172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
bazzeg mit irt janek, hamarabb kitörölték mint h elolvahattam :D -
Erdekes, en felraktam fullba es nem baszott ki. Mondjuk aki nem tudja ezt a modot elinditani az kiallithat maganak egy szegenysegi bizonyitvanyt... -
Megpróbálom! Leszedem más oldalról,de ha az se megy akkor hagyom.... -
Naw nekem ment simán, beállításoknál csak az effekt+ a textura van közepesen... 9600 xt nem bírná el?? -
Toltsd le ujra mert en amelyik verziot leszedtem az hibas volt. 99%-nal hibat irt a telepiteskor es ugyanezt csinalta. Tegyel at mindent full mediumra. -
K kutya #78275 Eleinte engem is kibaszkodott,de a vdeó beállitásoknál a felső 4-et mediumra tettem a tőbbi low.Azóta megy. (9800 pro karival) -
lammaer #78274 Most tettem fel, nekem is ezt csinálja... valószinű a videókártya nem bírja a sok textúrát vagy mi a fene... a NAW modnál is volt valami ilyesmi.... -
Gerzson írt olyat, hogy a terrain bizbaszt vedd mediumra. (nálam nem segitett
)
-
Hehe! Usi feltelepít,szerverre fel,pálya betölt, csatlakozás, és máris kib@sz az asztalra......tud valaki megoldást? Vagy hagyjam a csába? -
Janek mennyé pihizz egyet... -
-
nincs jobb dolgod
?
-
TS Zolly #78268 Szvsz nincs különbség. -
Borg #78266 Az SG szerver is átállt US Intervention MOD-ra.
Ehhez a kliens oldali MOD-ot is lehúzhatja bárki innen: team.sg.hu -
Verzoo #78265 A rohadt FAQ-ból minden kérdésedre választ kapsz,olvasd el aztán ha nem érted gyere vissza..... -
Szerintem meg a csiter mindenhol csiter, fuggetlen hol jatszik... -
uwu #78263 Te is olyan vagy, hogy rejtéjesen vonz a nagy pros jel mi? -
Sorry az Off-ért!
Te schrank találtam neked egy jó transport eszközt,ezzel nem érnének utol az biztos!
1200 LE Nissan Skyline
-
"de lehet,hogy kivétellel állunk szemben...ez meg sem fordult a fejedben?"
Elgondolkodtam rajta, de nem tartottam valószínübbnek ezt a lehetőséget! Ha meg nem "egy 12 éves magyar gyerek angolul" akkor a szegényes magyar tudásával miért nem külföldi fórumokon kérdezi meg az emberkéket! Ne értsd fére én segíteni szoktam általában, csak nekem ez gyanusan hasonlít egy 12 éves benyögésére!
De ha megnézed nem csak nekem jött le ez elsőre!
Amúgy peace...
-
barnagyas #78260 hy tudja valaki miért vágnak ki 10 percenként a serverek amikor nem chet-elek meg eredeti a dvd??? -
Hát igen, csak azért van némi különbség a "balfasz vagyok, meg kis éretlen maki, de kíváncsi" illetve a csítelek éles meccseken, cb-n ... -
barnagyas #78258 szerintetek mit kell leszednem a játékhoz? mert azt írja ki hogy frissítenem kell a Punk Buster klienset vagy mit. Ugye ez valami update? -
azért ne b@szogasd,lehet,h.tényleg nem magyar...igaz ritka,de előfordulhat
akkor meg csak az országról állítasz ki szegénységi bizonyítványt,ha most jól lenézed...jó tudom,van ilyen(és ez a gyakoribb),hogy bejön egy 12 éves magyar gyerek angolul,amit tényleg így kell lereagálni
,de lehet,hogy kivétellel állunk szemben...ez meg sem fordult a fejedben?
-
Na itt a csalás kérdésében jutottam el arra a pontra, amikor ellőtték a pöttyös labdámat !
Érdemes megnézni egy-két magyar (ismertebb is lehet) jétékos statját ! Én már sok knife és pistol szerveren próbálkoztam, de ennyi kill-t ! Nahát !
Ezt hívják aztán tápolásnak !!!!! Nem csalás ?! Azt hittem azonnal gyilkolok, mikor megláttam ezeket a 3000-4000 knife kill statokat ! Hú de dühös vagyok ! -
TS Zolly #78255 Most a Wolfi ügyre gondolsz? -
"ez így ebben a formában ez így nem igaz ..."
-
jah,nyomod az agyut,a faszparaszt meg hirtelen kiugrik egy repulobol,raspawnol meg 5 ember,aztan kesz a minusz 30 pont.mindez par figyelmetlen faszkopancs miatt. -
fasság a legelső pontrendszert kel visszahozni és az arty tk-ért igen is járjon mínusz
és jó lenne ha már ki lehetne kapcsolni azt a szájbabaszott auto zoom-ot a minimapon mert soha nem abban a pozícíóban áll amiben kéne
-
Ha jól szerepel úgy is kap pontot! -
crow #78250 Sziasztok!
Ma commanderkedés közben arra gondoltam, hogy milyen jó lenne, ha a kör végén a játékosok pontozhatnák a commandert, mondjuk 1-5 pont között. (már aki akarja, persze)
Ezek a pontok pedig hozzáadóthatnának a pontjaihoz.
Mi a véleményetek? -
Nem beszélni magyar, nem tudni, külföldi BF2 topicok megkérdezni,miért nem indul játékom, mit csinálni, ???? 

Google ismerni, akkor explorerbe bepötyög BF2 ???
Egyáltalán van eredeti GAME otthon nálad polcon ?? vagy lenni warezos people ?
-
Hát igen! -
Arag0rn #78247 en nem beszelni magyar. itt elek -
De azért elgondolkodtató, hogy ők egyböl azt nyilatkozták, hogy nincs helye köztük a csíternek...... -
Ohh sorry.. Really hard to understand hungarian people ?? I don't believe!
More More training!!!!! -
Öcsém, azt ne mond hogy nem találtál angol anyanyelvű topicot a neten ?????!
Mert akkor elég "fiatal" lehetsz az internethez! Gyúrjál még egy kicsit rá! -
Mester01 #78243 Hello!
-
Amúgy üdvözlet mindenkinek! -
Látom résen vagy .. 
-
na bakk minden nem kezdő alakulatba 18+-van?hát így sose lesz másik klánom