172102
  • n003
    bingo!!!

Danee neharagudj de kicsit az az érzésem mintha te direkt keresnéd a bajt!!?
  • uwu
    Néha persze megesik, hogy bc gyanúsan ölsz meg valakit, de sajna ha észreveszi az admin, számíthatsz egy kis pihenőre.
  • uwu
    Az se rossz... ahogy érzed.
  • David2006
    a megoldás:nem kell a 7th szerveree menni
  • uHs Gerzson
    "Ne menj a főbéz közelébe, és nem leszel kirugva."

Ennyi a lényeg :)
  • uwu
    Ezért nem tetszik nekem ez a no bc dolog. Nehéz eldönteni, hogy mi számít annak.
    Nehéz ám tűrni, hogy folyton lebombázzanak, mikor pár száz méterről simán a földön lehet tartani a főbézes szarokat.
    Mindenesetre engedtünk a publikos nyomásnak, miszerint nem szabad bc-zni, mostmár ez van, ti akartátok, tessék is betartani.
    Ne menj a főbéz közelébe, és nem leszel kirugva.
  • erdos
    Én mondom, ez tuti szerelem lesz
  • Me0w
    Jah, az orokervenyu muvimat belinkelheted ilyenkor :D

http://mm.dfilm.com/mm2s/mm_route.php?id=2794695
  • j4n3k
    legközelebb nemkell a reptérfölé menni...
  • Danee
    ok, bocsánat
    majd legközelebb hagyom hogy lelőjön..
    fejezzük be, nem kell flém
  • joebacsi
    nóvéj! :P
    majd jól megfizecc a kommentátor-kötekedésér, bizonyám :)
  • Deqwator
    este majd te is "pippanthatsz"
  • joebacsi
    lehet, hogy bugyog benned a csapattársszimpátia, de most bizony danika b*szta el a dolgokat (legalábbis így a leírtakból egyértelműen ezjön le)
  • joebacsi
    "az ellen főbézének bárminemű támadása tilos"
    sztem elég egyértelmű, ha neked mégse lenne az, akkor arra az esetre meow már korábban belinkelte a megfelelő szakirodalmat, szal pippanthatsz :)
  • Danee
    lol, miután lebasztak 2x az anyahajón akár vissza is adhattam volna..... de csak a stingert lőttem.. de persze azt nem latta Bono bacsi..
  • Mester01
    Szerintem csak pár nappal Bannolt téged!
    Nem akarok kötekedni de hogy ha bemész 1 servere akor köteles vagy elfogadni azokat a szabályokat ami a server messageban le van irva.
    Egyébként még Boxert is kirugot valamelyik 7ths mert BCzet egy kicsit! (ha jol tudom) szoval a SZABÁLY az szabály és ha nem tartod be akor kick or bann 4ever! :DDD
  • leveskocka
    jah legkozelebb hagyjad a picsaba az iglat.forszazs azt tuz...
  • leveskocka
    figyelj...nem kemp az,ha a kifele lovodozo alakokat lelovod,amennyiben nem vagy a fobezen.ha nem lo ki,akkor nem lehet oket bantani.az igla,ha celbavesz valakit,nyilvan tamadasnak minosul.innentol szabad preda...
  • koschwarz
    hát igen, erről volt már vita, hogy az elnemfoglalhatón ki lehet-e iktatni a légvédelmet, ez BC-nek számít-e, illetve konkrétan a 7th szerverén szabályszegésnek minősül-e.

személyes véleményem az, hogy nem. meg lehet oldani elvileg, hogy repülővel ne is szálljon el senki az ellenséges elnemfoglalható felett, de azért ez életszerűtlen elvárás, főleg, hogy a repüléshez kicsik a pályák, másrészt azért az ellenséges repcsit is lehet arrafelé üldözni. de ettől függetlenül, vagy "ennek ürügyén" genyóság csak azért odarepülni, hogy az ott felszálló helit vagy repülőt kilődd, vagy csak simán lebombázni az ott lévőket.

de ha már valaki AA-val fenyeget, akkor ki lehetne szedni.

de egy konkrét esetet meg annyiféleképpen lehet megmagyarázni, hogy az a legjobb, ha senkit nem ölsz meg az elnemfoglalhatón. ez a legegyszerűbb, és akkor nem adsz okot a kickre.
  • j4n3k
    gondolom főbázisok volt az igla, és az akárhogy kempnek számít! téged meg ismerlek, ha bemér úgyse tud kilőni, akkor meg miért nyírod ki?
  • leveskocka
    tenyleg ajanlom a 7th adminjainak,ha mar egyaltalan nem lehet tamadni fobezt,az ottani stinger hasznalataert is ban jarjon....pffff
  • Danee
    nem érdekel tulzottan.. csak nem tom miért kell egyböl bannolni...
    kezdjük ott Pharolas feljön, addig ott se volt, és vmi ilyennel kezdni: Bmeg DaNeE te büdös bu*i minek kell kihasználni h nincs admin....

Nembaj lulu barátom legközelebb majd hagyom h lelőjön a stinger h a kedvedben járjak... befejeztem
  • leveskocka
    nabazmeg ebbol flame lesz:)
  • Running
    tudom h egy szemét állat vagyok...
  • alex88
    valaki leírná hogy hogyan kell a punkbustert telepíteni?mert én felraktam úgy, ahogy a FAQban van, de még mindig ki vágnak a szerverekről punkbuster hiánya miatt!
  • Danee
    Köszönöm Pharolas kollégának h kibannolt, mert lebombáztam a stingert ami lőtt rám gulf of omanon, és seggnyalója Lulubono egyböl felkapta a vizet, hányinger az ilyen ember... HTS egykori leadere meglátszik
  • n003
    hogy mennyire diszkriminatív ez a magyar scene?!

égetett agyagedények!!
  • joebacsi
    neizgulj, ilyen szempontból teljesen maradi a csapat :)
  • n003
    te ráning váld!! te ezzel kirekeszted az utánpótlás lehetőségét
  • n003
    de remélem nem kell követni a példát?!
  • Running
    vannak nálunk 18 alattiak, ezért mondom a jövőben nem veszünk fel csak 18+-os arcokat...
  • Beers
    :D
  • mesor
    Nekem nincs bátyám!
    Ne keverj már össze azzal a kis csírával!
  • joebacsi
    min csodálkozol, egyszerűen csak tökéletesen alkalmazkodtak a 21dik századi trendeknek :D
  • Beers
    Nem is tudtam, hogy az frx-be így lehet ... :D!
  • koschwarz
  • Me0w
    Te meg a batyadat dobtad be, mi? :D
  • mesor
    Nálunk tegnap óta az a feltétel hogy legyen min két nővéred akik jól néznek ki és legyél hajlandó bedobni őket a közösbe! :)
  • alma2
    Pedig a horda multkor meg keresett heli pilotat, legalabbis engem megtalalt, ajanlom figyelmetekre, a nagyon fejlodo kepes, bar ifjonc Serginhoo-t.
    Hangszintetizator van szerelve a mikrofonjara, szoval a vekonyka hang nem lehet probelema :)

Tessek, ajanlo level a jutalmad, a helis videoert :p
  • joebacsi
    jahát, ugye a felső korhatár :P