172102
  • DonnieBrasco
    Pár napja LAW-val megvolt egy Apache... épp csak a farkát, de elég volt neki :) 2 frag.

DB
  • n003
    dejó végre egy ember akinek nem idegesítő villogó kibecsukódó címere van
  • Csacsy
    Mi meg 7en jáccottuk le a meccset.
  • mesor
    Nekünk első OC meccsünkön nem jelent meg az ellenfél.
  • JCSRSoldier
    Nahh mik vannak ha nemfogadják el lelövöm magam.
  • JCSR ODIN
    Jah és persze sok sikert a ma játszó magyaroknak. gogogogo
  • JCSR ODIN
    A JCSR egyébként hétfőn már lejátszotta első OC-s meccsét a PRGK 42 ellen és magabiztosan nyert mindegyik körben, csak a screenshotokkal van egy kis kavarodás ezért még nics elfogadva 8/
  • mesor
    Olvas vissza! ;)

Én írtam hogy ma 3 magyar csapat is játszik OC-n és Mester a "teljesség kedvéért" beírta hogy ki az a három.
  • Csacsy
    Nem az volt a kijelentés hogy ki játszik "ma" hanem hogy ki játszik "egyáltalán".
  • item
    Sorry az OFF ért de ez kész...

"Kérdés: Mi a globalizáció?

Válasz: Diana hercegnő halála

Kérdés: Mire alapozza a feltevését?

Válasz: Egy angol hercegnő egyiptomi barátjával karambolozott egy francia alagútban, egy német autóval utazva, amelyben holland motor ketyegett, amit egy belga sofőr vezetett, aki skót whiskey-t piált, és egy japán motoron utazó olasz paparazzi követett, majd amerikai doktor akarta megmenteni brazil gyógyszerekkel. És mindezt elküldték Neked, egy magyarnak, aki kínai ruhákban ülve taiwani monitort bambulsz... :)"

• Mester01
    Ohhhhh te dráha vagy jah bejösz FarockHUNal aki 4* kiTVzet engem én meg csak 1* titeket!
    A másik meg nem volt Pilotam aki meg volt az meg volt!
  • n003
  • item
    Sziasztok...
  • Crem
    Direkt a kedvedért bemegyünk helizni, erre lelépsz?:)
  • mesor
    A pontosság kedvéért lehet hogy azért mert ma ti nem játszotok OC-t! (a clanbase.com szerint)

;)
  • Csacsy
    (A pontoság kedvéért) :)
  • Csacsy
    Észre sem vettem h mi nem vagyunk ott.
  • Polemius
    Egyébként minek írogatsz te ide? Bejelentetted, hogy te többet nem játszol ezzel a játékkal.
    Vagy már megint láthatjuk mennyire szavahihető vagy?
  • Mester01
    BF2 Conquest 12vs12 OC Spr 2006
    Premier League:
    A Csapatban | B Csapatban
    GSbf2 JCSR

Second League:
    D Csapatban
    7thCR

Link
  • Mester01
    BF2 Conquest 8v8 OC Spring 2006

FRX, GSbf2, 7thCR és mind a 3man a Fourth Leagueban vanak!

Sok Sikert nekik!

(A pontoság kedvéért) :)
  • Mester01
    Nah szoval akor jo server, és egyben jo tarsasag nem muszaly magyarnak lenie :)
  • mesor
    Ma három magyar csapat is játszik OC-ban!
    Sok sikert mindenkinek!
  • Crem
    az nem jó, mert tele van mobil légvédelemmel..
  • Crem
    Szervert kérdeztél, nem normális társaságot!:))

Most, hogy "végeztem" a repüléssel, én is rákaptam a heli ízére.:) Szal' mikor szegény kezdő repülős harmadszor fordúl rád és nem tud lelőni, hát gondolom elborúl az agya és inkább neked megy!:)

Javaslom menj fel a 7th serverre és rögtön az elején lödd le Pharolast így van esély, hogy nem 1 körig helizik!:DDDDD
  • schrank
    a legtöbb heli 32-esen kubradam-on van amiből ki lehet következtetni hogy hol lehet lelőni a legtöbb helit
  • Mester01
    Igen igen de vagy belenk jönnek a repcsik vagy pedig TKnak a heliért!
  • Mester01
    Utáltam is de mikor 7thp voltam (szomorusmajli) akor azt mondtak hogy csak alapfegyoval lehet jatszani és akor valahogy megtetszet az 1vs1 csatak :)
  • Crem
    Keress olyat, hogy: only Delian Plant.
    Itt vannak jó kis helicsaták. De vidd magaddal a kedvenc gunnered, mert külömben anyázni fogsz...
  • n003
    hahó
    nem akarsz te túl sokat a páblik-któl??
    meg aszittem útálod az infantryt??
  • Mester01
    Fiuk nem tudok mondani 1 servert ahol repülös,helis palya megy kemenyek az ellen és csapat jatek is van?

Vagy olyan servert ahol only infranty megy?

Köszi elöre is!
  • Boxer HUN
    Hozzáteszem, akkor még próbaidős voltam, és egy a hajóra visszatérő, (nem felszálló)BH-t lőttem szét. Ez van. Adminolok én is, de minap történt, hogy elöbb repültem én a szerverről idle time -al, mint az, akit BR miatt akartam kirakni.
  • mesor
    Egyébként a csapatok még mindig nem jelentkeznek!
    Schrank nem akarsz szervezni valami csapatot az itt lévő szabadúszókból a LANra? :)
  • schrank
    a főoldalra kikerült a LAN-party úgy hogy lehet oda is irogatni ami engem illet leadtam a kezdő hsz-t
  • koschwarz
    te télleg nem tudod mikor kell abbahagyni. illetve azt sem tudod, mikor kell el sem kezdeni
  • j4n3k
    nekem volt olyan is, hogy csak úgy lőttem egyet tankal, és meglett egy teli blackhawk :)
  • Me0w
    Igen, tudjuk, joejt.
  • j4n3k
    teljesen máshogy játszom már ;)
  • Nagydög
    Teljesen epnek latszo tankot is lottem mar ki granatvetovel. Egy epulet mellett gurigazott, en meg belelottem, mert nemi gyalogsag is osonkodott korulotte, es gondoltam legalabb ok elhullanak. Erre felrobbant a tank, es vitte a korulotte allo gyalogokat is. Okosan neztem ki a fejembol, hogy mi van.
  • j4n3k
    off
    bátyámék múltkor waroztak codba nemtudom milyen klán ellen, és ottvolt a henker, és mikor vége lett, tesómék nyertek, és elkezdett reklamálni hogy kéri a demo-t, mert biztos csíteltek. tök ugyanaz a hang, és ugyanolyan dumája volt mint ahogy már megismerhettük :)
  • Me0w
    Janeket miert bantod mar? :) O lovagias mint allat, elore lelovoldozi a foldon repulore varo csapattarsakat, hogy azok ne szembesuljenek a lezuhanas kockazataval! :)