172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
dc-ben a su meg az a10 volt az állat :)
Max Damage itt vagy? :) -
mellesleg...köszönöm,hogy Te legalább normálisan kérdezted...csak annyira eleg van mindenkinek itt az ilyen"nem megy multiban,help"stílusú hsz-ekből,hogy kurvára na...jó is lesz holnap egy kis lelkigyakorlat,legalább megnyugszom(ezt halál komolyan mondtam,lelkigyakorlatra megyek
)
-
talán azért,mert ha más ki tud adni 12E-t egy játékért,akkor ő is(nem keresek,és nem tolnak hátulról...mielőtt ezt gondolnád
),sőt többet is:mikor én vettem,akkor 12E+7,5E+4E volt,akkor meg ne izéljen...mellesleg a többiek is jól megmondták...
ahogy emlegetni szokták mindenhol:GOOGLE IT N00B!
-
A10 rulzz !!! -
Repülő Gyík #77060 

-
Nekem is tetszik, de ha A-10-el vagy Su-25-el akarok repülni arra ott a Lock On :)
Az a baj, hogy valahol nem látom a szükségességét ezeknek a boostereknek :( Az emberek nagyrészének nincs meg, emiatt főleg kevés szerver, ugyanaz van mint SF-nél ... az SF megvan, szoktam is vele játszani, de ez a 2 booster már annyira nem fogott meg, főleg mivel pl.: war-on nem játsszuk ...
Nem egy nagy összeg, de azért sajnálom hogy fizetősek ... lehet hogy valami jobb bónusz után megveszem őket, de valahogy nem foglalkoztatnak ... majd a modok igen ... de ezek nem nagyon ... (Talán azért mert tényleg gyalogkakukk vagyok, és az új járművek csak több bosszankodást eredményeznének?
)
Előre Talpasok!
-
ÖÖÖÖ Bf2 DC????????
-
Nekem fog tetszeni a varacskos....
-
Ehhh ez az Armored Fory se nagyon fog hiányozni ...
Hmmm ... hol is láthattam Su25-öt és A10-et?
Úgy érzem gyalogkakukk maradok :) -
Láma bazzeg mert nem tud kitalálni magának egy kurva nicket. Nincs benne egy fikarcnyi kreativítás sem. Kicsit törni kéne a fejét de az már nehéz helyette ide jön tépni a száját!
Ha nem eredeti cd kulcs kell akkor a faszért nem keress rá googleban vagy alul a abban a szájba baszott keresőben mert már ebben a topicban is millió + 1X el lett magyarázva minden.
-
attól még ugyanúgy egy láma gyökér, mert ottvan az a kib*szott faq... -
R0nin #77053 de most mondta egy szóval is hogy neki eredeti cdkulcs kell? -
R0nin #77052 most miért láma? te különb vagy már nem azért, nem akarlak megsérteni -
Pénzt,nőt,BF2 cdkulcsot sose adj kölcsön!!!!! 
-
"eredeti kulcsot viszont senki nem fog adni :) ez már csak egy ilyen irígy társaság :(" Szerintem nem is vagyunk azok!!
, hisz minden kolléga egyből a segítségére sietett, és elmondták neki hogy a keze beleér a bilibe! 
-
Viszont!! -
bfhelp.try.hu ott mindent megtalálsz.
eredeti kulcsot viszont senki nem fog adni :) ez már csak egy ilyen irígy társaság :( -
Keress magadnak, elég nagy a világháló...
Ugye ezt nem gondoltad komolyan ?? -
"palesz191
Dátum: 2006.05.03. 17:42 Adta: Borg
Alapvető IQ kérdésekben nem a fórum hivatott segíteni. Topikot pedig akkor nyiss legközelebb, ha tisztában vagy a fórum szabályaival"
no comment
-
Vagy
Név:Kitnézelhülyének
Kod:10000ftbekerül -
Neoncsoves #77044 igazad van! :D -
Ki az a boltos? megadod az MSN-jet?
-
nem mész semmire,ha telespammeled a topicot...ott a bolt,akkor nevet is választhatsz...senki nem lesz hülye odaadni a 12 ezresért megvett kódját egy
nak
és ha most erre azt mered írni,hogy miért vagyunk ilyen köcsögök,hogy nem adunk,esküszöm kimegyek címre
-
a boltosnak van egy csomo, 10000-ért ad egyet dvd vel -
Landor #77040 Kellemes hétvégét mindenkinek! 
-
Te ezt komolyan gondolod? Szerinted ki fogja odaadni a sajátját? -
Szerintem nevet a szüleidtől kérjél! -
ha ha nagyon vicces -
TS Zolly #77036 Palesz191+lama. Tessék.
-
VALAKI pls adjon nevet+kódot! -
VALAKI segítsen pls!! Nem tom hogy kell vele multizni PLS HELP!!!!! -
THX A SEGÍTSÉGET -
R0nin #77032 az a link a gamecopyworldre irányít, és mondta a csávókám hogy ő onnan nem tudja letölteni, azért töltöttem fel neki -
Ja csak hányan élvezik ilyen szépségében a játékot :) -
Repülő Gyík #77030 Ez nagyon szép!
-
petersz #77029 esetleg még az egyik vesémet? -
Armored Fury képek:
USMC:
MEC:
PLA:
-
Landor #77027 Jól van na.. Arról nem én tehetek hogy a BF2ben olyan a tankal valós sebzés, mint Vietnamba az assaultal..
-
Valaki nem tudna segíteni hogy indítsam el multiban??????? Nem tud adni valaki NEVET + CD KULCSOT?? -
miért adsz külföldi linket, mikor csak fel kell nézni a bannerre és ott van a faq, amiben finom magyar link van.