172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Pár napja LAW-val megvolt egy Apache... épp csak a farkát, de elég volt neki :) 2 frag.
DB -
n003 #77582 dejó végre egy ember akinek nem idegesítő villogó kibecsukódó címere van
-
Mi meg 7en jáccottuk le a meccset. -
Nekünk első OC meccsünkön nem jelent meg az ellenfél.
-
Nahh mik vannak ha nemfogadják el lelövöm magam. -
Jah és persze sok sikert a ma játszó magyaroknak. gogogogo -
A JCSR egyébként hétfőn már lejátszotta első OC-s meccsét a PRGK 42 ellen és magabiztosan nyert mindegyik körben, csak a screenshotokkal van egy kis kavarodás ezért még nics elfogadva 8/ -
Olvas vissza! ;)
Én írtam hogy ma 3 magyar csapat is játszik OC-n és Mester a "teljesség kedvéért" beírta hogy ki az a három. -
Nem az volt a kijelentés hogy ki játszik "ma" hanem hogy ki játszik "egyáltalán". -
Sorry az OFF ért de ez kész... 

"Kérdés: Mi a globalizáció?
Válasz: Diana hercegnő halála
Kérdés: Mire alapozza a feltevését?
Válasz: Egy angol hercegnő egyiptomi barátjával karambolozott egy francia alagútban, egy német autóval utazva, amelyben holland motor ketyegett, amit egy belga sofőr vezetett, aki skót whiskey-t piált, és egy japán motoron utazó olasz paparazzi követett, majd amerikai doktor akarta megmenteni brazil gyógyszerekkel. És mindezt elküldték Neked, egy magyarnak, aki kínai ruhákban ülve taiwani monitort bambulsz... :)"
-
Mester01 #77573 Ohhhhh te dráha vagy jah bejösz FarockHUNal aki 4* kiTVzet engem én meg csak 1* titeket!
A másik meg nem volt Pilotam aki meg volt az meg
volt!
-
n003 #77572 -
Sziasztok... -
Direkt a kedvedért bemegyünk helizni, erre lelépsz?:) -
A pontosság kedvéért lehet hogy azért mert ma ti nem játszotok OC-t! (a clanbase.com szerint)
;) -
(A pontoság kedvéért) :) -
Észre sem vettem h mi nem vagyunk ott. -
Polemius #77566 Egyébként minek írogatsz te ide? Bejelentetted, hogy te többet nem játszol ezzel a játékkal.
Vagy már megint láthatjuk mennyire szavahihető vagy?
-
Mester01 #77565 BF2 Conquest 12vs12 OC Spr 2006
Premier League:
A Csapatban | B Csapatban
GSbf2 JCSR
Second League:
D Csapatban
7thCR
Link -
Mester01 #77564 BF2 Conquest 8v8 OC Spring 2006
FRX, GSbf2, 7thCR és mind a 3man a Fourth Leagueban vanak!
Sok Sikert nekik!
(A pontoság kedvéért) :)
-
Mester01 #77563 Nah szoval akor jo server, és egyben jo tarsasag nem muszaly magyarnak lenie :) -
Ma három magyar csapat is játszik OC-ban!
Sok sikert mindenkinek! -
az nem jó, mert tele van mobil légvédelemmel.. -
Szervert kérdeztél, nem normális társaságot!:))
Most, hogy "végeztem" a repüléssel, én is rákaptam a heli ízére.:) Szal' mikor szegény kezdő repülős harmadszor fordúl rád és nem tud lelőni, hát gondolom elborúl az agya és inkább neked megy!:)
Javaslom menj fel a 7th serverre és rögtön az elején lödd le Pharolast így van esély, hogy nem 1 körig helizik!:DDDDD -
a legtöbb heli 32-esen kubradam-on van amiből ki lehet következtetni hogy hol lehet lelőni a legtöbb helit
-
Mester01 #77558 Igen igen de vagy belenk jönnek a repcsik vagy pedig TKnak a heliért! -
Mester01 #77557 Utáltam is de mikor 7thp voltam (szomorusmajli) akor azt mondtak hogy csak alapfegyoval lehet jatszani és akor valahogy megtetszet az 1vs1 csatak :) -
Keress olyat, hogy: only Delian Plant.
Itt vannak jó kis helicsaták. De vidd magaddal a kedvenc gunnered, mert külömben anyázni fogsz...
-
n003 #77555 hahó 
nem akarsz te túl sokat a páblik
-któl??
meg aszittem útálod az infantryt??
-
Mester01 #77554 Fiuk nem tudok mondani 1 servert ahol repülös,helis palya megy kemenyek az ellen és csapat jatek is van?
Vagy olyan servert ahol only infranty megy?
Köszi elöre is! -
Hozzáteszem, akkor még próbaidős voltam, és egy a hajóra visszatérő, (nem felszálló)BH-t lőttem szét. Ez van. Adminolok én is, de minap történt, hogy elöbb repültem én a szerverről idle time -al, mint az, akit BR miatt akartam kirakni.
-
Egyébként a csapatok még mindig nem jelentkeznek! 
Schrank nem akarsz szervezni valami csapatot az itt lévő szabadúszókból a LANra? :) -
a főoldalra kikerült a LAN-party úgy hogy lehet oda is irogatni ami engem illet leadtam a kezdő hsz-t
-
te télleg nem tudod mikor kell abbahagyni. illetve azt sem tudod, mikor kell el sem kezdeni
-
j4n3k #77549 nekem volt olyan is, hogy csak úgy lőttem egyet tankal, és meglett egy teli blackhawk :) -
Igen, tudjuk, joejt. -
j4n3k #77547 teljesen máshogy játszom már ;) -
Nagydög #77546 Teljesen epnek latszo tankot is lottem mar ki granatvetovel. Egy epulet mellett gurigazott, en meg belelottem, mert nemi gyalogsag is osonkodott korulotte, es gondoltam legalabb ok elhullanak. Erre felrobbant a tank, es vitte a korulotte allo gyalogokat is. Okosan neztem ki a fejembol, hogy mi van. -
j4n3k #77545 off
bátyámék múltkor waroztak codba nemtudom milyen klán ellen, és ottvolt a henker, és mikor vége lett, tesómék nyertek, és elkezdett reklamálni hogy kéri a demo-t, mert biztos csíteltek. tök ugyanaz a hang, és ugyanolyan dumája volt mint ahogy már megismerhettük :) -
Janeket miert bantod mar? :) O lovagias mint allat, elore lelovoldozi a foldon repulore varo csapattarsakat, hogy azok ne szembesuljenek a lezuhanas kockazataval! :)