172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
jó nagy bug, és úgy látszik az előző peccsekben erre még nem volt idejük.
a squadokon belül meg tudnak egymással beszélni az emberek. a squadleader és a commander között majdhogynem felesleges a szóbeli kommunikáció, a commander szépen csak jelöljön a térképen célpontot a leadernek, hogy az csak egy gomnyomással kiadja az ukázt a squadnak. ne azt kezdje el mondani neki hogy mennyé mán erre meg arra.
egymásra meg szerintem eddig is vigyáztak a jobb játékosok. a rosszabb hozzáállású játékosok ettől nem fognak megjavulni. aki medicként eddig csak saját magát gyógyítgatta, az ezután is azt fogja csinálni. -
Hát, erre még jó 3-5 vet várhatsz. Esetleg majd a Battlefield 5 engine képes lesz ilyesmire, a dodekaP6 6G-s prociddal, meg 32giga rammal. -
Szarok a publicra. Így a warok kimenetele totálisan a véletelnen és a szerencsén múlik, lehetetlen taktikát kidolgozni a _bárhol_ megjelenő teljes csapatos támadások ellen. A védekezés, zászlóvédelem így teljesen értelmetlen és lehetetlen.
Én már két-három hónapja baszom az agyam ezen a buzi játékmeneten, egyre kevesebb kedvem van hozzá. Előtte nem volt általános ez a "taktika" lehetett jókat warozni. Most már egy kaotikus, ide-oda ugrálós faszság, ahol érdemesebb halottként tölteni az időt, és csak foglalásra spawnolni le.
Most jönne egy értelmes változtatás is, ami nem a public játékot helyezi előtérbe, de rögtön megy a rinya, meg az aláírásgyűjtés. Szomorú, és szánalmas.
Másrészről: az egy dolog, hogy a dice nem a bugok javításával foglalkozik (bár ez a kijelentés is sarkos, elvileg minden peccsben javítgatnak is a játékon), de akkor miért nem egy "Javítsátok ki a bugokat!" petíciót indítottak?
Ti meg rohantok aláírni. Gratulálok. -
Áhhhhhhh! Lecsúsztam :( -
Lehet hogy jobban meg kell küzdeni a zászlókért, de ez csak akkor lehetséges ha valamennyire szervezett a csapat. De sajnos ez publicon soha az életbe nem fog megvalósulni.
PL. Gulf of Oman egyik oldalon 4-5 egy klánban lévő ember másik oldalon public játékosok. A 4 klános egy szervezett támadással pillanatok leforgása alatt ki fogja tudni szorítani az amcsikat a partról, mert a public játékosok nem tudnak szervezetten együtt mozogni hiába van voip mi egymás.
Ezzel az újítással még azt a lehetőséget is elveszik tőlük hogy esetleg egy parton életben maradt SL squadjába belépjenek és esetleg visszatudjanak húzni egy zászlót.
Mert ha nincs zászló a parton akkor a büdös életbe nem fognak tudni kijönni a hajóról. Ha van bc ha nincs. -
Szerencsés vagyok :) Csupa hetes! -
meg hogy ne sérüljön egy kátyuban -
Polemius #77776 Ez nem feature, hanem bug. Most kijavítják. Már az elején kellett volna valóban. De ahogyan sok más hibát, ezt sem javították eddig.
Én úgy látom, hogy sokaknak azért sír a szája, mert hozzászoktak a könnyű megoldásokhoz. Most meg új taktikát kellene kitalálni, vigyázni egymásra meg a leaderre (netán a medickel a leadereket élesztgetni elsősorban).
Egyébként pont ez a cserélgetés volt ami a csapatmunkát gyakran ellehetetlenítette. Mivel sok squadban nincs fix leader, ezért a commander és a squad közti kommunikáció és együttműködés 0. A squadon belül sincs, mert csak egy kupacban rohangáló emberek vannak.
Aki akar, egyébként ezután is rohangálhat agyatlanul rambó módjára.
Az uavot meg a scant pedig fel lehet robbantgatni. -
jaja -
meg 10fokos emelkedőn -
nemjó ha publicon a régi marad,mert igy is nehéz lesz megszokni,ez nemolyan hogy vendégségben nemfingasz. A klánosok akkor nemmennének azokra a szerverekre szerintem. -
a dzsippdobálás tényleg faszság...inkább azt javították volna hogy a tankal át lehesen menni 1 szaros homokzsákon, meg egy 2mm "vastag" pléhkerítésen
-
egyébként a peticióban is az van, hogy oké, csinálják meg, de legyen szerverbeállítás kérdése 

-
tempomat 
ha sokat kell úszni vagy talpalni be szoktam nyomni valamelyik chatgombot
-
n003 #77769 jó lesz waron de publicon!? kétlem 
inkább ennek egy szerver oldali beállításnak kellene lennie és nem fix dolognak és akkor lámulásnál mehet a régi dinamikus spawn .. waron meg megállapodás kérdése ... infantrira is kitalálhatták volna egy ijjen beállítást: legyenek gépek vagy ne :((( -
bf42ben is szép nagy mapok voltak, halál unalom volt egykét mapon átkrasnyogni ,de ott is volt tempomat(k) és addig kilehetett menni sörért:D -
jó, végülis nekem így is jó lesz, bár meggyőződésem, hogy publicon még kevesebb squadozás lesz, ugyanis azt az egyetlen vonzerejét veszik el a sqaudoknak, amiért a legtöbben squadba állnak. 
meg mint mondtam, engem az elérhetetlen dombokról és háztetőkről lövöldöző dzsippek fognak inkább kiborítani
-
pesszimisták vagytok ,igenis jó lesz 
-

-
ACME inc. 
-
waron biztos így lesz, publicon nem, SEMMI sem fog változni. az a baj, hogy a dice-nál alapvető feature-öket akarnak megváltoztatni, egy év elteltével. és ez azt jelenti hogy az iszonyatos sok bug mellett alapvető koncepcionális átgondolatlanságokat is elkövettek fejlesztéskor.
nem tudom, hogy az előző bf-ekben mekora pályák voltak, de gyanítom, hogy ez a leaderspawn is a pályák nagy mérete miatt lett kitalálva.
a szűk frontvonalakkal meg tudod mi lesz? az ellenséges commander a scannel meg az uav-vel gyakorlatilag folyamatosan tudja majd nyomon követni az ellenség mozgását, és szépen kiszed mindenkit egy artyval. de lehet hogy nem.
-
uwu #77762 A sok láma meg se tud támadni egy zászlót, ha nem lehet a tövébe spawnolni
-
ez persze a csapattársaktól függ, de igenis van ilyen, bár tény hogy nem BF2ben tapasztaltam hanem RO-ban ahol 1 lövés 1 halál,de ez csak az ember játékinteligenciájától függ. tény, hogy ez egy népszerűbb játék és ezért a hülye is jóval több a szervereken...(akinek nem inge...) én azért bízom benne hogy így keményebb, jobb csaták lesznek mint mikor mindenki a spawn képernyőt nézi és klikkelget a squadok között... -
inkább hatalmas üllőket lehet dobálni mint a rajzfilmekben:D -
uwu #77759 A dzsippdobálás szerintem is baromság. -
uwu #77758 Nagyon nem vágod a témát. Ezek után nem lesz olyan ,hogy egyik pillanatról a básikra már csak az anyahajóra tudsz spawnolni. Egy-egy zászlóért sokkal többet kell küzdeni, így kevesebb lesz a főbézen való tökvakarás, meg kempelődés. -
Igazad van de akkor a faszért nem így adták ki a BF2-t kapásból?
Égből pottyantott autó hmm...
Ok legyen de gondolom nem 10 másodpercenként lehet majd dobálni őket és a sok hülye úgyis egyedül fogja elvinni őket.
Warlock most komolyan szerinted ez az egymásra vigyázás meg is fog valósulni? Mert klántagok között persze mert szólnak egymásnak ventrin, ts-n stb, de a public nép 90%-a inkább végignézi hogy hátbalőnek azt utánna csinál valamit. Ráadásul 3 medic szalad el melletem és nem képesek feléleszteni! -
csak igy hogy van UAV meg scan lehetetlen sunnyogni, annyit lehet tenni hogy egy meber kitör valahogy gyorsan és rászületnek. -
uwu #77755 Nem tudtok mérlegelni. Nem veszitek figyelembe, hogy az ellenfélnek is nehezebb a helyzete.
Az lesz az eredmény, hogy stabilabb lesz a pálya zászlófoglalás szempontjából. Frontvonal szerűbb harcok fognak kialakulni, ami egy kicsit reálisabb, mint az itt vagyok, most meg amott tipusú idióta ugrárlás.
Könnyeb lesz áttekinteni a csatateret, és akinek jó rálátása van a dologra többet tud kihozni a helyzetből mint eddig. Most hiába rendelkezel ilyn adottsággal nem tudod kihasználni, mert akármi megtörténhet.
Azért jó ez a változtatás mert nem fognak eszetlenül cserélődni a zászlók. Több hangsújt lehet fektetni a védekezésre, mert lesz esély hatékony védelmi felállást kialakítani.
Most az a baj, hogy hiába akarsz megvédeni egy zászlót, ha nyakadra spawnolhatnak 6-an bármikor. -
jol mondod az elözö bf-ben nem volt ,de ez nem az előző bf, ez egy uj bf
egy 1éves játéknál átvariálni mindent nevetséges,ikább azzal törödnének hogy ne véletlenszerű legyen az hogy eltalálok e valakit vagy sem -

-
eddig egyik játékban sem volt ilyen megoldás mint BF2ben, és mégis hónapokat, éveket tudtunk velük játszani, senki nem panaszkodott amiatt hogy nem tud leaderre születni....így legalább taktikusabb lesz a harc és mindenki vigyáz a saját és csapattársa bőrére, ha nem akarja átcaplatni a fél pályát...;-)
-
ezétalálták ki az égbőlpottyant meseautot? -
Polemius #77750 Kérdem én, az előző battlefieldben volt ilyen lehetőség, hogy squad leaderre lehetett spawnolni? Voltak egyáltalán squadok? Mégsem panaszkodik itt senki, hogy milyen játszhatatlan volt. Vagy csak az én figyelmemet kerülte el?
Itt meg ész nélkül mint a lemmingek rohatnak a népek előre. Mert úgyis 15 másodperc múlva ugyanott volt a cserélgetés miatt. Most majd nem lesz ilyen. Aki agyatlanul játszik, majd hátul találja magát mindíg. :)
Így egyébként a ledobható kocsiknak is van értelme, mert a hátul spawnoló leader meg az emberei gyosabban visszajuthatnak. -

pontosan ez a bajom igazából nekem is.
de majd kérünk a commandertől egy dzsippet, dobjon má' egyet az égből
-
-
Majd amikor a halál faszáról kell kutyagolni az egyik ponthoz mert nincs jármű akkor majd mindenki megérzi a külömbséget! -
Jah, és a torrentes az el sem indul ugyhogy ezt választottam! -
Polemius #77745 Én örülök a módosításnak, ha valaki indít egy ellen-petíciót szóljon mert aláírnám.
-
"bar karkand a kutyanak nem hianyzik a jatekbol " 
Jó hogy kirepül a leader a partra, ha egyáltalán kijut, de a csapattagoknak le kell spawnolni min egyszer a hajón hogy beléphessenek a squadba. Rögtön +1halál mert BH-val senki nem fog kijutni partra a repülök és harci helik miatt.
Szerencsétlen SL meg addig malmozon valamelyik bokorba míg rá tudnak spawnolni az emberek.
Azt mondom ez hülyeség ennyi erővel a sqadokat is megszüntethetnék mer senki nem akar majd SL lenni ergó nem lesznek sqadok.