172102
  • ERykk
    hát azért ez nemigaz, amikor nekem még anno tört volt, simán felengedett rankedra csak peccselni nem tudtam
  • alma2
    azert ennel, jobbat kell kitalalnod, hogy felvegyem a kesztyut :)
    --
    amugy tegnap jatszottunk valakivel ranked szerveren, nem eredetviel, bar a titkat nem arulta el.
  • n003
    lesz majd minnyá itten flémen sült alma ;)))
  • alma2
    erettsegi szunet, a sok ovodas betalal, minimaxon musorszunet van ?
    tessek nektek flem :)
  • koschwarz
    monnyuk úgy, hogy azok a hivatalos "offisöl" szerverek, ahol a teljesítményedet különböző előléptetések, kitüntetések és pontok formájában jutalmazza az elektronikarc (igazából azt jutalmazza, hogy kifizecc a játékért 12 ruppót, és az EA menedzserei végre bearanyozhatják a wc ülőkéjük szegélyét)
  • mike0013
    és ezek a serverek ranked-esek?
  • mesor
    Hivatalos rankedre soha a büdös életbe nem fogsz felmenni törttel! ;)
  • JAG1
    FAQ szerint telepíted, NEM crackeled, IGN.com-on regizel ,azt beírod a gémbe, ASE-val rákeresel ANTIK-ra vagy <<DRAGON>> -ra és Join...

Ja, de ezzel csak privát rankedre tudsz menni.
  • JAG1
    "Ne szórakozzá, me a Zsóti föl lesz hívva..."
    "Kiaz? Miaz?"
    "Majd jól földugom a partvisnyelet a seggedbe, azt leélvezhetsz..."
    "Mee.. megyek be a izébe, azt megváltoztatom az izét"

:-)

Ez jutott eszembe az anyázásról...
  • n003
    neked biztos van tapasztalatod akkor hogy a sok kavics mire is jó??! mert én nem látom értelmét .. úgyhogy szedegesd csak tovább, használj boxkesztyűt
  • mike0013
    Helo! Valaki elmondaná, hogy lehet töt verzióval felmenni ranked serverre... LÉCCCCCIIII küldjétek meg a választ emilbe: [email protected] LÉCCCCCIIIII
  • Mester01
    Szerintem menjetek le a játszotére és szedjetek sok-sok kavicsot
  • n003
    hulle gyerek ... (nálam elvi kérdés hogy az annyát nem szidom senkineksem) ... beszéljünk inkább apádról! tod a pupos postástról
  • koschwarz
    marhaságokról vitatkoztok itt, ahelyett hogy anyáznánk valakire
  • n003
    hihi
  • Admiral Chris
    megint ez a sok okos ember
  • n003
    off
    [URL=http://www.hpo.hu/jogforras/f9711.html#2pC]keresd "A védjegyoltalom tartalma" c) bekezdés! :)[/URL]
  • JAG1
    Még az sem lenne gond, ugyanis nem cipő. :-) Bár, ha a jelet is a homlokára tetováltatom... már cinkes.
  • Boxer HUN
    Csak nehogy valaki a lábára húzza....
  • JAG1
    Sztem hanyagoljuk a témát, ugyanis bonyolultabb mint gondolnád. A Nike a márka védjegyet és a logót védte le nem a nevet. Magát a nevet nem védheti le, ugyanis nem Ő találta ki. Maximum együttesen nem lehet használni bizonyos termékekkel kapcsolatban, ami a védjegyzékben fel van tüntettve. Ha akarom, (és persze a magyar törvény engedi) a gyerekemet is Nike névre keresztelem...
  • Boxer HUN
    Hihihi.... megint sikerált egy kis flémet szítani...
  • mesor
    Ennyi!
    Pont ezt akartam írni! :)
  • haxoror
    Nike a győzelem görög istennője szal akárki használhatja ezt a nevet, ha levédette egy cipőgyár az csak annyi hogy ilyen márkanéven cipőt nem nagyon lehet gyártani :P
  • n003
    az hogy noob az egy fogalom ... nike viszont egy márkanév ami nemzetközileg le van védve és nem használhatja senkisem a tulajdonos hozájárulása nélkül!!
  • Polemius
    JAG1: 1. nem gond 2. PRIVATE, vagyis saját stat/rang rendszer.

R0nin: Ezen tudtommal nem megy. De van köztük olyan, amin igen, illetve vanak nagy kampányok is, amikhez lehet csatlakozni. A legutóbbi most valahogy ér véget, utána gondolom megint lesz valami.
  • R0nin
    aki kitalálta a noobot megengedte hogy használd?
  • n003
    ez baromság!! ha valaki felépít valamit ami világméretű dolog akkor már ő dönthesse el hogy azt a cégnevet-logót-imázst ki és mire használja és ne mindenféle jötment felvehesse ha úgygondolja!!!! ez nem reklám ez jogtalan névhasználat
  • JAG1
    Sokszor van hun squad, ha nem is az a neve. Nézegetni kell a bent lévő manuszok neveit. Inkább az a probléma, hogy nem maradnak egy squadban. Mindenki ugrál egyikből a másikba.
  • R0nin
    és a privát rankedokon mehet custom map is?
  • JAG1
    Gondolom "Biztonsági másolatos" gém nem gond!?

Ők ua. a statrendszert használják?
  • Paranoia
    Ja ja régen énis toltam ott.Hát kinnis van amikor NÉHA van 1egész HUN squad:)de nagyon ritkaa és így egyedül bóklázni nem minidg,fölleg ha teli a szerver:S.
    Akkor este felnézek énis
  • JAG1
    Már miért küldené el?

Anyagi kárt nem okoznak, sőt, ingyen reklám...
  • Polemius
    Sokan még nem tudják, hogy van. De remélem azért visszaszoknak a népek, a Playgroundon sokszor nagyon jókat lehetett játszani. Sokat jelent, hogy van kommunikáció 1-1 squadon kívül is..
    Vszeg este benézek megint, ha mást nem akkor helivel repkedést gyakorolni kicsit, mert elegem van belőle, hogy sokszor ott toporog a squad a helipadon és nincs pilóta. :)
  • PannonRobi
    Helló mindenkinek!
  • n003
    amiért a nike simán és jogosan küldené L az egész klánt a halál f****ra
  • And 1 #77228
    ez olyan mintha egy klánnak az lenne a neve hogy nike :D
    a mammutban van and1 bolt ha valaki nem hiszi el
  • Boxer HUN
    Igen, emlékeztem rá, azért is írtam : "Bár ki tudja!"
  • Paranoia
    Igen ezt már énis akartam írni.tegnap taléáltam meg:S11től fél2őig bent pötsöltem hátha vki észrevesz és konektingól,dehát nemjött senki:(Én meg tökre megörültem,h megtaláltam.Jó lenne ha vissza szoknának a antikos szlovák laggzos szarságokról!
  • dronkZero
    Miért vagy úgy meglepődve? Nem nézted a #76858-at? :P
  • Boxer HUN
    Hihihi... 2x.