172102
  • kovacsdavid
    Nem megy feladtam, egyszerűen halott. Patch-elve egyszerűen nem hajlandó elindítani.
  • HTS s3rg1nh00
    ha ennél sokkal égőbbet találsz,sértegess vele engem,van miért
  • SigS
    Lattam a helis videod,jo lett. Azert azt is mutasd be amikor meg kezdo voltal
  • Swy
    Ez nagyon sirály videjóóó
  • HTS s3rg1nh00
    hm...ez most elég szarul jött ki...DE egy- ekkor már tudtam,hogy nem vesznek fel,tehát nincs miért, kettő-ez olyan,mintha a villanyszerelő apámnak megmondanám,hogy ugyan már,mégse ott vezesse el a kábelt mert ott szar lesz,inkább 30 centivel arébb...szóval ha vki 300 órát tankozik én meg 30at,nem mondom meg neki,hogy kell tankozni,mert úgyis jobban tudja...így már érthető voltam?:P
    aki meg akarná nézni,mire válaszoltam,7 oldalt lapozzon vissza(vagyis a lap címének végén most éppen ez áll:r=reverse&index=7)
  • SigS
    Teljesseg igenye nelkul :

• Kovács legény
    nemveszlek fel bibibibiiiiiiiii:D
  • kovacsdavid
    Ennyi mindent módosít a patch? Single-ben ment, a patch után semmi. Hát én ezen fennakadtam. Azért kösz a segítséget.
  • BurnBaby
    akkor most te vagy a lány? :)
  • Promi #76412
    Sig!
    Mondd ki!
    HAARRRRRR!!!!!!!!!!
  • SigS
    "HARRR"
  • BurnBaby
    tegyük hozzá h az eredeti (?) chat angol nyelven zajlott :) pár éve olvastam :)
  • schrank
    nnna az igazi faszláma elemes egere van meg egy nagykorú monitorja
  • HTS s3rg1nh00
    ümm...még csak 30 órát nyomtam helivel,és különben is,elsősorban gunner vagyok,meg,szóval örülök neki,hogy eddig sikerült végigmenni hja kérlek,reggel 9kor hétvégén tényleg nem vagyok valami friss :) műszerfalat meg már megszoktam
  • Mester01
    "Fiú: Szétfeszítem azt az anyahajót, amit a seggednek hívsz."

Ez már beteges Anyahajó.. :D
  • alma2
    ahhh, 10 x jobb mint a mine, a zenevel nagyon ossze van hozva. na befogtam, nezzetek !
  • kBagyula #76405
    Akkor kísérletezz esetleg valami korábbi vagy frissebb ATI driverrel.
  • alma2
    soot mintha gamovert latnam, kempelni a mec bazison a demo palyan helivel :)
    egyre jobban tetszik, bar ez a szomoru valosag :)
  • uHs Gerzson

Na vajon kinek lesz ilyen az asztala bf2 lan partyn? :DDDD
  • LuluBono
    Hát ez mekkora "Látom ahogy a szardarabog csüngnek a seggszőrödön"......
  • retteneteske
  • alma2
    most szipkaztam az ea forumrol.Meg nem lattam.
    eleg jonak tunik bar fel oras.videjo
  • kovacsdavid
    Az enyém nem melegszik, 8x8-as fémlemezes 1200 fordulat/min. Én szereltem rá miután melegedett. Amúgy pedig Single módban órákat is eljátszok. Nekem nem is ír ki semmit. Egyszerűen elindulna a video és kidob pár fekete kép bevillanása után! A patch-elés előtt tök jól működött!!
  • SigS
    HARRRRRRRRRRRRR
  • kBagyula #76397
    Nagyon beteg. :DDD
  • uHs Gerzson
    BETEG!!!! :DDD
  • kBagyula #76395
    Melegszik a vidiókártyátok. A VPU recovery ezért hajigál ki a sztúlra állandójan. Gondolkodjatok el valami komolyabb hűtésen és erősebb tápon.
  • forgoszek66
    Mit csináljak a VPU Recover-rel. Hallottam olyat hogy le kell állítani (kapcsolni), de hogyan?
  • SigS
    Kis delutani derules utan itt egy kesodelutani moka
    De szigoruan +18 !!!

Pszihopata allat :))
  • forgoszek66
    nekem is ez a gondom!!!
  • alma2
    Serginhoo sikerult vegre megnezni a tiedet is, nem rossz, bar kicsit darabosan nyomod, tul sok kocka italt ittal reggelire :)
    A muszerfallal direkt szivatod magad, vagy csak azert van, mert valami tampontot ad netan ?
  • forgoszek66
    Nekem is ez a VPU Recover hiba jön ki, nekem is kéne a segítség. De agyon már alig várom, hogy harcoljak!!! Légyszi segítsetek!!!!!!!!!!!!!
  • kovacsdavid
    CSá srároc, tud nekem vki segíteni. A BF2-őm patch-elés után kidob a desktop-ra ahányszor elindítom. Hibaüzenet semmi, és mivel Ati rodeonom van 4x-re állítva a FAQ-n nincs hozzá útmutató. Kérlek segítsetek, már annyira játszanék!! Előre is köszönöm!!!!
  • SigS
    Tervezik.
    Csak nem peccs lesz hanem bughalmaz
  • schrank
    jó lenne ha már kijavítanák azt a kurva mini map-ot mert ez az automata zoom az idegeimre megy
    ha esetleg átálíttható fixre csak nem tudok róla megköszönném az elérési út ismertetését
  • FCH kari
    hi skacok! kissé le vagyok maradva:( má megint jön valami pöcs???
  • n003
    ez könjű volt! kicsit nehezebb logint!!!
  • n003
    lol bar!k klány szabályzat:

!!NEM 2 CLAN BA VAGY EGYSZERE !!

Válaszál mejik clan ba vagy szivesebben

Egyszere nem lehetsz 2 clan ba
  • vsly
    Jelentkeztem én is a [URL=http://barik.atw.hu/?atw_referer=http%3A%2F%2Fwww.sg.hu%2Flistazas.php3%3Fid%3D1082200464]"clán"ba.[/URL](megismertek-e)
  • n003
    nemvót az ojjan hujje! profin elküldte a dice-ot a melegebb éghajlakkra