172102
  • Danee
    dc-ben a su meg az a10 volt az állat :)
    Max Damage itt vagy? :)
  • HTS s3rg1nh00
    mellesleg...köszönöm,hogy Te legalább normálisan kérdezted...csak annyira eleg van mindenkinek itt az ilyen"nem megy multiban,help"stílusú hsz-ekből,hogy kurvára na...jó is lesz holnap egy kis lelkigyakorlat,legalább megnyugszom(ezt halál komolyan mondtam,lelkigyakorlatra megyek)
  • HTS s3rg1nh00
    talán azért,mert ha más ki tud adni 12E-t egy játékért,akkor ő is(nem keresek,és nem tolnak hátulról...mielőtt ezt gondolnád),sőt többet is:mikor én vettem,akkor 12E+7,5E+4E volt,akkor meg ne izéljen...mellesleg a többiek is jól megmondták... ahogy emlegetni szokták mindenhol:GOOGLE IT N00B!
  • item
    A10 rulzz !!!
  • Repülő Gyík
  • DummyBoy
    Nekem is tetszik, de ha A-10-el vagy Su-25-el akarok repülni arra ott a Lock On :)

Az a baj, hogy valahol nem látom a szükségességét ezeknek a boostereknek :( Az emberek nagyrészének nincs meg, emiatt főleg kevés szerver, ugyanaz van mint SF-nél ... az SF megvan, szoktam is vele játszani, de ez a 2 booster már annyira nem fogott meg, főleg mivel pl.: war-on nem játsszuk ...

Nem egy nagy összeg, de azért sajnálom hogy fizetősek ... lehet hogy valami jobb bónusz után megveszem őket, de valahogy nem foglalkoztatnak ... majd a modok igen ... de ezek nem nagyon ... (Talán azért mert tényleg gyalogkakukk vagyok, és az új járművek csak több bosszankodást eredményeznének? )

Előre Talpasok!
  • uk74
    ÖÖÖÖ Bf2 DC????????
  • Boxer HUN
    Nekem fog tetszeni a varacskos....
  • DummyBoy
    Ehhh ez az Armored Fory se nagyon fog hiányozni ...

Hmmm ... hol is láthattam Su25-öt és A10-et?

Úgy érzem gyalogkakukk maradok :)
  • mesor
    Láma bazzeg mert nem tud kitalálni magának egy kurva nicket. Nincs benne egy fikarcnyi kreativítás sem. Kicsit törni kéne a fejét de az már nehéz helyette ide jön tépni a száját!
    Ha nem eredeti cd kulcs kell akkor a faszért nem keress rá googleban vagy alul a abban a szájba baszott keresőben mert már ebben a topicban is millió + 1X el lett magyarázva minden.

• joebacsi
    attól még ugyanúgy egy láma gyökér, mert ottvan az a kib*szott faq...
  • R0nin
    de most mondta egy szóval is hogy neki eredeti cdkulcs kell?
  • R0nin
    most miért láma? te különb vagy már nem azért, nem akarlak megsérteni
  • uk74
    Pénzt,nőt,BF2 cdkulcsot sose adj kölcsön!!!!!
  • item
    "eredeti kulcsot viszont senki nem fog adni :) ez már csak egy ilyen irígy társaság :(" Szerintem nem is vagyunk azok!! , hisz minden kolléga egyből a segítségére sietett, és elmondták neki hogy a keze beleér a bilibe!
  • item
    Viszont!!
  • BurnBaby
    bfhelp.try.hu ott mindent megtalálsz.
    eredeti kulcsot viszont senki nem fog adni :) ez már csak egy ilyen irígy társaság :(
  • item
    Keress magadnak, elég nagy a világháló...

Ugye ezt nem gondoltad komolyan ??
  • leveskocka
    "palesz191 Dátum: 2006.05.03. 17:42 Adta: Borg
    Alapvető IQ kérdésekben nem a fórum hivatott segíteni. Topikot pedig akkor nyiss legközelebb, ha tisztában vagy a fórum szabályaival"

no comment
  • uk74
    Vagy
    Név:Kitnézelhülyének
    Kod:10000ftbekerül
  • Neoncsoves
    igazad van! :D
  • SigS
    Ki az a boltos? megadod az MSN-jet?
  • HTS s3rg1nh00
    nem mész semmire,ha telespammeled a topicot...ott a bolt,akkor nevet is választhatsz...senki nem lesz hülye odaadni a 12 ezresért megvett kódját egy nak
    és ha most erre azt mered írni,hogy miért vagyunk ilyen köcsögök,hogy nem adunk,esküszöm kimegyek címre
  • ERykk
    a boltosnak van egy csomo, 10000-ért ad egyet dvd vel
  • Landor
    Kellemes hétvégét mindenkinek!

• retteneteske
    Te ezt komolyan gondolod? Szerinted ki fogja odaadni a sajátját?
  • mesor
    Szerintem nevet a szüleidtől kérjél!
  • palesz191
    ha ha nagyon vicces
  • TS Zolly
    Palesz191+lama. Tessék.
  • palesz191
    VALAKI pls adjon nevet+kódot!
  • palesz191
    VALAKI segítsen pls!! Nem tom hogy kell vele multizni PLS HELP!!!!!
  • palesz191
    THX A SEGÍTSÉGET
  • R0nin
    az a link a gamecopyworldre irányít, és mondta a csávókám hogy ő onnan nem tudja letölteni, azért töltöttem fel neki
  • uHs Gerzson
    Ja csak hányan élvezik ilyen szépségében a játékot :)
  • Repülő Gyík
    Ez nagyon szép!
  • petersz
    esetleg még az egyik vesémet?
  • uHs Gerzson
    Armored Fury képek:

USMC:

MEC:

PLA:

• Landor
    Jól van na.. Arról nem én tehetek hogy a BF2ben olyan a tankal valós sebzés, mint Vietnamba az assaultal..
  • palesz191
    Valaki nem tudna segíteni hogy indítsam el multiban??????? Nem tud adni valaki NEVET + CD KULCSOT??
  • Zs0lt1
    miért adsz külföldi linket, mikor csak fel kell nézni a bannerre és ott van a faq, amiben finom magyar link van.