172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
R0nin #77303 a fiadat nem, csak az unokádat
-
ne bantsd a fiamat bazze mer a pofanrugas esete forog fenn/sec:) -
R0nin #77301 és te ki vagy itt?
-
hol volt hol nem volt ... :)))) -
pentek marmint -
tenyleg mashol basztam be,de ez nem kerdes:)a pentej viszont tuti a facanban er:) -
az man jo regen volt...:) -
tekiafaszomvagyitt? 
nadetélleg -
R0nin #77295 neked még nagyapád is lehetne, nem :P -
leveskocka nem érettségizik ötösre, mert akár apád is lehetne :) elég ciki lenne most érettségizne nem? :)
volt alkalmam találkozni vele már, és sztem otthon nem baszik be, msáhol annál inkább ... :)) -
R0nin #77293 leveskocka be van rúgva?
ezt írta az új topikjába :D
"Nah!sokan fikazzak a modikat,en sokban megertem oket,foleg igy kellemes allapotban,de gondolt e mar arra valaki,hogy meghallgassa oket,egy kellemes kis ivaszat alkalmaval?en gondoltam ra,plane,hogy a modik hatha modosak:)es eszem be jut ijenkor a regi ricse beszolas:"ha nem volnal itt kinek mondanam el azt amit most erzek!refren fizess man egy sort"
En vallalom!utaljatok,nem erdekel:)minden modival iszok egy sort(persze ha fizetik:)" -
valahogy úgy sejtem,leveskocka nem érettségizik magyarból és matekból ötösre
mondjuk én sem fogok
esetlge kicsit instabil állapotú(gy.k:be van baszva,mintazállat
)
-
Az éreTTségivel járó feszültség levezetése? :P
-
ui: 

stb
-
napersze a tankosfoistenre meg uwura,meg a szekrenyre,mert olyan kellemesenszimpatik
ui:nyitottam valami topikot,amiert bumtipontjhar de leszarom -
ugyanman,pentekeste hozzal sok penzt oszt iszunk -
neked is jó estét :) -
csak ugy altalanosan,semmi szemelyeskedes:
LOFASZ KAPORRAL ALL!:) -
Nem volt szándékomban! 
-
Mi, talán túlmelegedősvgacsíííít ???? -
excreator #77283 Mindegy, ezen ne kapjunk már össze....:))) -
Megvártunk...
-
R0nin #77281 ja, lehet a cheat egy kicsit elszaródott, és ez csinálta a hibát -
látszik az ember a fal mögött a sarkon te csiter :) -
Ezt nem hiszem el ne haragudj!
Az SF az volt 7990FT de az alap game eddig még nem volt olcsóbb 11900Ft-nál. Mostanában dobálják 12 rúgóért a BF2+SF combót. De lehet hogy már ilyet sem kapni.
-
emberek,mi volt itt 2 napig?csak 2 oldalt írtatok,amíg én a lelkemet gyakoroltam?
-
excreator #77277 Az SF megjelenése előtt akciózták legutóbb a Media Marktba 7990Ft-ért. Akkor vett a kollégám is. Most tényleg nem annyi. DE VOLT MÁR 7990Ft!! -
Polemius #77276 Én felmegyek a DRAGON szerverre. Legfeljebb ha nem jön senki, akkor gyakorlom a kosárra dobást gránáttal vagy ilyesmi. -
Repülő Gyík #77275 Bocsi, visszaszívtam! Most olvastam el figyelmesen a #77253 hsz.-t.
Sok sikert neki, de ha jön az 1.3, akkor meg megy a sírás, hogy most megint nem tudok felmenni!
2 hónapig én sem tudtam multizni, és vártam okosan, nem kezdtem el görcsölni minden csiribiri dologgal.
-
Repülő Gyík #77274 Nekem se működött, aztán reinstall OPR, és láss csodát!
Igaz már nekem is eredeti van, de nem régóta.
Viszont az SF is csodákra képes:)
-
Hol kerül fele annyiba a bf2?
Mondjál már címet megyek azt veszek még vagy ötöt! :D -
Ez így ebben a formában sajnos nem igaz. Nem mindenkinek műxik. -
gamecopy-ról szedjél másikat, az tuti megy. -
excreator #77270 Bírom, mikor itt tobzódnak az emberek. Most már pont annyiért meg lehet kapni a BF2-t mint egy átlagos ADSL előfizetés. Minden hónapban lecsengetsz 7-8000Ft-ot netre, de ugyanennyi pénzért kapsz egy játékot, és azt csak EGYSZER kell kifizetni. Régebben 12000Ft-ba került. Ma már szinte a fele. -
Repülő Gyík #77269 Ne a mini-be keresd a hibát!
Azzal nincs semmi gond!
Valami más gond van a gépednél!
-
amit a FAQ-ban ír mini-image az megy 1.0-ba mindenkinek???? Mert nekem NEM...:''( -
tegnap este jatszottunk vele.
-
honnan tudod? nem mondta 
-
Patch óta nem nagyon lehet játszani törttel rankedon.
Gondolom a srác nem a 2 hónappal ezelötti állapotot kérdezte! ;) -
Sztem ez azon múlik, hogy sikerül e olyan cdkeyt generálnod magadnak, ami nincs az EA fekete listáján. :-)