172102
  • Beers
    Hmmm.....!
  • Sarapetike
    nem jó
    csökentet modban sem megy
  • Sarapetike
    köszi
  • Sarapetike

ez miért van ??, lécci segitsetek
  • JAG1
    Faq-ban le van írva. " Ha a Windows-t csökkentett módban indítod el és RENDSZERGAZDAKÉNT jelentkezel be, akkor a patch feltelepíthető (by Zs0lt1)"
  • joebacsi
    tegnap még a bénázásom miatt (2szer spawnoltam le), 1 ponttal hátrányba is kerültetek első körben, dehát az kicsit családiasabb meccs volt, ottmég ezse okozott problémát :)
    igazából ezért nem szeretem, ha elmegy a dolog a hc gaming irányába, ezért b@sztam rá az ajtót a b+ rádióra, hogy így scene-en belül legyen megoldva a dolog a saját magunk szórakoztatására, úgy ahogy szeretnénk...itt most maeste ígyse sikerült, de tartsa tiszteletben mindenki a 7th döntését...énis egyedül azt tudnám felróni nekik, hogy kicsit későn szóltak, hogy változás van, dehát ez előfordul...
  • uHs Gerzson
    Lesznek még CB mecsek böven amit közvetiteni lehet :)
  • erdos
    Azért mindent kösz Dzsóbácsi, a bronzmeccs jó volt :-(
  • joebacsi
    40 másodpercet késik, ami még kevés ramboéknak, és mivel az ő meccsük, az ő érdekük/véleményük előbbrevaló a közvetítésnél, szóval utóbbi húzza a rövidebbet...(félreértés ne essék, ők nem azt mondták, hogy ne legyen közvetítés, hanem olyan feltételeket akartak szabni hozzá, amivel énmondtam azt, hogy ez így értelmetlen lenne)
  • item
    Nagyon fincsi net!
  • Murry
    Én ezt nem értem.

Ha jól tudom az élő játék, és a közvetités között kb 2 perces csúszás van ezért folgalmam sincs, milyen előny származhat abból ha hallják a meccset.
    (Hiszen az már percekkel ezelött volt.)

• Sarapetike
    ez miért van?
    pici segitség kéne
  • mesor
    Becsület kérdése az egész!

Tegnap Horda ellen semmi olyan nem volt hogy pl. bemondták a srácok hogy sunnyogok TV felé és a következő percben már három ellenséggel találkozok szembe mert tudták hogy jövök.

Na mind1 szívetek joga hogy letíltsátok a közvetítést!

Sok szerencsét és jó játékot!
  • eX RambO
    Természetesen megkapod!!! Közzé lesz téve az már a múltat fogja példázni, tehát nem fog változtatni a végkifejleten....
  • TS Zolly
    Millen vissza élés? Hisz pár perces késéssel hallani mindent nem?
  • JAG1
    Gondolom attól tartanak, hogy a kommentátor véletlen olyat mond, amiből a taktika, vagy valaki felfedhető lesz. Mivel online hallgatod, le is adhatnád a drótot az ellennek.
  • eX RambO
    Köszönjük szépen a jó kívánságot, ránk fér, a közvetítéssel kapcsolatban meg mindössze annyit, hogy hallgattuk a tegnapi frx vs Horda meccs közvetítését és sanos voltak benne olyan alap hibák amiket egy Döntőben nem engedhetünk meg a késöbbi reklamák és viták elkerülése végett. Gondolok itt olyanra hogy be lett mondva, ki hol merre sunyúl, milyen kaszttal van, ki a leader, melyik pontot vette célba stb stb, mi korrekt meccset szeretnénk vívni a JCSR-el és nem szeretnénk vitatkozni, ha nyerünk NYERJÜNK korrektan, ha vesztünk akkor is fairplay játékban veszítsünk. Ennyi lett volna az észrevételem köszi Joebácsi azért, mad legközelebb jöhettek CB meccset közvetíteni...
  • mesor
    hmm...
  • kBagyula #76008
    Jelenleg ennyi, de változik percről percre: speed
  • Platypus16
    Ezt nem értem, de lehet, hogy azért, mert este van már.
    Milyen visszaélések? Netán a kommentátorok elfogultak lennének?(ami nem hiszek)
    Vagy esetleg rontaná a játékélményt vagy belaggolna a szerver? (sorry ha esetleg hülyeségeket mondok)
  • ERykk
    ah:(
    akkor mégiscsak a snookerdöntő marad:L
  • kBagyula #76005
    :( Pedig a tegnapi adás ász volt!
  • mohus
    utólag mond alá:)

mint a bódog VHS-es korszakban:)

NEKEM VISZONT KELLENE A MAJD A BATTLERECORD...FILE....!!!!REMÉLEM MEGHALLOTTÁK AZ ILLETÉKESEK
  • mohus
    hol laksZ?
  • joebacsi
    sajna elmarad az élő adás, mert a hetedikesek szerint visszaélésekre adhat okot, a feltételek pedig értelmetlenné tennék a közvetítést :(
    nembaj srácok, mostmár a technika adott, így gyakorlatilag akármelyik elkövetkezendő meccset lehet közvetíteni, ha vanrá igény, illetve próbáljuk tesztelgetni a bftv-t, hátha mégse olyan elérhetetlen, mint amilyennek most tűnik...
    azért gl&hf mind2 csapatnak!
  • kBagyula #76001
    Namost eztet nem értem. A 7th szervere csellón lóg? (ha igen akkor értem)
  • ERykk
    aha
  • schrank
    már körbetewlefonáltuk egymást helyi csellósok és a probléma ugyan az ergó hardveres találgatások teljes mértékben kizárva
  • kBagyula #75998
    Most mértem, csak 4 körüli, de 8-at igértek anno, de gyorsan kijavítottam... :P itt van a lakásban az optika vége :)
    Sajna szervert nem üzemeltethetek, köt a szerződés a szolgáltatóm felé, de sutyiban kipróbáltam a BF2-t a haverok kedvéért. Valami vadállat volt. :D
  • item
    Most akkor 4 vagy 8 ??
  • item
    8 MBit/s neted van vazze ...
  • uHs Gerzson
    1 pill és megérdeklödöm csak most felizgultam hogy megjelent végre egy teljes modifikáció :DDD
  • kBagyula #75994
    Nemtom, nálam ~4MBiten nincs problem 1 hónapja. Mindenhol jó, csak az a szerver rosszalkodik néha, de sztem ez valami hardveres gond lehet, vagy annak az előjele.
  • Platypus16
    Mikortól lesz élő adás Gerzson?
  • ERykk
    (y) szedem is
  • HTS s3rg1nh00
    nálam egy szakadás sem volt ma...és eléggé régen nem...szerencse?vagy csak shrek bácsit,a bácsi modorát nem szeretik a UPC-nél?
  • uHs Gerzson
    Operation Peacekeeper 2 Mod megjelent! bf.hu

Letölteni innen és innen és innen lehet jó cibálást és játékot kivánok mindenkinek ;)
  • schrank
    mi az a chello mai teljesítményéhez
  • HTS s3rg1nh00
    ezt az ügyet lezártnak tekintem,PÍSZ
  • kBagyula #75987
    Egyébként valaki elárulhatná, hogy néha mi van a 7th szerverrel. Kör végén néha (nem mindig) úgy megáll, hogy nem győzök kilépni.