172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
éénnn???!! -
n003 #76782 ööö nem akarok újjal mutogatni de -
Szivi...
-
Köszi mester!
-
Igazad van,
-
Álltalában mindíg az, aki visszakérdez...
-
ez egy olyan kijelentés, ami általánosan igaz, ugyanis hülye emberek mindenféle "scene"-ben vannak, nem kell megsértődni senkinek, csak annak aki magára veszi
-
"de azt is, hogy hülye emberek bf scene-ben is vannak" ezt kire értetted egész pontosan ?? 
-
Ha sötét van, és nem látni semmit, akkor fel szoktam kapcsolni a villanyt... amúgy passz, nálam majdnem mindíg világít a lámpa.
-
most néztem meg... miről is volt szó?
-
igyekezni kellett, h akkor is lekössük a nézők figyelmét, ha épp hüjeséget beszélünk :)) -
naigen... gyengécske a kártya és kevés a ram. ez sajnos lehet elég probléma... -
n003 #76771 az kicsit véznának tűnik nekem
-
kicsirobi #76770 Ati radeon 9250 128mb
512mb ram -
most néztem meg ezt a levelupos adást, burnbaby ott is rövid szoknyát viselt
-
Látom Zsombor keze ide is elér 

de azt is, hogy hülye emberek bf scene-ben is vannak
-
milyen VGA-d van?
-
kicsirobi #76766 Valaki segitsen már a fekete hátterem miatt.A zene megy ,de a menü helyett fekete háttér van.Próbáltam crack-kel.leszedtem.Utána próbáltam mini image val -
n003 #76765 ami pedig az írásomat illeti elnézést ha valakit zavar a stílusom meg a hibáim, de kapkodva munka közben pötyögöm be szal le lehet szakadni emiatt rólam 
-
n003 #76764 bár egy kitsit régen volt ( 
) de anno 4re éreccségiztem édesanyanyelvünk nyelvtani részéből
ami pedig szerintem Shrek-t illeti , szerintem szimpadigus hule de csak annyira mint mondjuk bárki aki erre a fórumra ír ... se rosszabb se jobb
-
probalj minel kevesebb schrank postot olvasni, mert egyre rosszabb lesz a helyesirasod
/mondja az ekezet nelkuli ember :)/
-
n003 #76762 nekem volna egy .. bár nem ojjan komojj mint amire te gondolsz de: a DR klánnak üzenném ezúton ne legyenek annyira 
hogy mets után (már pörgés alatt is!) annyit semondtak hogy baszódjunk meg vagy valami ... mink akár vesztünk akár nyerünk megköszönjük a gámét a partnernek ... júú nóó riszpekt

-
igen, a fegyver asszem nem kéne...
-
n003 #76760 gyúrj még arcra hogy minnél nagyobb reklámfelületet biztosíthass 
-
zsombor, ha kivágom a bannerbe ide, hogy levelup.hu, akkor kapunk egy műsort a sceneflémekről? :P -
hát igen, ők édesek voltak :) -
hát igen, ők édesek voltak :) -
ciánkapszula!!! 10 orvosból 9 ezt ajánlja
-
jab, a főcímben 4 hölggyel vagy látható. szerintem most ez legyen elég ,) -
nem megyek el enekesnek, mert nincs jo hangom,
nem kerulok cimlapra, mert nem vagyok szep,
musorvezto sem vagyok, mert neha dadogok,
tobb verset sem irok, mert ebben sem vagyok jo.
uristen mit kezdjek az eletemmel, teljesen tanacstalan vagyok.
tipikus mai fiatalok...
-
Akkor nevezd át zártkörűre! :P -
Ilyen műsor? Ilyen műsor nincs még egy :P
tessék megnézni, letölteni az összeset a www.levelup.hu -ról, illetve erkölcsileg és pénzügyileg támogatni. EU-s pénzt lobbyzni hozzá, és táncoslányokat szervezni a főcímhez továbbá a műsorvezető kényeztetéséhez! köfi :) -
n003 #76751 

-
vannak :) pl időnként komolyabb versenyek döntőit élőben tolják :) végülis van ott pimp my ride megminden, pont a gaming ne férne bele?
de vmiért úgy érzem nagyobb költségvetéssel dolgoznak, mint a fix :))) -
Ja, hát mindent nem tudhatok... Kicsit elsiklottam a részletek fölött... :)
(Fogalmam sincs, melyik melyik, azt hittem, csak egy ilyen műsor van... :P) -
hát akárhogy nézem ilyen öltözetben nem mutatkozhatok nyilvános rendezvényen. :) -
Ilyen nem hiszem hogy megtörténhetne. Te elmész mellettem szó nélkül én elmegyek melletted szó nélkül. Ennél többet nem várok el.
Ha ez neked fekszik annak örülök viszont több hozzászólást nem szeretnék veled váltani. -
greenberet #76746 Így van PannonRobi!!!!! 
-
Hát igen valahogy én is ezt érzem néhanapján! -
Háát igen, Wass Albert ugye első sorban regényeket írt, de a versei is nagyon jók!