172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
1 héten belül, vagy pénteken. De majd bf.hu-n további infokat írok. -
már nemsokára kész van az általam rajzolt weblap, addig is jó ez, nekem tetszik. -
R0nin #77341 nagyon jól megvan csinálva minden! mikor jelenik meg? -
R0nin #77340 azért mondom hogy mégse lopták -
Ez clantemlpates oldal ha jól látom, ez ingyen és bérmentve használható... -
R0nin #77338 szerintem nem lopták, semmi nincs abban ha innen letöltik. azért van kirakva. -
Végső stádiuma felé közeledik egy teljes mod, nevezetesen az US Intervention!
Aki dc-zett valaha,annak ismerősek lesznek a járművek, fegyverek!
Három különböző minőségű movie-t kaptunk,szedjétek kinek mi tetszik!
US Intervention movie!!! -
Erre-erre... -
Vagy a LoB lopta másét.
-
R0nin #77334 lob lopják a weblapotokat! -
alex88 #77333 valaki tudna egy normális oldalt, ahonnan le lehetne szedni a punkbustert?a FAQban valami nem stimmel... -
AC2 #77332 ja... kössz -
Az üzenet azt jelenti: A nicked már használva van!! Csinálj olyat amilyen még nincs és akkor minden menni fog.. -
AC2 #77330 Figyeljetek, tudnátok segíteni? lenne egy láma kérdésem: Nem tok multizni. Megcsinálom az account-ot és az irja ki hogy: the uniquenick is already taken. Asszem használható a nicsnevem. Ezután mit kell csinálni, hogy tolhassam neten? (részletesn pls, gyengeelméjű vok) -
David2006 #77329 de persze több körös -
David2006 #77328 ugy mint a helist 1v1
-
Az jó lenne, de hogy lehetne a tankost?Ki ér hamarabb végig zataron?
-
David2006 #77326 meg kéne csinálni ugyanazt mint anno a transport kupa volt csak helibe,repcsibe,tankba
-
R0nin #77325 nem
bf2vel kezdtem -
utolso nehany hozzaszolas ottvan kisse:) -
DoctorStryker #77323 De jo a hibát nme írtam le a szerver az atom lag... -
DoctorStryker #77322 CB-n ez a p...s k...g sz@r MoH Klán 1 iylen gerinctelen banda ..
Ma velünk csináltánk meg azt amit tegnap a GBC-vel a szerverhez rossz PORT-ot adtak meg h tesztelni se tudjuk...
Amelyik Klán velük fog majd játszani az azonnal mondja le.
-
futatta -> futtatta. -
probaltam mar tobbszor athivni jo helist egy ures szerverre lovoldozni, de nem nagyon akarodzott nekik.
A masiknak se volt sok ertelme, 4 ember volt ugy ahogy kepes vegigmenni a palyan.Mindesetre a nagy erdemu kiugorhatna a helikbol, ha meglatjak oket vezetni szandekozni, ertelemszeuen tobb hasznat veszi a csapat, ha ok vannak a nyeregben :)
ha oket nezzuk promi_papa pharolas osztott elso hely, apache masodik, serginhoo harmadik, mert ertekeljuk a erofeszitest, ha jol emlekszem wolfguynak epp nem mukodott a cheatje, igy nem jatszott, valakit kifelejtettem ?
En meg masik divizioba indultam :)
Bar mar volt ilyen egyszer az eletemben, bar annak mas volt az alapja itt meg jogos :) Elmentunk futoversenyre azt hiszem nyolcadikos voltam, teruleti vagy valami hasonlora, valami eszmeletlen jo idot futottam itthon 400 meteren. A verseny elott probaltak osszevalogatni a futokat.Pontos szamokra mar nem emlekszem, de kb tegye fel a kezet aki 1 perc alatt fuott, egyedul felteszem. Tegye fel a kezet aki 1:05 alatt futott, egyedul felteszem, mondom uristen, hova kerultem mozgasserultek koze ? 1:10 alatt mar voltak paran osszekerultem a legjobbakkal. Egy darabig birtam veluk a tempot, de egyszruen a vege elott elfogyott minden erom,kb 50 meter lehetettt meg, mondom ilyen nincs, majdnem megalltam.
Aztan kiderult az otthoni palyankat az idiota tanar, aki evtizedek ota ott futatta a kolykoket, elmerte :) -
Ronin, te az a Ronin vagy aki még anno 42-t nyomta??? -
R0nin #77318 fiam találta ki ;) -
Mester01 #77317 nah szervezd meg :D -
Helinek meg lenne ertelme szerintem, de gyavak, mindig a csapat moge bujnak :p
-
akkor bocs,nem tudtam 
de akkor mégiccsak illuminált állapotban van
-
Mester01 #77314 Nem akarunk csinalni egy olyan Cuot hogy nem csapatok hanem player/playerek jelentkeznének és ez mehetne Repcsi vs Repcsi ellen!
Meg Helikopter vs Helikopter ellen!
Szerintem lene rá igény vagy elég hülye 5let? -
na mentem jaccani -

:))))
-
Ha marminc elmultal volna, nem lenne ilyen idiota emailcimed, szoval probald ujra :) -
R0nin #77310 kort kitoltottem ha erdekel ;) -
na majdnem olyan jol nyomjak mint mi, bar meg van mit javitaniuk, a celpont feletti oldalazas+porges teren, max 3. helyet erdemelnek a bajnoksagban.
latszik, nincs veluk az ero :)
heli -
R0nin #77308 én nem akartam semmi veszekedést, csak baromkodtam -
R0nin #77307 mert eddig csak olvastam az sg-t, es nemreg ugydontottem hogy regisztralok -
Mit chat-eltek itt b+? :P -
nah oreg erre annyit,hogy a "fiam" fiatal kora ellenere osszehozott egysmas dolgot itt a bf2 sceneben...ha majd kulonbet osszehozol szolj...plane,ha majd az adataidnal esetleg megadod a szuletesi datumodat,meg hasonlokat...addig tul anonym vagy...ugyhogy per/sec...
-
nem tom, mar masodik eve lassan itt vagyok, jópár emberrel együtt, de téged most látlak elször, és nem tom minek dumálsz :)