172102
  • Pharolas
    Zolchi, én a fórumozók értelmesebb táborába sorollak, így elvileg elvárható, hogy normális posztokat írj, még ha igazad is van. Az a "rambo gyerek" 30xen túlvan. Próbáljunk egy kicsit több respect-el lenni egymás iránt...

Amúgy az incidens egy félreértésen alapul. amikor eldöntöttük, hogy legyen saját ranked, akkor nagy vita ment klánon belül a szabályokról, és volt egy olyan téma is, hogy járműlopás a mainról. a fele bagázs ezt mondta, a fele azt. Rambo ritkán jár fel a sajátra, így ő még abban a tudatban élt, hogy nem lehet. Ennyi. meg lehet ezt normálisan beszélni, nem köpködve, mint ahogy azt egyesek teszik itt a bf berkeiben.
  • ZOLCHI
    Mellesleg : Lulubono és tsa omanon ugy bombázta a mec repterünket,hogy az aszfalt igy felszakadt. Természetesen ezért nem járt kick,mert az csak az ellennek jár !
  • schrank
    az általunk játszott mapok általában 32-ek amiknek a 3/4-én legalább az egyik főbázis elfoglalható
  • ZOLCHI
    Nem kéne alkalmatlan embereknek adminjogokat gyakorolni!!!!!!!
  • schrank
    nem a jármű fajtája dönti el hogy foglalok -e vagy sem hanem aki vezeti
    és szerintem az a láma aki inkább foglalás nélkül kempel már játszunk annyi idelye ezzel a szarral hogy tudjuk a spawn pontokat minden egyes zászlónál úgyhogy ha már kempelsz akkor legyen benned annyi gerincesség hogy közben foglalsz is mert c4 és akna áldozata lehetsz te máshol is nem csak a zászló közelében
  • ZOLCHI
    Vagyok olyan kemény,hogy eljutok,de rajta van az kis piros kör és az istenért se tudtam még behuzni.
    Meguntam és elvittem a helit. Nem volt senki a base környékén sem.
  • dronkZero
    Hmm... Igazad van. Csak a "fair" szót cseréld ki "faszláma"-ra... :P
  • joebacsi
    áhh rosszul látod...a fair tankos odamegy, ráfest egy piros x-et a popsijára, hogy még véletlenül se tévesszék el a c4ező huligánok, eközben nemriszálja magát, hanem nyugodtan megvárja, amíg a levegőbe küldik :)
  • joebacsi
    áhh tegnap faterra rájött fél kettokor, hogy "namost elküldöm azt a nyólcázmegás levelet" effektus, és kicsit az égbe szökött a pingem, szal jogosan kaptam az autokicket :)
    (bár persze ez mindig akkor van, ha épp tankban ülök, egyedul az ellenséges pontnál :))
  • dronkZero
    "az ilyesfajta mozzanatok nálam egy lapon említendők az armorral foglalási zónán kívül való spawn camp-el"

Ami szintén a te lámaságodnak tudható be, ugyanis a tank köztudottan nem foglalásra való.
  • schrank
    azért nem vall gerincességre az ilyesfajta lopás mert ha olyan kemény vagy hogy eljutsz a bázisukig akkor legyél olyan kemény is hogy befoglalod nem csak elviszed a jó cuccokat hogy daráljál velük az ilyesfajta mozzanatok nálam egy lapon említendők az armorral foglalási zónán kívül való spawn camp-el
  • ZOLCHI
    Ha valóban benne van a szabályokban,hogy jármüvet lopni tilos,akkor megkövetlek és elnézést kérek. Azonban én nem láttam ilyen szabályt sehol.
    Senkit nem lőttünk le mikor elvittük a helit,tehát nem támadtuk a baset csak behatoltam specops kasttal. Ez ugyanolyan , mint karkandon beülni a tankba.
  • sector512
    Ezzel egyetértek :) Egy-két pályán végigmész a tankkal és nem marad szinte semmi energiád
  • uHs Gerzson
    ISTEN VAGY!!!!

A mai adás vagy este 8-kor vagy fél 9-kor indul :)
  • schrank
    jó lenne ha már kijavítanák ezeket a helis koccolásokat karcolásból felrobbanásra mert ez enyhén szólva nevetséges hogy a heli rotorja bőven beleér mindenbe mégsem dobja borítja fel a gépet csak egy kicsit megsebzi ahhoz képest hogy a szárazföldi járgányok minden ugratástól nagy mértékben sérülnek egy helikopter meg beledarál a vasbetonba aztán még a betonnak fáááááj
  • Cream78
    Huh megnéztem! A zene nagyon súlyos!
  • dronkZero
    -Vehicles Forbidden for specific players is ON -
    Nem jól érted, alatta le van írva. Nem mindenkinek, hanem bizonyos pléjereknek. Commander nem ülhet be repülőbe, helibe, meg a büntiben lévő játékosok, név szerint. Lopásról nincs szó a scriptben.

Inkább az a kérdés szerintem, hogy az EA mennyire enged scripteket(modnak számít?) pakolni a ranked szervereire?
  • SigS
    -Vehicles Forbidden for specific players is ON - ha ezt jol ertem, tiltott hasznalni a masik csapat jarmuveit. De nem enged beszallni, vagy mi? Mert a dzsipet, kisautot hasznalja mindenki ha epp ott van mellette, senkit nem erdekel melyik csapate.

-Only one player can wait for airplane-jet and two players can wait for airplane-bomber, attacker heli. - ez meg hulyeseg... megyek egy kort pl. vadasszal, valaki kivarja a sp-on hogy lezuhanjak, es mar viszi is, azaz minden spawnkor mas viheti a jarmuvet.
    Az aknas resz jo dolog, de a 45 mp-es tk-punisht kicsit durvanak tartom.

Alapjaban veve nem rossz script, kisse radikalis, de ha konfigolhato akkor nem baj.
    Es mar csak az a kerdes mennyire befolyasolja a szervert ( lagg, hitbox, stb. )
  • mesor
  • Beers
    A tegnapi közvetítés letölthető innen!
    Nem fikázni,rajta van minden,max idő szerint rakjátok sorba (nem volt időm összefűzni)!
  • HTS s3rg1nh00
    pedig valakit gránáttal szétszedtünk,aki a J10ben ült,és 7th volt a neve előtta másik névre nem emlékszem,csak rád
    Polemius:ez azért egy elég radikális szkript...vannak benne jó dolgok,de finomítani kell még rajta,hogy tökéletes legyen...olyan ez,mint az én játékom
  • Polemius
    A 7th meg azok figyelmébe akik a szerverükön nem szeretnének basecampet és hasonlókat látni. A private rankedeken van egy Tubar nevű script, ami elég jól teszia dolgát. Alap beállításon így meg azokon a szervereken:

default server settings

Kill with friendly mines and claymors is ON
    Teamkill with mine - is not teamkill - attacker no minus score, victim -2 score, watch friendly mines!

Anti-Base camp script is ON
    On main base attack is allowed only if you have all flags captured.
    If not all flags are captured, you can kill on main base only with this weapons:
    mine, pistol, knife, artilery
    When enemy on mainbase is in Anti-Air vehicle (tunguska, stinger, ESEX, ...), you can kill him everytime
    Every basecamp kill is punished with 45 seconds next spawn time
    Second basecamp kill is punished with kill attacker + 45 seconds next spawn time

Vehicles Forbidden for specific players is ON
    Commander can't use Airplane and Attacker Heli - it's killed to 10 seconds when use that
    Black-listed players can't use specified vehicles who make teamkills for that vehicle

Automap size by players is ON
    Players on server:
    1 .. 23 - Map Size 16
    24 .. 43 - Map Size 32
    44 .. 64 - Map Size 64

Teamkill
    Teamkill is punished with 45 seconds next spawn time

Protecting players which wait for airplanes/heli in mainbase
    Only one player can wait for airplane-jet and two players can wait for airplane-bomber, attacker heli.
    All other are moved back from this vehicle spawn area.
    Teamkill this players are by screenshot punished for 2 weeks using all vehicles on all servers!
  • SigS
    Kizart...tegnap egyszer jatszottam ott, J-10-be be se ultem. Amcsi oldalon dzsippel mentunk foglalni,kinain meg Boxerrel bombaztunk. Azutan leptem le a szerverrol mert nekem mocskosul jatszhatatlan volt, mint meg par embernek rajtam kivul.
    Egyebkent en is lattam par "kicked" feliratot, es nem ertettem miert kaptak az illetok.
    Serg: amugy leszoktam a lopasrol...
  • HTS s3rg1nh00
    nah megvan a vid,igaz csak rapidshare-re tudtam felrakni,de mindegy...
    szóval:
    http://rapidshare.de/files/19333841/serg_kubra_dam.avi.html
    ejnye,linkelni még mindig nem tanultam meg
  • item
    Ja ez engem is érdekelne, mikortól lehet a "közvetítést" végigkísérni!
  • LuluBono

Egy ilyenhez azért hozzátudnék szokni..
  • LuluBono
    Az biztos hogy ember függő,én pár hete vettem joy-t hogy kipróbáljam de a felszállópálya közelében lévő egyetlen fába mentem bele..
    Maradok a billentyűzetnél max.+egér,aztán meglátjuk mire elég..
  • Platypus16
    hupsz: ugyanolyan módon
  • Platypus16
    Srácok mikortól kezdődik a mai rádiós-döntős-JCSR-7th-es közvevítés? És ugyanolyan lehet majd hallgatni, mint tegnap?
  • Pharolas
    Szerintem ez megint ember, és főleg joyfüggő. De maradok inkább pártatlan ebben a témában
  • HTS s3rg1nh00
    én is egyetértek,de majd mérjétek le,ha vki feltesz egy joy-os videót(vagy már volt?),én meg valahova felteszem az enyém,az bill+egér...asszem mivel oldalam nincs,rapidshare.de lesz belőle...egyébként nekem az M1A2-t mintha nem sikerült volna szétlőni...bocsássátok meg,pedig annyira ordítottam,hogy meghalsz gúcpíd!!!!!!!
    tegnap tényleg jó kis csaták zajlottak...úgy látszik,én ma mindenkivel egyetértek
  • LuluBono
    Mármint Joyal vezetni..
  • LuluBono
    Szvsz nehezebb,mint billentyűvel
  • LuluBono
    Ja-ja,szép csaták voltak
  • Pharolas
    "Amugy a joy vs. bill+eger iranyitast szerintem nem lehet 1 kalap ala venni"

Én is egyetértek Promi ezen állításával. Én is joyal kezdtem, csak miután összekerültem Flatline-al, váltottam egérre, mert jobban illett a páros harci mentalitásához.
    Véleményem szerint, a joyos vezetés stabilabb, viszont az egeres meg dinamikusabb.
    Pont ezért nem lehet összehasonlítani a kettőt. Mindkettőhöz más vezetési mentalitás kell. Szerintem
  • LuluBono
    Fraps
  • HTS s3rg1nh00
    volt róla egy-két szó,sztem érdemesebb a Fraps-el felvenni,majd VirtualDub-al tömöríteni(én épp most tömörítem,a nyers videó 1,2 Gb)
    ha kész van(és megfelelő a tömörítés,közzéteszem,szerzek egy-két röhögős percet a látogatóknak
  • Boxer HUN
    Gyere TS-re!!!
  • Danee
    majd nyomok énis egyet kubra damon :)
    miután battlerecorderrel felveszem mien progit ajánlotok?
  • HTS s3rg1nh00
    köszi akkor majd MSNen jelezzetek,ha felvennétek próbaidőre...azért annyit még elmondok,hogy elsősorban gyalogos játékos vagyok...ha ilyen irányú erősítés kell
    a helizést gyakorlom,már azon kívül egész jó,hogy szinte semmit sem tudok szétlőnilegutóbb már a T90es átjárónál akadtam el,ez már a legvégén van,ami egy kezdőtől annyira nem is rossz :P most látom csak, épp 3 CD-re való anyagot sikerülteddig felvenni