, hogy van rá megoldás. :-)
  • alma2
    bocs egyes szam elso szemelyben irtam rosszul, ertsd a nepre a megfogalmazast :)
  • joebacsi
    épp kérdezni akartam :)
  • Borg
    Amivel - hozzáteszem - semmit nem tudsz elfedni.
  • JAG1
    Hát igen. IP cím sokmindent elárul. Nekem IP nélkül is van tippem. :-)
  • goodspeed
    Azért hozzá teszem, hogy azon nickemet a másik net előfizetésemről használom :)
  • goodspeed
    Hiába egy modi vágja témát :) De még csak az egyik nickemet fejtetted meg, meglepne ha a következőre is rájönnél :P
  • Borg
    Azért ehhez is pofa kell, hogy az egyik hsz-ében húzzon titeket, rögtön a következőben meg más nicken segíséget kér :DDD
    Bár igaz, tudnék még példát mondani erre a BF2 topik "múltjából"...
  • barogabi
    mérföld/km ez milyen mértékegység ????

1mérföld=1,609344km
  • mesor
    Egyébként az eredetiben vannak elbaszva a tankok mert egy Abrams (M1A1) simán eléri a 45 mérföld/km-t!
  • mesor
    Írnák most olyan cifrát egy bizonyos embernek, de túl fáradt vagyok hozzá!

• uHs Gerzson
    Jó kis BF2 film (174Mb)
  • Danee
    A Lords of Battlefield klán tagfelvételt hidet.
    Feltételek:
    -eredeti Battlefield 2 játék
    -Teamspeak és MSN megléte és használata
    -Kultúrált viselkedés, jó csapatjátékosság

Jelentkezni lehet a klán weboldalán a publikus fórumban, vagy az alapító tagoknál játékban vagy MSN-en.
  • JAG1
    Nm.
  • JAG1
    Lottóznom kéne. :-)

Hoppá. Bots' nem neked szántam, hanem GoodSpeednek.
  • Robogo
    Az meglehet.;)
    De mi az,hogy hanyatt dobod magad megint egy stattol??
  • alma2
    mielott hanyatt dobod magad megint egy stattol, menj el a szerverre ahol jatszik es gyozodj meg rola mi a valosag, nagy esellyel vaj van a bajusza mogott :)
  • Bf2 Elite Group
    Köszönöm szépen a segítséget, megvan, tudom melyik mail címemmel rgiztem be, és ennek az IGN.com-on tett látogatásomnak tudható, hogy megbinyosodhattam róla ;), no meg a Te segítségednek ;)
  • Robogo
    Huuu ez tényleg kemény stat.Nem tudom,hogy tud így játszani.Úgy fejezném ki,hogy ez egy állat;)
  • goodspeed
    Köszi, nos ezzel a megállapításoddal nem tudok, és nem is akarok vitatkozni ;)Tény, hogy valóban nem egy nickem van itt, és valóban csak ezzel nem bírtok megbarátkozni, mivel a másikkal többet beszélgetek mint ezzel , és érdekes módon azzal egész jól elvan mindenki ;)
  • Polemius
    Köpőcsésze?
  • n003
    ennek eléggé teccetős a statja :))
  • n003
  • mNzJean
    bocsi nem neked cimeztem , hanem annak a kis-nek
  • mNzJean
    huha jössz a bf talira ? , akko bocs ./ bevagyokszarva smile /
  • JAG1
    Dánke...
  • dronkZero