172102
  • j4n3k
    legalább nem lövöm az égő heliket :)
  • n003
    aham .. csak aztne mond hogy te lovaginális vagy a játékon belül ;))
  • j4n3k
    ez nem szép dolog! azé legyen a kill aki úgy szét lőtte
  • koschwarz
    ja én is lövök mindenre ami füstöl és még mozog :) még tankra is
  • n003
    aki az utcsó sebzést viszi be azé a kill .. énis szoktam mindennel lőni a helit ha már lángol :))
  • JAG1
    Nem értem a 7th miért foglakozik egyáltalán a témával. Gondolom a server löki a szöveget, hogy no bc/br. Ha ezek után valaki mégis megteszi, szó nélkül ki kell rakni. Arról nem is beszélve, hogy igencsak lelki szegény, aki annyira statbuzi, hogy a születő népen akarja a statját felturbózni. Ez egy játék bazmeg. Arra való, hogy jól, kulturáltan, érelmes ember módjára szórakozz. Ismétlem, szórakozz. (Bár ez sok embernek elhiszem, hogy nehezére esik.)
  • Nagydög
    Nagy kaland. En tegnap ketszer lottem le helikoptert egy egyszeru geppisztollyal. Az egyiket anyira megsebezte valaki, hogy par masodperc mulva felrobbant, de pont elotte meg en is belelottem, a masik pedig a foldbe csapodott kozvetlen azutan, hogy osszekarcoltam a festeset.
  • j4n3k
    en meg multkor karkandon megyek le markethoz, ugrok le a tetorol ejtoernyovel, es nezem hogy van 2killedem... megnezem, es raugrottam 2emberre :)
  • n003
    ezzel még nem találkoztam, de tennap gyakon sikerült úgy kiugranom a hámviból hogy a még guruló kocsihoz véletlenül hozzáértem és meghaltam (talán ez is infarktus volt??) és a szép az egészben hogy a halálomat egy csapattárshoz írta tk-nak pedig köze nem volt hozzá ill
  • erdos
    Remélem nem rám gondoltál, én mindigis szívből útáltam mindent ami az ellen főbézén zajlik, még meccsen is, de ott velejár persze. de én azt is kihagyom, ez a többiek műfaja....
  • j4n3k
    vol olyan bug, hogy az osszes ellenseg csapattarsnak latott, es folyton irtak be hogy tks kocsog, rugjak ki, mert ugye ok teamkillnek lattak, es az admin meg velem volt, es kerdezi toluk hogy ki az, mert senkinek sincs -ba pontja
  • n003
    jahh és a haverod kapta be hejjetted?!
  • koschwarz
    szimpazikus játékos

van olyan pálya is (most nem jut eszembe a neve) ahol egy fa mögé szépen le lehet szállni a helivel, szinte senki nem tud észrevenni, átülni a gunnerszékbe és tv-rakétával lehet az anyahajót lőni
  • HTS s3rg1nh00
    az semmi...voltam tegnap 3 percet egy TV2 rankeden(asszem vmi norvég szerver volt),Gulfon voltam MEC oldalon,kobra kempelt minden leszülető ember úgy,h.1 ember ült benne,és leszállt a bazinagy szürke tartály tetejére,ahol iglával se lehetett kilőni,átült gunnernek,azt viszlát...ráadásul szárazföldön minden zászló miénk volt...na mondom ide se jövök többet,4 halál után 2 perc alatt...utána kapott a köcsög a MIGbőlmondom nesze b+
  • HTS s3rg1nh00
    ez így igaz,ha bemér az IGLA/Stinger,géppityuval szétszedhető lenne,az lenne az igazi,de én inkább nem avatkozom a vitába,bár tegnap vagy 5x legalább lebombáztak 7th-ön...
  • HTS s3rg1nh00
    a barik fórumában találtam...nem sok topic van,ahol 2xx hsz van
    na igen,a jelentkezésnél...a szám pedig ott van a másik hszban:#209-re #212
  • koschwarz
    degecc!
  • koschwarz
    mikor egy hete legutóbb játszottam a 7th szerverén, akkor egymás után 3x haltam meg omanon az arab főbézen, ugyanattól az ellenféltől. 1x lelőtt repülővel, következő spawnnál egy lopott kiskocsiból szétlőtte a felszálló repcsimet, majd a következő spawnnál elütött autóval. na ezt megelégelve beírtam (volt admin) a közösbe hogy mindenki lássa, hogy van egy kecseg kemper, ha még1x megöl a főbézen, beírom a nevét. ezután volt annyi esze az illetőnek, hogy abbahagyja. erről ennyit.

nemtom miért írtam ezt le, ha van tanulsága, akkor le lehet szűrni
  • Me0w
    Hmm GBC...GBC... honnan ismeros nekem ez a nev... JA! Tudom mar! Ti vagytok azok, akik minden kupaba 5 csapattal neveztek hogy legyen eselyetek! Megvan mar, koszi!
  • j4n3k
  • Pharolas
    Bizony. Rajtad pl elég sokat edződtem
  • j4n3k
    hagyjad, nem tudja még milyen nehéz az adminoknak ha játszanak és ki kell rúgni valakit
  • KáTéCé
    Lepattantak a golyók rólam csít
  • n003
    szívesen

én szeméjj szerint anyira gagyin jáccottam mintha tennap vettem volna a bf2-t
    ... a csúcs az volt amikor kubrán a gát tetején táraztam és menekültem KTC elől, amikor sikerült betárazni megfordulok lövök és erre KTC melletti ember összesik ... majdnem elsírtam magam mert nem is rá céloztam ... bár lehet infarktusban halt meg
  • Danee
    szerinted érdekel h kibannolsz?
  • TS Zolly
    Látom, azért a sok bc melletti jóarc szépen kezd átpártolni a bc ellenkezők oldalára. Ez jó dolog. Látjátok, lehet bc nélkül is publikolni. Éles waron, hááááát, meg amit bír. Erre meg én jöttem rá. 1:1
  • Hatt
    Érdekes, most mindenkinek milyen nagy a szája. Amikor nem volt még olyan szerver ahol a BC-BR tiltva lett volna, azért ment a sírás mert mindenki tolja a BC-BR-t.

Danee: Mocskosul megijesztettél azzal hogy nem jöttök fel. Szerintem ezzel csak a mi dolgunkat könnyíted. Egy értetlenke minuszban legalább.

Jean: Minek avatkozol bele olyasmibe amiről fingod sincs? Ha saját játékossal nem tartatjuk be akkor hogy várjuk el mástól? Nomeg ha nem lenne betartatva akkor azzal köpködne mindenki. Nem mind1 mivel lehet minked rágalmazni, sértegetni? Az a fő hogy megtehessétek nem? Hajrá srácok, ne hagyjátok abba.
  • erdos
    Jó dolog ez a bc tiltás, ne kolbászoljon arra senki, ne is robbantgason, hadd fejlődjön a következő kommandeernemzedék :D , max a repcsi légiharcban vagy esetleg ha kilövi a légvédelmet, de én azt is csak gépfegyverrel engedném. Jó ez így ahogy van, fasza kis csaták mennek rajta amikor fenntvagyok.
  • joebacsi
    köszi nektek is, aztá hajrá maeste :)
  • SigS
    Az semmi ehhez kepest:

• mNzJean
    Na jó , akkor most felmegyek egy kicsit a szerveretekre és osztok egy kis kalácsot , remélem sokan vagytok.
  • Pharolas
    Túlbuzgó vagyok? lehet, de szerintem ezzel nincs semmi baj. Nem azért adminolok, mert az annyira jól esik. Főleg játék közben igen kellemetlen, mikor nagyban helizek és közben valamelyik agyament szórakozik.

De örüljünk, hogy inkább ilyenen hülyéskedj, minthogy mondjuk azon, hogy bazz ...nem tudtam felszállni alma2 miatt (az illető csak egy kiragadott példa). Akkor meg az lenne a nagy bajod, és azért mondanád el itt a véleményed.

Hogy a poénnál maradjunk: " aki nem oszt kalácsot ,ne osszon tanácsot " - ez most pont passzol is ide
  • LuluBono
    Most nem azért de sztem egy admin se jó kedvében kickeli a játékosokat.Csupán rendfentartás az ő dolguk,csak a visszaeső bűnözöket szokás kickelni.
  • mNzJean
    Ok most aztán jól megmondtad, majd pippantok ,de attól ,hogy nincs ranked serverünk még lehet saját véleményem, amugy meg minek szivod magad ,én csak hülyéskedtem ,de látom te aztán nem érted a poént de hát mit várjak egy tulbuzgó server admintól.Inkább menj fel a serveredre mert lehet ,hogy épp baskempel valaki nehogy lecsussz egy kickelésről.
  • LuluBono
    Már kijött az 1.3-as patch?
    [img=http://img368.imageshack.us/img368/6867/screen0117ga.th.jpg]
  • LuluBono
    Mondok egy jobbat:Mért nem az EA oldja meg ezeket egy normális javítást is tartalmazó patchel?
  • dronkZero
    Valószínű azért, mert az EA páros lábbal rúgna picsán, ha a ranked szerverüket széjjelszkriptelnénk.
    (Nem biztos, csak szerintem)
  • Polemius
    Megy a szájkarate látom. :))
    Nem értem miért nem oldja meg a 7th scripttel a basecampet.
    Ott vannak pl a private rankedek. Ott script oldja meg a dolgot.
    Ha a másik főbézén gyilkolászol, akkor figyelmeztetés, majd automatikus halál és +45 sec spawn time a jutalom. Kivétel alóla úgy tudom a kés, pisztoly, akna.
    Hasonló módon gondolom ők is meg tudnák oldani. Nem hinném, hogy a hivatalos szerverekre ne lehetne scriptet feltenni.
  • Pharolas
    Most mit érdekel engem, hogy hány éves ha képes normálisan játszani? Neharagudj, nem találom a keresőben az EA HU GBC szervert...ja mert nincs...akkor meg le lehet pippantani, és nem itt tenni a hű de vagány vagyokot.
  • Running
    Ez mi a rák? Ez hol volt?