172102
  • Crem
    Nem ellened szól, mert "veled" vagyok!:P
    De a "minden jog fenttartva" válasz az összes kérdésedre.
  • alma2
    Lehet, hogy sok mindenben jo vagy, de a musorvezetes nagyon messze all ezektol, nem eroltetnem a helyedben, csak nyoges a vege.
    Ellenben ajanlanam alkalmazd burnbabyt, sokkal jobban mukodik a beszeloje mint neked sot sajat nyelveben sem botlik el mondatonkent haromszor.leszamitva UAV :)
    Ezert lesz az a csatorna mindig csak az idiotak gyulekezete, mert boldog- boldogtalant, a kepernyo ele engednek.
    Biztos sok tematok van, sot lehet, hogy mar volt a bf2 is, de egy teljes musort megerdemelt volna, ha meg nem volt, hogy ne ilyen felszines legyen az egesz.Mindenbe kicsit belekaptatok, aminek olyan blikk szagu lett a vege.
    De tovabbi sok sikert mindenesetre, egy velemeny ne tantoritson el a kepzeletbeli jovodtol :)
  • DonC
    "felhasználása" mire, hogyan? ki használta fel? belenyúlt? átszerkesztette? újravetítette? csak elérhetővé tette ugyanúgy. Ami nincs kifejezetten tiltva az nem jogsértés, max vita tárgya.
  • BurnBaby
    kicsit merész :)))
  • JaB
    /topic off

legalul: "© 2006. level up. Minden jog fenntartva! Az oldalon taláható képek és videók felhasználása a műsor készítőinek engedélye nélkül tilos!"

amúgy meg tegnap éjjel a THOMi szólt, hogy "lopják" a tartalmat, én meg röhögtem rajta veszettül... mondtam is neki, az lenne a szép, ha egyszer a Bithumenen látnám viszont az ingyenes level up-okat! (az mondjuk jól esne, azt mutatná érdekli az embereket)

Már elnézést kértem, már verselemeztem, azt mondom ne terelgessük tovább a pukit a medencében, mert még elkábulnak a fürdőskurvák (Me0w kebab)

/topic on
  • eX RambO
    Na erről beszéltem erdős kolléga, Donc egy karakán ember, megmondja a tvés emberkének is a magáét, nem kell mindjárt a melegszarig nyalni vkinek aki vagdallózik itt ezzel azzal. Támogatom Donc hozzászólását....
  • Crem
    levelup oldalról!

"© 2006. level up. Minden jog fenntartva! Az oldalon taláható képek és videók felhasználása a műsor készítőinek engedélye nélkül tilos!
    "

Mellesleg én se szeretem, amikor nem lehet lementeni aviban...
  • Crem
    Itt egy minta!
    Előre is köszönjük a +30 bf2 játékosok nevében!:)
  • BurnBaby
    :))))
  • DonC
    Jab. Nem akarok beleszólni ebbe az óriási súlyú vitába, de azért ez: "Ki az a láma, aki képes volt a videót a saját szerverére feltenni, amikor elérhető a levelup.hu-ról is ingyen és bérmentve?" kicsit erős bekezdés ebben a sceneben. Ezek a manuszok sokkal kevesebbért is inditottak pár ezer hozzászólásos flamet. :-)

Tanácsolnám, hogy írd ki a videók mellé, hogy az újraközléshez v. tükrözéshez nem járulsz hozzá és/vagy csak forrás feltüntetéssel járulsz hozzá. Mert ha ki van írva akkor van miről beszélni :-) (én nem találtam ilyet)
  • Me0w
    Tweety + shortskirt > all :)
  • BurnBaby
    ok. legközelebb csadorban megyek, h legyen mihez viszonyítani :P
  • Me0w
    /hug :-))
  • erdos
    Ez meg milyen képlet alapján sakkoztad ki?
  • Boxer HUN
    Bakker!!!! Ejj!!!

Igaz ami igaz, írott formában valamiért jobban megy a szóképzés mint élőben. Én legalábbis ezt vettem le. Amúgy a műsorotokkal semmi baj. /VELED SEM!!!/ Csak így tovább!!! Amúgy még te sem láttad BurnBaby-t hosszú szoknyában. Ugye?? (Csak azért kérdem, mert azt ajánlotta fel, hogy ha többen fogunk kimenni a BF2 LAN-ra, akkor rövid szoknyát vesz fel a kedvünkért.... :) Én viszont eddig is csak farmert vagy rövid szoknyát láttam rajta).
    Vagy még attól is rövidebbre gondolt?
  • BurnBaby
    nyaukám, kibontakoztál? :) kell nekik az oldalra a hitcount... mi ebben a fura?
  • eX RambO
    Csak nem TV-s pályafutásra készülsz??
  • Me0w
    Jolvan, be lehet fejezni a temat, ki nem szarja le, hogy melyik buzi oldalrol ki es miert toltott le. Ez bf2, nem furdoskurva topik.
  • erdos
    A lényeg az hogy megint indul a fregfeszt, csak most medálokért, mert nem kell tízezer órát ülni TOW-ban meg egy kör alatt 60 snipát kilőni vele ködhatárról hogy megkapd a 23. senki TOWszakértő medált...
  • Mester01
    Okéééééé most ezt magyarul is Köszi :D
  • mesor
    Ezen nem veszünk össze!
    Turbánosok azt jól van. :D
  • Murry
    Így van a MEC az mindig is iraq marad nekünk.

Más:
    SLYTHOMi! "zippes szutykot" ... "delelott mar a szolgaltatod fog kerdeseket feltenni neked"

Elég lett volna tisztázni a félreértéseket, és megkérni, hogy törölje le a tartalmat. Nem rossz szándékkal tette.
    Csak tudnám, hogy miért kell ehhez fenyegetőzni, és köcsögnek lenni?
  • JaB
    "Ja, gépzeljétek, valamék nap bemutatták az Oblivion-t a FixTV-n, a szemüveges kecseg, meg a szalumajom. Bexartam rajtuk. AZ egy dolog, hoyg egy iylen volumenű játékra szántak 5 percet, mikor egy szaros pókembert élőben végignyomnak, de még csak ki se jutottak a szabad ég alá, csak a patkányos hentelős csatornázást mutatták be NONPC! Hihetetlen szar volt és abszolúte baromságokat hordtak össze."

Erre gondolsz? Én a level upos szemüveges kecseg vagyok, amiről a gyerek beszélt, az meg a Game Over!
  • mesor
    Egyébként kell a nagyobb letöltés gomb mert nekem sem szúrta ki a szememet!
  • dronkZero
    Ha már erre jársz, nézz át picit az Oblivion topicba is, ott úgy egy napja kapott egy kis kritikát a műsor... :P (Nem éppen pozitívat)
  • BurnBaby
    jab, thomi, fiatalok :)
    jó reggelt, látom nem unatkoztok :)
  • JaB
    Jóreggelt!

A stílusról:

"Ki az a láma, aki képes volt a videót a saját szerverére feltenni, amikor elérhető a levelup.hu-ról is ingyen és bérmentve?

Nem mintha annyi reklámozóm lenne, akik miatt fontos lenne, hogy tőlem szedjétek, de mellesleg van fenn pár kapcsolódó videó, amiről így lemaradtok..."

Nem szeretnél verselemzésbe belemenni, de az első mondat leírásakor azt gondolta a szerző, hogy vajon mi a szösznek lop le valaki asf-ben egy ingyenesen elérhető tartalmat? Először eszébe sem jutott, hogy a letöltés gomb hiánya okozta a bonyodalmat, plusz munkát, időt energiát fektetett bele olyasmibe, ami amúgy is adott volt. Ami a legviccesebb, hogy tette ezt egy fórumon, ahol többen is szólhattak volna neki: "figyu, jobboldalt lenn!"

A második mondat pedig arról szól, sajnos a level up-on jelenleg nincs túl sok támogató, de ha ők valami miatt megjelennének, akkor az a nézettség lenne, ami ugye logikusan leesik, ha széthordják a videókat bármilyen nemes célból. Vagyis igen, köszönjük a jószándékot, de ez nem segíti az "ügyet" :(

Épp ezért tesszük állandóan elérhetővé az összes többi videót, hírt is. Illetve ezért rakunk fel - mostantól remélhetőleg rendszeresen - extra tartalmakat, hogy jöjjenek az emberek a levelup.hu-ra, különben nem tudjuk finanszírozni a továbblépést. Csak egy példa: az, hogy a level up egy LAN-ról video streamben közvetít nem egy olcsó mulatság. A Games Convention-re stábbal kimenni szintén nem az. Az E3-ról pedig mi még csak nem is álmodunk. De ahhoz, hogy jövőre ez realitás legyen, szükséges némi tolerancia

Mindenesetre az lejött, hogy egy nagyobb letöltés gomb szükséges! :) FLeK0nak pedig no comment :P
  • kBagyula #76676
  • erdos
    ha ingyen adnák még jobb lenne..
  • kBagyula #76674
    Hű de jaó! :)
    Hátha kedvet kap a nép pl. SF-et nyomni, ha lejjebb viszik a mércét. Grat EA! Biztos nem fogy már a BF2 +kiegek annyira.
  • Nagydög
    Tulkeppen igaza van. Ha o nem vigyaz a penzere, mas nem fog. En csak a stilussal nem voltam kibekulve, de itt alabb szepen megkoszonte itemnek is, hogy letorolte a felvetelt, igy betudom az egeszet egy botlasnak, ami barkivel elofordul.
  • JAG1
    Hát elég üzletszagúan hangzott Thomi hozzászólása. Ennyire azért nem kéne félteni a forintjait. Jóhiszeműség volt a dologban, senki nem emeltdíjas sms-ért kínálta letöltésre a szent videót. Letöltötték máshonnan kb. 5-en, ebből 5 ember, sztem soha nem járt és nem is fogja meglátogatni a leveles oldalt. Komolyan, mintha valami államtitokról lenne szó.
  • Verzoo
    Értem,köszönöm
  • Nagydög
    Osszefoglalaom. A FIX TV-n a Level Up cimu musorban A BF2-rol, es a COD-rol volt szo. Ennek kereteben BurnBaby is megjelent, es okosakat mondott. A kartacsok nem talaltak a letoltesi lehetoseget a musor oldalan, ezert felraktak nehany helyre, Thomi pedig ezt kifogasolta.
  • n003
    kit kellet sürgősen bebetonozni??
  • n003
    Köszönjük a NYúL-asoknak a gyakot naon élvezetes kis csata volt

és a Dr-oknak is a múltkori derbit csak sajna naongyorsan elhúztatok és megköszönni sem volt idő
  • Nagydög
    Semmi gond. Tegnap ugyis surgos betonozni valom volt delutan.
  • Verzoo
    Már elolvastam egy csomó hozzászólást de még mindíg nem értem miről van szó...
  • n003
    tennap mecset előtt küldted csak el a mélt úgyhogy majd csak ma délután tok belépni! :) bocsi
  • SLYTHOMi
    köszönöm a gyors törlést item,
    értékelem h. jót akartál, más esetben hasznos is ha több helyen van meg a cumó lsd bf2 patchek stb,
    de ez pont olyan anyag aminek 1 helyen kell meglennie ;)

thx még1x!