172102
  • Verzoo
    Gatulálok a JCSR-nek,a magam részéröl köszönöm nem kérek többet a magyar bajnokságból,ez a saját véleményem nem a klánomé.....
  • Boxer HUN
    Jómagam és társaim nevében is büszke vagyok a katonáink országos II. hezezésére!!! Amúgy a teljesség kedvéért csak annyit, hogy igazán szórakoztató volt a meccs, és egyálltalán nem volt gyászos hangulat a körök alatt. Sőt!!!

Tehát gratulációm mindkét csapatnak!!!
  • uHs Gerzson
    Gratulálok MINd2 csapatnak!!!!!!!!!!!!
  • erdos
    Az uccsó kör 93-40 ide, köcce a meccset a 7th-nek
  • PannonRobi
  • Landor
  • PannonRobi
    Támadjatok Magyar Sasok!
  • Templar75
  • KáTéCé
    Infantra=Infantry
  • kovacsdavid
    Fogadjátok az én gratulációmat is!!
  • Landor
    én még hiszek a csodákban:
    a 7th nyert?
  • uHs Gerzson
    Hajrá mind2 csapatnak!!!!!
  • KáTéCé
    Elsőként szeretnék gratulálni mindkét csapatnak az I. Magyar Infantra kupán elért nagyon szép helyezésért
  • Dr Salala
    Ez gyorsan ment. Azért hajrá 7th!
  • erdos
    Sharkin támadó oldal 150-0 a JCSR-nek, kezdődik az uccsó kör.
  • kovacsdavid
    Igen, már találkoztam vele, és mivel ati-m van ezért nem jutottam előbbre.
  • David2006
    azért nem kell előnyt adni
  • Templar75
    Ez már kevébé jó. HÚZZATOK BELE!
  • erdos
    akkor 175, bocs
  • Templar75
    Ezt a részt is nézted?
    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

ATI problémák

Egyes ATI kártyák az 5.5 driverrel nem futtatják a BF2-t. Az 5.6 és a késobbi driverekkel már ok.
    ATI driver letöltés

Fekete képernyő
    A problémám fekete képernyő volt, a játék ment csak éppen nem láttam semmit, de nem dobott vissza a desktopra (asztalra) csak ha kiléptem (jobb felső sarokra kattintva a homályba :)
    AGP FAst Write-ot ajálja az ea fórum szerint egy ea-s csóka, de valaki kinyomozta hogy az agp sebesség visszavétele 8x-ról 4x-re segít, és láss csodát, nállam az utóbbi müködött (AGP visszavételéhez kell a ATI Control Panel vagy ATI Control Center, azon belül is a smartgar beálítási fülnél található).
    Forrás: ftp2.sly.hu

A fekete képernyőt okozhatja az is, hogy fut valami képernyőfrissítést befolyásoló program. Ennek kikapcsolása segíthet. Megoldás lehet továbbá a Battlefield 2 Demo/Mods/bf2/Settings könyvtárban a 'VideoDefault.con' file utolsó sorának (renderer.allowAllRefreshRates 1) 0-ra állítása (renderer.allowAllRefreshRates 0).

NVIDIA problémák

Fekete képernyő, vagy egyszerűen desktopra visszadob a játék inditásakor
    Deaktiválni kell a refreshforce, vagy egyéb 3rd party refresh rate állító programot. Ezután indulni fog a game, és ingame beállítható a kívánt refresh rate.

A BF2-ben így jó a refresh rate, de a 3rd party program hiányában az összes többi program a desktop frekvenciáján, vagy 60Hz-en fut csak.
    Másold a következő szöveget notapadba, és mentsd el akármi.reg néven:

REGEDIT4

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\NVIDIA Corporation\Global\NVTweak]
    "NvCplDisableRefreshRatePage"=dword:00000000

Ezután nyomj entert rá, és engedd neki hogy betelepüljön a registrybe. Utána menj az nvidia control paneledre, és ott vár a régi-új refresh rate felülbíráló tab. Itt beállítva a rateket a BF2, meg minden más is jól működik.

Az árnyékok csak nagy fekete négyzetek a földön
    Megoldás: 77.30 vagy 77.50 driver. Ezzel a ketto"vel bizonyítottan jók a dinamikus árnyékok. A 77.30-al ráadásul minden más is jól fut, a 77.50-ro"l azért hallani még némi problémát.
    Az egyszerűség végett a 77.30 driver hozzá is csomagolták a BF2 demo telepítőjéhez. Ha nem raktad fel a drivert a játék telepítésekor, akkor most így tudod megodlani:
    START menü --> Programok --> EA GAMES. Itt válaszd az 'Install NVIDIA Drivers' menűpontot, és elindul a telepítés.
    Szükség esetén a driver beszerezhető az NVIDIA honlapon is.

Küldte: borg
  • eX RambO
    Második kör is a JCSR-é 175-0ra lepörgettek minket.
  • erdos
    Második kör 174-0 ide. Most kezdenek sharkin.
  • kovacsdavid
    Néztem, de csak hibaüzeneteseket találtam, nekem meg semmit ne ír ki.
  • Templar75
    Teljes FAQ-t nezted mar? (a BF2 logo alatt balrol a 3. link)
  • Templar75
    Akkor meg jol nyomjatok barmi is lesz a vegeredmeny
  • kovacsdavid
    Megint problémám van skacok, patch-eltem 1.22-vel (374mb) és elindításko kidob az asztalra. Lécci segítsetek.
  • eX RambO
    A JCSR Home mapján kezdtünk most indult a második kör...
  • Templar75
    És kinek a favorit map-ján? A tiétekén vagy a JCSR-én? Vagy itt megint sorsolva lettek a map-ok?
  • Templar75
    De a 85 MB-os vagy a 374 MB-os patch-et? A 85 MB-oshoz fell kell lennie telepitve az 1.21-es patch-nek is. Ha a szuz BF2-re rakod fel akkor a nagyobb patch-et kell telepiteni
  • eX RambO
    Első kör 96:14 JCSR javára sajnos....
  • eX RambO
    Első kör zajlik még csak az időveszteség miatt, Szerver csere miatt...
  • DonC
    van má' valami eredmény? (jcsr vs 7th)
  • Sarapetike
    1.22 alap bf2 re telepitem és 14 gb szabad hely c meghajton
  • Templar75
    Melyik 1.22-es peccset telepited? Az incremaental-t vagy a full-t? Ha az incremental-t, akkor feltetted-e mar az 1.21-es peccset? Van a "C" meghajtodon 3 GB szabad hely?
  • Beers
    Ha szóltok időben,mi is odaadtuk volna szervert!
    Most a NAW fut rajta sajnos!
  • erdos
    Ez abszolút nem személyes sértés, nehogy annak vedd, ha lagzik hát lagzik, ti se játszanátok olyan meccset le amin eleve esélytelen a győzelem. Azrt köszönjük a lehetőséget.
  • Sarapetike
    a feléig jol megcsinálja utánna pecs hiba?
  • Sarapetike
    megvan
  • VéNY HaLlak65
    Remek, a 7th-JCSR döntő a VéNY szerveren lett volna, s a JCSR lagra hivatkozva lépett le(7th-nak semmi baja nem volt). Egy olyan szerverről hol 64es warokat rendeztünk, s fogunk.
    Második körben már náluk akarták, majd felesben az ő szerverükön és a semlegesen. Ez a legnagyobb LOL ami az éves BF pályafutásom alatt előfordult.
  • SigS
    Nem azert, de fel van telepitve egyaltalan a jatek? Mert kristalytisztan erre hivatkozik.