172102
  • SigS
    Inkabb LOW-on...
  • SigS
    This Player Name does not exist in Statistics.
    You must play before registering!

Ez a jatekosnev nem szerepel a statisztikaban.
    Jatszanod kell mielott regisztralsz!

Parszaz pontot ossze kell szedni mielott regelsz, ha arrol a privat oldalrol van szo..
  • And 1 #77182
    az addig oké hogy nem maxon hanem mediumon kell jáccanom de attól még a vizemnek nem kéne kockásnak lennie
  • haxoror
    Ha jól emlékszem legalább 150 pontot össze kell hoznod hogy egyáltalán regisztrálhass
  • Nagydög
    Pedig nem egy nagy varazslat. En annyiszor hallottam mar itt a forumon, hogy tudok neked valaszolni: Elobb jatszanod kell valamelyik szerveren, es utanna tudsz regisztralni. Ugyanarol az IP-rol kell regisztralnod, amirol jatszottal.
  • alex88
    hello!

nekem nincs eredeti játékom, letöltöttem, de szeretném kipróbálni interneten!
    elolvastam a FAQ-ot, de sokkal okosabb nem lettem tőle, megpróbáltam regisztrálni magam azon a szlovák oldalon, de akármilyen nevet írtam be, ezt írta ki:
    This Player Name does not exist in Statistics.
    You must play before registering!
    valaki tudna segíteni!
    köszi!
  • R0nin
    nekem ugyanez a vélemyénem a magyarokról :) azért járok külföldire
  • mesor
    Én nem szeretem a külföldieket. Pedig mindenki azt mondja hogy milyen normálisak stb...

Ehhez képest a hétvége folyamán egyszer ki akartak szavazni mert túl jól lőttem pisztollyal messzire. 1 vagy 2 szavazat hiányzott ahhoz hogy kibasszanak.

Másnap Highlanderrel repültünk a Su-val Kubra Dam-on (nem BC-tünk vagy hasonló), de első két helyen voltunk mert nagyon bénák voltak az ellenfél pilótái és erre figyelmeztetés nélkül kibaszott minket az admin.
    Lehet hogy én járok rossz helyekre, de nekem rossz tapasztalataim vannak a külföldiekről!
  • R0nin
    mi a véleményetek a német szerverekről? mert szerintem ők a legnormálisabbak, pl nem kickvoteoznak, nem tkznak direkt. legalább is ahol én játszom ott nem
  • JCSR Apache
    Kösz.
  • R0nin
  • R0nin
    a játék még nincs egy éves, és nem rossz a grafikája sem maxon, sőt nekem ez a game a legszebb mindenben. hát igen, jól kell mennie ezzel a kártyával FULL LOWON!
  • Beers
    [URL=http://totalbf2142.filecloud.com/files/file.php?user_file_id=156642]Battlefield 2142 trailer #2[/URL]
  • Crem

alapszabály itt,hogy: nincs szóköz és ékezet ("Víz.JPG" pl.http://www.sg.hu/forumkepek/2006_05/víz.JPG) mint nálad.

van ott egy olyan gomb, hogy vágólap !!! Ezután már nem kell a [ img ] tag.
  • Danee
    kinai helivel néha énis elszégyelltem magam :))
    de cobra-val ment az aszalás rendesen :)
  • Crem
    nem rossz kártya, csak ehhez a játékhoz nagyon gyenge...

vsly nak igaza van, örülj, hogy elindúl, nemhogy fullon futtatod...
  • And 1 #77168
    baszki nemtom berakni a képet valaki mondja már el hogyan kell :D
  • DoctorStryker
    Mi is jobban szeretjük az Inf-et :)) Mi si szívesebben játszanánk 32-es Mapokon de sajnos nme vagyunk meg 12-en :((
    madj később idővel tán ha jelentkeznek jozzank emberek. :) & benn tudnak maradni, megfelelneknekünk :))
  • And 1 #77166
    hoppá [IMG]http://[/IMG]
  • And 1 #77165
    hogy lássátok miről beszélek
  • And 1 #77164
    de egy fx 5700 -as nem olyan rossz kártya nameg a játék sem mai úgyhogy jól kéne menni. a driver amit használok ( 84.25 forceware )
  • vsly
    Sztem a kártya nem tudja kezelni az új effekteket,amiket a bf2 használ.
    Örülj,hogy megy rajta...
  • Mester01
    Itt segitséget azt várhatsz..
  • And 1 #77161
    a qrva élet leesett basszameg
    én segítséget várok nem óltást
  • And 1 #77160
    nekem valami tippet adj hogy hogy csináldjam meg azt annyi elég is lesz :D
  • And 1 #77159
    heee ? ezt nem vágom
  • vsly
    Mert közelröl látszik a tükörképed,azért kockás
  • joebacsi
    áhh gergoek nemigazán vannak már formában, de majd okosan visszarázódnak szépen :)
  • VéNY HaLlak65
    tudja valaki mért nem tudok reggelni a bf.hu-ra?
  • And 1 #77155
    helloka lenne 1 kérdésem
    amikor a vizet távolról nézem akkor nincs vele baj de amikor már bele meek akkor kockás a víz. még akkor is ha a grafika maxon van a videókártyám geforce fx 5700-as és direct x 9.0c van fent úgyhogy nemtom mi a baj
  • joebacsi
    javazzeg, ott örülök hogy hehe, most gyalogolhattok, erre bumm :D
    de legalább utánna kaptál egy kést cserébe a hatsodba karkandon :)
  • Boxer HUN
    Meg akarod keresni magad???
  • badsec
    Mi is köszönjük! Ez a 8vs8 Conquest még nem a mi világunk, de majd talán idővel. Ja, és sok szerencsét a CB meccshez, remélem tudtunk segíteni a felkészülésben!
  • atwe
    Mi köszönjük :)
  • DoctorStryker
    Horda Tnx a mai gyakot! :)
  • R0nin
    OFF
    ha csinálok egy hivatkozást htmlbe: <a href="">, mit csináljak hogy ne húzza alá? van kódja?

hátha tudja valaki
  • Platypus16
    http://photobucket.com

Ez nekem nagyon jól bevált és mindenkinek tudom ajánlani.
  • SigS
    srv, tvn, atw, tar, extra
    Csak tegyel ele www-t regisztralj, es kapsz 5-50 mega tarhelyet. Pa!
  • JCSR Apache
    Tudna valaki valami jó képfeltöltő helyet?Én eddig nem találtam értelmeset.
    A képfeltöltés.hu-t nem engedi.
  • DummyBoy
    Várjatok csak ... :)