172102
  • koschwarz
    ja, ez így van, ezt én is tapasztaltam, egyértelműen valami nem jó az amcsi géppel, nemhogy a flare nem ér semmit, de pl. hiába repültem be hőcsapdák közé, simán kilőttek. de olyan szinten nem érnek ezek a trükkök semmit, hogy a folyamatos sípolás sem szakad meg.
  • Landor
    Mondjuk ehhez jó lenne ha menne a battlefield.hu
    Szóval az általam fejtettegetett gondolatokat globálisan értettem és egy kicsit az előttem szóló postokhoz fűztem. Tehát ha kiveszük a képletből az otthon maradó aggódó fiatal bf2eseket és akik nem tudták megoldani a gépszállításukat, akkor sem valami kecsegtető a kép. Nem azt mondom hogy legyen egy CS-s nagyságrendű felhozatal, de amit látni lehet az az elégedetlenség sokak részéről a játékkal kapcsoaltban - szerintem skoszor jogosan. És ezért meglátásom szerint kizárólag a EA üzletpolitikája hibáztatható, mert mi sem vagyunk különb emberek mint a CS-sek..
  • mesor
    Én ott néztem Matyeeval együtt nagyot amikor Daqing-on Tankban ültünk láttuk hogy elmenekül egy muki FAV-al. Szépen behúztuk a zászlót majd indulunk tovább amikor a FAV-os csávó befarol kb 60m-re a Tanktól (na mondom most jól kilövöm). Erre átult a FAV gépfegyveréhez leadott EGY (hangsúlyozom EGY) lövést és a fullos tankunk felrobbant a lövéstől. Ő visszaült a kormányhoz és elhajtott.

Se C4 nem volt a közelben sem AT mine se semmi ami felrobbanthatott volna és bug miatt a FAV-os csávónak adja a killt.

Csak a FAV meg mi a tankkal ő egyet lőt és a másvilágra küldött minket a tankkal együtt.
    Ez után kb 3 percig csak meglepődöten néztem a monitort és próbáltam felfogni mi történt! (Egyébként gyanítom
    )
  • n003
    hozd ki a géped nyugottan valaki asszem itt írta (item?!)
    "asszonygyák rám hogy agybajban szenvedek. pedig én élvezem minden pillanatát"
  • BurnBaby
    joe, azért bátorkodom magabiztosan kijelenteni, h kis kényelmetlenség, mivel már számos lanon voltam a gépemmel :) egyszer elkísért hannoverig majd vissza is. se neki, se nekem nem lett bajom.
  • joebacsi
    a kényelmetlenség előtti jelző iszonyat relatív bb :)
  • joebacsi
    "Sikerült egy olyan online multipalyer játékot kihozniuk, ahol fontosabb az egyén, a kitüntetések a pontok az unlockok, emiatt a csapatjáték háttérbe szorul."
    ez így ebben a formában k*vául nemigaz, ugyanígy megvoltak a statb*zik a korábbi bf játékokban is (ugye ott is voltak nemhivatalos tracerek), neveket nemakarok mondani, mert lehet kissé aláásná a többévnyi rózsás kapcsolatot :D
    (öö meg nemistudom ki az aki nyomogatja a "faszagyerekvótammármegint" shotjait a vijetnámos totyikba :P)
  • item
    Tegnap kicsit idegbajt kaptam, mikor nyomultunk Gulf omanon, amcsi oldalon állandóan leszedtek, repcsivel, nyomtam azt a nyavajás elterelőt de mintha nem lett volna! És hiába menekültem, mindig elért a rakéta!! Utánna következő kör a MEC oldalon, vittem a repcsit, felszállás után kb 1-2 perc alatt 3x löttem ki az amcsi repcsit és működött az elterelő és meg is tudtam lépni! Szóval nagyon örülnék neki ha kijavítanák ezt a hibát, mert így kicsit nem egyenlőek az esélyek!
  • koschwarz
    én nem tom még, hogy a horda indul-e, de ha valóban szükség lenne rá, simán ki tudnám vinni a gépem. viszont a feleségem totál hülyének fog nézni, azt már most tudom

31 évesen ilyenekkel foglalkozni...és ő még megértő asszonykának számít
  • n003
    wazze télleg ott van csak nem ütötte kija szemem

Szt.KOsár.ales.úr:
  • BurnBaby
    nézd, az nem az ea hibája, h a játékosok - mivel még nem voltak ilyen lanon - kicsit aggódnak :) szerintem a bf2 csapatok jók, már csak az kéne, h egy kis kényelmetlenséget (gép odavitele) ne sajnáljanak azért, h egy jó versenyen vegyenek részt.
  • JCSR Apache
    Jaa tényleg,lehet helyi szervert is.Már rég elfelejtettem.
  • JCSR Apache
    Thx.No de azért a tiéd is jó volt.
  • Landor
    No megnéztem a fix.tv-s beszélgetést, végülis nem volt rossz! Köszi BB hogy megemlítettél az interjúban, jól esett!
    Mondjuk az egy kicsit tényleg cink lesz hogy a BF2-es csapatoknak fenntartott(az ea által kifizetett <- már csak ezért is elmegyek, most az ea fizet nekem lol.. ) helyek kb 50%-át fogjuk betölteni.. Ez egy kicsit minősíti a BF2 scenét, illetve az EA-t is. Sikerült egy olyan online multipalyer játékot kihozniuk, ahol fontosabb az egyén, a kitüntetések a pontok az unlockok, emiatt a csapatjáték háttérbe szorul. Mondjuk nem is kell csodálkozni, ha megnézzük az ea jelenlegi profitorientált 'fizessetek minden kiegészítőért' felfogását. Rövid távon biztos jó, csak szerintem nem mérlegelték a hosszabb távon kifejtett hatását..
  • alma2
    Szep meg jo, de szivem szerint, ha ez tenyleg egy verseny lenne, kizarnam azokat, kik nem tartjak be az utvonalat rendesen, mert igy jon ki par helyen a palya nehezsege.

De milyen indittatasbol mentel fel egy szerverre es nem lokalisan inditottad ?
    A kozonsegdijat siman neked itelnem es az ismeretlen meces pilotanak, mert az nagyon jo, ahogy beledkot :)
    GRAT !

• koschwarz
    de az
  • joebacsi
    megtudakoltam még tegnap, ottvan vwarba, nelegyél noob :P
  • VeNYLaci
    Kubra dam, és mashtuur sziti.
  • kBagyula #76523
    Melyik a kedvenced az Mi28 vagy a Tiger HAP bádogdoboz?
  • koschwarz
    hát én őszintén bevallom, az alapbf2-ben is vannak olyan mapok, amiken kb. 3-4 hónapja nem voltam (pl. az egyik legutálatosabb nekem az a kínai ködös-dzsungeles)

és az is igaz, hogy gyakorlatilag 90%-ban csak a 3 városi mapon jáccom, bár ott is utálom, amikor megszületés után vagy egy arty vagy egy apc-tank rögtön legyilkol. most hétvégén is volt olyan hogy 1 percen belül 4x haltam meg ezektől, pedig direkt máshova spawnolok, ha látom, hogy az egyik pontnál forró a helyzet, de hiába
  • JCSR Apache
    itt
  • JCSR Apache
    Nah én is csináltam vasárnap egy kis heli videót.Jó kis hétvégi lagg volt(chello módra)
    Nem próbálkoztam többször, mert túl jól mutatott mikor elmentem az ellen mellett.
    Fogalmam sem volt, hogy abban a heliben ülnek.A videóban minden a véletlen műve, és már kicsit belassítottam akkor mikor rájöttem hogy üldözni fognak.
  • n003
    dzsóbécsi :DD lécci tudakold meg hogy miljen mapon nyomjuk nyúlékkal ma este mert azéé kéne készülni rá :DD legalább hogy ki mijjen poszton legyen
  • n003
    aaaaz igen :DD megérte!!
  • joebacsi
    énmeg aztmondom, hogy erre érdemes lesz törtszervert összehozni már, nemugy mint az euroforcera :)
  • uHs Gerzson
    Mivel gabocától 2 üveg bor jön töled meg 1 számold ki :DDD
  • BurnBaby
    én csak addig jutottam, h felraktam :)))
  • n003
    miért is kéne nekik észbekapni?? az a lényeg hogy sokan megvegyék!! az hogy jáccanak-e vele az meg kit érdekel ... én pl talán ha 6 órát jáccottam a SF-el
  • Beers
    És vasárnap?
  • sector512
    Én személy szerint sajnálom az SF-et mert élvezetes, csak nem pénzért kellett volna adniuk...
  • alma2
    Szerintem, ott meg rosszabbb a helyzet, mint az EUforceban.
    de halljunk egy illetekest is :)
    remelem igy jar a 2142 vagy mennyi jatekuk is es akkor talan eszbekapnak egy kicsit.
  • koschwarz
    és mi van a specialforces-zal? vannak szerverek, meg a szervereken játékosok?
  • alma2
    igen, de a harombol ketto kilove, mert csak egyen van heli :)
  • uHs Gerzson
    Majd MSN-n megmondom :)

Beers. pénteken gaboca borát iszuk meg, szombatom meg a tiédett :D
  • kBagyula #76507
    Próbálkozz a német szervereken, esténként összejönnek szépen rajta az emberkék.

szerk: Elég sok olyan szerver van ahol a 3 EF pálya is forog a síma BF2 mapok mellett.
  • kBagyula #76506
    A két szárnya végén vannak a bombák azért olyan fura.
  • alma2
    tegnap mint az elobb irtam, gondoltam jatszok euroforceal, ha mar megvettem anno, de meg 5 ora sincs benne. lekertem tobb mint 2000 szervert abbol kb harmincon ment a kivant map es osszesen egyen ment elesben a jatek.Eleg rossz arany.Nem valami nepszeru.
  • Beers
    Akkor én nem,mert a végén még berúgsz:)!
  • alma2
    Crem kerdezted, hogy a eurofighter tenyleg ilyen hulyen dobja a bombat, mindig a cel ele meg moge. a tobbi gephez kepest. Tegnap repultem vele ot percet es igazat kell hogy adjak, rohadt idegesito :)
  • n003
    szeva Meti :)
    gyóreggelt mindegykinek