172102
  • BurnBaby
    :)
  • atwe

Go :)
  • digitalenjoy
    BF2 LAN Előkészületi 8vs8 Kupa
    ------------------------------

A LAN partyval megegyező szabályokkal és pályákon egy előkészületi kupát indul május 11-től 21-ig.

Minden LAN partyn részt venni kívánó és hezitáló csapat jelentkezését várjuk, hogy szokjuk kicsit a 8vs8 pályákat. Természetesen azok is nevezhetnek, akik nem tudnak részt venni a LAN-on, de kedvük van részt venni ebben a villámgyors kupában.

Amit tudni lehet:
    - 8vs8-as pályák, kommanderrel, unlock off
    - szabályok a JátékExpós LAN szabályaival megegyeznek (www.battlefield.hu-n megtalálható)
    - a jelentkezők számától függően egyenes kiesés, vagy Double Elimination (DE lényege, csak a második vereség jelenti a kiesést)
    - pályákat sorsoljuk, beosztást sorsoljuk

- csapatonként min. 2, maximum 4 meccset jelent két hét alatt.

Jelenktezés:
    RUNNINGNÁL
    aki eddig a holdon élt volna, e-mail: [email protected]

Jelentkezéskor leadandó:
    - Klán neve
    - Klán vezetőjének/kapcsolattartójának elérhetősége
    - Klán weboldalának címe
    - Csapattagok felsorolása

1 klán több csapatot indíthat akár, de 1 játékos kizárólag csak 1 csapatban játszhat, amelyikben a neve leadásra került.

Az izgalmas meccseket várhatóan Gerzson, Joebácsi közvetítik, a közvetítés időcsúszása 40 mp - 2 percig terjed.

Jelentkezési határidő: minél előbb, de legkésőbb május 10. este 8 óra.
  • uHs Gerzson
    Engem érdekel, igaz én már láttam
  • item
    Mindegy lassan felér és ha kell letöltöd, vagy akinek kell az is leszedheti!
    Amúgy úgy vettem észre hogy az online stream alatt nem lehet belehúzni, tehát az egészet végig kell nézned! letöltve odaugorhatok az engem érdeklő BF2 es részekhez!
  • schrank
    már meg is néztem nnna jó még nem láttam de megskubizhattam volna ha akarnám
  • JAG1
    Crackelted?
  • item
    http://www.freeweb.hu/item00/bf2/level up.asf itt lessz fent de csak 1:30 perc mulva ha jó ez ??!

Jelzem ha fent van az egész...
  • schrank
    mit akarsz ezzel az alap linkkel szöszi
  • ERykk
    tess, itt a hálo: http://www.levelup.hu/
  • schrank
    egy dakota közmondás szerint hálót adjál ne halat ezért jobban örültem volna ha elárulod hogyan lehet kideríteni az elérési útvonal meghatározásának mivoltát de addig is köszike
  • item
    DL URL=http://letoltes.ludologia.hu/ftp/letolt/lu/20060502_bf2_cod2.wmv

innen tölti a progi, egész pontosan..
  • item
    Van egy nagyon ügyes progim, leszedem neked és felrakom valahova, és kiteszem ide a linket!

Ezzel többek között a csak streamelhető fizetős tartalmakat is le lehet menteni a hdd re, nemrég sikerült már akcióban is kipróbálnom az "onylány tékában"
  • schrank
    a lúdollógillán nincs fent ez a video
  • PannonRobi
    Azért nem haragszol ugye?
  • schrank
    de hogyan lehet letölteni
  • kicsirobi
    Kösz a segitséget.Hogyha nem tudsz segiteni akkor miért kell szivatni?Valaki aki tényleg tud segitsen már.Előre is köszi
  • item
    Megnéztem a level UP os videót, érdekes volt!
  • Piedon
    Én biztos ott leszek, ha másért nem mert a Gamehunteres "kollégáim" is kint lesznek...csak azt a fránya 18kilós gépet hogy vinném el, még azon töröm a fejemet, de lehet hogy addig lecserélem egy lightosabb gépre
  • schrank
    lehet hogy valamit elbasztál amikor ki akartad törölni az introt és bemásolni a fekete képernyőt de remélem nem a játékot törölted le az intro kivételével mert az nagy hiba
  • schrank
    le is lehet tölteni ezt a fixes izét mert nekem működnek ezek a ablakos nézős buziságok meg különben is azért fizetem a netet hogy letölcsek nem azért hogy nézegessek
  • kicsirobi
    Sziasztok.Az a nagy problémám lenne,hogy elindítom a játékot,a videót lejátsza,de utána a menü helyett fekete háttér van.A zene szól,és ennyi.Légyszi segitsen valaki,hogy mi lehet a baj
  • BurnBaby
    kéretik nem olyan látszatot kelteni a játékostársakban, amitől túlzott elvárásokat támaszthatnak velem szemben :)))
  • PannonRobi
    Ne hagyd ki!!!!! Mármint a látványt....
  • koschwarz
    semmi, vaz, csak mondom, hogy így már értem. pont hogy infantrifan vagyok (mondd ki soxor egymás után).
  • n003
    méé mi bajod az infantrival??
  • koschwarz
    na, nem infantri, ez a lényeg.
  • koschwarz
    neba...akkor most már mindenképp megyek
  • n003
  • PannonRobi
    Ühüm...és milyen lapos a hasa
  • joebacsi
    huhh ezmost nagyon nem a tenapod :D
    conquest ez a zászlóhúzogatós játékmód a béefben, már 42ben ígyhívták (először persze a trájbszban jelent meg, a dájsz csak feltalálta megint a spanyol viaszt, csakhogy a ződlogós lelkibékéje is nyugodt maradjon :))
    itteni értelmezésben: nem infantry :)
  • TS Zolly
    HARRRRR :D
  • koschwarz

ranig, mijeza a conqest? mit takar,
  • Boxer HUN
    Miért?? Mikor voltál hosszú szoknyában???
  • joebacsi
    akkor ezért nemértettem :)
  • Running
    ha nem nem...nem kötelező...lehetőség joe.
  • joebacsi
  • koschwarz
    ööö, a zagyam, de ez csak egy mondás, nincs mögötte valós tartalom
  • joebacsi
    a "komoly" csapatok nemfognak ezen indulni, mert "laning nemjátszunk magyar csapatokkal, mert nemlepjük megőket" lesz...
  • koschwarz
    ez jó lezárták a "másik" bf2 topicot.láttátok már?