172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
TS Zolly #78119 Me nem lehet pontokat gyüjteni mi? 
Vannak benne hibák, azt elismerem. PL szerelővel nem tudtam a saját tankot feljavítani, rpg valamiért átment az enemy páncéloson sebzés nélkül. Meg pár apró. De könyörgöm! Mi a lópikulát akarunk egy 0.1 béta progitól? Lesz ez még jobb is.
Ja! Jármübe csak oldalról tudok beszálni. Picit furcsa még. -
Remek hogy 10 perc jatek utan velemenyt mondasz rola!
-
Akkor mehetsz vissza BF2-zni :P -
Hááát az alap bf2-nél klasszisokkal jobb... -
Verzoo #78115 Fos ez a mod... -
vegleg -
no leszedtem én is ezt az usipasit, remélem jó lesz, megyek tesztelnyi...
-
Mester01 #78112 Az ilyent bannolni kell 7napra azt szevasz! -
uwu #78111 Tud élni a srác, úgy látszik mindíg a lehető legerősebb fegyver kell neki bármi áron. -
nekem ugyanez volt, ugyanezzela sráccal, csak tankért szaladtam mikor hátbalőtt...
egyszer elvittem, erre belémlőtt tow-val -
Futsz a kabel mellett egy 300-as winyoval, ugy egesz gyors lesz. -
jecsi #78108 Valaki nem tudja hogy honnan lehet gyorsan letölteni?
-
Az USI-ban van egy kifejezetten varosi palya is (nevere nem emlekszem). Max csak kocsival lehet kozlekedni. Nagyon allat. Foleg a ruszkik alap medic-es fegyvere. Ugy kellett rohangalnom a support-ok utan, hogy loszert akarok. Egyszeruen nem birtak leloni semmivel. Egyebken a grafikai bug-oktol eltekintve ez a palya kifejezetten hangulatos. Az AT-nak van aknája, a mérnöknek meg AA-ja, csak az a baj vele hogy 2-3 kell egy helibe/repulobe, de azert eleg filinges. Meg ott a van egy masik palya (legiero 0), viszont szinte minden emberre jut egy armor. Eleg valtozatosan lett megcsinalva ez a mod. Mindenki megtalalhatja benne amit szeret.
Amugy a COR szerveren fennt volt par
aki allandoan BC-zett. Ki akartam probalni a helit, de esely sem volt ra, mivel allandoan jott az A10.
-
Nem surun jarok oda de azert kosz
-
Csak magamat tudom ismételni bf.hu-ról ;)
"A grafikai beállitásoknál a terrain detailt rakd mediumra" -
Voltam COR-on, egész jó ez az USI mod, bár asszem kedvencek mappába azért nem teszem be.
-
Dettó -
Nekem 99%-nal CRC error, Arcive damaged-re hivatkozik..szuper. Feltelepiti de mikor 100%-ig eler a betoltes, kidob asztalra
-
Itt szeretnék gratulálni a DRAGON klánnak hogy olyan tagja van mint ottesz
, aki csapattársamként hátba lő azért, hogy ő szállhason be gunnernak a Cobrába.
Tényleg csak gratulálni tudok hogy ilyen faszlama vagy öreg!
(visszafogtam magam hogy Running is örüljön) -
Landor #78100 htx
-
Asszem akkor itt az ideje elkezdeni hisztizni, hogy "De engem meg átrakott mikor nem is akartaaaaam :( "

-
De hogy ne sírhassatok tovább, az Auto balance-ot is bekapcsoltam, és most megyek vacsizni. -
Amikor észrevettem, hogy 14 vs 5 volt akkor kitaszkoltam (ami usi modban 1 Gb rammal 1 perc.) aztán beadminoltam még 1 perc. Folytassam?
Utána átálltunk a túloldalra mi is, és akkor minket kempeltek.
De ki tudtunk törni. Ennyi.
-
Landor #78096 Ötig számoltam az épp kemperkedőket. Ezek között 1 cor-os volt.. Hmm.. nem is lett volna rossz arány. De lehet hogy kellene nyitni egy belső ügyosztályt..
-
Saját klántagjaikat rúgják ki, vagy hogy gondoltad?
-
Verzoo #78094 Fasza..
Most töltöm le de már el is vettétek a kedvem tőle... -
Landor #78093 Na fennvoltam picit a cor szerverén kipróbálni az uj cuccost.
Siralmas ami ott ment;. kb. 14vs5 mindenki us oldalon és megy a nagyüzemi basecamp, talán ezzel az USI moddal ez még durvábban előadva. Fenn van úgy 5 cor-os, ebből 2 kempel us ként a többiek meg pislognak. Adminolni is megkéne tanulni srácok, nem csak modolni..
-
Ez a jó mod gyerekek : http://www.realitymod.com/
-
Dzsóbá: Ezzelnem kell foglalkozni ... 5 percig nekem is ezt írta, majd elkezdett tölteni 100k-val ... szóval lejött ...
Teccik, bár nem nekem gyalogkakukknak van kitalálva ...
Mellesleg a vadászgépek IRL is tudnak bombázni HA fel vannak rá készítve ... csak nem ez az elsődleges feladatkörük ... Meg nem lehet őket anniyra megpakolni mint egy Su25-öt vagy A10-est ... -
Nagydög #78090 Az USI jo, csak meg eleg bugos. Meg szokni kell. A Bekalabbal legalabb negyszer sikerult razuhannom Highlanderre. Szerintem azt hitte, ezzel szorakozok.A helikopterekbol a lovesz TV-jet kihagyhattak volna, mert ket perc alatt guvad tole az ember szeme. A helik iranyitott raketaja szerintem nagyon lassan lockol, ha viszont egyszer befogott valamit, akkor annak vege. -
Installálni akarod? Ha igen, akkor a legközelebbi tippem, hogy nincs, vagy régi a WinRar-od. -
SoS Zsoltfuhrer #78088 hi all
Miért van az hogy az Usi.exe indítása után rögtön vissza dob a winfosba?
-
ez man megint F.F. muvelt gyerek vagy te,danifiam:) -
nem is tom meik filmből idézek :
"-Rakja már el azt az izét. Olyan mint egy pénisz csak kisebb "
:DD -
most vagy egy oraja,belepek 7th szerver,fushe,ami fobez,az volt az elso,hogy lelott valami balfasz:)azt nem tudom,hogy majom e,de hatarozottan faszformaja volt.csak kisebb:) -
ha nem akkor bf2 -> mods -> change :) -
Általában kitesz. -
Oh THX, szval az kitesz ICO-t, okey, köszönöm! -
Nem!
Ha a moddal akarsz játszani akkor annak az ikonjával indítod a dolgot ha meg a sima BF2-vel akkor a BF2 ikonnal indítasz. -
Nemtudom,de nemtud mindig ott lenni valaki.Erre valo a belső kiszavazó,mondjuk szart se ér,de mást nem tudsz tenni.