172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
goodspeed #75588 Most miért provokálsz hmm ?:( -
goodspeed #75587 Borg azért azt jobb ha tudod, hogy Burnbaby fórumán téged rendszeresen fikáztak... -
és szerinted ez minket minősít? -
tanultam. egy gondolatra sem vagy érdemes. és ezt most is mások okulására írom. te menthetetlen vagy. -
goodspeed #75584 Mellesleg már régen nem TK-zom de ezt sok napellenzős nem veszi észre, ezért kell másik nickemet is igénybe venni, mert azon lehet veletek normálisan kommunikálni ,ugyanis ezen nem nagyon hagyjátok ... -
j4n3k #75583 most ezzel nagynak érzed magad? ez itt senkit se érdekel, írjá privit... -
goodspeed #75582 GoodSpeed nicknek gondolom szaladtatok volna segíteni ... :( -
degecc 

-
na jancsika majd 5-6 év mulva szolj be a ngyobbaknak, most lépj le, mert csörög a pizsama, és mégegyszer megkérlek, ne irogass a clanunk weblapján lévö chatfalra, mert nem mi tehetünk, vagy is mi:D, arrol hogy nem vettünk föl, de a te hibád, mert nem fogsz megváltozni, ja és menj hallgass egy kis eminemet, arra biztos álombamerülsz:) 

-
Te, ezt direkt csinálod ezt a 2 nickes irogatást ??
Nem lenne egyszerűbb ha tényleg megváltoznál, tényleg nem értelek, ez a viselkedés csak 1 tudathasadásos beteghez hasonlítható, mert egyik postoddal "anyázol", a másikkal meg segítséget kérsz és jó modorú emberhez illően megköszönöd.. -
Ne mond meg Borg. Én akarom kitalálni. :-)
Akkor IP címes módszer részemről törölve.
-
goodspeed #75577 hmm... annyit mondok, hogy fateromnak meg nekem nem ugyanaz a címem :) Ja és a másik nem vonalas :P (Mobil) :) -
shit marmint egyes szam mit tudom en hanyadik szemelyben irtam, a lenyeg nem konkretan neked szolt :)
ahh talan egyes szam masodik szemelyben irtam, keso van mar szamolni :) -
Jahh persze...
Hiszen az előfizetés lakcímre vonatkozik. Tök mindegy, hogy hány van és az dialup-os é, vagy kábel. Mondjuk egy mezei júzer, nem tudja lekérdezni ip alapján a címet, csak az országot. Bár el tudom képzelni, hogy van rá megoldás. :-) -
bocs egyes szam elso szemelyben irtam rosszul, ertsd a nepre a megfogalmazast :) -
épp kérdezni akartam :) -
Borg #75573 Amivel - hozzáteszem - semmit nem tudsz elfedni. -
Hát igen. IP cím sokmindent elárul. Nekem IP nélkül is van tippem. :-) -
goodspeed #75571 Azért hozzá teszem, hogy azon nickemet a másik net előfizetésemről használom :) -
goodspeed #75570 Hiába egy modi vágja témát :) De még csak az egyik nickemet fejtetted meg, meglepne ha a következőre is rájönnél :P -
Borg #75569 Azért ehhez is pofa kell, hogy az egyik hsz-ében húzzon titeket, rögtön a következőben meg más nicken segíséget kér :DDD
Bár igaz, tudnék még példát mondani erre a BF2 topik "múltjából"... -
barogabi #75568 mérföld/km ez milyen mértékegység ???? 
1mérföld=1,609344km -
Egyébként az eredetiben vannak elbaszva a tankok mert egy Abrams (M1A1) simán eléri a 45 mérföld/km-t!
-
Írnák most olyan cifrát egy bizonyos embernek, de túl fáradt vagyok hozzá!
-
Jó kis BF2 film (174Mb) -
A Lords of Battlefield klán tagfelvételt hidet.
Feltételek:
-eredeti Battlefield 2 játék
-Teamspeak és MSN megléte és használata
-Kultúrált viselkedés, jó csapatjátékosság
Jelentkezni lehet a klán weboldalán a publikus fórumban, vagy az alapító tagoknál játékban vagy MSN-en. -
Nm. -
Lottóznom kéne. :-)
Hoppá. Bots' nem neked szántam, hanem GoodSpeednek. -
Az meglehet.;)
De mi az,hogy hanyatt dobod magad megint egy stattol??
-
mielott hanyatt dobod magad megint egy stattol, menj el a szerverre ahol jatszik es gyozodj meg rola mi a valosag, nagy esellyel vaj van a bajusza mogott :) -
Bf2 Elite Group #75559 Köszönöm szépen a segítséget, megvan, tudom melyik mail címemmel rgiztem be, és ennek az IGN.com-on tett látogatásomnak tudható, hogy megbinyosodhattam róla ;), no meg a Te segítségednek ;) -
Huuu ez tényleg kemény stat.Nem tudom,hogy tud így játszani.Úgy fejezném ki,hogy ez egy állat;) -
goodspeed #75557 Köszi, nos ezzel a megállapításoddal nem tudok, és nem is akarok vitatkozni ;)Tény, hogy valóban nem egy nickem van itt, és valóban csak ezzel nem bírtok megbarátkozni, mivel a másikkal többet beszélgetek mint ezzel , és érdekes módon azzal egész jól elvan mindenki ;) -
Polemius #75556 Köpőcsésze? -
n003 #75555 ennek eléggé teccetős a statja :)) -
n003 #75554 
-
bocsi nem neked cimeztem , hanem annak a kis
-nek
-
huha jössz a bf talira ? , akko bocs ./ bevagyokszarva smile /
-
Dánke... -
Lábtörlő, inkább?