172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
kovacsdavid #76421 Nem megy feladtam, egyszerűen halott. Patch-elve egyszerűen nem hajlandó elindítani. 

-
ha ennél sokkal égőbbet találsz,sértegess vele engem,van miért
-
Lattam a helis videod,jo lett. Azert azt is mutasd be amikor meg kezdo voltal -
Ez nagyon sirály videjóóó 
-
hm...ez most elég szarul jött ki...DE egy- ekkor már tudtam,hogy nem vesznek fel,tehát nincs miért, kettő-ez olyan,mintha a villanyszerelő apámnak megmondanám,hogy ugyan már,mégse ott vezesse el a kábelt mert ott szar lesz,inkább 30 centivel arébb...szóval ha vki 300 órát tankozik én meg 30at,nem mondom meg neki,hogy kell tankozni,mert úgyis jobban tudja...így már érthető voltam?:P 
aki meg akarná nézni,mire válaszoltam,7 oldalt lapozzon vissza(vagyis a lap címének végén most éppen ez áll:r=reverse&index=7) -
Teljesseg igenye nelkul :

-
nemveszlek fel bibibibiiiiiiiii:D -
kovacsdavid #76414 Ennyi mindent módosít a patch? Single-ben ment, a patch után semmi. Hát én ezen fennakadtam. Azért kösz a segítséget.

-
akkor most te vagy a lány? :) -
Sig!
Mondd ki!
HAARRRRRR!!!!!!!!!!

-
"HARRR"
-
tegyük hozzá h az eredeti (?) chat angol nyelven zajlott :) pár éve olvastam :) -
nnna az igazi faszláma elemes egere van meg egy nagykorú monitorja
-
ümm...még csak 30 órát nyomtam helivel,és különben is,elsősorban gunner vagyok,meg
,szóval örülök neki,hogy eddig sikerült végigmenni
hja kérlek,reggel 9kor hétvégén tényleg nem vagyok valami friss :) műszerfalat meg már megszoktam
-
Mester01 #76407 "Fiú: Szétfeszítem azt az anyahajót, amit a seggednek hívsz."
Ez már beteges Anyahajó.. :D -
ahhh, 10 x jobb mint a mine, a zenevel nagyon ossze van hozva. na befogtam, nezzetek ! -
Akkor kísérletezz esetleg valami korábbi vagy frissebb ATI driverrel. -
soot mintha gamovert latnam, kempelni a mec bazison a demo palyan helivel :)
egyre jobban tetszik, bar ez a szomoru valosag :) -
Na vajon kinek lesz ilyen az asztala bf2 lan partyn? :DDDD -
Hát ez mekkora
"Látom ahogy a szardarabog csüngnek a seggszőrödön"......
-

-
most szipkaztam az ea forumrol.Meg nem lattam.
eleg jonak tunik bar fel oras.videjo -
kovacsdavid #76399 Az enyém nem melegszik, 8x8-as fémlemezes 1200 fordulat/min. Én szereltem rá miután melegedett. Amúgy pedig Single módban órákat is eljátszok. Nekem nem is ír ki semmit. Egyszerűen elindulna a video és kidob pár fekete kép bevillanása után! A patch-elés előtt tök jól működött!! -
HARRRRRRRRRRRRR
-
Nagyon beteg. :DDD -
BETEG!!!! :DDD -
Melegszik a vidiókártyátok. A VPU recovery ezért hajigál ki a sztúlra állandójan. Gondolkodjatok el valami komolyabb hűtésen és erősebb tápon. -
forgoszek66 #76394 Mit csináljak a VPU Recover-rel. Hallottam olyat hogy le kell állítani (kapcsolni), de hogyan?
-
Kis delutani derules utan itt egy kesodelutani moka 
De szigoruan +18 !!!
Pszihopata allat :)) -
forgoszek66 #76392 nekem is ez a gondom!!! -
Serginhoo sikerult vegre megnezni a tiedet is, nem rossz, bar kicsit darabosan nyomod, tul sok kocka italt ittal reggelire :)
A muszerfallal direkt szivatod magad, vagy csak azert van, mert valami tampontot ad netan ?
-
forgoszek66 #76390 Nekem is ez a VPU Recover hiba jön ki, nekem is kéne a segítség. De agyon már alig várom, hogy harcoljak!!!
Légyszi segítsetek!!!!!!!!!!!!!
-
kovacsdavid #76389 CSá srároc, tud nekem vki segíteni. A BF2-őm patch-elés után kidob a desktop-ra ahányszor elindítom. Hibaüzenet semmi, és mivel Ati rodeonom van 4x-re állítva a FAQ-n nincs hozzá útmutató. Kérlek segítsetek, már annyira játszanék!! Előre is köszönöm!!!! 
-
Tervezik.
Csak nem peccs lesz hanem bughalmaz -
jó lenne ha már kijavítanák azt a kurva mini map-ot mert ez az automata zoom az idegeimre megy 
ha esetleg átálíttható fixre csak nem tudok róla megköszönném az elérési út ismertetését
-
hi skacok! kissé le vagyok maradva:( má megint jön valami pöcs??? -
n003 #76385 ez könjű volt! kicsit nehezebb logint!!! -
n003 #76384 lol bar!k klány szabályzat:
!!NEM 2 CLAN BA VAGY EGYSZERE !!
Válaszál mejik clan ba vagy szivesebben
Egyszere nem lehetsz 2 clan ba -
Jelentkeztem én is a [URL=http://barik.atw.hu/?atw_referer=http%3A%2F%2Fwww.sg.hu%2Flistazas.php3%3Fid%3D1082200464]"clán"ba.[/URL]
(megismertek-e
)
-
n003 #76382 nemvót az ojjan hujje! profin elküldte a dice-ot a melegebb éghajlakkra