172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
n003 #78596 hálisten a mi vezetőink nem menstruálnak 
-
ha a tv is elmegy akkor hívd a kábeltv társaságot.
ma éjjeltől reggelig volt egy kábelnetes karbantartás, ami egy durva globális hibával zárult :D (tulképp a fejállomásban lett vmi gáz)
dolgoznak rajta az illetékesek ;-) -
nem veled volt a gáz, nyugi :)
csakmostígy tavasszal mindenki meghülyült :) -
OFF
Zs0lt1!
Van valami infod errol a III. kerületi kábelnet ügyről. Lassan már én is 3 napja szivok vele. Van amikor 1-1 percre de valamikor orakra elmegy a net (na persze a TV-VEL együtt) :(
ON
-
TolkienKings -
Nem tudtam, hogy ekkora gáz lesz belőle, ha elfogadok egy meghívást.. PFF
-
bariklán!:D -
mi pont az ilyan clan nélküli játékosok miatta alapítottuk a -{HuR}- clant :c)))
Semmi weblap semmi kötöttség csak ha gamelün k akkor együtt gamelünk egy taktikában és nincs parancsnoki sorrend pontosabban az van csak ahogy a játékban kialakúl. mindig az vezet aki éppen a leader a szakaszban :c)
( -{HuR}- Hungarian Underworld Rabble ) -
jah, legalább szerencsétlen janeknek is lesz végre klánja :DDDDD -
És első bemutatkozásként jöhet a LAN
-
Jaja,ha már ennyi klánjavesztett zsoldos van,akkor álljunk össze és alapítsuk meg a clanless-soldiers klánt
-
TS Zolly #78585 Pedig a CoR publik fórumon fent van 2005.4.15, 9:19:47 óta. -
n003 #78584 krásznája moszkvát?? -
Ba meg Zolly!
Ezt a képet most látom életemben először.
-
Majd téged lövünk ki az ellenséges bázisokra hogy teljes pusztulás menjen végbe
a légfrissitőt meg majd még megszavazuk kupa módra
-
Platypus16 #78581 Mert mit akartok ti a tankban csinálni?
-
TS Zolly #78580 És ha viszek légfrissitőt? 
Naaaa! Lééceee! :P -
jelentkeztem, remélem nem osztanak be péntek estére dolgozni :-) -
TS Zolly #78578 És az a bizonyos szavazás. 
-
Veled sem fogok 1 squadban tankozni ma az biztos
-
lehetne egy új klánt csinálni, ex-claners néven, és az összes "bukott" oda tömörülhetne 

(running, a te kilépésed még nincs lejáccva
)
-
Running és Horda vegyetek rólunk CoR-osokról példát.
Időnként tisztújjító kongresszust tartunk, ahol a srácok mindig jól leváltanak, majd utána újraválasztanak vezírnek.
Pl: Amikor hozzám került a kupa (II. magyar Desert Combat bajnokság) akkor tele volt szalvéta darabokkal, amin a klán tagok neve szerepelt. Átnézztem az összeset, és az én nevem nem volt köztük. Mikor rákérdeztem a srácoknál, hogy mi a fa.. ez? A következőt mondták: Ja nem mondtuk? Leváltottunk téged, majd a kupából kihúztuk annak a nevét, aki az új klánvezér lesz. 4x kellett húzni, mire a te neved jött elő...
Szóval egy hajszálon múlt. :)
Ui:
Horda! Tessék nektek is tisztújjítást tartani. Mutassátok meg Running-nak, hogy ki a vezér nálatok. -
Most mondhatnam azt, hogy ez a sertodeses, nem-kellek-ide-sziasztok stilus mar kicsit elavult, de inkabb jatsszd vegig a szerepedet hamar ugyis ilyen jol bennevagy. -
TS Zolly #78573 Ööööö, ezer bocsi. Csak bab fözelék hatása.
-
neked MINDENRE van szmájlid vaze?
-
A szabadság szele ez
-
n003 #78570 miaf...om van itt?? miez a nagy széthullás? szerintem egyszerűbb lenne csak szétzülleni
-
TS Zolly #78569 Benne lennék.
-
TS Zolly #78568 Nem. Önként távozam. -
USI mód klán jöhet
-
n003 #78566 téged is kirúgtak??
-
TS Zolly #78565 Csinyájjunk egyet?
-
te nem vagy normális 

-

-
n003 #78562 lóvésgecik vagyunk???! -
Mert nem tartom magam uralkodónak és nem rúgdosom ki az ember mert nem komálnak. Ne ragozzuk ezt tovább. -
egyáltalán nem bf2-zök. lehetek jcsr? :))) -
mostígy, hogy pöttyet megemelkedett a csapat gazdasági ereje, megvesszük kilóra :P -
akkor majd ketten huzzuk le a JCSR szintjét, én csak azért vagyok a csapatban mert több mint3 év után nincs pofájuk kirugni:D -
WE LOVE YOU BB 
(Az elsö tekilád én veszem csak biztonság kedvéért
)