172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
uwu #77823 NEM mert a tapasztalatok szerin minden csak egyféle képpen szokott megtörténni, mégpedig úgy ahogy kell. -
Ti tudjátok,de szerintem egy NAW is maradhatna magyar honban :)!
A CoR már átállt,lehet nyomulni rá!
-
Deqwator #77821 Hát a való életbe is bármi megtörténhet! -
uwu #77820 Azt útálom még a mostani állapotban, hogy lehetetlen jó taktikát összehozni, mert bármi megtörténhet. -
uwu #77819 Nameg nem 30-an harcoltak hanem vagy 30000-en. -
fölösleges vitatkozni,mert nem tőlünk függ hogy milesz a pöccsben,lesz ami lesz aki akarja megszokja aki nem az nem -
Borg #77817 Team HQ-n van most egy szavazás róla, lehet átváltunk rá NAW-ról. Majd meglátjuk. -
n003 #77816 aha de ott aki nyilat kapott a fejébe az fekve is maradt és nem jött a medik a pakkal meg a defibrivel 
-
uwu #77815 Csak nem volt szerencsétek, mert mindíg pont oda tudtak spawnolni ahova kell, de ezt nem lehet a végtelenségig csinálni.
Enyébként beszorulni is nehezebb lesz, kiegyenlítettebb frontszerűbb csatákra számítok. -
Nagyon jó usi az teccett legjobban rádión dumálnak jeepbe. -
-
Nemondd hogy még nem voltatok beszorítva annyi pontra hogy pörögjetek, ki tudtatok jönni belőle hipphopp, nem? Mert nekünk nemegyszer esélyünk se volt hogy a ponthoz jussunk, líder ide vagy oda. Olyan betonvédelmük volt hogy arról kódultunk... -
uwu #77811 Mi abban a jó hogy lehetelen hatékony védelmet felállítani?
Védekezni könnyebb mióta világ a világ, miét ragaszkodtok hozzá, hogy mindenkinek támadni kelljen?
Egernél több mint 10-szeres túlerő ellen győztünk, szép lett volna, ha felspawnolnak a törökök a falakra. -
nem arról van szó, hogy ne mszoktuk meg, vagy nem tudtunk alkalmazkodni, hanem hogy utáljuk. mindenki használta, mert muszáj volt, de semmi másért... (tudom nem nekem címezted, de azért lereagálom..:-) ) -
Te meg az mellett hogy 6 emberrel támadsz egy zászlót amit 3 véd és még így is nagyon necces hogy befoglalják mivel ha az a 3 védő meghal még vastagon van ideje spawnolni. A tank meg itt nem arra való hogy egyedül grasszáljon vele az ember, gyalogosok nélkül szart se ér. -
lehet hogy nem fogalmaztam világosan, de azt szerettem volna mondani
hogy ennyi erővel én is mondhatnám hogy szánalmas vagy, hogy 1 év alatt nem tudtál ehhez hozzászokni és ezek szerint te képtelen voltál kiaknázni az ebben a feature-ben rejlő lehetőségeket, hiszen te vagy az, aki a több évnyi berögzött játékstílusod miatt nem vagy képes elfogadni ezt az új fícsört (nem bugot). ez szánalmas, szerintem.
egyébként én arra céloztam, hoyg ezt a hangnemet eddig elkerülük, és hogy eddig egész jót vitáztunk, más leszánalmasozása nélkül.
de egyébként písz!
-
uwu #77807 Ezután is lesz lehetőség ilyesmire. Csak lesz értelme védekezni is. Most az a helyzet, hogy hiába akarsz tartani egy zászót, ha megtámadják alig lehet megvédeni. Csak akkor van esélyed, ha szerzel helyette másikat ugyanilyen módszerrel, ezért sok múlik a szerencsén, ez nem tetszik nekem.
Nem értem mi azzal a baj, ha egy jó taktikának eredménye is van.
Nem értem azt sem hogy nevezheted szervezettnek az olyan játékot ami azon alapul, hogy megidulnak a leaderek mindenfelé, az se baj ha hullanak mert valaki úgyis pozícióba kerül, aztán ott majd jó sokan leszünk, és úgysem tehetnek ellene semmit.
Így csak egy folyamatos eszetlen támadás az egész, és akkor jársz jól, ha te is ezt csinálod.
Az a faszagyerek aki elkerüli az összecsapást és eszetlenül rángatja le a zászlókat, hol van ebben a hősies küzdelem? -
Megnéztem ezt az USI-t!
Aki DC-zett, az ezután hanyagolni fogja a bf2-t :D! -
Ez nyilván nem változna meg, csak ésszel kéne csinálni.
Az a -szerintem határtalan baromság- szűnne meg, hogy egy támadásnak csak akkor van vége, ha az utolsó emberig kiirtottad az ellenséget a pontról. Egy lemészárolt csapat (egy gyakorlatilag megvédett pontnál) egyetlen túlélője 10 másodpercen belül elkezd osztódással szaporodni, és ez az, ami szerintem tarthatatlan.
Minden pontot elegendő egyetlen emberrel megtámadni, majd ha az foglalási körzetbe került, rádobni eggyel több embert, mint a védők, és nyert ügy.
A legdurvább szitu, amit láttam, hogy egy utolsó túlélő menekül a tank elől, befordul egy sarkon, a tank utánamegy, és kap egyszerre három rakétát.
Gyakorlatilag emellett kampányoltok. -
Sajna nemtook lenni, holap f1es tesztvezetésem van hajnalba. :) -
OK szánalmasak vagyunk te vagy a jó!
Ha így jön ki a BF2 az elején senkinek semmi gondja nem lett volna vele. De most egy sokak által jónak tartott dolgot akarnak megváltoztatni. Magyarázhatsz de a mostani squad dolgot sokkal többen tartják jónak mint rossznak! -
este meccs után magyar nyelvtan óra csak neked
-
Ehh nekem még 1:26 perc..
-
Omahán dejó lett volna skvadlíder, feljutott 1 ember jóesetben már ha feljutott 2 oldalon lévő tank melett a középső pontra és szembetalálta magát 10 némettel nah sokkal több esély lett volna ha rá lehetett volna spavnolni. :) -
Akinek nem inge...
A gondolkodásbeli tehetetlenség a szánalmas, a megszokott rosszhoz való ragaszkodás, a változások ellenében. (Ezt általánosságban gondolom így, nem csak konkrétan a BF2 kapcsán) Ja, és igen, ez a véleményem. Szerintem szánalmas.
Azt ne mondja senki nekem, hogy ha úgy jön ki a BF, mint amit a peccs ígér, akkor is elindítottak volna egy petíciót, hogy "mi az, hogy nem lehet átadni a szkvadlíderséget?" -
Meg ne magyarázzátok hogy most nem kell taktika egy 32-es warhoz...
Illetve akinek nincsen, olyat is produkál. Az a csapat tud jól szerepelni aki a taktikáján túl SZEVEZETTEN tud lereagálni bármilyen alkalmi felállást. Ennyire még nem volt hangsúly az összeszokottságon sztem mint most. A 42-ben ha volt egy jó taktikád és megfelelő szintű játékosállományod akkor te voltál a nyerő. Egy pontot ott sokkal könnyebb volt bevédeni mivel a védőknek a szürkítésig mindig volt újraéledési lehetősége. Most a támadóknak is van a líderek által, ez nem olyan rossz dolog azért. -
nah meek kipróbálom usit eccer már letöltöttem de megállt 1 százalékknál, nah most végre ejött. :) -
uwu #77796 Ezért volt jó BFV-ben a lyuk, mert a vietkongok tényleg a föld alól jöttek. -
"<jAMEsbAUd>Kaptam egy ilyen sms-t:Nyerjen 500eFT-ot az Europarktol..blabla.. erre kuldtem nekik egy ilyen valaszt:"Meg egy ilyet kapok es megbaszom anyadat a ravatalon!" erre jott egy valasz: "On sikeresen leiratkozott hirlevelunkrol"

-
Realisztikusság != realitás.
Kicsit kifejtem:
A BF, jellegéből adódóan feláldoz egy pár dolgot a realisztikusságából(valósághűségéből), de egy reális(hihető) harci helyzetet ábrázol.
A semmi közepén előbukkanó csapat nem igazán a "hihető" kategória.
(Eddig sem tetszett, nem most jött rám ez a dolog)
Aláírom, hogy a csürhemód viselkedő public játékon egy hajszálnyit javít, de a szervezett meccseket ellehetetleníti. -
n003 #77793 mire lesz it rákényszerítve bárki is?? pl egyedül a commander érdeke az hogy egy gém nyerős legyen! a lámák ezt is leszarják nekik a frag-en meg k/d-n jár az eszük -
http://www.bash.hu/top100
Hatalmas
-
Mese habbal!
(Sajnos) -
uwu #77790 Dehogynem, rá lesznek kényszerülve a csapatjátékra. -
Euro forcéval valaki nyomta már?
Ha igen, akkor milyen? -
Már megint a realítás!
Ez már ki lett tárgyalva hogy a bf az nem a realítást helyezi előtérbe szal erről kár is vitát nyitni. -
eddig jókat vitáztunk itt, erre te jössz ezzel a "szánalmasozással". a vélemény olyan mint a segglyuk...nekem az a véleményem hogy ez a változtatás szar, neked az hogy nem. idáig oké is, de nem kell mást leszólni 
másrészt a korábbi peccseknél igenis benyújtottak listákat a tapasztalt bugokról, és tudod mi volt egy csomónál a válasz? gyakorlatilag az, hogy bekaphatjátok, ilyen bug nincs is, ez aljas rágalom.
úgyhogy a dice hozzáállásáról ennyit.
-
Igen ez engem is regen nagyon zavart sok jatekban, kulccsal kinyilik a csirke ketrec, de a granatot tuleli.De akkor vagy jol kellene megirni a jatekokat, ami nem divat, vagy mindenhol 5 meteres betonfalak lennenek, hogy az olyanok, mint te vagy en, ne kossunk belejuk.Igy maradt az atombiztos csirkeketrec, de itt az uj fizikai chip, remelem alapkovetelmeny lesz 2 ev mulva, mint a 3d-s kartya manapsag, majd kicsit megvaltozik a helyzet.
-
"Szarok a publicra"
Persze, de sajnos a hét minden napján nincs war és valahol játszani kell! -
Szerintem egy csapat alapú harci játéknak nem az alkalmi játékosokról és a szervezetlen "deathmatch"-ről kéne szólnia.
Amit lehetőségként említesz (az utolsó parton maradt emberre spawnolás) aztán végképp nonszensz. Ha már annyira bénán sikerült összehozni a dolgot, hogy a főbézre szorulsz, akkor viseld is a következményeit. Qrva reális, hogy egy bukott csatát a semmiből előtűnő osztagok fordítanak meg...