172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
M14 FTW!!! -
a pöcsvakarás helyett inkább told fel a pofikád msnre :) -
j4n3k #78157
-
Landor #78156 -
az írásodból nem derült ki egyértelműen, h mire gondoltál. :P -
Ja megvoltak a nagy tankcsaták volt hogy 4 T-72-vel támadtuk a közepet és mire odaértem 5 rakéta repült felém :DDDD -
Nagydög #78153 En se legiharc raketara gondoltam, te nagyon te! Egyebkent az amcsik is csatarepulonek nevezik. 
Alma!
Ma', me' mier' ne? A SZU fel van szerelve iszonyu mennyisegu nem iranyitott raketaval, es bombakkal. Az A-10-en joval kevesebb raketa van, es nehany bomba. Ha fel raknanak ket iranyitott raketat(a helikhez hasonlo megoldassal), az valtozatossagot jelentene, es az eroviszonyokat sem boritana fel. -
"- nem töltötte be a 26. életévét"
en mennek, de mar tulkoros vagyok :) -
Jelentkezzetek vadászpilótának!!!!!!!!! -
Sot legyen csak egy nagy piros gomb, ami megnyomasra kinyirja az ellent, te sem gondoltad komolyan ugye :) -
Egész jó volt,hogy nem volt csak foglalható zászló! -
Köcce szépen!
Közben én is rátaliztam és már csorog.
Sajna még 3h 28' mire lejön. -
http://usi.jarhedz.com/
Vagy ha még él: http://usi.lc.hu/usi_0.1_client.rar -
Sziasztok!
Belinkelné valaki,honnan lehet letölteni az USI modot?
Olvasgattam és egész jónak hangzik.
Thx. -
és hogyhogy nincs benne tankcsapda? 
-
LOL az A10 az bombázó nem vadász. -
Nagydög #78143 Lenyugoznek a csatarepulok, csak banni nem nagyon tudok veluk. Szerintem erdemes lenne az A-10-rol levenni a bombakat, es rakni ra ket iranyitott raketat, hogy jobban kulonbozzon a masik oldaltol. A koptereknel, es a repuloknel meg egysegeiteni kene a tuzgombokat, mert en speceil folyton osszekeverem, hogy mikor melyik suti el a kivalasztott fegyvert. -
huhh mekkora tankcsaták mentek eastingsen, fasza ez a mod :) -
a rar rossz /vagy install amit leszedtel. halo hiba, vagy hibazott a geped, kitomoritesnel.
toltsd le ujra elso korben. -
Na igen erre számítottam, hibás a tömörítés... 
-
Akkor tényleg egy másik helyről kell szedni :) -
#78103 KTC uzije, meg a bf.hu forumon olvastam akinek asszem te valaszoltal ;)
Installaltam, archive damage hibat irt ki, de aztan kiirta hogy telepites kesz... :) -
Sig eddig csak töled halom hogy nem megy még azzal a modszerel sem amit mondtam. Az USI-t úgy installáltad hogy a rarban lévő .exe-t inditottad vagy csak egyszerűen bemásoltad a mods könyvárba? -
Elkepzelheto, most letoltom ujra, mashonnan. Az elsot a Filecloud-rol szedtem. -
Nekem simán futott semmi gondja nem volt! Nem lehet hogy hibás a file amit leszedttél ?
-
Jol.
De mivel tobben is hivatkoznak ugyanerre a hibara, igy ketlem hogy csak nalam lenne baj -
Ne a modra fogd, hogy szar valami nalad :)
ezt ugye a telepitesnel irja ?
de megis feltelepiti, neked meg nem mukodik, ha jol ertelmezem. -
Engem igy is kidobal, hiaba allitom ... low-mid-high, felbontas/freki semmi.
Azt hiszem a lenti kepen lathato megoldas lesz a legegyszerubb
-
nekem nem...csak a kép 
-
Nektek is nagy a kep?
-
Ha feltelepitetted, megegyszer inditsd el az usi.exe-t
-
KÖCCE
-
-
Hi ,Modot hogy lehet törölni?Mármint nincs uninstall fájljuk,csak egyszerűen kikell törölni a BF2/mods-ból?Mert se az OPK-nak se az USI-nak nem találtam ilyen fájlt -
A hosszu lockolasi idot szerintem pont ezert talaltak ki, igy van eselyed kiszallni es eleg tavolra futni a jarmutol a robbanas elott, szoval ennek csak orulnie kell a foldi egysegeknek, foleg ha ketten vagytok benne, csak kiugrotok mehet is az aa a helinek es mar lent is van.Szerintem ez nagyon jol atgondolt benne. -
htxvm -
Megtörtént. 3 TK után auto kick.
-
Ezek a mod szerver részének a bugjai. Néha behülyül, és akkor csinál ilyeneket. Tegnap 6 körül is ez volt.
Ilyenkor csak a szerver restart segít.
(Ha jól vettem észre az Operation Hogsmoke pályától van, de nem biztos.)
-
lehet azt szerelni, csak kib*szott lassan :)
inkább keress egy parancsnoki terepjárót, amellett pikkpakk megjavul a konzervdoboz -
tegnap engem azon a régi dc-s pályán dobott ki a szerver (73 akármi), már nemis mentem vissza, mer ratyi csapattársak még nemszedték le, és nemakartam különcködni :)
de addig lement vagy 2 64es map, bár mindegyikre viszonylag kevesen voltunk, de tényleg van benne pár jópofa dolog (bár az, hogy a heli megkapta az eredeti bf2ből a bombázók lézeres rakétáját elég szutyok megoldás, mertígy tényleg még minimális skill se kell hozzá :/)
vadász-bombázó között iszonyat jó az egyensúly (mig meglátja az a10et, nemsokat tehet ellene, szóval másik vadásszal rögtön rá kell állni, különben a bombázók nemnagyon tudnak tevékenykedni...így nagyobb kooperáció kell a 2 gép között), viszont sunyin le lehet vakarni suhojjal pl az f16ost (a10ről nemis beszélve :)), mert ha elvan foglalva, nemveszi észre, hogy mögé kerültél, és nemkell sok a bika gépágyúból...kistesó párszor kellemetlenül érezhette magát :)
még talán a csipások amik bugosabbak a kelleténél (m24ből 5ször kellett fejen lőnöm egy fekvő embert, míg egyszer jelzett a találatjelző, de ezekkel a késeledelekkel úgyis ritkán vagyok :)), meg még talán a NAW féle brutális bázisvédő cucc kéne a főbézekre a majmok miatt, de amúgy egyben van a mod...
cor szervere meg jólenne, ha mondjuk -10 környékén már kezdené kivágni az embereket, mert sajna a sok dcre jellemző majomból egyre többen kezdik felfedezni a szervert :(