172102
  • uHs Gerzson
    1 héten belül, vagy pénteken. De majd bf.hu-n további infokat írok.
  • Danee
    már nemsokára kész van az általam rajzolt weblap, addig is jó ez, nekem tetszik.
  • R0nin
    nagyon jól megvan csinálva minden! mikor jelenik meg?
  • R0nin
    azért mondom hogy mégse lopták
  • ERykk
    Ez clantemlpates oldal ha jól látom, ez ingyen és bérmentve használható...
  • R0nin
    szerintem nem lopták, semmi nincs abban ha innen letöltik. azért van kirakva.
  • Beers
    Végső stádiuma felé közeledik egy teljes mod, nevezetesen az US Intervention!
    Aki dc-zett valaha,annak ismerősek lesznek a járművek, fegyverek!
    Három különböző minőségű movie-t kaptunk,szedjétek kinek mi tetszik!
    US Intervention movie!!!
  • JAG1
    Erre-erre...
  • LuluBono
    Vagy a LoB lopta másét.
  • R0nin
    lob lopják a weblapotokat!
  • alex88
    valaki tudna egy normális oldalt, ahonnan le lehetne szedni a punkbustert?a FAQban valami nem stimmel...
  • AC2
    ja... kössz
  • JCSR Wolfguy
    Az üzenet azt jelenti: A nicked már használva van!! Csinálj olyat amilyen még nincs és akkor minden menni fog..
  • AC2
    Figyeljetek, tudnátok segíteni? lenne egy láma kérdésem: Nem tok multizni. Megcsinálom az account-ot és az irja ki hogy: the uniquenick is already taken. Asszem használható a nicsnevem. Ezután mit kell csinálni, hogy tolhassam neten? (részletesn pls, gyengeelméjű vok)
  • David2006
    de persze több körös
  • David2006
    ugy mint a helist 1v1
  • JCSR Apache
    Az jó lenne, de hogy lehetne a tankost?Ki ér hamarabb végig zataron?
  • David2006
    meg kéne csinálni ugyanazt mint anno a transport kupa volt csak helibe,repcsibe,tankba
  • R0nin
    nem
    bf2vel kezdtem
  • leveskocka
    utolso nehany hozzaszolas ottvan kisse:)
  • DoctorStryker
    De jo a hibát nme írtam le a szerver az atom lag...
  • DoctorStryker
    CB-n ez a p...s k...g sz@r MoH Klán 1 iylen gerinctelen banda ..
    Ma velünk csináltánk meg azt amit tegnap a GBC-vel a szerverhez rossz PORT-ot adtak meg h tesztelni se tudjuk...
    Amelyik Klán velük fog majd játszani az azonnal mondja le.
  • alma2
    futatta -> futtatta.
  • alma2
    probaltam mar tobbszor athivni jo helist egy ures szerverre lovoldozni, de nem nagyon akarodzott nekik.

A masiknak se volt sok ertelme, 4 ember volt ugy ahogy kepes vegigmenni a palyan.Mindesetre a nagy erdemu kiugorhatna a helikbol, ha meglatjak oket vezetni szandekozni, ertelemszeuen tobb hasznat veszi a csapat, ha ok vannak a nyeregben :)
    ha oket nezzuk promi_papa pharolas osztott elso hely, apache masodik, serginhoo harmadik, mert ertekeljuk a erofeszitest, ha jol emlekszem wolfguynak epp nem mukodott a cheatje, igy nem jatszott, valakit kifelejtettem ?
    En meg masik divizioba indultam :)
    Bar mar volt ilyen egyszer az eletemben, bar annak mas volt az alapja itt meg jogos :) Elmentunk futoversenyre azt hiszem nyolcadikos voltam, teruleti vagy valami hasonlora, valami eszmeletlen jo idot futottam itthon 400 meteren. A verseny elott probaltak osszevalogatni a futokat.Pontos szamokra mar nem emlekszem, de kb tegye fel a kezet aki 1 perc alatt fuott, egyedul felteszem. Tegye fel a kezet aki 1:05 alatt futott, egyedul felteszem, mondom uristen, hova kerultem mozgasserultek koze ? 1:10 alatt mar voltak paran osszekerultem a legjobbakkal. Egy darabig birtam veluk a tempot, de egyszruen a vege elott elfogyott minden erom,kb 50 meter lehetettt meg, mondom ilyen nincs, majdnem megalltam.
    Aztan kiderult az otthoni palyankat az idiota tanar, aki evtizedek ota ott futatta a kolykoket, elmerte :)
  • Danee
    Ronin, te az a Ronin vagy aki még anno 42-t nyomta???
  • R0nin
    fiam találta ki ;)
  • Mester01
    nah szervezd meg :D
  • alma2
    Helinek meg lenne ertelme szerintem, de gyavak, mindig a csapat moge bujnak :p
  • HTS s3rg1nh00
    akkor bocs,nem tudtam
    de akkor mégiccsak illuminált állapotban van
  • Mester01
    Nem akarunk csinalni egy olyan Cuot hogy nem csapatok hanem player/playerek jelentkeznének és ez mehetne Repcsi vs Repcsi ellen!
    Meg Helikopter vs Helikopter ellen!
    Szerintem lene rá igény vagy elég hülye 5let?
  • leveskocka
    na mentem jaccani
  • leveskocka
    :))))
  • alma2
    Ha marminc elmultal volna, nem lenne ilyen idiota emailcimed, szoval probald ujra :)
  • R0nin
    kort kitoltottem ha erdekel ;)
  • alma2
    na majdnem olyan jol nyomjak mint mi, bar meg van mit javitaniuk, a celpont feletti oldalazas+porges teren, max 3. helyet erdemelnek a bajnoksagban.
    latszik, nincs veluk az ero :)
    heli
  • R0nin
    én nem akartam semmi veszekedést, csak baromkodtam
  • R0nin
    mert eddig csak olvastam az sg-t, es nemreg ugydontottem hogy regisztralok
  • dronkZero
    Mit chat-eltek itt b+? :P
  • leveskocka
    nah oreg erre annyit,hogy a "fiam" fiatal kora ellenere osszehozott egysmas dolgot itt a bf2 sceneben...ha majd kulonbet osszehozol szolj...plane,ha majd az adataidnal esetleg megadod a szuletesi datumodat,meg hasonlokat...addig tul anonym vagy...ugyhogy per/sec...
  • Danee
    nem tom, mar masodik eve lassan itt vagyok, jópár emberrel együtt, de téged most látlak elször, és nem tom minek dumálsz :)