172102
  • kBagyula #77463
    Az igla gyk. nem jó semmire, maximum az ellen helijét lelőni, repülő ellen használhatatlan, mert mire befogja már többnyire el is ment onnan.
    Igaza van a 7th-s srácoknak a bannal kapcsolatban.
    Lehet, hogy Danee-t az motiválta (-ha mégis az iglát akarta bombázni), hogy megjelent neki az a kis négyzet a kijelzőjén - biztos olyan csábító volt a célpont. Persze tovább olvasva, nem azt történhetett, de nem is akarok ítélkezni.
    Megjegyzem, jelenlegi tapasztalataim azt mutatják, hogy még mindig több bomba hullik a reptéren várakozókra, mint az emberrel teli iglákra. Sőt újabban az ellenséges bázisokról való repcsi, heli, tank... stb. elkötés is nagyon dívik.
    Mindenesetre én elnézem kívülállóként párszor, ha ilyet tapasztalok, főleg olyantól akit rendszeresen látok a szervereken, de azt nagyon nehezen tűröm/ném el, ha többször ugyanazt eljátsza egy körön belül, holott nagyon is jól kell, hogy ismerje a "házszabályokat". Olyankor inkább a képernyő bal alsó sarkára kattintok és lépek - kifelé.
  • uHs Gerzson
    Megtudhatnám kik az adminok? Mert már elfelejtettem :)
  • Pharolas
    Pedig hozzánk jöhetsz..ha van fent admin..hamar betartódnak a szabályok.
  • n003
    szép is az élet!! nahh ezért nem járok magyar szerverekre! és nemértem hogy kinek kell ez
  • Pharolas
    Csak a tisztán látás kedvéért. Éppen jót sziesztáztam, mikor felhív az egyik tag, hogy artyzzák meg bombázzák az elfoglalhatatlan fobazet. És igen ingerült tudok lenni, amikor a sziesztámból felzavarnak.

A másik. Amit még jobban rühellek, az az hogyha az adott emberke tudja, hogy nics fent admin, és ezért direkt szegi meg a szabályokat.

Daneeoo vagy hogy hívnak...amúgy meg tényleg csak az észrevétel eszmei értéke miatt: Mit keres a MEC repülő Gulf of omanon az amcsi anyahajónál??? Elég messze van az a szárazföldtől, hogy ne csak véletlenül tévedj oda(mint pl Dalian), vagyis te nem csak az iglára mentél. Ennyit erről.

Ahogy a csapattársad is mondta, ha nem tetszenek a szabályok, akkor nem kell a 7thre jönni játszani.
  • Deqwator
    kb 2 napja történt
  • LuluBono
    Hát mér?Vállalom a következményeket,és nem fogok irogatni ide elhiheted,bár kerülö m a BC-t néha előfordul.
  • KáTéCé
    Ez nem semmi...
  • LuluBono
    Hát,most konkrétan nem tudom mikor volt az általad emlitett eset mert szoktam ott játszani,de ez esetben megérdemlem a kicket figyelmeztetésnek/folytatáskor a ban-t.Egy szóm se lehet.
  • dronkZero
    Szerintem specopsal érdemben nem lehet bézkempelni. Leszedsz egy-két embert, azt' úgyis lelőnek, mint egy kutyát. De ha képes vagy hosszasan, idegesítő mértékben ölni specopssal a főbézen az embereket, akkor nyilván kick/ban.

Saját vélemény, hangsúlyozom. (És nincs is adminprogim :P)
  • Deqwator
    Szerintem neked erről a bc-s dologról kussolnod kéne ugyanis a 2-es ranked serveren te bombáztál le főbázison!
  • Platypus16
    És az minek minősül, ha: az ipse spec-ops, és fel akarja robbantani az ellenség commanderének a cuccait és ha "akció közben megzavarják" és ha netalán lelőné az ellenséget? BR-nek?
  • uHs Gerzson
    Tankok elöre :D
  • uwu
    Szerintem engedni kéne a bc-t, én imádom.
  • uwu
    csak
  • dronkZero
    "Egyébként meg én sem értem, hogyha befog téged (és ezzel rád támad) a stinger/igla, akkor miért nem szabad lelőni..."

"Elfoglalhatatlan bázis bármilyen támadása tilos!"

Melyik szót nem érted?

Ha szándékosan megszeged, repülsz. Ha túl hülye vagy hozzá, hogy felfogd, és megszeged, szintén repülsz. Nem olyan bonyolult ez.
    Ha nem tetszik, van még pár tízezer szerver, keress magadnak megfelelőt.
  • Mester01
    Flém szagot érzek!
  • Mester01
    bácsi?
  • LuluBono
    Nem olvastam vissza,arra hivatkoztam amit msn-en ,játékban irt,mégpedig azt hogy nem bombázott oda.2.Én nem ültem a stingerben egyszer sem,amikor meghaltam akkor a felszállópályán ért a bomba.
  • LuluBono
    Engem nem láthattál az anyahajó közelében max. a megfordulás közben,de nem nagyon hagytam el a szárazföld légterét.
  • Platypus16
    "ne hazuttolj meg,megöltél,ha elkövetted akkor legalább legyen annyi vér a pucádban hogy vállalod."

Szted nem vallotta be, amit tett? Minek szítod itt a flémet? Elsőnek érdemes lenne visszaolvasni...

Egyébként meg én sem értem, hogyha befog téged (és ezzel rád támad) a stinger/igla, akkor miért nem szabad lelőni...
  • dronkZero
    Nem akarok kötekedni, de ha már így szóba került:

7th Cavalry Regiment hivatalos oldal.

A "The Seventh First" az eredeti 7th jelmondata, nincs benne második "the" a "First" előtt (klántársaim figyelmébe is ajánlom!), és rohadtul semmi köze a teljesítményünkhöz.

Szólottam. :)
    A Hetedik mindenekelőtt!
  • LuluBono
    Igen,ez rendben is volna,de ő nem mást is emgölt ott,nemtuom még kit mellettem.És figyelmeztetve is volt.Töbször jött a bomba,meg arty is,bár az nem ő volt.
  • LuluBono
    Nem,én azt láttam ahogy a bomba csapodik belém a felszállópályán,mert épp vártam repcsit,ne hazuttolj meg,megöltél,ha elkövetted akkor legalább legyen annyi vér a pucádban hogy vállalod.
  • Hatt
    Mondja 1 olyan ember aki a döntőig se jutott el..
    Viszont azt hogy mire vonatkozik az aláírás, szerintem fingod sincs.
    Szar lehet hogy a próbaidőt se kaptad meg nálunk de nem biztos hogy ebben a formában kellene megnyilvánulnod.

BC-BR szabály és admin megmozdulás pedig olyan amilyen. Aki tud jobbat csinálja.
  • n003
    najó ... de elég legyen mert ma nem a te csillgjaidat fogjuk fényezgetni
  • j4n3k
    mint nekem :)
  • n003
    még nemhinném :)
    de egyébként érdekes hogy az igazán magas k/d-s emberkéknek nem annyira erősségük a pontosság .. asszival kb20-25%
  • j4n3k
    most is knifeos szerveren van :D
  • schrank
    találtatok már olyan pléjert akinek jobb az accuracy-ja mint az enyém
  • n003
    lagolit 9% pontossággal lő asszi puskával!!!
  • n003
    Lagolit
  • n003
    GTASA[HUN] mit vársz az ijjen játékosoktól?
  • David2006
    the
  • David2006
    the seventh th second(forever)
  • HTS s3rg1nh00
    amúgy én módosítanám egy kicsit az aláírásod(The Seventh first.),ha jól tudom,csak 2.ok lettetek az infantry kupában
  • uwu
    besúgás=kínhalál, a durva fajtából
  • HTS s3rg1nh00
    az egy helyben állás repcsire váráskor történt úgy,h.fele zászló az övék,fele a miénk volt,tehát nem az összes náluk volt,akkor most mit csináljak,jaj egyszer-kétszer bombázom az anyahajót....
    mellesleg egyetlen egyszer bono is lebombázott főbézen...de pszt,nem vagyok én besúgó
  • HTS s3rg1nh00
    uwu,azért kár,h.senki nem látta mi ment ott,amíg nem jött Pharo...az igazság az,h.DaNeE szívott csak,pedig arra nem alkalmas emberek voltak még szép számmal,a kedvencem az volt,mikor 4 alkalommal egymás után állok,és a Su lebombáz....Daney85-nek is kijárna a ban,meg GTASA[HUN]-nak is...ha legközelebb jönnek,azonnal menjen a ban,illetve lagolit kollága legalább 5 arty-t küldött az ellen főbézre,és ez csak a 2 Gulf kör alatt volt...én akkor tisztán megmondtam,h.jegyzem a neveket BC szempontjából...
  • uwu
    Szerintem azért annyira nem nehéz betartani azt a primitív szabályt.
    Kéne olyan szabály mint Vényéknél a warszerveren, csak máképp:
    -7th-s elleni gyilkos gondolat=kick
    -7th-s elleni gyilkossági kísérlet=bann
    -7th-s megölése=kövezés