172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
A hangokról nem is beszélve majdnem megsüketültem olyan ricsaj volt. -
"...lássuk be, bf2 elment a cs felé..."
khm...ön így ebben a formában nemmond igazat :) -
TS Zolly #78197 Délután amit míveltünk a dokkos pályán, hááááát, az eszméletlen vóót. Karkand elbujhat szégyenkezve mögötte. -
TS Zolly #78196 DC-t juttatja eszembe ez a mod. Ott sem a gyalogos harcra volt kiélezve a játék, hanem inkább a technikára. Eszméletlen tank, repülő és helicsaták voltak ott. Bár volt pár pálya ahol inkább a gyalogság érvényesült, de a legjobbak mégis a jármüvesek voltak. Bombázó bombázott, vadász vadászott és nem bombázott mint a bf2-be. Lássuk be, bf2 elment a cs felé, amit itt pár ,,ösbéefes,, nem szeret.
-
Én sem aklartam akaratos lenni ,de szeretem volna ezt tisztázni hogy mint elsö kiadás vannak azért olyan bugok dolgok ami rónt valamelyest a játékmeneten de akor is jó játszani :) és ahogy már írták vannak nagyon jó assault pályák amikon olyan tüzharcok mennek amit karkandon még nem tapasztaltam ;) de nem mondok többet izlések és pofonok jó játékot mindenkinek :)
Joebácsi: utálom az Ak-47-d :D -

-
logo -
Van egy olyan "gomb" ott a hozzászólás fejlécén jobb oldalon, hogy Válasz. Használd azt is néha... -
Természetesen egyáltalán nem köpködöm az USI MOD-ot, sőt ! Klasszisokkal jobb a NAW-nál, igazi mestermunka - már- vagy lesz az 1.0.
Jól esik a változatosság, biztos sokaknak nagyon-nagyon bejön. De nem ázigázi !
-
tibi -
barnagyas #78189 ok szerintem majd most a héten megveszem azt fel megyek. Mi a neved a serveren?
-
vannak ugyanúgy városi mappok itt is...bár a mod legnagyobb erőssége szvsz a tankcsaták, de meow-al, meg mégegy sráccal olyan háromszögeléseket csináltunk az egyik járműnélküli pályán, hogy azthittem magamhoznyúlok...pörgött is a végén az ellen :) -
Na ne legyél becarva, nem lesz semmi gondod az eredeti játékkal. Valamikor én is tört szervereken kezdtem, de rájöttem, hogy sokkal jobb (eredeti játékkal) RANKED szervereken jáccani. Nem az EA-tól való rettegés miatt, hanem sokkal többször lehet komoly csapattal dolgozni. Ez a lényeg.
Úgyhogy vedd meg, aztán irány T3.SE szerver ! -
barnagyas #78186 úgyhogy ip-hez akkor szerintem semmi köze
-
mivel ez 0.1 béta és elsö kiadás ne várd azt el hogy minden klappól én azt mondom agy neki egy esélyt és ha akkor sem akkor várd hogy megjöjön az a mód ami neked örömet okoz :)
[URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1093362080]PoE2 Update #68[/URL] -
barnagyas #78184 de ha újranyomod game-et akkor nincs punk buster -
Na tessék itt az emlegetett ok a flémre. 

-
barnagyas #78182 azaz punk buster -
Nincs jobb KARLAND-on a vasúti balesetnél, felrobbantott hídon keresztül gránátot hajigálni, M95-el által lövöldözni, stb- stb. És nem jön felülről egy MI 24-es ! -
Vársz egy kicsit és lesz járműved. Tapasztalataim szerint egy AT szakasz csodákra képes. -
barnagyas #78179 egyebket próbálkozta chet-el asszem a 0-t kell megnyomni azt ott de akor csak a punk buter vág ki -
macskajaj #78178 hello fan-ok
-
Nem próbáltam az összes MAP-ot ez igaz. De amiket láttam azok közül a nagy terepek nem kedveznek igazán a gyalogos ütközeteknek. Én -sajnos- a nagy "népsűrűséget" szeretem kevés légierővel és itt (mármint az USI-ban) ilyen kondíciókkal keveset találkoztam.
Hangsúlyozom nem láttam az összes MAP-ot. -
Ha kivág a szerver ki ablakban kiírja, hogy ...global ban. De nem lesz ilyen problem, gondolom nem vagy csíter. -
...ez is lehet fennmarad tovább, de nem merek rá mérget venni. Fut azon a szerveren CS... meg még ki tudja. Most gondolom majd utálnak minket a csések. :D -
barnagyas #78174 ja és mi ajele annak hogy kaptam vagy nem???? -
dehogyis,csak 2-3 oldal flém jön
-
Ha nem kaptál Global Ban-t akkor szerintem nem lesz problémád vele. Vedd meg csak nyugodtan azt használd. -
Aholy a topicot ismerem most csúnyán rád fogna szállni
-
barnagyas #78170 HY! 1 kérdést szeretnék feltenni: Eddig másolt game-ként volt meg s BF2
de most megveszem eredetiben mert egy rakat szerverről kidobott vagy be sem engedett. Ha nekem most meglesz eredetiben akkor szerintetek az EA server megjegyezte az IP-m a próbálkozások miatt, és meg akadályozza-e a belépést helyes serial numberrel ???
A másik meg, hogy nincs valami módja annak, hogy betudjak lépni minden szerverre másolt DVD-s game-el Pl.: valahogy meggátolni, hogy a szerial-t elküldje az EA-nek vagy valami ilyen !? -
mi a bajod a gyalogos harccal usiben? -
Kis próbálgatás után azt hiszem enek a MOD-nak is ugyanaz lesz a vége.
(sajnos)
Pont az a kis nüansz hiányzik belőle, ami az alap BF2-ben megvan. Leginkább a CITY MAP-ok terén vannak súlyos hiányosságok. Tudom sokan szeretnek repkedni, de ilyen szarba venni a gyalogságot.....
Úgyhogy vissza KARKANDRA !
Úgyhogy csak a nagyon csemegére vágyóknak ajánlanám. Ha egyáltalán számít a vélemény
-
En meg fenthagyom legalabb 1 hetig :)
http://usi.lc.hu/usi_0.1_client.rar -
...szólok majd neki. Persze nem tudom mennyit ér majd. 

Aki esetleg még le akarja szedni az USI-t az itt megtehetei még 1 napig, utánna törölve lesz valószínűleg. -
Landor #78165 melózok 
ha hazaértem akkor jelentkezem
mesor: vietnam roxx!
-
Full Metal Jacket!
-
gyuree #78163 Itt egy ip bár nem probáltam ki mert nekem nincs meg az usi: 87.244.192.203
-
sukran szpeteer igazan elmehetne a picsaba,allandoan agyuzza azt a szerencsetlen anyahajot...a sajat hazat miert nem agyuzza porig a foldbe? 

-
Egész jó ez az USI mod. Kár, hogy nincs belőle RANKED ! Bár itt is alig jut hozzá az ember egy helihez ! -
Hadtörténeti muzeumnál volt katonai sorozás, SVD-t és az RPG-7 megnéztem elhoztam egy pár papirt azt mentem a muzeumba :P