172102
  • Nagydög
    Nem tudom. Lehet, hogy o az egyetlen, de ezzel az utobbi megmozdulasaval az en szivembe se lopta be magat. Egyszeruen azt is mondhatta volna: "Sracok, ne publikaljatok az adast, es aki mar kirakta valahova, kerem torolje le!"
    Valahogy a parancsolgatas, es a fenyegetozes nekem nem tetszik, kulonosen olyankor, mikor kerni is boven elegendo lenne.
  • Kovács legény
  • Me0w
    Hagyd, a buzi kis csitermajom nem fog megvaltozni sosem.
  • erdos
    Muszály ekkora agyatlannak lenni? Az említett úriember az egyetlen aki érdemben foglalkozik a játékkal és ezáltal a mi kis közösségünkel, az a módszer hogy zavard el a picsába, nem? Ha a weboldal másolás helyett egy, a lehetőségekhez képest nívós tévéadást csinálsz a BF2-ről akkor amperkodjál. Item kollegát a jószándék vezérelte, nem úgy sült el, megesik, de téged? Remélem hogy a kollega tud különbséget tenni közted meg köztünk és nem fordít nekünk hátat.
  • FLeK0
    HA?
  • FLeK0
    En is feltoltottem 3 adast ide

sot, elloptam az oldalatokat is!

beperelsz-e?
  • item
    Running megkérnélek rá hogy töröld a 76644 es a 76636 postomat legyél szives!

Kedves JaB és SLYTHOMi!!!

köszönöm az aggódást, valóban "NEM" találtam meg egyszerre a letöltés linket,de rajtam kívül még volt pár ember,na mindegy, csak segíteni akartam rosszul végződött.
    Bevallom az én hibám,nem voltam figyelmes,legközelebb jobban odafigyelek!

JaB --> szerinted itt kezdődik a LÁMA-ság ?? Én nem hinném!

Megkérnélek, hogy legközelebb ne -z le!

[IMG]http://www.smilies-world.de/smilies/smilies_Picture/unsortierte/director[1].gif[/IMG]

Természetesen a file-t már letöröltem. A postomat meg reményeim szerint running kigyomlálja!

Jó éjszakát mindenkinek!

• joebacsi
    videó elejére-végére oldalcím, és mindenkinek jó :)
  • SLYTHOMi
    privibe is megírtam neki,
    csak tudod ezzel most nagyon nem segített...

és azért írtam be ide is h. ha netán más is szerette volna kirakni a vidit,
    akkor eszébe se jusson,
    az ilyen dolgokat illik előre megkérdezni stb...

amúgy épp azon mosolyogtam h. egy ingyenesen letölthető magyar scene építő műsor archivált vidijei mikor jelennek majd meg dc++, torrent warez megosztásokon

hát kész vagyok,
    ehhh
  • Zs0lt1
    fejét után vesszőt képzeljen oda mindenki :D
  • Zs0lt1
    Szerintem csak segíteni akart, nemkéne egyből leharapni a fejét egy privát üzenetben is mondhattátok volna neki ;-)
  • SLYTHOMi
    kedves item,

mivel az nem online stream,
    így nem is tudsz belepörgetni...

ott van mellette jobb oldalt szép nagy betűkkel h. letöltés,
    ha vennéd a fáradtságot rákattannál akkor sokkal kisebb méretben gigabitről le is tudnád rángatni, mint azt tették rajtad kívül eddig 384en a mai nap...

nagyon jó lenne ha mihamarabb letörölnéd azt a zippes szutykot amit nagy nehezen feltöltöttél a domainedre, mert delelott mar a szolgaltatod fog kerdeseket feltenni neked,

thx
  • JaB
    az összes videó kinn van a legelső level up-tól kezdve, nem marad le senki :)

azt hittem amúgy, hogy a letöltés gombot nem találta az illető a pop-up ablakban :)

ha majd fizetőssé válik a site, szólok legalább egy héttel hamarabb, hogy le lehessen archiválni (warez mint mirror.. hm... nem is rossz ötlet ;)
  • Landor
    Tipp: valószinű az a láma, aki nincs tisztában a videó elérhetősőgének véges(-végtelen?) idejével.
    Jahm és valóban érdemes megnézni a Gody-intejút is, a kapcsolódó videók között!
  • SLYTHOMi
    hello,

a levelupos vidi linkjet bar benyomtam ide reggel,
    miert nem talaltatok meg???

Minden olyan masolt es atalakitott asf-et, zip-et amit felraktatok nem hivatalosan kul. oldalakra azonnal toroljetek le!

thx

• Boxer HUN
    Community Update - 5/03/06

Attention Soldiers!

In order to make certain medal rewards more accessible to the time played criteria for the following medals has been reduced:

Golden Scimitar Medal - Now requires 100 hours
    Peoples Medallion - Now requires 100 hours
    MEC Special Forces Service Medal - Now requires 50 hours
    Navy Cross Medal - Now requires 100 hours
    EU Special Service Medal - Now requires 50 hours
    SAS Service Medal - Now requires 50 hours
    Navy Seal Service Medal - Now requires 50 hours
    Spetsnaz Service Medal - Now requires 50 hours
    Rebel Service Medal - Now requires 50 hours
    Other Changes in the update include:

Addition of a North America Service Ribbon.
    Change in the promotion of Generals Each month. After the update the top 50 Lt. Generals will be promoted to General.
    Additional authentication support for ranked servers to ensure proper labeling of ranked servers in the server browser.
    Keep your eyes on this space for all your Battlefield news!
  • JaB
    Ki az a láma, aki képes volt a videót a saját szerverére feltenni, amikor elérhető a levelup.hu-ról is ingyen és bérmentve?

Nem mintha annyi reklámozóm lenne, akik miatt fontos lenne, hogy tőlem szedjétek, de mellesleg van fenn pár kapcsolódó videó, amiről így lemaradtok...

Byz:

FZs
  • PannonRobi
    Gratula
  • DoctorStryker
    Desert Combatos voltam .. meg néha meg most is jot játszok!! ott nekem a MEC az állandóan IRAQ lessz....
  • mesor
    Grat!
  • Kovács legény
    hajráhajrá igy tovább!!! Remélem hamarosan az első 10 helyen csak magyar zászlót lehet látni!:D
  • Csacsy
    Köszönjük, mi kihagynánk.
  • eX RambO
    Gratula a Dr-nek az eredményhez, de nem elbízni magatokat.....
  • item
  • schrank
    nem iraq hanem
  • DoctorStryker
    Sziasztok
    a Dr. Klán lejátszotta első CB-s meccsét :)
    =DH= Holland clan ellen ők hívtak ki :)
    az eredmények: Karkand- Oman Conquest 16-on
    Karkand
    [Dr.] USMC 162-0
    [Dr.] IRAQ 81-52
    Oman
    [Dr.] USMC 147-0
    [Dr.] Iraq 144-0

összesen: 534-52
  • HTS s3rg1nh00
    húúúú ez jó volt
    Bono:lehetek az első,aki gratulál?
  • JAG1
    Akkor az a baj.
    Nem szabad crackelni. Telepít - patchel - minidvd bemountol - ign.com-on regisztrál - gémbe beír.
  • mohus
    nekem Vietnámról meg egy ázsia matekolimpia bajnok a BME-n, mint tankörtárs, két megmozdulása

-szimultánba verte a Martos koli összes sakkozóját

- meg amikor a szerves laborban leverte az asztalról a 350 fokos olajfürdőt: - A'sz Iszten básszá még.... - mondta

• kicsirobi
    Igen crackeltem is,meg kipróbáltam mini image-vel is és nem segitett.A patch se megy fel hozzá
  • schrank
    nekem a vietnamrol mindíg a gyerekkorom jut az eszembe
  • sector512
  • joebacsi
    az a jó, hogy az az EGY közös ellenség összetartja az embereket :D
    (nemakarok ujjal mutogatni, úgyis mindenki tudná, hogy kiaz, még akkor is, ha nemlenne egy humorista a logójába....opps :))
  • Beers
    Ne bántsátok a DC-seket!
  • dronkZero
    Jah, utáluk is DC-s
  • Danee
    mi bajod van a vietnammal?
  • DonC
    asszem mi most ebből kiesünk sorry :) indul az OC az elég lesz, így is elverik a szánkat szerintem :D
  • mesor
    Miért?
    Jól megvagyunk egymás mellet csak neked van ellentéted a Vietnamosokkal!
  • joebacsi
    bb ért a tusoláshoz :)
  • schrank
    milyen diplomatikusan el lett tusolva aválasz azon kérdésre miszerint bf1942-ek meg a DC-sek meg a bfv-ek mind együtt és összetartva és soha egy rossz szó ...