172102
  • schrank
    pár perces ciklusokban óhajt csak szolgáltatást nyújtani és nem csak nekem
  • Looserke
    miért, mi a baj a chelloval???
  • schrank
    aki most délután chello-val akar játszani az inkább keressen más elfoglaltságot
  • willis
    hi mondjatok egy címet, ahol "viszonylag" olcsón lehet rangsorolt szervert bérelni
  • leveskocka
    jah,a jo oreg T-90...
  • uHs Gerzson
    ehh
  • ERykk
    igaz is
  • ERykk
    :O
  • LuluBono
    látom sergi nyalni még tudsz.....seggeket
  • Danee
    pont ma egy hatalmasat arattunk egymás ellen menSZESZ kollégával, az eredmény 6-0 nekik (mi voltunk amcsik) , de mind2-en 100-on felül teljesítettünk
  • uHs Gerzson
    oda :DDD
  • joebacsi
    hmm...melyik csapatba is akarsz jelentkezni épp? :D
  • HTS s3rg1nh00
    uwu,Te már csak tudod,a tank a Te hatásköröd...
  • uwu
    Ez nem teljesen így van.
    Pl. Sharqi-n rendszeresen az amcsik vesztenek, ha kiegyenlített az erőviszony. Viszont, ha már a TV toronynál kempelődik a csapat, általában meg lehet menteni a meccset egy üres MEC-es főbézről ellopott T90-essel.
    Egyébként ha az ellenség van vesztett helyzetben, és mindenki a főbézre spawnol, fölösleges próbálkozni, nem fog sikerülni a lopás, ezért szerintem nincs is ebben semmi rossz.
  • Promi #75892
    Na ezt megneznem, csak forduljak rad HELIVEL!
  • schrank
    te most mit gucpidoskodol
  • schrank
    majd egy ilyen videófelvételkor kéne egy olyan forgatókönyv hogy kergetek egy helit kocsival
  • JAG1
    Te koma! Mondtad már valaha azt valamire, hogy tök jó? Vagy, hogy ügyesek vagytok?
    Vagy úgy egyáltalán valami pozitívat?
  • Promi #75888
    Semmi kulonos nincs ebben, csak 1 kis manoverezesi gyakorlat.
    Sugarberci kihivasara reagaltunk.
    Nem csak o a PRO.
  • uHs Gerzson
    A fícsör mindig színesiti az unalmas perceket :DD
  • schrank
    amúgy ennek mi értelme van hogy ide-oda bekúsztok helivel videóknak mert játék közben ilyen képességekkel a gátig nem jutnál el olyan vid-eket tegyetek fel ahol kiszeditek azt a tucatnyi járművet ami mind benneteket lő pláne kubredámon ahol olyan szintkülönbségek vannak hogy azt se tudod ki honnan mivel
  • Beers
    Az interjúról lemaradtam,sorry!
    A fícsör meg kell bele!
  • HTS s3rg1nh00
    vezetni nem is igazán...gunnernek már jobb...de álljon itt két adat szemléltetésül:
    Time Played 417h 05m 50s
    Helicopter 33h 15m 31s 853 909 0.94
    ezért mondtam...mellesleg...a 417-ből 117-et sem mentem járműben...az elején azt hittem,CS-zek
  • Promi #75883
    Igen de mivel irtad, hogy nem vagy tul jo helis ezert ezt mar nem is boncolgattam.
  • HTS s3rg1nh00
    azt figyelted,hogy se a repcsit,se a tankot nem lőttem szét az elején?
  • Promi #75881
    Alakul ez.
  • joebacsi
    a 2 db 25 megás a lényeg, a többi csak fícsör (értsd: bénázás :D)
    viszont az interjuk kimaradtak :(
  • ZOLCHI
    Ok. Igazat adok neked,bár a helit mint mondam használni sem akarta senki tőlük. Ezzel részemről téma lezárva! Reméljük minél kevesebb hasonló eset fordul elő. Elnézést a rambótól is ha megbántottam !!
  • schrank
    muszály volt neki lopni mi-28-at mert nem fért be a cobra-ba és bár vezetni nem tudja de ő a heli-gunner spawn camper király
  • Pharolas
    Az ilyen balkanokat meg kell jegyezni, a nevüket felírni, és elküldeni nekem privibe (esetleg screenshoottal), garantálom, hogy 2 hetes banra teszem az illetőt, ha meglátom még 1x a szerveren.
  • Boxer HUN
    ?????????
  • ZOLCHI
    Én csak meghalni láttalak
  • Pharolas
    erre csak annyit, hogy nem mindenki kötél idegzetű a klánban. rambo pont a hevesebb vérmérsékletű tagok közé sorolható (mint általában én is), így egy tucat szabálysértés után (akár egy körön belül - erre is volt példa) szó nélkül osztja a kicket. Azt hiszem, hogy ez teljesen megérthető, noha néha sajnos ártatlan emberek szenvedik meg ezt.

ami pedig a járműlopást illeti. Ha ellopható a jármű, akkor az azt jelenti, hogy nem kiegyenlített a két csapat erőviszonya. Legalább ezt a részt lehetne meghagyni nekik, hogy valami esélyük legyen, és élvezetes, kemény csata legyen a végéből.
  • ZOLCHI
    Ez természetes.Teljesen igazad van,ám ha a csapatodból vki egész kör allat a másik repteret nyomja, véletlen is észreveszed egyszer! Nem?
  • ZOLCHI
    Csak elhoztam a helit, nem killeztem senkit.
  • Pharolas
    Sajnos nem 100%.os a rendszer, nem is lehet az. Az egész szabályzat azon alapul, hogy a feljövő játékosok fair play-t játszanak. Az admin is azért megy fel, hogy játszon, nem azért, hogy full time adminoljon.
    meg lehet kérdezni azokat, akik velem szoktak játszani, hogy én azokat is figyelmeztetem, kirugom, akik az én csapatomban vannak. De azért, mert mondjuk éppen helizek, és sensei van a faromban és azon van, hogy megint a respawn képernyőt nézzem 15mp-ig, akkor én se fogok félreszálldosni, hogy teljesítsem a "nép akaratát".
  • ZOLCHI
    A gyerek nem a korának ,mintinkább a viselkedésének szólt. Ha adminol ,tegye ugy hogy fair legyen. 30 x? Ajjaj! Akkor én vaok a gyerek a harmincegynehány évemmel.
  • schrank
    sarkit ne is emlegesd mert ott téged csak gunnerként láttalak
  • dronkZero
    Na, most már kezd érdekelni, hogy mit is csináltál Sharqin a MEC főbézen?
  • ZOLCHI
    Peninsulán akkort is ott az a piros köröcske a helinél. Mit értetlenkedsz?