172102
  • joebacsi
    mivel más hardver a kettő, az nem fordulhatott elő, hogy épp valami progi rakoncátlankodott, és kicsit megette a gépet?
    azis ugyanúgy okozhat lagot, mint ezer másik eset, ennyire tényleg nemkell már rambo paranoiásnak lenni...de ha már itt tartunk, akkor visszatérve arra, amit tegnap mondtam, hogy a jcsr szerverén mennyire valószínű a szervercsít...már ugye több mint fél éve mi hostoljuk nekik a szervert, nekik csak egy bf2cc accjuk van az ő szerverükhöz, semmi más, csapatból is 2 ember férhet hozzá remote progin keresztül (ebben énse vagyok benne), illetve közülük 1 fizikailag...namost korábban nemtudom milyen szellemet láttak a csapatok a jcsr szerverén, dehogy minden csak belemagyarázás volt az kurvaélet...de mivel ugye nagy döntő meg minden, meg "az ördög nem alszik" ezért legyen ténylegesen semleges szerver, dehogy még ezekután is rágódni minden kis hülyeségen, háát, ti tudjátok....
  • uwu
    vagy
  • erdos
    Jaja, megnéznénk egy páran tuti ha lehet.
  • uwu
    Nem a szerveren van a csít. Biztos valami fjúcsőr agybaűltethető csippet használnak, agy villámgyors bérjóslást.
  • Nagydög
    Mesor! Keritsd elo nekunk a BR felveteleket, ha vannak, legyszi!
  • uwu
    Én akkor is rinyálni akarok, van rá okom, hisz nem is játszottam
  • eX RambO
    Én semmi olyat nem irtam amit a késöbbiekben ne tartanék, én csak egy nagyon egyszerű kérdést tettem fel az elején, és nem állítottam senkiről semmit, a kérdés így hangzott:-Mi baj volt a Vény szerverrel, ami gyakorlatilag obb helyen van mint az FRX-é!!??(nem bántás az FRX felé) Ebből az egyszerű kérdésből érdekes módon Erdős kolléga tollából máris a szerver csithez érkeztünk(én még csak említést sem tettem róla!!)és sajnos az Meow kolléga felvette, amire nem számítottam mert semmi bajom az FRX-el sőt!! Hány kb ennyi a KÉRDÉS Powa!!! csak tudni kell kérdezni.... No meg néha válaszolni is
  • uwu
    Mit bujkálsz a függöny mögött?
    Hadd rinyáljunk már, nagyon megrázott minket az esemény.
  • dronkZero
    Inkább VéNY.. :P
  • Verzoo
    NA 7TH ELÉG LEGYEN,NYERTEK,SZÉP VOLT,ENNYI....
  • uwu
    bocs VÉNY
    (asszem így kell írni)
  • erdos
    Ez inkább burkolt vádaskodásnak tűnik innen a függöny mögül....
  • uwu
    A vény szerverén tuti, hogy volt battlerekorder.
  • uwu
    Rinyálj kultrúráltan pls. ahogy a 7th-hoz illik.
    Ne mondják már hogy nem értünk a rinyához.
  • Nagydög
    Ez, hogy is mondjam csak, ritka nagy faszsag. A 'burkolt igazsag' csak ara jo, hogy kihatralhass a kijelenteseid mogul, ha kenyelmetlenne vallnak. Azert nem vagyunk mi politikusok!
  • dronkZero
    Kéne...
    Az első kör főleg.
  • mesor
    Ha az FRX training and war serveren voltatok akkor legjobb tudomásom szerint ott általában szokott menni a recorder.
  • Nagydög
    A macska fiunak igaza van itt feletted. Tudom, hogy szar ugy, ha ugy erzed, valami nincs rendben, de semmi kezzelfoghatot nem tudsz felmutatni, de szerintem ilyenkor sem erdemes 'eszrevetelekkel' kiserletezni.
  • uwu
    A ti szervereteken vissza lehet nézni a meccset?
  • eX RambO
    Hát igen tudok ilyen stílusban is írni ha kikezdenek, de mindíg igyekszem diplomatikusan írni és intézkedni, soxor a burkolt igazság jobban fáj mint a kimondott,és nagyobbat is üt!!
  • Me0w
    Ezt az 'eszrevetelt' olyan stilusban adtad elo amitol az embernek kinyilik a bicska a zsebeben.
  • eX RambO
    Thx ez azért pozitívan hangzott, lehetnek nekem is problémáim dolgokkal, a beletörődés sosem volt az erős oldalam . . .
  • dronkZero
    Jut eszembe, FRXen volt battlerecorder?
  • Nagydög
    De olvasom. Nem fogom ezert atugralni a te postjaidat sem, mert egyebkent meg normalis fazonnak ismerlek. Ha ruhellnelek, akkor nem foglalkoznek veled, vagy szimplan elkuldenelek a verbe.
  • eX RambO
    Olvasd el amit írtam még egyszer és akkor nem fogsz ilyen kérdést feltenni.
    Mindössze annyit írtam: érdekes, hogy ugyanazon a hálózaton futó 2 ruterrel hátrébb lévő szerver megfelelt és az előrébb levő pedig nem, üvegszáloptikás hálózat a vényé.Nem kell mindjárt a csatatérre szaladni véreskardot mutogatva!!! Mindössze észrevétel volt ti meg felveszitek??? hmm....
  • Nagydög
    powa!
  • eX RambO
    Köszi a megértést rendes tőled, akit idegesít az ne olvassa, ennyire egyszerű, senkit nem szeretnék megbántani vele, de valahol el kell mondani amit gondol az ember, sajnos azt nem várhatom el, hogy mindenki hasonlóan gondola, de sokan vannak akik osztják a véleményemet.Ennyi.
  • Me0w
    Es szerinted az FRX szerver nem semleges? Szerintem neked nagyfoku paranoiad van b+.
  • Nagydög
    Szabad orszagban elunk. Annyit rinyalsz, amennyi jol esik, de idonkent mar idegesito.
  • TS Zolly
    Ajánlom, ne nézd meg a fórumukat.
  • eX RambO
    ja ja szeretünk rinyálni, gondolom ez azért nem baj, ki ezt szeret ki azt, mi rinyálós kurvák vagyunk.
  • eX RambO
    Hát ha már így belekezdtél és elmondtad helyettem akkor nem is kell írnom semmit, nem véletlen kértünk semleges szervert hát kb ennyi....
  • Nagydög
    A fuggony mogott nem a telapo van? Bazzeg, Rambo! Ti vagytok az egyik legjobb magyar Bf2 klan, de rinyalasban nem akartok senki a csucs kozelebe engedni, ugy latom.
  • Me0w
    Jah, de mi is csak azert tettuk fel a szervercsitet, mert azt igertetek, hogy mi is megkapjuk utana :P

(egyebkent azt meg mindig nem ertem, hogy Odin hogy kepes a levegoben loni, ezt azert meg megneznem egyszer szivesen eloben :)
  • erdos
    Természetesen ez mind azért volt mert a vényesek nem voltak hajlandóak feltenni a szervercsítet de hálisten az FRX megértette hogy milyen fontos is nekünk ez az első hely és közösen bekonfigoltuk KTC-vel, azért is csúszott mert elbaszakodtunk vele. Sőt ha benézel a függöny mögé jelenleg is ott állok és lehallgatom minden szavadat....
  • eX RambO
    Mindenesetre felettéb érdekes volt a szitú és elég idegesnek tűntetek, a szerver miatt, aztán szépen elszivárogtatok a szerverről. Visszanézve senkinek nem volt nagyobb a pingje 20-nál, CB meccseken az 50-60as pinggel is jáccani kell tehát kicsit furcsa volt, elgondolkodtunk rajta és azóta is törjük a fejünket a miérten, de ti biztos tudjátok az okát, ráadásul az a szerver (FRX) ahova vittetek minket ugyanazon a hálózaton van csak 2 ruterrel hátrébb mint a VéNy-é tehát ez sem logikus de ti tudjátok az okát.Mi nem...
  • joebacsi
    (oops nemén voltam, meg különben is temondtad :D)
  • Yan
    nem jó, mert elutazott egy kicsit :)))
  • dronkZero
    Ez a Barik CoD2(akarna lenni), nem? Na, az minket nem érdekel. Tehát: Irány jelentkezni!!
    Csináljunk a srácnak egy jó napot.... :P :]
  • PannonRobi
    Egy kis OFF.

Ez a kibaszott lap már megint nem jeleníthető meg.
    A keresett lap most is szopatja a felhasználókat. Biztos, hogy a webhelyen technikai problémák léptek fel, mert a szoftver egy nagy kalap szar.

--------------------------------------------------------------------------------

Tegye a következőt:
    1. Ne kattintson a Frissítés gombra, mert úgysem fog történni semmi.
    2. Ha a lap címét a címsorban adta meg, ellenőrizze, hogy nem vétett-e gépelési hibát. Persze csak ha szőke, és nőből van. Ha nem, akkor dőljön hátra, bontson egy Sört, és ha türelmes, várja meg, mi fog történni. (Semmi, ez ugyanolyan szar, mint mindig).
    3. A számítógép merevlemezének optimális letisztítása érdekében indítsa újra a gépét MS-DOS üzemmódban, és adja ki a format C: parancsot. Majd egy pohárka Sörrel a kezében dőljön hátra, és nézze, mi történik. Az eredmény a többi userre nézve is kielégítő lesz. Ha a monitor képe elsötétült Ön előtt,ez normális jelenség, és Ön mindent megtett egy nyugodt és örömteli nap érdekében.
    4. Ha a hálózati rendszergazda volt olyan balga, és engedélyezte, a Winfos elvileg képes lenne megvizsgálni és automatikusan felismerni a hálózati kapcsolat beállításait. De nem teszi.
    Ha szeretné, hogy a Winfos megkísérelje ezt,
    kattintson a Számítógép processzorának túlerőltetése gombra. Jótanács: Csak akkor tegye ezt, ha tényleg ért is valamit a géphez, mert a hiba nem Önnél van.
    5. Egyes weblapok igen erős birkatürelmet igényelnek. Ez is ilyen. A Sör ivása segít megőrizni türelme erősségét.
    6. Ha biztonságos helyet szeretne elérni, zárja magára az ajtót egy elhagyatott hegyi kunyhóban. Kettyintsen óvszerrel a biztonságos szex érdekében. Hiszen nem folyton az Interneten kell lógni.
    7. Ne próbáljon ki másik hivatkozást a Vissza gombbal, mert az se működik. Inkább tossza ki az ablakon az egész miskulanciát, és tévézzen, vagy szeretkezzen. Ha meg munkahelyen van, akkor dolgozzon, és ne fórumozzon!

A kiszolgáltató az Ön idegeivel játszik, és már megint szoftverhiba történt
    Internyet Explorer