172102
  • ERykk
    Csak azért mert nicam meg még vlki onnan nem 18+ csak azé:)
  • uHs Gerzson
    14:09 óta?
  • koschwarz
    nebassz! akkor én sem férek be
  • ERykk
    mióta?
  • Running
    nálunk is van 18+...
  • koschwarz
    horda?
  • Beers
    Majd rögtön felmegyek :)!
  • HTS s3rg1nh00
    mellesleg még felvétel is van,és hajlandóak esetleg próbaidőre bebocsáttatni?
  • HTS s3rg1nh00
    lol
    valaki tud egy értelmes szinten játszó magyar bf2 klánt,ahol nincs korhatár,és elismert emberek játszanak arra?
  • uHs Gerzson
    Ha feljösz majd egyszer msn-re kapsz a T-72ből egy kis hangdemonstrációt ;) de az M1A1 sem marad majd ki :)
  • Beers
    Nekem leginkább a tank torkolat tüze és a páncélosok hangjai tetszettek!
    Bár megkell mondanom a bh kilövése is elég látványos!
  • Danee
    eszem ágában sincs
  • kBagyula #77371
    Ez az USI nagyon durva lesz... szegény BRDM-eket, hogy hazavágták specops-ék. :D
    Schranknak meg lesz UAZ...
  • alma2
    ideiglenesen.
  • alma2
    Azon mar elgondolkodott a sok x-fi tulajdonos, hogy majusban le fog jarni a beta driveruk es onnantol kezdve, megszunt a hangorgia a bf2-ben ?
    Bar biztos vagyok benne, ha mast nem is modositottak, majd masnap kiadnak egy uj beta drivert, ami szinten 3 honap mulva jar le es ismet szol ideglenesen a jatek.
    Nem csak az EA-t lehet utalani a creative is megerdemli :)
  • item
    Sziasztok...
  • LuluBono
    Csak azt irtad hogy valaki elopta a welapukat,én meg odairtam a másik fennálló lehetőséget.
  • Kovács legény
    a nadrágba vasalni
  • j4n3k
    sziasztok
  • uHs Gerzson
    szar az élet
  • Kovács legény
    lanra már 7 csapat van?
  • Kovács legény
    szarminden
  • uHs Gerzson
    Ahány mód annyi vélemény :))))
  • BurnBaby
    értem. mindenesetre akivel én szombaton a magyar modról beszéltem és használja azt mondta, h az eddigiekhez képest remek a bf2 mod túl :)))))
  • uHs Gerzson
    ezt megcáfolom ha nem gond, úgyanis a mod tool igen sok problémával küzködik amit fagyások stb. az lehet hogy a beintegrálás 1 kicsit gyorsab inkább csak a pályakészítésben van nagy haszna programozés és egyébb dolgok beépitésére nem igazán alkalmas még ha a DICE azt mondja ezzel készítette bf2-ben a dolgokat. Ezeket az infokat belső forumokon olvasom azért írom amit írok :)
  • BurnBaby
    veled ellentétben a modkészítők állítása szerint sokkal könnyebb bf2-re modolni (ugyanis az ojjektumok beintegrálását megoldja a mod tool). viszont ne felejtsétek el, hogy nincs kint egy éve a bf2, úgyhogy egyáltalán nem fura, hogy érdemi "total conversion" még nem készült ennyi idő alatt. de már lassan érkeznek :)
  • uHs Gerzson
    Miért nem szóltál oda adtam volna cd-n csak szolnod kellett volna ha kell az OPK :) Amugy az Ambus pálya is benne van a demo verzióban ;)

A módok készítéséről csak annyit, hogy jóval nehezeb a készítése bf2-re mint BFV-re és amikor néztem hogy mennyi mindent kell megcsinálni csak hogy 1 jármű a játékba kerüljön az valami félelmetes vagy 9-10 lépés kell dióhélyban. Az hogy egy mód fizetös legyen szerintem nem sok esélye van mert ezeket is rajongók csinálják mint hobbit :)
  • eX RambO
    Én az OPK-t még letölteni sem tudtam(6x szakadt meg a letöltés) nem hogy kipróbálni, pedig vietnamra ez volt a kedvens módom, főleg az Ambus-pálya volt a kedvencem.Nem kapkodják el az ingyenes módokat, lehet ezeket is fizetőssé akarják tenni??!!Nem lepődnék meg rajta....
  • uHs Gerzson
    Csak gondoltam tisztázom a dolgot :)
  • koschwarz
  • uHs Gerzson
    Én eddig csak modok bemutatásáról írtam, az USI mivel a hírben is olvasható 1 héten belül megjelenik 1 hírt megért legalább tudjanak róla az emberek, az OPK miután megjelent nagyon sok embernek nem indult el és mivel csak egy demo volt ez várható is. Amugy ez csak elöre jelznésnek híreztem ki ha már hívatalosan a pofámba nyomtak egy mailt :D
  • koschwarz
    bakker, mindig csak olyan hír van, hogy KÉSZÜL egy új mod, ami húde fasza lesz, de olyan hogy meg is jelent volna, vagy ha megjelent, akkor tényleg játszható lenne, és mindenki rácuppant, olyan nincs...
  • JAG1
    Vírusírtó, de felejtős. Nod32-t javaslom. Itt letöltés. Annyi csak, hogy havi 1x ujra le kell szedni.
  • uHs Gerzson
    Gyorsan dolgozunk ezért vagyunk :D
  • Beers
    De gyorsak vagyunk ;)!
  • uHs Gerzson
    US Intervention megjelenés elött bf.hu
  • R0nin
    már 12 :(
  • R0nin
    OFF
    az avg az csak vírus kereső, vagy írtó is? mert talált 8vírust a gépen, de ha lefutott a keresés, egyszerűen ok, és nemtom mit cisnál vele
  • R0nin
    nekem is! légyszives hagyd jóvá a regisztrálásomat a fórumotokba
  • Beers
    Javasolnám a pénteket :D!
    Legalább meglenne a hétvégi program!