172102
  • EgriAti22
    nekem így se megy az 1.2-es patchal csak 1.0-ással mert van crackem
  • SigS
    bf2mini-skl
  • TS Zolly
    Hm. Nekem is az alapszakmám villanyszerelő. 505/1-es. De rengeteg házat megcsináltunk igy is komlett. Közben meg Pösten tanultam a lift elméleti részét. Voltak megrendelő részéről pár diplomás ember, hááát, az iq szinvonaluk révén nem néztem ki belöllük a fősulit.
  • EgriAti22
    valaki feltudná rakni a mini imagét mert nekem a GameCopy-ról nem szedi le.
  • Hatt
    Multkor írtál 1 privit hogy vegyem le rólad a bann-t. Csak szeretnék szólni hogy nem én voltam hanem a program mivel bizonyos időtartamra lettél beírva. Viszont kitűnő alany vagy hogy kipróbáljam milyen nagyságú számot lehet megadni a proginak.
    Nehogy azd hidd hogy Pharolas rossz ember, nálunk már felvételi követelmény lesz lassan a bannolásodra történő kiképzés
  • Pharolas
    Ott a pont.
  • JAG1
    Hol tárolja a hangokat a BF2?
    Ki lehet valahogy szedegetni őket?
  • Me0w
    Az a baj kispajtas, hogy azt felejted el: a jatek nem arra az egy korre korlatozodik, minden ember emlekszik arra milyen aranyos dolgaid vannak/voltak :P
  • mesor

Szar a helyzet mi? :P
  • David2006
    már nincs is chatbox miről beszélsz?
  • DummyBoy
    Valszeg azért, hogy ne játtszál rendszeresen ... nem?

• j4n3k
    nem
  • uHs Gerzson
    mert olyan a hírneved?
  • Polemius
    Csak egy kérdés: nem sajnálod, hogy soha nem mehetsz el egy LAN partira vagy egy BF találkozóra sem?
  • j4n3k
    minek bannolsz mikor rendesen játszok?
  • leveskocka
    kedves oregem,neked milyen vegzettseged van,hogy a szakmunkasokat lebunkozod?en szakmunkaskepzoben kezdtem,melo mellett erettsegi, foiskola(ugyanis papa+mama nem tolt hatulrol,mert csorik vagyunk),de az alap nalam a villanyszerelo.annyira szeretem az ilyen arcokat mint te akik felulrol(?) szepen tojnak az kisebb vegzettseguekre.te amugy mi vagy?dr.orvosovics orvosov?esetleg verprofi programozo,aki 2-es szamrendszerben tolja?na megneznem en,hogy mit csinalnal villany nelkul,ha a bunko villanyszerelok kikapcsolnak a feszkot:)
    jah,es lattam mar ketdiplomas embert,aki koszonni nem birt,ha bement egy idegen helyre.1 ev alatt megtanult.hany evig szerezte a diplomat?:)
  • uwu
    Ja nem a nagyot hívták tökinek.
  • uwu
    Vagy kis lebovszki nem?
  • Robogo
    OKé értem.;)
  • uHs Gerzson
  • Pharolas
  • TS Zolly
    Én más nevet szerettem volna adni, de az asszony nem engedett. Nem is tudom a nevén szólítani, egyszerűen csak Tökinek hivom.

De tök mindegy mi a neve, akkor is az én fiam.
  • TS Zolly
    Előkerült gs.
  • leveskocka
    437 uj uzenet...mi az isten volt itt 2 napig?:)
  • Pharolas
    A mai napom is jól kezdődik. Janek tegnap feljött a 7th szerverre, és belépett a squadomba. Észre se vettem, csak tsen szóltak, hogy na ez már megint feljött, én meg mondtam a squadba, hogy pill nem leszek egy percig mert kibannolom janekot (mert ugye az sgn nekem címzett baráti posztok után ez szent kötelességem)...erre a jól megszokott mosolykeltő hang kabbeakurvaanyádgeci szólammal odaköszönt nekem, majd lelépett magától

Jó tudni, hogy nem csak én vagyok fent a kisöreg haversági listáján

• schrank
    amikor én isibe jártam akkor az egész iskolába egy fő dániel nevezetű létezett de azt is inkább a vezetéknevén szólítottuk
  • ERykk
    lol, én ismerek néhány gyereket, de egyiket se hivják Bencének
  • TS Zolly
    Én fiam is Dániel.
  • Gerbill
    A leggyakoribb fiú gyereknév a Bence.
  • schrank
    miért kellett a rendszerváltáskor minden második fiú csecsemőt dániel-nek nevezni
  • Danee
    az én voltam :)
  • 3TOMI3
    teh vagy szado mazsi danee vagy vki másal keverlek???
  • hungaryydani
    Na joreggelt mindenkinek, ja és kis barátom jancsika, azt hiszed rád kiváncsi valaki???Söt azokra amiket irogattál a chatboxunkba??? Ja te
  • 3TOMI3
    hello mester
  • uHs Gerzson
    Teljes modifikációt még nem.
  • lac coo
    Adtak már ki valami használható modot BF2 alá ?

THX.
  • TS Zolly
    Hidd el, Borgot nem csak ott fikáztuk, itt is. De ö legalább a többséghez idomult, és már jófej. De te ezt soha nem fogod elérni, hogy itt bárki is megkedveljen.
  • uHs Gerzson
    [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1093362080]Point of existence 2 update #67+video[/URL]
  • JAG1
    Hiszek a változásban. Mindenkinek (illetve a nagytöbbségnek) benő a feje lágya. Én is ba****tt rossz gyerek voltam. Viszont azt meg kell értened GoodSpeed, hogy ahhoz, hogy téged itt elfogadjanak, nem elég normálisan viselkedned. Ne várd, hogy azért mert nem teszel rosszat, mindenki hanyatvágja magát tőle. Az az alap, hogy normálisan, kultúráltan viselkedsz. Neked ennél jóval többet kéne teljesíteni, hogy meggyőzd a népet a változásodról. Illetve biztos lesznek olyanok is, akik az életben nem bocsájtanak meg. Nehéz ügy, nem irigyellek.
  • DummyBoy
    Nemlehete a kishülyegyereket eltakarítani innen? Lassan már nagyon fárasztó ... főleg így reggelente ... hmm?