172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
júj ki volt az?!?!?!?! 
-
Ha Ő is énvagyok, mindhármunkat kinyírom. :-) -
Erre a csákóra van egy tippem, hogy ki lehet. A klántársaimnak már mondtam is tegnap délután. HANGSÚJOZOM, EZ MÉG CSAK TIPP. Viszont kíváncsi vagyok, hogy aki játszott vele tegnap, kire tippel. /Nem kezdő player!!!/ -
gs már 2-3 éve ugyanilyen retardált, mindig előjön ez a mostani lemez bizonyos időközönként...az egyedüli megoldás az lenne, ha running masszívan törölné minden beröfögését, mert bant nemhiszem, hogy kapna, mert a ződlogós még külön élvezi, hogy szítja itt a tüzet, hátha valamelyikünk velősebben beszól neki, és kiteheti innen 1 hétre, meg élvezi, hogy csontig nyal neki a kicsi szivünk :) -
Mert "Ő" atz élvezi pont, ha tüzet szíthat ahol megjelenik... Játékban a sok DTK, itt a kettős megjelenés (hozzászólás), és mindezek közben odahaza jót röhög a pofánkba a monitor elött, majd összedörzsöli a tenyerét és elégedetten mondogatja magának: "Na, ezt is megcsináltam"!!! -
Nézd. Én pont le***om ki-mit gondol rólam. Nem is igazán akarok itt megfelelni senkinek. Van egy-két figura, akiről megvan a véleményem, de azt általában meg is mondom. Mellesleg, nincs másik nickem. (illetve van a Joebácsi, de az titok.) Segíteni próbálok amiben tudok, és ha ez valakinek nem tetszik, tehet egy szivességet. Ennyi.
Te egy kicsit más helyzetbe vagy. Nem ismerem az előzményeket, de jócskán tehettél a tűzre, ha ennyien kibuktak rád. Neked kell eldönteni, ér e annyit a Scene, hogy megváltozz. Hozzátenném, vannak itt nagyon jó arcok, akik miatt érdemes lenne kicsit átgondolnod a viselkedésedet. Viszont azt nem értem, ha más nicken jól elvagy, akkor mi értelme ezzel szítani a tüzet. Miért nem vállalod a véleményed? Vagy akár az összeveszét mással, ha megmondod a frankót? -
TS Zolly #75661 Borg, mintmár említettem, sokat változott, elfogadta e scene belső világát. Volt idő, mikor énis megtudtam volna fojtani egy kanál vizbe. Alkalmazkodott hozzánk, nem ugy mint te. Nagyon sokat kell fejlődnött, hogy itt ugyan ugy eltudjanak téged viselni, mint Borgot. Hosszú, meredek, rögös út lesz ez neked, de nem lehetetlen.Kezd pl azzal, soha nem antiszociális csürhézed le az embereket. Ha normálisan állsz hozzá a fórumon lévő emberekhez, elöbb utobb neked is lesz hely. És ehez megint nem kell egyetem, csak egy kis ész. -
A gamecopyról szedd le az új Daemon tools-ot is. Hátha az a gond. Ott van, ahol a miniDVD.
A MiniDVD-ben nemsok érdekes dolog van számodra. A FAQ-ban le van írva a telepítés menete. Soha ne Carck-eld, mert akkor már nem fog felmenni a patch. Az is elképzelhető, hogy nem vagy rendszergazda a saját vasadon. Erre is van leírás a FAQ-ban. -
goodspeed #75659 Látod ezért érdemesebb a másik nicken fórumozni, mert a sok dilettáns, azzal nem piszkálja az embert. Azért gondolj bele, ez annyira antiszociális csürhe, hogy még kikezdenek egy olyan rendes tagot is mint amilyen Borg, és aki ráadásul modi... most ezeknek feleljen meg az ember ? -
áhhhh én hagyom ezt a patch-os szart letöltöm a mini imagét be muntólom rámegyek az ikonra semmi utána már csak idegésgből megkrekelem de nem megy ez egy nagy szar!!
ui.: Az lehetséges hogy ha mini imagét bemúntólom akkor a Sajátgépbe meg kéne tudnom nyitni?? -
akkor jelentkeznék 

-
LOL :-D -
Most akkor jól tökönrúgom magam. :-D
Majd csinálok egy "SG-ről kiutáltak" klánt. :-)
-
Tudja valaki, mitől van az, hogy Fraps-sal felveszek valamit, és visszajátszásnál nagyon sokat késik a hang a képhez képest? -
:DDD -
jaa, a franc elfelejtettem nicket váltani, mind1, már ugyis mindenki tugggya :( -
nincs mit -
na csak összejött!!
Kösz JAG1 -
nemnem, énvagyok te, csak téged utálnak, engem szeretnek :P -
Europe Mirror 1 - Enter - L A T E S T G A M E S alatt jobbra Game Index - Battlefield 2 - Battlefield 2 [ALL] No-DVD/Fixed Image #3 - File Archive [18.7 MB] balra floppy klikk - Mirror 1. -
Hogy kell pontosan letölteni a GameCopy-ről hátha én rontotam el valamit? (de mondjuk már töltötem innen) -
Jót kuncogtunk... -
GS nickje Ja-val kezdődik? 
Najó neemm nem akartam senkit megsérteni.

-
Tevagy GS. Én sejtettem. :-D -
lebuktam, pitsába
:(
-
Hát 19MB-ot most nem szívesen töltök fel, 64K feltöltési sebbel.
Próbálgasd csak a gamecopys oldalt. Műxik az. -
A kérdés már csak az hogyha másik nicken tudnak normálisan viselkedni akkor az eredeti nevükkel miért nem tudtak az elejétől kezdve?
-
Borg #75640 Nem ő az egyedüli, akit kiutáltatok, és azóta másik nicken a scene oszlopos tagja itt. Lol. -
kösz -
Fórum => Fórum menü => Beállítások -
tudom hogy ez nem egy ide illő kérdés de én még itt az SG-n kezdő vagyok
de hol tudnám beállítani az aláírásomot stb.-t?? -
nekem az nem jön de más jön a GameCopyról
nem tud azt a GameCopy-sat felrakni rapid-ra vagy valahova?? -
Nem értem, miért nem tudod leszed a Gamcopyról. Most néztem, simán jön. -
megpróbálom -
Uninstall - feltesz újra - NEM crackel - 1.22 patch felrak - MiniDVD bemountol - játszik. -
Az a nagy igazság, hogy én a fősulin megtanultam, hogy a diploma SEMMIT nem jelent ...
Voltak olyan diploma előtt álló (Azóta végzett ...) jogász és közgazdás ismerőseim, hogy egy fénymásoló kezelését nem merném rájuk bízni ...
Végzett informatikus ismerősöm, akinek lövése sincs arról mi az a kütyü amibe bedugja a billentyűzetet, arról főleg nem hogy min dolgozik épp ... stb ...
Ellenben van olyan szakmunkás ismerősöm, aki nem biztos hogy elcsúszna a MENSA teszten ... SOHA nem akart egyetemre járni ... neki jó ez így is ...
Szóval az iskola nem minden ... -
van crack eddig végig néztem a FAQ-ot de nem megy az 1.2-vel -
degecc:D, ez jo volt, 

-
ddt500 #75630 Ehhez csak annyit, hogy Én még sohasem játszottam ezzel a Janek nevezetű illetővel, de már most erős fenntartásaim vannak vele kapcsolatban.Ha itt ennyien utálják az nem lehet véletlen. -
És ha van az 1.0-hoz cracked, akkor azzal mit kezdesz?
Ott van fent a piros kettes alján egy F.A.Q. felirat, mögötte megtalálsz minden leírást.