172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
tegnap klántársakkal a GSbf2 szerveren karkandon nyomtunk egy szorosat.
először 80-60 nekünk
utánna 50-40 nekünk
majd 1-4 az ellenségnek
és 1-0 -ra nyertünk
commanderként 150 pontom volt, de a fél team 100 felett volt -
R0nin #77103 ez a mókus biztos pro repülős! -
public hírek...az este legszorosabbjaaaaa
-
lehet ,hogy csak Anyuci letiltotta a BF2 által használt portokat a routereden:) -
Landor #77100 -
Tibike hu #77099 KOMOLYAN MONDOM HOGY TELJESEN KÉSZ VAGYOK!!!!!!
nem tudok MAGYAR szerverre csatlakozni!!!!!!A T3 vagy mi már nem is tudom...
TVNET-nél vagyok. TELJES A KÁOSZZ!!!!
-
Hagyjuk már hogy melegedés!
Ez valami cheat!
;)
Vagy valami külső dimenzió nyílt meg nálad és a BF2142-ből jön át egy katona(lásd Terminátor).
A kérdés védeni akar téged vagy elpusztítani?
-
Honnan ismerős ez a név? 
-
Azt hiszem én tudom miért lett ez bevezetve, mert egy bizonyos J.A.N.E.K. teleszemetelte az egész fórumot, a hülyeségeivel...így ez a megoldás talán majd meggátolja ebben. (Sajna vannak ilyen emberek) -
lob-ból valaki cuppanjon fel msnre pls (tipp: public csapatforumon ne kelljen már adminisztrátori jóváhagyás a reghez...) -
Nagyon is jók azok a szaros vídiák.
-
hogy száállna már el ez a 4 éves 9600 már egyszer újra lett élesztve télen ez még anyagból van nem mint a szaros vídiák
-
Ez szinte biztos hogy a VGA miatt van,és az is hogy melegedés miatt,a GPU hőmérséklete pár másodperc alatt akár 10-20 °C-ot is növekedhet akár többet is,szal vmi plus hűtést szerez be,vagy másik VGA hűtőt,mert ha eddig nem volt lehet annak is az oka hogy gyengül a VGA hűtője,és ha megáll egyszer akkor elszáll a VGA. -
Lehet hogy a ramok melegedtek?! Ez is okozhat hasonló hibát.
Nálam volt olyan BF2 közben amíg nem raktam fel rendes hűtést hogy apró zöld és lila kockák, pixelek jelentek meg, és már pár perc után! Azóta semmi gond, tehát én mégicsak a melegedésre tippelnék!
-
szombat van diszkó tánc parkett
-
csak ilyen szép pokrócra tucc lefeküdni sniperként?
-
az ehhez hasonló téli jelenségek oka valóban a kézzel is tapintható túlmelegedés volt de ezen okok jelen pillanatban nem tapasztalhatóak és mndezt pár perc játék után
-
R0nin #77087 jönnek az ufók :) -
melegedik a VGA -
hmmm... 
-
Tudom, én nem is mondtam hogy 2x nek, csak azt hogy várható egy újabb emelés!
-
szia joebácsi...tegnap jól játszottál -
"Vkinél volt már olyan probléma,h a saját csapatársa neve PIROSSAL volt a feje fölött/mint ahogy az elleségnek kell lennie/?csunyán leis TKztam:(Mert qvára zavaró hogy egy körbe vagy 2xis átrak a másik csapadba és hirtelen ase tudom kivagyok,mivagyok.:S"
volt, de a térképen attól még jól jelezte a gép....
egyébként, hogy lehet eltüntetni a neveket a fejek fölül??? -
Ebben nincs benne, hogy kétszerezik, csak az hogy lesznek új,gyorsabb csomagok! -
TS Zolly #77080 Azta mindenit!
-
HARRRRRRRRRRRRRRR
tessék visszajönni a 7th szerverére,hogy újrainduljon a játék!
-
OFF
Tovább gyorsuló ADSL-csomagok, jön az ADSL2+
"A Magyar Telekom bejelentette, hogy június 1-jétől országszerte közel 500 településen teszi elérhetővé az ADSL2+ technológián alapuló szolgáltatását. Az új, fejlettebb technológia nagyobb lefedettségi körben teszi elérhetővé a jelenlegi sávszélességeket, azonos távolság mellett nagyobb sávszélességet nyújthat, illetve akár 18 megabit/s-os sebességű csomagok létrehozását is lehetővé teszi."
ON -
Nem olyan biztos...nezz csak be arra a forumra!
-
Nem , mert bejelentették , hogy május körül kétszerezik a sávszélességet!!
Csak azt nme tudom pontosan mikor ! -
syscoHUN #77075 Szerintem ha fizetsz nekik hogy nagyobb legyen a savszeled. -
Srácok nem tudjátok , pontosan mikor növelik a T-online ADSL sávszéleségét? -
R0nin #77073 xD -
OFF!
adalék a barikhoz, majd lefordultam a székről :D
[URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1107873273&mit=%2313014]#13014[/URL]
látjátok engemfelvesznek, bibibííí :P
(ésnemlegénykamu :D) -
azis jobb :) -
R0nin #77070 engem azzal hogy kiteszik a szűrömet otthonról ha nem tanulok :) -
emlékszem engem szüleim régen azzal fenyegettek, hogy ha nem tanulok rendesen, akkor gimibe beadnak pannonhalmára a bencésekhez.... be vagy zárva 4 évig nem látsz nőt... huhu mennyi buzi lehet ott -
hohó...3 éve nem voltam gyónni...egyébként meg muszály,katolikus suli :P elvileg mhúsvét előtt kellett volna,de nem engedtek a lányokkal együtt...vajon miért? 
szóval most vasárnap de-től hétfő estig nyugalom lesz a játékban,a fórumokon és mindenhol,ami hozzám kötődik
-
Biztos valami szépet álmodott???!

-
Bunos vagy? Gyonni mesz?
-
tegnap láttam 42zni :)