172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
ez most mi? skill vagy csít? NAGYON messziről-AKval-állva-egy lövéssel-egy teljesen fullon lévő sniperként csináltak ki hétvégén magyar szerveren, magyar klános játékos által, miközben én M24-gyel előtte 2x találtam el a delikvenst. emellett volt ideje egy ilyen szépen kivitelezett lövésre. nevet természetesen nem mondok, mert ez csak amolyan nemtudommi 

de a lényeg, hogy vannak ilyenek is. -
Nem -
Nagydög #78318 A'sszem, igen.
Ja. Az autopalya keresztezodeses palya talan a legkiralyabb, amit lattam. -
lammaer #78317 Azt meg tudná valaki mondani, hogy USI-ban a helik akkor is lokkolnak a járgányra, ha csak lövész van de sofőr nincs? -
Tegnap u.a. palya volt, most masok kaptak meg a szeretetemet :D
-
Azért elég furcsa a tankok sebzése az USI-ban, volt hogy négyet lőttem a polgártársba oldalról lánctalpra SABOT-tal mire észrevett, onnan kettőt kaptam én is meg ő is pluszba és én haltam meg. Viszont ez egy béta és ahoz képest igen változatos, a gyalogosok AA csúzlija igen hasznos, bár annyira még nem jó a hatásfoka mint most a sima bf2-ben. -
Nagydög #78314 Ja. En is inkabb gyalogos alkat vagyok BF2-ben, de az USI-ban jo a jarmuvekkel kozlekedni. A tankok vegre nem akadnak el minden vakondturason, es eleg furgen is kozlekednek. A MI-24 pedig k... jo. Nem nagyon akar kanyarodni, de megy mint az expressz vonat. Sikerult is kicsipni vele egyszer az Apache pilotajat, aztan, mikor kifordultam szepen ramzuhant az ures kopter. -
Sajnos elég egyenlőtlen a két oldal!
Ha nincs lepörgetés, az már csoda! -
a spekopszosat meg heliből, DE az engis az már tankból jött össze, mi? :D -
TS Zolly #78311 Ja. Nekem is illen statbuzi szerveren gyütt össze. 
Medikest meg repülővel csinyátam. :P -
nemtom, az ilyen only knife-pistol szerverek elég poénosak szvsz :) -
uwu #78309 Szerintem azt csak úgy lehet megszerezni, ha felmész valami statbuzi szerverre
-
uwu #78308 Tisztességesen szerezted meg?
-
jaja :)
utánna megtapasztaltam másik oldalról is hasonló felállásban a mappot (ak helyett ugye m16), hát itt kurva egyenlőtlen a 2 alapgépfegyver, pörögtünk miis keményen :)
valahogy az ak jóval pontosabb mint a simában, az m16 meg jóval gyengébb, így nagyon nemjön ki az egyensúly, pedig alapban inkább az m16ot szeressem :( -
Nagydög #78306 A srac Horatio_Bloom volt, a szenvedo fel meg en. Kicsit egyenlotlenul voltunk, aztan mondtam a kollegaknak, hogy valakinek at kene menni. Horatio allt at, en meg ott maradtam ket harmatosabb kepessegu sraccal. Azert igy sem volt rossz. Nagyon jo kis varosi palya az. -
Ehhez még hozzáteszed az Albertó...stb-stb neveken elért sikereidet és máris összejött egy mini messiás 
-
j4n3k #78304 162 people think that
Jan3k
is god -
Verzoo #78303 

-
Verzoo #78302 Jó reggelt sok
BF2-es.
-
Na végre megvan a Profi Késelés...
100 knife kill
18 knife kill/ 1 round
Most már joban alszom. -
Én még láttam , ha jól emlékszem ez ált rajta (magyarosítva): 111 ember szerint j4n3k isten..
Pedig tényleg azt hittem hogy a mine köv része lesz, szégyeld magad!
Aztán running kolléga kigyomlálta a postot!
-
j4n3k #78299 csak egy link volt egy olyan oldalra hogy janek az isten ;) -
de ugye nem igazi aknárafutásról tettél be filmet mert ennyi idő után megtanulhattad volna hogy mivel szabad viccelni
és mivel nem
-
j4n3k #78297 annyit írtam hogy mine 3, és ez alatt egy link volt. de már mmegbántam
-
nnna meg szólalt a hakkleberri finn-ből a tom sauer 
-
Ha rajtam mult volna FAszerkenynek neveztelek volna
-
engem a kémia tanárnő nevezett el szekrénynek középiskolába amit a németes kolleginák egyből schrankosítottak 
-
á,csak egy átlagos 8 osztályos giminek indult...aztán mégis mi lett belőle
-
Jézusom, hová kerültél te? :P -
a másik ilyen,mikor bejött egy fiatal pap helyettesíteni(kötelező heti 2 hittan órarendbe beépítve...),és mesélte,hogy volt nemzetiségi temetés,szépen nagy család,zenekar 50 emberrel,és elvonultak egy fa alatt,amikor a orímást válltól így a cipő orráig végigszarta egy madár,és a két sírásó meg ott röhögött egymás hátát ütögetve....úgy próbált hátulról zsebkendőt kérni...és akkor ezt ő állja meg röhögés nélkül...jót derültünk rajta 
-
Miert, meggyonja ;) -
nekem biol.tanár mondta tavaly,h.TEEEEEEEEEEE!!!!SZARHÁZI!!!!!!!!!!!!mindezt katolikus gimiben... 
-
valamelyik illetékes fájörfrendlire állította az aknákat és a nemtudommilyen hordás valaki 4-szer ment rá és muszály volt a tudtára adni hogy jó lenne ha néha a lába elé nézne
-
Akkor meg minek reklámozod? -
Landor #78286 Ahogyan azt a nyugdíjazás előtt álló korosodó informatika tanárnőm mondta: "Kidoblak, mint azt a bizonyos állatkát SZARNI!"
-
inkább nem vagyok kiváncsi milyen cifra fasságokat tudnak itt az meberek irni 
-
És ez már hírértékű?
Írjak neked ilyenek, arra izgulsz? :P :) -
Ok, akkor én kiállítottam magamnak
Megcsinálod nekem?
-
Megszolalt a tapintatos 
-
nnna megszólalt a najmannjános