172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
(tudnom kell hányan vesztek nekem piát...)
:))) -
drága fiatal barátaim, tessék kettyinteni a bf.hu-n, aki jön a talira. végre felkerült az új (azaz a 8. bulira) a jelentkezési felület :))) -
Múltamról néhány szó bf2 terén:
1. Régebben BH pilóta voltam sokáig, nagyon jól tudtam farmolni vele a pontokat, amig a peccs el nem baszta. Ekkor voltam Bhking
2. A BH miatt rossz volt a k/d-m ezért aztán karkandon lőttem apc-vel és tankkal a megszületőket.
3. Ezután sniperral csináltam ugyanezt...Ekkor voltam Sniperking.
4. Aztán egy időre maki hordás lettem, de tény h a meccsek során én haltam mindig a legtöbbet, volt olyan h 30x is egy körben. A hordában leginkább claymoremaki voltam.
Ennyi.
-
Running felbecsülhetettlen így marad a Bf talin a piavásárlás :) -
Egyébként szerintem nem voltál túl erős kezű!
Miért nem te rúgtad ki azokat akik szembe szálltak veled?
-
n003 #78551 mennyiről indúl a licit??? :)))) -
Tehát akkor teljes szorakoztató ipar vagy egy csomagban? Tiszta akció emberek!!! Ki mennyit add érte? :DDD -
n003 #78549
jcsr-ránnin'wáld -
Majd erdésszel beszélek a dologról, de sajnon nem vagyok akkora spiler a placcon h mernék egy JCSR szintű csapatban játszani, lehúzni meg nem szeretném a csapatot a játékteljesítményemmel. -
Hagyjuk ezt a dolgot, nem azért írtam be mert halálra sértődtem és bömbölni fogok álmomban...várom a legjobb csapatok jelentkezését mert nagyon jól tudok TK-zni, Spawkilleskedni, BC-zni...repülőkkel lezuhanni, stb.
-
Huu itt kezd valami kialakulni....
-
gyere hozzánk mi szivesen látunk!
-
Na akkor én is hozzászólok, a lényeg az hogy nemrég Badsec meghívott a csapatba próbaidősnek, én el is fogattam, azt tudtam hogy running jelenleg gondok miatt nincs, de az tiszta ügy hogy ő a Horda vezér! Nem szóltak neki rólam, vagy lehet hogy szóltak, de nemtudom! Valszeg nem mert egy elég "finom" kérdést tett fel a forumon velem kapcsolatban, amit egy részről megértek, egyrészről meg nem kommentálok!! A lényeg,hogy eddig 2 csapattag kiált melletem, és Running-ot ugymond "leszólták"hogy miért kell így reagálni??! Na az a fontos,hogy miattam ne legyen belső háború, nem akarok senkit sem szétszakítani!
Peace... -
Jó átvitt értelemben én ezt vontam le. -
Az új csapat neve F.O.S.P.U.N.E.P.A. lesz, ha lesz...
-
Biztos megy tovább,de a Hordát mindenki a Te nevedhez kapcsolja és fordítva.
És mi lenne az új klán?Csürhe?
Szal ne hagyd magad,Maki
-
Nem mondtam egy szóval se h nem engednek vissza, egyszerűen csak nem szeretnék olyan csapatban játszani ahol nem látnak szívesen. -
Forradalom volt?
Javaslom alapítsd meg az Anti-Hordát!
-
n003 #78538 ..sztori -
n003 #78537 ez nem szori hanem fasság... -
A horda oldalon POD - Boom száma szól aszem. A Horda nélkülen nem a Horda? Miért ki a faszom vagyok én h nélkülem nem működőképes egy csapat? Majd csinálok egy másik csapatot, vagy keresek magamnak egy másikat, az élet megy tovább... -
Ilyet hogy nem engednek vissza oda amit te alapitottál? Ez mekkora bunkóság, lehet halottam hogy kemény kezű voltál és igaz hogy nem játszotam nálatok de ezt nem vártam volna. -
Ez olyan "gerinces" dolog akkor... -
De beteg vagy passzmekk!A Horda nélküled nem Horda!
Nem hagyhatod,hogy egy ilyen gyenge puccskisérlet letaszítson a trónról

(Kibebaszott jó a zene az oldalon,mi a szám címe?) -
Igen én voltam a csapat vezetője. Aztán kértem szünetet mert magánügyi problémáim voltak és vannak, addig átadtam badsec-nek a vezetést. Gondoltam lassan visszaépülök, de a jelenlegi vezető reakciójából ítélve nem vagyok kívánatos személy a csapatban. Ezért kiléptem a csapatból. Ennyi a sztori. -
jabameg, az ütött ám, ti nemis mertetek belekortyolni :D -
énis néha összeveszek jag-el, demi hasadt személyiségek vagyunk (legalábbis ő hasadtabb :D), de te (ti?!) sokkal durvábban tolod (játok) :D -
Soldiers PlayGround [HUN] [OFF] Ez mikor szokott ON lenni? -
nem ranked server. Ha arra gondolsz. -
Most olvastam, running, nem akarok belső konfliktust, ne hagyd el a csapatot!
-
skizó vagy vazze? Saját magadat is kirugod? kemény vagy vazze
-
Most akarok elkezdeni játzsani, olvasgattam a faq-t idáig cs: source-ztem. Az volna a kérdésem hogy ez a sg.hu server ez beletartozik a bfstats.info.ba? -
n003 #78524 méé kiafrász a hordavezér ha nem te?? -
n003 #78523 -
Április 1 már elmult
(vajon komoly?)
-
Micsoda versike -
n003 #78520 mivaaaaan??
-
y0 reggelt allz!
a 3. kerültei kabelneteseknek de kurva jó lehet :D -
Nos srácok a Horda jelenlegi vezetője nem lát már szívesen a csapatban, ugyhogy vettem a kalapom és távoztam. Elég vicces tudom, de ez van.
Itt is szeretnék további sok sikert kívánni a csapatnak.
-
Hééé kiskolbász!!! Megeszlek