172102
  • ERykk
  • uwu
    Ők nem ott támadtak ahol a franciák védekeztek.
    Más ellnpéldát hozz ez nem jött be.
  • j4n3k
  • j4n3k
  • n003
    lol .. vammég csomó ijjen szar ha köll :))
  • n003
    itten van amit kértél .. simogatós smájli :
  • ERykk
    degyökér szmájlik
  • j4n3k
    gyúrok hogy jóba legyek a többiekkel
  • n003

jujbejó sok-sokk szmájli a mijáunak :)))
  • j4n3k
  • item
    ahh, még 6 perc és lentvan
  • n003
    levan védve .. RDHA pántzélszekrényba-be
  • koschwarz
    hol van joebácsi fejetsimogató szmájlija?
  • j4n3k
    plz mutassatok képeket a modból
  • dronkZero
    Akkor mégis be vagy fenyítve... :P
  • j4n3k
    nem, csak nem szeretném ha arar lennék figyelmes hogy bannolva lettem a szerverről :D
  • JCSR ODIN
    loool ennyire meg vagy fenyítve, hogy engedélyt kell kérned?
  • dronkZero
    Pontosan azok azok a kulcsszavak, amik miatt könnyebb dolguk volt a németeknek.
    A gyors, meglepetésszerű támadás, és a német, technikailag fejlettebb tankok.

A zuluknak sem lehetett könnyű védekezni a géppuskák ellen...

Egyenlő technikai és hadászati felkészültségről beszéltünk (mint ahogyan a játékban van), és úgy bizony könnyebb védekezni (legalábbis illene). Hozzátenném, hogy pontosan azért, mert a támadónak oda kell menni, és le kell küzdeni a védőket és az sajnos nehezebb, mint védett pozícióból várni a támadást.

Jelen helyzetben egy támadó osztagot ugyanolyan, vagy erősebb csapattal tudsz csak megfékezni. És ez inkább olyan, mintha a saját zászlódat támadnád. Gyakorlatilag nincs védekezés a játékban.
  • TS Zolly
    Pedig millen fajányos lesz mint időjárás előrejelzés.
    -Esső lesz.
    -???
    -Alacsonyan szálnak a dzsippek.
  • j4n3k
    ha nemgond felmennék egy kicsit kipróbálni ezt az új modot a cor szerverére. ok?
  • koschwarz
    nesze, nesze, nesze...

• TS Zolly
    Szerintem sem rossz dolog, de azé ütlek.
  • TS Zolly
    Azé más tészta ám dugóspuskával páncélosok ellen héé! De ha már egál a helyzet, akkor már nehezebb. Hisz anno a friccek pár honap alatt bekebelezték szinte az egész europát, majd majdnem olyan jó fegyverekkel, de sokkal több emberrel, sokkal hosszabb idő kelett a drága németek letiprásáhóz.
  • JCSRSoldier
    Dejó usiba még zene is megy a jeepbe dont vöri bí heppi vagy mi. :DDDD
  • dronkZero
    Nam, a tank tényleg nem arra való. De azért az eléggé vicces, hogy nem mondhatod azt a tanknak, hogy "ott egy ember, öld meg!", azért, mert a jelenlegi SLrendszerben egyetlen ember is egy pillanat alatt komplett támadó bandává osztódik.

Nem maga a squad/squadleader rendszer a gáz, hanem hogy bárki bármikor spawnponttá változhat.

Ennyi erővel azt is lehetne kérni, hogy szüntessék meg a squadleader kiemelt szerepét, lehessen spawnolni bármelyik csapattársadra. Egy csomó felesleges klikktől megkímélne, nem?
  • JCSR ODIN
    A rugalmas játékstílus és a folyamatosan változó taktikus, pörgös játékmenet jó.
    Ezt ugyan a peccs nem megszűntetné, csak jelentősen csökkentené a lehetőségek tárházát.

Taktika igy is kell, csak annyi a különbség, hogy dinamikusan kell tudni reagálni az ellenség minden egyes átcsoportosító rezdülésére. Ez kúrva jó. Minden egyes másodperc izgalmas tud lenni, hacsak nincs a két csapat között óriási különbség, mert akkor a teljes beszorítás természetesen kersztbespawnolgatás mellett is megoldható.
  • joebacsi
    btw szerintem se lesz rossz ez a változtatás...(üssetek! :D)
  • alma2
    Hey, unique key-t nem ismer az sg adatbazis motorja ? :)
  • koschwarz
    kell a nehezítés a heliknek, most már repülő dzsippeket is kerülgetniük kell
  • joebacsi
    "Védekezni könnyebb mióta világ a világ"
    khm...kérdezd meg a franciákat mi jut eszükbe a "Blitzkrig" illetve a "német páncélosok" kulcsszavakra
  • joebacsi
    kiütöttél
  • alma2
    Egy kicsit bovebben a modrol, netan a benne levo helikrol, koszi :)
  • Me0w
    En egyszer lottem ki meg Rat baratomat anno DCben MLRS-el az F15bol ugy, hogy fogalmam sem volt, hogy merre is van ;)
  • uwu
    A dzsippes témát én is utálni fogom.
  • uwu
    Egyébként minél több információd van annál biztosabban, és annál tartósabban tudod kitaláln, hogy milyen események lesznek a jövőben.
    Az össze vissza spawnoló ellenségrő gyakorlatilag semmit sem lehet jósolni, és a tktika is 1 spawn idejéig tart.
    Ha kijön a patch kb 10-szer könnyebb lesz jó taktikát kitalálni, és szivatni az ellenséget, mivel kevesebb információ is elég lesz, ahhoz, hogy kitaláld mi lesz a jövőben, így nem kell annyit rögtönözni, lehetz taktikusabban játszani.
  • JCSR Apache
    Tényleg de jó is lessz, amikor a amikor majd az anyahjóra dobálja a commabder a jeepeket és minden felszálló gép belemegy.
    Helivel meg már mindennek nekimentem amit le lehet képzelni:
    supply-ba (levegőben és földön is), közlekedési táblába, repcsibe, ejtőernyősökbe stb.
    Repülő humvee-be még nem..
  • Deqwator
  • uwu
    szerint
  • uwu
    Ez egyébként filozófiai kérdés, de az imént leírtat nem cáfolta meg még senki.
  • koschwarz
    nem is komolyan gondoltam, csak a szánalmasozás egy kicsit felidegelt