172102
  • Danee
    bevallom ujraolvastam a hozzászólásomat, de ez olcsó poén volt :)
  • ERykk
    Persze, odaadom a gépemmel együtt,de igérdd meg h nem adood oda senkinek!
  • R0nin
    tessék. itt a free gombra rákattintassz és beírod azt a 3jegyű kódot amit kiír, és töltheted
  • Nogren
    hello

mostanság ismerkedek BF2-vel, kipróbáltam demo-t, szeretném a "teljes verziót" neten, mielőtt megvenném, de sehogysem tudom leszedni a GameCopy Worldről azt a bizonyos bf2mini-sfk -t mert valami hibát jelez nekem a mirroroknál.
    valaki el tudná küldeni nekem ezt a progit az e-mailomra? [email protected]

előre is köszönöm
  • kBagyula #77020
  • R0nin
    hi
    valaki oda tudná adni az eredeti cdkulcsát bfv-hez? persze ha már nem játszik vele. esküszöm hogy nem adom meg senkinek, és ha kéri kitörlöm az enyémből
  • DummyBoy
    Első körben:
    Grat JCSR!!! és Grat 7th!!! Kiváncsi leszek milyen derby volt :)

Második körben:
    Huhh ... Régen röhögtem ennyit ... pár napra oflájn lettem, erre elszabadulnak a poklokok :)

Elkezdtem skoopy.com-os videókat nézegetni, szép halkan röhögök rajuk, utánna fórum, 1100 új hsz. (Főleg a Bar!k-osok ...) erre annyira röhögtem hogy a főnök rámszólt hogy küldjem át neki is :)

Pihentek! HARRRRRRRR
  • goodspeed
    Czupp :)))
  • joebacsi
    jónyóc
  • joebacsi
  • item
    szép álmokat...
  • Landor
    soha nem campelek direkt, de ezt már elmagyaráztam..
  • petersz
    legalább olyan nehéz szó, mint az útelágazás.
  • petersz
    ha már off, ez csak nekem volt 15 perc dögunalom?
  • David2006
    azért tudom hogy KTC nem ennyire hülye
    vagy mégis?
  • LuluBono
    HA-HA-HA
  • David2006
    hülye
  • David2006
    nem HTS hanem h-hogy
    ts-teamspeak

tehát hogy TS-en
  • schrank
    bezzeg ha lenne armor spawncamp in infantry map badge abból már rég expert lennél
  • KáTéCé
    És ehhez mi köze a HTS-nek?
  • Landor
    nekem még nincs meg a basic defense
  • mesor
    Azért egy olyan map lehetne mint anno DC-ben a Lost Village. Nincs semmi jármű csak Black Hawk! amivel lehetne szállítani a gyalogokat.

Hmm...
    Most visszagondolva nagyon hangulatos map volt az és szinte az összes házba be lehetett menni.
  • schrank
    majdnem az összes basic plecsniii
  • schrank
    kedves uram felvívnám a figyelmét arra hogy a bf azért bf mert járműveket is lehet használni akinek ez nem tetszik az fáradjon el cod-os cs-s vagy ut-s és majd sírva fog vissza menekülni
  • gyuree
    Sziasztok! Elő fordult már valakivel hogy a www.bfstats.info oldal törölte a jelvények egy részét. Pedig már majdnem megvolt az összes basic plecsni.
  • Landor
    gyere bfvzni
  • DoubleG
    forditva
  • DoubleG
    Igen volt már ilyen..
    Általában foritva szokott lenni!
    Engem néznek ellenségnek a csapatttársak...
    :(
  • SigS
    Valamelyik peccsben megigertek a kijavitasat...eddig szerintem nem sikerult
  • Paranoia
    Vkinél volt már olyan probléma,h a saját csapatársa neve PIROSSAL volt a feje fölött/mint ahogy az elleségnek kell lennie/?csunyán leis TKztam:(Mert qvára zavaró hogy egy körbe vagy 2xis átrak a másik csapadba és hirtelen ase tudom kivagyok,mivagyok.:S
  • mNzJean
    tankok ,repülők ... már kezdem unni , miért nem tudnak legalább egy ki...szott infantry mapot betenni egy kiegbe, elhiszem ,hogy sok a repülős+tankos fasza gyerek ,de kéremszépen mi lessz velünk szárazföldi patkányokkal????Lassan már örülnöm kell ha fényképről látok gyalogos katonákat.Ez a véleményem az uj kiegészitőkről.
  • Robogo
  • j4n3k
    hogy vartatok?
  • mohus
    az nem jó mert nem számítógépes....

ez a jó flém
  • HTS s3rg1nh00
    ha valakit izgatna...pár infó az Armored Fury-ról:(totalbf2.com)
    három új map:Midnight Sun-az alaszkai határnál játszódik,China vs.US,a kínaiak próbálnak partra szállni(vajon olyan lesz,mint Gulf,csak télen?)
    Operation Harvest:Pennsylvania vidékén játszódik,"csak az segít győzelemre,ha profi vagy páncélos vagy légijármű kezelésében"
    Operation Road Rageé-a nemrég látott autópályás map,valószínű sok páncélossal(amivel ugye nem kell majd megállni a fizetőkapunál)
    amit még tudunk:5 új jármű:AV-88 Harrier II,Su-39,A-10 Thunderbolt II,Q5 Fantan(eddig mind repülő),illetve egy kopter:Eurocopter AS350(első ránézésre a BH rémlik nekem,de ezen mintha nem lenne géppityu,talán 6 személyes)
    fincsi lesz...legalábbis tényleg jobbnak tűnik,mint az EF volt
  • Danee
    lol, ezt ugy olvasd el h ts-en mindenki dölt a röhögéstöl, semmi komoly nem volt benne....
    megérdemeltem a ban-t, kiprovokáltam, zárjuk le a témát, nem ugy sült el ahogy vártuk
  • DoubleG
    Hi!

Nem mindenki volt kickelve/bannolva csak danee007!

Az adminok már nem klántagok!
    Mind ex Dr. ....

Üdv: DoubleG
  • David2006
    és akik ott Adminok ők klántagok v. nem?
  • leveskocka
    a sertegetest lehet o kezdte...de,hogy mindenki(lob) kick azert mert egyvalaki hibazott...
  • item
    Én már láttam, meg is van az egész videó...