172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
nabaz+ ez nagy volt kösz ezt a néhány röhögéssel eltelt percet:)
-
Nagydög #75945 Huzz innen a mesterlovesz AK-101-eddel, meg a kesallo hataddal!
-
Én is ott akadtam el. Már tavaly nyár ót próbálom megcsinálni a pályát, de csak nem adja a következőt. 
-
Bf2 Elite Group #75943 Halika!
Ha megvátlzotatom a jelszavamat az IGN.com akkor a játékban is megváltozik? Vagyis az új jelszavvam ltudok csak a játékban beloginolni? Egyáltalán valaki már változtatta meg a jelszavát közzületek? -
lol
Új értelmezése a BF2-nek. Aranyos.
-
kovacsdavid #75941 Nagyon köszönöm a segítséget, JCSR Folfguy! 
-
neeee
-
LOL
Fogadjunk nem tudsz az anyahajóról a partra jutni :DDDD -
Ehh...hát Dalian Planton kikell jutni eg kis szigetre ahol egy házban kell iratokat összegyűjtened majd az ellenséges csónakokat felrobbantanod,ehez ajánlom a spec ops kasztot...ezután kikell uszod az anyahajohoz és felrobbantani a US Essex-et
(légvédelmi akármi) ezután uszva visszakell menned a szárazföldre és visszagyalogolnod a főbasetekre..ahol ha bemész a hangárba megnyerted a küldetést... -
LOL -
djukel #75936 Tud valaki egy vegigjatszast singlepayerhez? Elakadtam a Dalian Planton. -
És pedig?
-
Mondjuk tehetne vmit ennek érdekében az EA,rengeteg olyan accaount van amely 0 pontos senkisem használ csak épp vkinek annyi esze volt hogy 70-et csinált belőle nehogy valakinek ne kelljen hatvanezer számot irnia a neve után hogy lehessen egyáltalán.Meg ugyebár van aki egyszerre 10-20-at használ...(j4n3k)
-
Nekem 2 kattintas es nincs video, auto bejelentkezes es mindez ASE nelkul
-
"Másodszoris olyan acc. nevet válasszál mailye még nincs" nnna nemsokára kapunkmég egy DAnNeEy -t
-
Hát..2 másodpercel ha lassabb,meg ha kirpóbálod ez jobban megéri,sokkal jobban megéi ;) -
Milyen 18+? 17 vagyok csak..de létezik olyan hogy korengedmény nomeg..mig neked 15 évesen 12 éves agyi szinted van,nekem 17 évesen 19 éves..szvsz..:P -
viszotn mire azzal beérsz egy épp üresedő szerverre, már rég bementek a helyedre -
Ebben tévedsz,az ASE jobb,én megcsináltam (filters.txt módosításával) meg a bf2 mappájában való cserélgetésekkel,hogyha ASE-val csatlakozok,akkor se a videok nem jönnek be,se nem kell bejelentkeznem az accaountal,szal azonnal tölti a sevrert,sokkal jobb,mert több funció van benne mint a játékban levé szerverkeresőhöz,nomeg sokkal átláthatobb.. -
nem, nem mondom el hogy Stifler az uj... áhh semmi -
LE -
SZA -
ROM -
Előszöris...Töltsd le a Patcheket amit itt a F.A.Q. alatt megtalálsz,
Másodszoris olyan acc. nevet válasszál mailye még nincs, mert szerintem ez a baj. Szerintem az All seeing eye felesleges, mert a belső kereső is ugyanolyan jó, és nem áll fent a veszélye hogy valaki hamarabb beér a szerverre mialatt te bejelentkezel az Acc-ba stb..A magyar szervereket úgy éred el ha a keresőbe azt írod EA HU. Jó játékot. -
kovacsdavid #75922 Arra már rájöttem, hogy egyszerűen képtelen vok új accaunt-ot csinálni. HELP ME, PLEASE!! 

-
kovacsdavid #75921 Sziasztok. Új vagyok a net környékén! Tudna nekem valaki segíteni? Van már BF2-tőm meg Allseeingeye-om, megtalálom a szervereket, de egyszerűen nem tudok rálépni egyikre sem. Előre is köszönöm a segítséget
-
erre most olyan flém jön.................................. 
nem mondom el senkinek,hogy új acc....
na jó,nem is...csak vicceltem
-
szerintem annak a gépnek kvára melege van ott bennt az asztal alatt...
mellesleg Bono,segítek:18+ :P
-
j4n3k #75918 mit, az én új msnemet? xD -
ha most tudnád,amit tudok,nem mondtad volna ezt...sebaj,mostmá azé se tudod meg
-
n003 #75916 ahhaoz aztán köll a kormány!! 

-
de...
köztudottan GT4 gémer vok...GT4 topic...bár mostanában inkább "mocizok"...Yamaha VMAX 05'
de a bf2-s dzsippet is viszi:)simáán -
az a legótekk nem ps kormány? :) -
A kormány minek?Autot vezetni jó a bill. 
Ugynailyen Genius joysticom van.
-
Mester01 #75912 Nekem is Chellom van nekem megy rendesen! :p -
én tavaly nyáron még így toltam:)
-
Zolchi elmondom, hogy én ott voltam azon a base-n és a társad az EASY-s az AH-ból még rám is lőtt 2 raksit, ami le vette a fele életemet igaz nem halltam meg, de ez volt az a momentum ami miatt a kick mellett döntöttem figyelmeztetésként, ha büntetni akartam volna akkor bannoltalak volna..... -
Axl Rose #75909 Hát akkor passz...
-
még a web-ezés is csak ímmel-ámmal megyeget -
nah megyek és kipróbálom...