172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Szal akkor nem csak nekem lett etalon ez a Loituma 
-
A külső fórumunkat ugyan úgy látogatjuk, mint a belsőt. A jelentkezőkkel történő kapcsolattartásra ki van jelölve egy társunk. Ő istápolja ezeket a dolgokat. Az utóbbi napokban egyéb elfoglaltsága miatt nem reagált szerintem a megkeresésedre. Türelem.
-
gyakoroltam...néha már sikerül szétlőni a repcsit 
mellesleg:egyszer már eljutottam hiba nélkül a másik reptérig is,csak onnan meg nem tudtam merre kéne menni
-
Akkor lehet gyakorolni.:)
Mi se helikopterrel szulettunk.:) -
asszem ha én beraknék egyet,mindenki rajtam röhögne,én már a repcsit sem tudnám szétlőni
-
Grat ez is szep repules 
Bar mintha a te geped serulekenyebb lenne
Lenyultad a csengohangom?
Alma: Amugy a joy vs. bill+eger iranyitast szerintem nem lehet 1 kalap ala venni, mert a joy -al folyamatosabb az iranyitas, de harc kozben viszont az eger+bill -el joval gyorsabban lehet le reagalni helyzeteket. -
meg ilyen erővel (ha a lopás is az lenne),tegnap 7th-ösöket is kellett volna kickelni(Sig volt az egyik,a másikra nem emlékszem 
),mert ők meg Daqing Oilfields-en folyton a J-10-re hajtottak...még jó,hogy az AK-m erősebb volt,meg a gránátom,mikor már bennt ültek
szóval:a lopás nem bűn,ha nem öl senkit,ezt tessék észben tartani
-
szintén
-
Jó reggelt!... -
uwu #75818 
-
uwu #75817 Lopni azért lehet, az nincs leírva, hogy tilos a lopás.
Csak ölni nem szabad. Volt párszor, hogy nem jutott tank, elloptam az ellen üres főbézéről, de senki nem szólt semmit. Ha ezzel szabályt sértettem bocs, de nem hiszem, hogy bárki játékát elrontottam volna. -
Jó volt a közvetítés ... remélem felvette valaki :)
Kedvesem majdnem eldobta az agyát mikor rájött mit hallgatok :)
A ma estit vegyétek ám fel mindenképp ... erre kiváncsi vagyok nagyon ...
Dzsó! TV közvetítés nem lesz legközelebbre? :) :) -
Alma, promi...tessék itt van még egy helis (58.8mb) aki bill+egér combóval nyomja. 
Bár már kezdetben odacsaptam a helit, majd a jcsres war után csinálok valami cifrábbat. -
Zolchi!!! Olvasd el a server szabályokat és azután magyarázz!! Azért még senkit nem rugtam ki amiért lelőtt, akár 3x is egymás után, de a foglalhatatlan base támadása és onnan bármilyen ármű lopása tilos!! Te ezt követted el ezért kaptál kicket figyelmeztetésűl és nem Bannt!! Thx a játékot jó csaták voltak!! -
FaRockHUN #75813 Mai napon én is játszottam a 7TH serverén és észrevételem szerint nem ők rúgnak ki, hanem a server rúgdos le mindenkit... Hozzá kell tennem, hogy tömegesen...
Joe-t is lerúgták...
Pedig tudtommal vele nincs bajuk.
Tehát itt is él, hogy előbb kérdezz... ;) -
FaRockHUN #75812 Grat mindkét csapatnak... -
grat frx szép volt de grat a vesztes csapatnak is jo mecs lehetet -
Fölháborító amit a 7th serveren művel a rambo gyerek!
Kétszer dobott le mert abáltuk őket. Semmi bc meg ilyesmi,velük ellentétben.
Azzal az ürüggyel,hogy sokat tk-ztam,holott egy sem volt.
hárman is igy jártunk!!!!!! Ha játszik valaki viselje el a vereséget is!
Ennyit a 7th serverről!
-
a második körben végül nem a falut foglaltátok vissza, hanem az építkezést fogtátok meg, és bár ígyis kialakult az állóháború, de ez nem a sínek mentén, hanem két fronton, de ez sokat nem változtatott a lényegen :)
nagytesó azé figyelt :D
amúgy jókis beszámoló
-
Na, írtam egy "kis" beszámolót a meccsről!:D Hátha valakit érdekel...
FRX - Horda - Infantry Kupa Bronzmeccs
Ma este megmérkőztünk az FRX csapatával a 3.helyért az Infantry Kupában. Az ellenféllel gyakran találkoztunk már gyakmeccsek keretében és mindig kemény csatákat vívtunk ellenük. Nézzük, hogy alakult a meccs!
Gulf Of Oman
MEC oldal
Arab oldalon kezdtük meg ezt a fontos mérkőzést. Gyorsan befoglaltuk a City pontot, míg az FRX lehúzta a Villaget. Ők jöttek az építkezés felé, de sikeresen vertük vissza támadásaikat. Közben nem hagytuk őket "pihenni" és folyamatosan támadtuk a hátsó (BeachHead) pontjukat. Néha sikerült is lefehéríteni, de birtokolni nem sikerült. Közben ők is megtették ugyanezt az építkezéssel, de a támadást visszavertük. Kicsit rosszul csoportosítottunk, ezért közben elbuktuk a Cityt, de szerencsére közben sikerült lehúzni a tengerpartot, amit késöbb "visszacseréltünk" a Cityre. Ekkor még hátra volt a kör fele, de mindkét csapat ugyanazokat a pontokat birtokolta, mint a meccs elején. Egy kisebb állóháború alakult ki a vonat mellett, majd szép lassan végetért a kör.
FRX - Horda 119-103
USA oldal
USA oldalon az FRX gyorsan befoglalta a Cityt, majd a spawnfutást alkalmazva ugyanakkor ért a Villagehez, mint mi. Egy jó 2 perces csata után a pont végül is a mienk lett. Tartottuk egy ideig, mert az ellenfél keményen támadott az egyik kisházból spawnolva. Idővel sikerült egy squadot eljuttatni a Cityhez, amit le is húztunk. Közben a Village arab kézre került. Visszafoglalni csak a City elvesztésével sikerült. Így az elöző körben is zajlott állóháború alakult ki a vonat két oldalán. Mindkét csapat próbálkozott pontot foglalni, de egyikünk sem járt sikerrel.
FRX - Horda 94-74
Sharqi Penninsula
MEC oldal
Ellenfelünk választott mapján MEC oldalon kezdtük a meccset. Lepörgetésre törekedtünk és ennek reményében keményen is támadtunk. Az Officet sikerült is lehúzni az építkezéssel egyetemben. Mivel az ellenfélnek csak egy pontja maradt, így nekiindultak az építkezésnek, amit párszor le is húztak, de mindig visszafoglaltuk. Közben folyamatosan támadtuk a TV-tornyot, de a claymoreok sajnos kifogtak rajtunk. Ellenfelünk a kör végéig tartotta a tornyot, mi pedig a sok halál miatt kicsit lepörögtünk. Így ezt a kört is az FRX csapata nyerte - hozzáteszem - nem kis nehézségek árán.
FRX - Horda 106-82
USA oldal
Egyetlen esélyünk a győzelemre az lett volna, ha végig birtokoljuk az összes pontunkat, így lepörgetve ellenfelünket. Sajnos a számításba hiba csúszott, mert elég gyorsan elbuktuk az Officet, de szerencsére sikerült visszaszerezni. Közben persze az építkezés került arab kézre. Az FRX folyamatosan támadta a TV-tornyot, majd mikor visszavertük őket, mentek egyből az Officre. Az építkezésnél a daru már meghajlott a sok embertől, mert mindkét csapat onnan ugrálva foglalta a pontot. A kör közepe táján végre sikerült visszaállítanunk az alapállapotot(mind 3 pont a mienk volt), de csak kb. 20 ticketet sikerült ezzel nyernünk, mert hamar elbuktuk az építkezést. A toronynál végig hatalmas csaták zajlottak. A csapatok felváltva birtokolták a pontot, de végül a mienk maradt a meccs végéig.
FRX - Horda 102-90
Összesítve
421-349 az FRX javára! Gratulálunk nekik!
Úgy érzem a Horda csapata kihozta a maximumot(sőt, talán sokkal többet is) magából az Infantry Kupán. Egy kemény ellenféllel szemben maradtunk ma alul, de egyáltalán nem szomorkodunk! Nekik gratulálunk, mi pedig folytatjuk tovább amit elkezdtünk: játszunk tovább mindenfajta elvárás nélkül, ahogy eddig is tettük!
A Horda legyen veletek!:D
És grat fiúk a 4-ik helyhez! -
atwe #75807 Legjobb az volt mikor eljutotam mögéük vagy 5 frx elkezd rám löni mindenel futok futok mögém nézek folyamatosan tüzelnek jo megfordulok 3 leszedek erre megjelenik 4 és belém ereszti tárat
legalább headshootokat lehetet küldeni ezerel :D mert egy hordásra 3 frx jutot .)(aki támadot) :)
-
Atwe mindig te voltál a kis sunyulós elöre menö gólyofogó csapattárs :D -
atwe #75805 Jaja sarkin nem lehetet sehogyse feljutni arra a rohat zászlora .)Tv
Bárhogy probáltuk 2 sniper meg claymor miatt lehetetlen volt .)
Omanon meg vasut mint egy filmbe .) Nyugaton a hejzet változatlan :D
jo volt mecs volt benne minden .) Ma ti voltatok jobbak :)
-
Nem ők baszták el mert túl szorosan egymés mögött másztak fel a létrán! :D -
nah, akkor még kevésbé csodálkozok, te voltál az, aki összebeszélt atwe-vel, és badsec-el, hogy statfarmoltok éles meccsen, szal nc :DDD
(atwe előre, claymore->bumm, badsec felkellti, atwe előre, claymore->bumm, badsec felkellti.....és eztmég így jópárszor :D, csak a végét elcseszted, mert 1 claymoretól meghaltak mindketten :)) -
Nemgond, úgyis sokat tévedtem így is :D -
KTC feküdt a lépcsőnél supportal. -
Én voltam többek között az egyik sniper! :P -
Ja ő feküdt állandan a lépcső feljárónál :D -
jah megis jegyeztem, hogy mekkora csíter lamivoltál :P
te dobáltad a supportcsomagot a csipásotoknak a claymoreokhoz, ha jól emlékszem? -
Azt a mindenit. A köreredményeket elnézve tényleg igen szoros meccs lehetett. Gratula mindkét klánnak.

-
Harmadik körben ki is lógtam a 21-0-as K/D arányommal! :P -
En ugy hallottam vegig asszondtak, hogy jo az frx, csak ez a Mesor gyerek kilog onnan... :DDD -
Hát igen, amig nincs felvétel addig csak azoktól kapunk visszajelzést akik halgaták :) -
Ha valaki felvette akkor dobjon linket, mert szívesen visszahallgatnám és akkor mondanák véleményt a közvetítésről. :P -
nyah faszányos kis möccsöcske volt, grat a csapatoknak!
gondoltam, hogy sokan rászexuálnak a hangomra, tekintsétek fícsörnek, a show része :D
nah holnap nagyjábol ugyanitt, ugyanekkor, ha valakinek van valami javaslata, ne habozzon leirni, mi is igyekszunk a profizmus felé konvergálni :) -
Jó mecs volt Horda, köszönjük!!! ;) És szerintem nem a csoda miatt jutottatok el idáig hanem mert jók vagytok!!!
A közvetitésért meg külön köszönet Gerzsonnak és Joebá'-nak, remélem felvette valaki, nagyon meghallgatnám
-
Grat!
Mindkét félnek! /csapatnak:)/
-
Ha megnézed, 3 kék van, + 1 a tetőn, tehát tető tiszta.
A zászló nem moccan, tehát 3 embernek ott kellett volna lennie, de nem volt, mert a foglalási határ az volt, ahol én álltam! Hárman foglaltunk egyszerre, tehát hogy nem moccanjon a zászló, min 3 embernek kellett volna lennie!
A hang amit hallasz, egy autó, amit a tetőn lévő emberke jelzett, csak a tömörített verzióba nem látszik a 3D mapon!
Bocs, de ez így volt, ha megnézed, a mellettem lévő manus elég rendesen kereste az ellent, de Ő sem talált senkit!
Ellen az az 1 volt, aki kiszedte a lövészt, de az a lépcsőnél, ahonnan nem foglalható a zászló!
Kértem UAV-t, mert tudtam, hogy ez egy érzékeny pont, és senki nem hiszi el, de nem kaptam meg, utána csinálta a felvátelt!
-
NAgyon király volt a mecset nézni :) eszméletlen mészárlások folytak zászlokért :) grat mind2 klánnak 
Felvételt tudott valaki késziteni???? (reménykedik)
Holnap JCSR vs. 7th partyra jobban rákészülünk majd :)