172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Verzoo #76065 Gatulálok a JCSR-nek,a magam részéröl köszönöm nem kérek többet a magyar bajnokságból,ez a saját véleményem nem a klánomé..... -
Jómagam és társaim nevében is büszke vagyok a katonáink országos II. hezezésére!!! Amúgy a teljesség kedvéért csak annyit, hogy igazán szórakoztató volt a meccs, és egyálltalán nem volt gyászos hangulat a körök alatt. Sőt!!!
Tehát gratulációm mindkét csapatnak!!! -
Gratulálok MINd2 csapatnak!!!!!!!!!!!! 

-
Az uccsó kör 93-40 ide, köcce a meccset a 7th-nek
-

-
Landor #76060 -
Támadjatok Magyar Sasok! -
-
Infantra=Infantry
-
kovacsdavid #76056 Fogadjátok az én gratulációmat is!! 
-
Landor #76055 én még hiszek a csodákban:
a 7th nyert?
-
Hajrá mind2 csapatnak!!!!! -
Elsőként szeretnék gratulálni mindkét csapatnak az I. Magyar Infantra kupán elért nagyon szép helyezésért
-
Dr Salala #76052 Ez gyorsan ment. Azért hajrá 7th!
-
Sharkin támadó oldal 150-0 a JCSR-nek, kezdődik az uccsó kör. -
kovacsdavid #76050 Igen, már találkoztam vele, és mivel ati-m van ezért nem jutottam előbbre. -
David2006 #76049 azért nem kell előnyt adni
-
Ez már kevébé jó. HÚZZATOK BELE! -
akkor 175, bocs -
Ezt a részt is nézted?
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
ATI problémák
Egyes ATI kártyák az 5.5 driverrel nem futtatják a BF2-t. Az 5.6 és a késobbi driverekkel már ok.
ATI driver letöltés
Fekete képernyő
A problémám fekete képernyő volt, a játék ment csak éppen nem láttam semmit, de nem dobott vissza a desktopra (asztalra) csak ha kiléptem (jobb felső sarokra kattintva a homályba :)
AGP FAst Write-ot ajálja az ea fórum szerint egy ea-s csóka, de valaki kinyomozta hogy az agp sebesség visszavétele 8x-ról 4x-re segít, és láss csodát, nállam az utóbbi müködött (AGP visszavételéhez kell a ATI Control Panel vagy ATI Control Center, azon belül is a smartgar beálítási fülnél található).
Forrás: ftp2.sly.hu
A fekete képernyőt okozhatja az is, hogy fut valami képernyőfrissítést befolyásoló program. Ennek kikapcsolása segíthet. Megoldás lehet továbbá a Battlefield 2 Demo/Mods/bf2/Settings könyvtárban a 'VideoDefault.con' file utolsó sorának (renderer.allowAllRefreshRates 1) 0-ra állítása (renderer.allowAllRefreshRates 0).
NVIDIA problémák
Fekete képernyő, vagy egyszerűen desktopra visszadob a játék inditásakor
Deaktiválni kell a refreshforce, vagy egyéb 3rd party refresh rate állító programot. Ezután indulni fog a game, és ingame beállítható a kívánt refresh rate.
A BF2-ben így jó a refresh rate, de a 3rd party program hiányában az összes többi program a desktop frekvenciáján, vagy 60Hz-en fut csak.
Másold a következő szöveget notapadba, és mentsd el akármi.reg néven:
REGEDIT4
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\NVIDIA Corporation\Global\NVTweak]
"NvCplDisableRefreshRatePage"=dword:00000000
Ezután nyomj entert rá, és engedd neki hogy betelepüljön a registrybe. Utána menj az nvidia control paneledre, és ott vár a régi-új refresh rate felülbíráló tab. Itt beállítva a rateket a BF2, meg minden más is jól működik.
Az árnyékok csak nagy fekete négyzetek a földön
Megoldás: 77.30 vagy 77.50 driver. Ezzel a ketto"vel bizonyítottan jók a dinamikus árnyékok. A 77.30-al ráadásul minden más is jól fut, a 77.50-ro"l azért hallani még némi problémát.
Az egyszerűség végett a 77.30 driver hozzá is csomagolták a BF2 demo telepítőjéhez. Ha nem raktad fel a drivert a játék telepítésekor, akkor most így tudod megodlani:
START menü --> Programok --> EA GAMES. Itt válaszd az 'Install NVIDIA Drivers' menűpontot, és elindul a telepítés.
Szükség esetén a driver beszerezhető az NVIDIA honlapon is.
Küldte: borg
-
Második kör is a JCSR-é 175-0ra lepörgettek minket. -
Második kör 174-0 ide. Most kezdenek sharkin. -
kovacsdavid #76043 Néztem, de csak hibaüzeneteseket találtam, nekem meg semmit ne ír ki. -
Teljes FAQ-t nezted mar? (a BF2 logo alatt balrol a 3. link) -
Akkor meg jol nyomjatok barmi is lesz a vegeredmeny
-
kovacsdavid #76040 Megint problémám van skacok, patch-eltem 1.22-vel (374mb) és elindításko kidob az asztalra. Lécci segítsetek. -
A JCSR Home mapján kezdtünk most indult a második kör... -
És kinek a favorit map-ján? A tiétekén vagy a JCSR-én? Vagy itt megint sorsolva lettek a map-ok? -
De a 85 MB-os vagy a 374 MB-os patch-et? A 85 MB-oshoz fell kell lennie telepitve az 1.21-es patch-nek is. Ha a szuz BF2-re rakod fel akkor a nagyobb patch-et kell telepiteni -
Első kör 96:14 JCSR javára sajnos.... -
Első kör zajlik még csak az időveszteség miatt, Szerver csere miatt... -
van má' valami eredmény? (jcsr vs 7th) -
1.22 alap bf2 re telepitem és 14 gb szabad hely c meghajton -
Melyik 1.22-es peccset telepited? Az incremaental-t vagy a full-t? Ha az incremental-t, akkor feltetted-e mar az 1.21-es peccset? Van a "C" meghajtodon 3 GB szabad hely? -
Ha szóltok időben,mi is odaadtuk volna szervert!
Most a NAW fut rajta sajnos! -
Ez abszolút nem személyes sértés, nehogy annak vedd, ha lagzik hát lagzik, ti se játszanátok olyan meccset le amin eleve esélytelen a győzelem. Azrt köszönjük a lehetőséget. -
a feléig jol megcsinálja utánna pecs hiba?
-
megvan -
VéNY HaLlak65 #76027 Remek, a 7th-JCSR döntő a VéNY szerveren lett volna, s a JCSR lagra hivatkozva lépett le(7th-nak semmi baja nem volt). Egy olyan szerverről hol 64es warokat rendeztünk, s fogunk.
Második körben már náluk akarták, majd felesben az ő szerverükön és a semlegesen. Ez a legnagyobb LOL ami az éves BF pályafutásom alatt előfordult. -
Nem azert, de fel van telepitve egyaltalan a jatek? Mert kristalytisztan erre hivatkozik.