172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Mester01 #78239 sajnos nem lehet mar ilyenkor vissza kapni a pontokat mert nincsen bizonyiték arra hogy azokon a warokon is csaltak volna!
-
Borg #78238 Ettől függetlenül azért magyar hostról irogatsz...lol. -
then tell us what's your problem...
-
Valószínűleg azért regelt tegnap, hogy ezt ma megkérdezhesse! -
Angolul se az is biztos
-
Arag0rn #78234 i can't speak hungarian -
kicsit bővebben? -
Arag0rn #78232 hi. can you help me? my game is not start -
McKalton #78231 Érdekes szituk:
Egy kettőt már én is átéltem
Noob-ok a BF2-ben Video -
Nagyon durvák voltak. Pont Inf. Kupadöntő utáni napon játszottunk velük az első CB-s meccset és szinte hihetetlen volt amit műveltek. Már akkor gyanús volt, hogy olyan helyeken megláttak minket, ahol nem láthattak és még csak nem is feltételezhettek. Többen közülünk már akkor lecsíterezték őket.
Utána ismét kihívtak minket INF ladderen, 4vs4-ben, mi meg elfogadtuk a kihívást, mondván addig veretjük szarrá magunkat, amíg minden trükköt, taktikát el nem lesünk tőlük.
Meggyőződésem, hogy a csíttől függetlenül is nagyon skilles emberkék játszanak a No-escape-ben.
Ami fura volt, hogy nagyon ragaszkodtak hozzá, hogy csak és kizárólag az ő szerverükön nyomjuk. Ennek ellenére egy kört a miénken is játszottunk, de az egyik srác azonnal le is lépett a szerverünkről. Mi meg nem is gyanakodtunk, hogy miért tette.
Remélem visszakapjuk a bukott pontjainkat a ladderben ... -
Mester01 #78229 Én mondtam neked MSNen mert nem vetted észre.. :DDDDDDDDDD -
Az SG Team tagfelvételt hirdet a BF2 csapatába!
Hogy miért jó ez neked?
-Van saját szerverünk .
-Jó közösségbe tömöríti az SG-n fórumozó játékosokat :) A csapat saját, közhasznú honlapot, és szervert épít, amelyek fejlesztéséből egyenlően kiveszi minden tag részét.
-Csapatmunka és fairplay van, és mindez csak minimális kötelezettségekkel, szabadon
-Nem klán, nincs warokkal görcsölés, nincs nagy arc másokkal szemben. Max gyakorlásokat tartunk olykor szervezetten. Ez egy funplay team, de ha komolyabbra vágysz, nem zárja ki más klánban való tagságodat.
-Nincs hierarchia a csapaton belül, tehát mindenki ott tesz hozzá ahol tud.
-Demokratikus felépítés. Minden csapatot, szervert, szabályokat érinto kérdésben szavazunk.
Mik a feltételek?
-Állandó, és aktív fórumozó kell legyél itt az SG fórumon, és ezen belül is kifejezetten a BF2 (és majd az SG Team) topikban. (És ez nem azt jelenti, hogy havonta beböksz ide egy kérdést...)
-Állandó, és aktív játékos kell legyél a BF2-ben.
-Lehetoség szerint mindig a mi szerverünkre jössz játszani BF2-ben.
-A jelentkezés alsó korhatára 18 év!!!
-Törekedned kell a csapaton belüli teamworkre, és a szerveren a fairplayre is.
-Lojalitás a csapathoz, a fórumhoz, és a szabályokhoz.
-Kötelező jelleggel részt kell vállalnod az SG Team közösségi feladataiban. Te magad választhatsz, hogy mit, és mikorra, de valamiféle posztot el kell vállalnod, amit rendszeresen önállóan ellátsz. Ilyen feladatok mindig adódnak a honlappal, szerverrel, team ügyekkel kapcsolatban. Ilyen jellegű feladatok a jelentkezési időszak utáni próbaidő alatt lesznek kiosztva.
-Az érvényes csapat és szerverszabályzatot megtalálod az SG Team honlapon. Jelentkezéseddel kijelented, hogy mindezt megismerted és elfogadtad.
Mi nem kizáró ok?
-Ha nincs eredeti játékod... Amíg ez nem akadályozza az aktív részvételedet a játékban, addig senkit nem érdekel.
-Más klánban való tagság. Nekünk mind1, csak a fentieket teljesítsd.
-Nem kell skill. Minket az sem zavar ha kezdo vagy. Csak tudjál normálisan hozzáállni a dolgokhoz, és törekedni arra, hogy senki játékát ne rontsd el bénázással a szerveren.
-Ha van humorérzéked, és tudsz hangulatot teremteni :D
Egyéb dolgokat az SG TEAM HQ oldalon lehet megtekinteni.
Jelenzkezés menete?
-Jelentkezezni Tibornál PÜ-ben. Megadod a játékbeli, és fórumbeli nicked, korod, fórumbeli adatlapod linkjét, melyik játékban kivánsz aktív lenni (mert ugye van CSS és COD2 részleg is) és hogy mit szeretnél csinálni (elemzés, grafika stb..), email címed (esetleg MSN címed ha van)
AKI NEM TARTJA BE A JELENTKEZÉS FORMAI KÖVETELMÉNYÉT, ANNAK NEM REGISZTRÁLJUK A JELENTKEZÉSÉT.
Végezetül még egyszer annyit, hogy ez nem klán. Pusztán funplay csapat, amely az itteni aktív fórumozókat tömöríti.
A jelentkezés Május 23-ig tart! -
Pfff kösz. Én hülye CB-re beloginolva adtam be a linket.
ez a helyes -
Mester01 #78226 ez inakabb! :) -
sztem ez csak egy játék, szóval szvsz hardverban az egész klánnak
-
n003 #78224 azért ott is van kúltúrha
-
uwu #78223 Aki olyan profin csítel, hogy nem bukik le azzal kéne leginkláb elbánni.
Mégpedig ply módon, hogy meg kéne nyúzni egy kiskanállal, megetetni vele a saját bőrét, kibelezni, a beleivel felkötni egy verdára, és véfigveretni vele a világ összes autópályáján. -
n003 #78222 mert ha van akkor mit csinálsz vele?? 
-
Nekem több részen is homályos, de a lényeg leszűrhető
comments -
Mester01 #78220 Az egész klán csalt vagy csak 1 emberke?
(mert nem mind1)
Screenshot van?:))) -
egyetértek -
nem érdekel milyen skillesek anélkül, rohadjon meg az összes. 
-
Ez igaz! -
CB-n tegnap előtt. -
Azért nagyon remélem, hogy emiatt kivágják őket a CB-ről! Egyébként CB mecsen buktak le vagy csak publicon? -
David2006 #78214
-
Mindössze annyi, hogy a magyarok közül ezt senki sem űzi profi módon, aki fölrakott vmit, le is bukott rögtön, ők meg lenyomtak 9 cb-s meccset, mire hiba csúszott a számításikba. Ettől függetlenül mondjuk meggyőződésem, hogy csít nélkül is kúrva skillesek lennének. -
David2006 #78212 ezzel mire utalsz?
-
Magyarok között is vannak, mi ebben a meglepő? -
Hoppácska, mint Kornél bácsi ügyesen észrevette ma éjjel, a híres nevezetes No Escape 4u klán, aki kétszer is picsászta laza 700 ponttal kb. a JCSR-t CB infantryba, lebukott csíttel. Wallhack és egyéb finomságok, mint pl. az egyik srcának úgy volt belőve m16, hogy ak47-ként működjön 8)
nah szép... -
- lehet választani lövedéket a tankoknál
mint anno PoE-ba
- csak én nem láttam BMP-t vagy tényleg nincs is benne mert azért a bradley ellenfeleként számontartani azt a ratyi BRDM-et nagyképűség lenne az inkább a humvee párja
-megint ívben lőnek az AT-k 1 év kihagyás után lehet megtanulni újra célozni RPG-vel
- a bf2-modokhoz híven a pályák texturája rakás szar az aknákat nem lehet sehová sem elrejteni az úton mert a talaj mindenhol világos
- eredeti bf2 mapokon inkább kipróbálnám ezt a modot a változatosabb környezet miatt -
alapban meg TOW-al érdemes szedni őket...Sig folyton ezt csinálja Peninsulán,ha amcsi oldalom van...nameg Steve a Hordából is nagyon jól tudja,nem kifizetődő szar gunnerrel TOW előtt megállni,me lelövik a kobrát
-
HEAP lövedékel érdemes a helikopterekre lönni azzal 1 talalat és zuhannak is. -
na es abeerden?
-
Nekem is,bár azért ha a hindet oldalbavágom nem ártana ha leesne! -
TS Zolly #78204 Jaja!
Meg utánna lévő pályán, miko egyszerre 6, azaz hat tank rohangált zászlotól zászlóig, szép renbe. Na ez hiányzott a dc után bf2-ből.
-
TS Zolly #78203 Fax tudja. Szerintem a bf hagyományokhoz képest, nagyon a gyalogosokra helyezték a hangsújt a készítők. -
hat szolj neki.ha nem er semmit,akkor esetleg egy permban kijar neki
-
mondhatni bullshit
-
Jaja, gyalogos pálya nagyon király, végre rendes város van, nem csak 2 párhuzamos utca mint az alapban.
COR-on jó kis pörgés volt 1-2 órája, tetszett.