172102
  • n003
    hát ez loál:
    [22:20:19] <boni> az enkutyam annyiba kerult mint anyam felevi fizetese
    [22:20:30] <nfi> :
    [22:20:34] <nfi> az enyem utcai vegyes
    [22:20:48] <anderm> a miénket úgy dobták be a kerítésen
  • FaRockHUN
    A BAR!K-kal kapcsolatban ez sem elhanyagolható...
    " A clán Neve pontosan Bar!k Ha meg tetszet akkor jelentkezni lehet a cl@n Adminjánál

msn cime

[email protected]

De irhatsz e-mail is Typhoon 1.

Nem biztos hogy az e-mail-re válaszolni fogunk de 1 hét és elbirájuk ha lehetséges az e-mail be legyen kb. 30 perces játék után hány kill ed volt és hány halásod "
  • n003
    Imhotep:
    egyiptomi istenség, Psahnak fia, kivel együtt Memfiszben neki is temploma volt. A görögök Asklepiosszal azonosították és Imunthes-nek v. Imuthes-nek hivták. sok bronz- és agyagszobrocskán találjuk ábrázolva, valamennyin borotvált fejü ifju, hosszu ruhában, lábain saruval, amint ül és egy térdein felgombolyított papyrusban olvas.
  • Crem
    Ha már offolunk!:DDD

#4277 -> + (22) - [X]
    MStipee says:
    engem szeretni fognak a csajok
    <<<manUS>>> says:
    merhogy?
    MStipee says:
    ki tudom nyalni a joghurtos pohár aljából a szilvás joghurtot

bash.hu
  • Nagydög
    Vagy szvsztep. Nem Imothep?
  • n003
    az imhotep
  • n003
    mivaa kavics máá meginn falunapokró gyüssz?? :DDDDD
  • Verzoo
    Te a Múmiából vagy az a kopasz csávó mi???
  • Verzoo
    Na jó csak vicceltem.Fingom sincs.
  • Verzoo
    Van.Neten.
  • imotep33
    hi.. skacok valaki mondja meg,hogy van e a bf2 nek magyar mirc csatija.. sha igen hol s mi a neve.. thx
  • Verzoo
    Hol van ez az oldal én is jelentkezni akarok ebbe a klánba
  • erdos
    Gyanúsan röhögsz, meg a Dzsó haverod is...
  • Mester01
    Bocs fiuk ez nagyon kész ez az oldal! :DD

Ez sem kutya.. :DDDDDDD

Hy most a kis beszámolómat olvashatod el!!
    Szal... én 16 éves Váci lakos vaok ha valaki ismerkedni szeretne az ne habozzon hanem írjon a [email protected] ra msn címemre De csak lányok:P
    hobbym az zenélés buli minden mennyiségben cod2 4 ever foci és még sok más több infót is mekktudhatsz. tehát írj
    és less fel ide www.djtommy.extra.hu
    A rövid összefoglalómat olvashattad el:)

:DDDDDD
  • Mester01
    StiflerHUN ma 07:15 | Válasz | #3
    :D:D:D:D

helyesírási_szótár tegnap 00:05 | Válasz | #2 <-- Csávonak a neve ... :DD
    addig nem beszélek veled, amíg ki nem nyitsz legalább egyszer életedben! :)

Typhon 2006. ápr. 22. 18:56 | Válasz | #1
    Hasznájátok ezt a forumot is !
  • item
    Jó kis szöveg...
  • TS Zolly
    Azanyát!
  • Mester01
    és még azt mondják hogy ŐK a jővő nemzedéke.. :DDDDDDDDDDDDDDDDD
  • joebacsi
    nahát, mik vannak :O
    ()
  • Mester01
    Ez nagyon komoly!

J0EB4C51 ma 11:15 | Válasz | #13

SZORRY EZ NEMÉN VOLTAM, CSAK ÖCSÉM SZÓRAKOZIK, LEAKAR JÁRATNI, ÉN NEMVAGYOK ILYEN, DE AZÉRT KICSIT BEIDEGELŐDTEM ERRE A LÚZEREZÉSRE, LEADER VÁLASZOLJ MÁR PLÍZ MERT FONTOS LENNE!

J0EB4C51 ma 11:13 | Válasz | #12

ANYAD A LUZERKE KÖCSÖG ODAMEGYEK OTTMARACC!!44
    Válasz 'Z()||YY' üzenetére (#11)

Z()||YY ma 10:59 | Válasz | #11

Te igy is luserke vagy. :D

Amugy énisnem, vagy igen? jelentkeznék ha még az elötem iro lusert nem vetétekfel. kod egyel kezdtem.
    Válasz 'J0EB4C51' üzenetére (#10)

J0EB4C51 ma 10:31 | Válasz | #10

SRY ALL, ELŐBB ROSSZUL ÍRTAM A NEVEM, ILYNE LUZERESEN, DE MOSTMÁR KIJAVITOTTAM EZTIS, NAH SZÓLJATOK MÁ, HOGY MOSTMÁ MIVAN?

joebacsi ma 10:30 | Válasz | #9

CSÁ ALL! ÉNIS TAG AKAROK LENNI, 4ÉVE CODOLOK (12ÉVES VAGYOK SZOVAL NEMMAKEZDTEM ÉS TUKOD IS SOKN MONTÁK MÁR)
    LEADER JOVEZETONEK TUNIK NEKEM, ES EZ PONT JO NEKEM MERTSZERETNEK SOKATELERNI ÍGY HARDCORE GAMING SZINTEN ÉS LEHETNÉNK MULTIKLÁN IS, DE KÉNE A NEVET IS VÁLTOZTATNI, MONDJUK VALAMI SZETGYILKOLOKMINDENKIT TEAM (SZGYMT) MERT AZ BRUTÁLABB LENNE ÉS TUDJÁK HOGY MIKVAGYUNK, MERTIGY HOGY BARIK MÉG NEMOLYAN FÉLELMETES!!!!!!!444
  • joebacsi
    oké laci, csak felhoztam a másik oldal aggályait, a komplett helyzetet figyelembe véve van értelme a hozzászólásomnak, nem téged kritizáltalak :)
  • VeNYLaci
    Semmi olyasmit nem állitottam amiket emlitettél, csak tényeket közöltem.
  • DonC
    Nem akarok belekontárkodni, de ha jól emlékszem a vény szervere az adatparkban van. Namost ellentétben az általános tonline fikázással, az már magában garancia, hogy ott nagy probléma nem lehet. Tehát, hogy még az amatőrők is értsék azon a hálózaton kb. zérus környéki lehet a lag ha a szerver hw. jó. Azt pedig nem gondolom hogy egy turbó xt lenne...
  • alma2
    Promi papa, pharolas, mit ertetek az alatt "egerrel dinamikusabban lehet mozogni" kicsit kifejtenetek ?, mert igy pont az ellenkezojet allitanam :)
    koszi
  • joebacsi
    hát annál tuti nem kisebb, hogy
    1. valamelyik játékos hallgatja a meccséről a közvetítést miközben játszik
    2. a jcsr szervercsítet használ egy olyan szerveren, amire csak egy remote admin progival férnek hozzá

max egykis plusz felesleges para volt a másik oldalon is :)
  • alma2
    Schrank, volt egy ido amikor sokat hajtogattad, igy-ugy transzportkiraly
    akkor neha tudatosan bementunk, hogy elrontsuk a szep almodat :) aztan leszoktunk rola, mert ugye nem egy nehez feladat helibol.
    De jelen allas szerint te mire atvonszlod a segged a driver poziciobol a dzsip hatuljaba, addigra barmelyikonk kipofoz a heli farkaval a csodajarganyodbol :)
    Szerintem toketelesen jo ez a ures palyan ide-oda cika, ki mennyire uralja a helit, erzi a testet, mert az van neki, ha mar nagy lapatok nincsenek a tetejen :)
    Elesben se elsore tankot vadaszni kuldenek gondolom , hanem megtanitanak felszallni stb.
  • VéNY HaLlak65
    Egy emil, TS és BF2 szerveren kívűl más nem futott a VéNY szerveren. Én tudom, én adminoltam volna a war-t, s direkt a döntő miatt lőttünk le mindent. Akkor sem értem, ezen a szerveren játszottunk a jcsr ellen a huncup meccsünket, akkor nem laggolt nekik. (Bár az első map után ott is elkezdtek szónokolni, hogy menjünk az övékre, a lebeszéltek ellenére)
  • Verzoo
    Átmegyek a WOW topicba hátha ott még nem osztották ki
  • VeNYLaci
    Azért arra kicsi az esély hogy valami progi megette a gépet, de ha mégis igy történt, akkor mindkét csapatnak érezni kellett volna. Volt ilyenre példa a szerveren régebben, de az érezhető lag volt mindenkinek. Azt a problémát megoldottuk akkor.
    Ami tény: ezen a szerveren CB wart játszottunk előző este egy angol csapattal akik nem panaszkodtak.
  • Verzoo
    Te meg kabbe
  • joebacsi
    ahhoj már bezsebelte tavaly előled a békenóbeldíjjat, és mivel 1 sceneből csak egyvalaki kaphatja meg, ezért ne itt pedálozzál érte :D
  • joebacsi
    nah annak még valós alapja is lehet :D
  • Verzoo
    Ebben a témában ne is történjen....
    Örülnék ha nem írnátok erről több faszságot.
  • joebacsi
    4-5 embernek laggolt náluk a 8ból, igazából nemnagyon értem, hogy mitlehet ezen még magyarázni, tekintve, hogy sikerült akkor egy olyan megoldást találnotok, ami mind2 félnek megfelelt :)
  • KáTéCé
    Utána nézünk majd a recorder file-oknak
  • uwu
    De akkor nem történik semmi
  • Me0w
    En pinaszellemet lattam a jcsr szerveren :P
  • alma2
    megneztem, pharolas moviejat is, nem rossz GRAT, de nem az volt a cel minel kevesebb energiaval vidd vegig a palyat, hogy egy kicsit gonoszkodjak is :),nehol erdekesen nagy iveket csinalsz, de ezt meg az egerre fogjuk, de legalabb vetted a faradtsagot es aldoztal ra idot !!!
    Mindenesetre a jelek szerint, eleg rossz a felhozatal, mert rajtatok kivul, meg senkinek sem sikerult vegigvergodni a palyan, mi lenne, ha lonenek is :)
    Pedig ez valahol pont arrol szolna, nem neki allni ket napon keresztul gyakorolni, egy kozepesnel jobb pilotanak szerintem a harmadikra vegig kell vergodni, ha nem is max energiaval.
    De, majd kulon ertekeljuk a joyosokat, meg az eger kombosokat, igy megosztott elso helyen alltok eddig promipapaval az eger kategoriaban :)
    Seringhoo /remelem jol irtam/ ez a rapidsare meg szivat, varjak 20 percet, majd varjak 80-at stb csak nem akar lejonni a videod.
    De az extra.hu is ingyenes, oda is feltoltheted, es akkor nincs ez a szivas.

• Verzoo
    Legyen már elég ebből.....
  • eX RambO
    Joebácsi, egyszerűen frcsa volt a reakciójuk ahogy a Vényre feljöttek, egyből ment a rinya és a panaszkodás, szerintem neked is feltünt volna.Nem vádolok senkit mindössze szerettem volna tőlük vmi választ vagy észrevételt ezzel kapcsolatban és erdős kolléga egyből letámadott a szerver csítes beírásával.Nem értettem soha miért nem lehet egyenes normális választ adni??Miért kell kiélezni a dolgokat? Távol álljon tőlem a vádaskodás, megtanultam CB-n, hogy nem vádaskodunk, de kérdezni azért csak lehet NEM? Ha valakit bánt a kérdésem akkor sorry, emberek vagyunk beszélgetünk, infót gyüjtünk, tapasztalatokat szerzünk, levonjuk a konzekvenciát. Ha hibáztam akkor kövezzetek meg, de szerintem nem tettem ilyet ufff