172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Egy bugmentes játék szépségei :D! -
WTF???
De az hogy lehet hogy face-off és csöves letékáztak 2mp-n velül amikor 300-m körzetemben senki nem volt a tankoson kívül?Meg se sérültem..erre kiírta hogy kétszer megöltek a csapattársak.
-
Akkor lesz a honvédelmi nap Gerzsi!!!! -
FAQ szerint telepíted, NEM crackeled... -
A banner piros kettesének alján van egy olyan felírat, hogy : FAQ! -
Cyberdevil #78393 Jó neked!!! -
...tolom már :) -
Cyberdevil #78391 Megszereztem e remek játékot!!!Valaki meg tudná mondani hogyan kell neten játszani vele???UI.:A játék másoltan van meg!!! -
Cyberdevil #78390 hi -
Nagydög #78389 Nem akarja valaki feltolni az arcat a CoR szerverre? -
Jó lenne ha a bill kiosztást is lehetne állítani mert én az alap kiosztással egy percet sem játszottam. :) -
Nekem a legjobb egyébként, az ablakból látom a media-t :D -
Saját egeret nem lehet vinni esetleg? Nem esne jól valami 400dpi-s egérrel bf-ezni
-
kar #78385 végülis lehet hogy igen ez egy uj fejlesztés ea uj szellemben adja a pontokat és az ellen zászlojánál lehet egyet zsákolni vagy ha nem megy dobhatsz három pontost is :D -
azt a jel lapot én is megnéztem! :D
Olvasom a szabályokat: 4 vs 4 a menet 21 pontig megy stb stb...
Aztán kezdtem gyanakodni hogy ez nem a bf2-höz való. :) -
hm. ahhoz képest, h ezt vsly tangására írtam... nem az én napom...? -
kar #78382 hirdetés kintvan az oldalon de jelentkezni csak a basketra van lap szvl irtam inkább pár sort a megadott emailre gondolom az elég. amugy érdekes küzdelem lesz futni elöre és only freg vadászat powa vicces naon -
rádzsör -
Annak örülnék a legjobban. Foglalás nuku, spawnkemp izomból 8) -
Ez kemény!
-
Mert tükrözödik az értelmi szivonalad rajta,pityu. -
nájlon tangát,béjbe
-
Főleg ha 16-os mapok lesznek ahol nincs repülő. :) -
ennyire elborult szabálynélküliség azért csak nem lesz, hogy össze vissza mindenféle map, meg jármű. Vagy ha igen meg szopóka, mert nem hiszem hogy mindegyik gépnél van joy, bill+egér kombóval pedig még egy mp-t sem repültem, szal lehet én szopókáznék 8) -
LOL -
Sok lúd disznót győz! :D -
Repülő Gyík #78373 Szép lesz, ha répázás is lesz!

Ki -kit? -
mer csíterek vagytok, ésez bizonyíték (csináltam shotot!) -
hmm elképzelem a szituációt, hogy 10 vérpistike próbálja ugrálva pofánb@szni odint, mert már 10 perce moccani se tud az anyahajóról a szarrárépázástól :) -
miért van két | #78369 -as post? 
-
nincs arra véletlenül magasfeszű vezeték,pl.villamosé?havernak 3 éve van villamos mellett a monitor(csak 5 méter van a monitor meg a kábel közt),és már koromfekete a monitor képe... -
Az a jó benne ha ez megtörténik akkor felálsz az asztaltól és szájba tudod b@szni azt aki tékázott! :) -
joe - h értsd: user bemegy, jáccik, ha ügyes továbbjut. prom mm-nek, promo ea-nk, öröm a usereknek, ozt annyi. ne keress mögötte többet :) -
j4n3k #78367 OFF
Nem tudjátok hogy miért sötét a monitorom képe, mert mikor pl statról csináltok képet, akkor progival ki kell világosítanom hogy lássam. pedig a monitor beállításoknál már maxra húztam a világosságat meg minden-t
-
na gratulálok, melyik dilettáns barmocska találta ki, hogy egy csapatjátékot az egyéni teljesítmény alapján díjjazzon...majd öröm lesz nézni, milyen szép tékák mennek majd a tankért karkandon, vagy a helikért-szuhojért más mappokon :) -
én sem, azért kérdeztem. Azért köszi és ha esetleg majd megtudsz vmi konkrétat légyszi dobd be a közösbe 8) -
semmi... aszonták az szfhv-i bolt honlapján van. hát, én nem találtam :) -
A versennyel kapcsolatos szabályokról nincs vmi írásos anyag? -
j4n3k #78362 de akinek nagy szüksége van a pénzre, az menjen el, mert szerintem az is jkelentkezik aki nem ismeri a játékot, és aki meg ismeri az nem megy el :) -
Vibri és ODIN jelentkezik 8) gogogogo gyertek minél kevesebben 8D