172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
hát azért ez nemigaz, amikor nekem még anno tört volt, simán felengedett rankedra csak peccselni nem tudtam
-
azert ennel, jobbat kell kitalalnod, hogy felvegyem a kesztyut :)
--
amugy tegnap jatszottunk valakivel ranked szerveren, nem eredetviel, bar a titkat nem arulta el.
-
n003 #77261 lesz majd minnyá itten flémen sült alma ;))) -
erettsegi szunet, a sok ovodas betalal, minimaxon musorszunet van ?
tessek nektek flem :)
-
monnyuk úgy, hogy azok a hivatalos "offisöl" szerverek, ahol a teljesítményedet különböző előléptetések, kitüntetések és pontok formájában jutalmazza az elektronikarc (igazából azt jutalmazza, hogy kifizecc a játékért 12 ruppót, és az EA menedzserei végre bearanyozhatják a wc ülőkéjük szegélyét
)
-
és ezek a serverek ranked-esek? -
Hivatalos rankedre soha a büdös életbe nem fogsz felmenni törttel! ;) -
FAQ szerint telepíted, NEM crackeled, IGN.com-on regizel ,azt beírod a gémbe, ASE-val rákeresel ANTIK-ra vagy <<DRAGON>> -ra és Join...
Ja, de ezzel csak privát rankedre tudsz menni. -
"Ne szórakozzá, me a Zsóti föl lesz hívva..."
"Kiaz? Miaz?"
"Majd jól földugom a partvisnyelet a seggedbe, azt leélvezhetsz..."
"Mee.. megyek be a izébe, azt megváltoztatom az izét"
:-)
Ez jutott eszembe az anyázásról... -
n003 #77254 neked biztos van tapasztalatod akkor hogy a sok kavics mire is jó??! mert én nem látom értelmét .. úgyhogy szedegesd csak tovább, használj boxkesztyűt 
-
Helo! Valaki elmondaná, hogy lehet töt verzióval felmenni ranked serverre... LÉCCCCCIIII küldjétek meg a választ emilbe: [email protected] LÉCCCCCIIIII -
Mester01 #77252 Szerintem menjetek le a játszotére és szedjetek sok-sok kavicsot 

-
n003 #77251 hulle gyerek 
... (nálam elvi kérdés hogy az annyát nem szidom senkineksem) ... beszéljünk inkább apádról! tod a pupos postástról
-
marhaságokról vitatkoztok itt, ahelyett hogy anyáznánk valakire
-
n003 #77249 hihi 
-
megint ez a sok okos ember
-
n003 #77247 off
[URL=http://www.hpo.hu/jogforras/f9711.html#2pC]keresd "A védjegyoltalom tartalma" c) bekezdés! :)[/URL] -
Még az sem lenne gond, ugyanis nem cipő. :-) Bár, ha a jelet is a homlokára tetováltatom... már cinkes. -
Csak nehogy valaki a lábára húzza....
-
Sztem hanyagoljuk a témát, ugyanis bonyolultabb mint gondolnád. A Nike a márka védjegyet és a logót védte le nem a nevet. Magát a nevet nem védheti le, ugyanis nem Ő találta ki. Maximum együttesen nem lehet használni bizonyos termékekkel kapcsolatban, ami a védjegyzékben fel van tüntettve. Ha akarom, (és persze a magyar törvény engedi) a gyerekemet is Nike névre keresztelem... -
Hihihi.... megint sikerált egy kis flémet szítani...
-
Ennyi!
Pont ezt akartam írni! :) -
haxoror #77241 Nike a győzelem görög istennője szal akárki használhatja ezt a nevet, ha levédette egy cipőgyár az csak annyi hogy ilyen márkanéven cipőt nem nagyon lehet gyártani :P -
n003 #77240 az hogy noob az egy fogalom ... nike viszont egy márkanév ami nemzetközileg le van védve és nem használhatja senkisem a tulajdonos hozájárulása nélkül!! -
Polemius #77239 JAG1: 1. nem gond 2. PRIVATE, vagyis saját stat/rang rendszer.
R0nin: Ezen tudtommal nem megy. De van köztük olyan, amin igen, illetve vanak nagy kampányok is, amikhez lehet csatlakozni. A legutóbbi most valahogy ér véget, utána gondolom megint lesz valami. -
R0nin #77238 aki kitalálta a noobot megengedte hogy használd?
-
n003 #77237 ez baromság!! ha valaki felépít valamit ami világméretű dolog akkor már ő dönthesse el hogy azt a cégnevet-logót-imázst ki és mire használja és ne mindenféle jötment felvehesse ha úgygondolja!!!! ez nem reklám ez jogtalan névhasználat -
Sokszor van hun squad, ha nem is az a neve. Nézegetni kell a bent lévő manuszok neveit. Inkább az a probléma, hogy nem maradnak egy squadban. Mindenki ugrál egyikből a másikba. -
R0nin #77235 és a privát rankedokon mehet custom map is? -
Gondolom "Biztonsági másolatos" gém nem gond!?
Ők ua. a statrendszert használják? -
Paranoia #77233
Ja ja régen énis toltam ott.Hát kinnis van amikor NÉHA van 1egész HUN squad:)de nagyon ritkaa és így egyedül bóklázni nem minidg,fölleg ha teli a szerver:S.
Akkor este felnézek énis
-
Már miért küldené el?
Anyagi kárt nem okoznak, sőt, ingyen reklám... -
Polemius #77231 Sokan még nem tudják, hogy van. De remélem azért visszaszoknak a népek, a Playgroundon sokszor nagyon jókat lehetett játszani. Sokat jelent, hogy van kommunikáció 1-1 squadon kívül is..
Vszeg este benézek megint, ha mást nem akkor helivel repkedést gyakorolni kicsit, mert elegem van belőle, hogy sokszor ott toporog a squad a helipadon és nincs pilóta. :) -
Helló mindenkinek! -
n003 #77229 amiért a nike simán és jogosan küldené L az egész klánt a halál f****ra -
ez olyan mintha egy klánnak az lenne a neve hogy nike :D
a mammutban van and1 bolt ha valaki nem hiszi el -
Igen, emlékeztem rá, azért is írtam : "Bár ki tudja!"
-
Paranoia #77226 Igen ezt már énis akartam írni.tegnap taléáltam meg:S11től fél2őig bent pötsöltem hátha vki észrevesz és konektingól,dehát nemjött senki:(Én meg tökre megörültem,h megtaláltam.Jó lenne ha vissza szoknának a antikos szlovák laggzos szarságokról! -
Miért vagy úgy meglepődve? Nem nézted a #76858-at? :P -
Hihihi... 2x.