172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
már,ha a 370 megás tölti,ha csak a 10est,akkor nem,de úgy gondolom,ez tiszta
-
Deqwator #78794
-
petersz #78793 Jaja. Én már az xp stílt sem bírom, butítom vissza egyből klasszikra, akárcsak a taskbart, starmenüt, mindent. Szép az egyszerű és a minimal. Az office 2007 már messziről taszít. A csajom legyen csilivili, ne az ablakaiam ;) -
Tartalmazza. -
ha letöltöm az 1.22-es patchet akkor az tartalmazza az előzőeket is vagy azokat is lekell tölteni és feltenni??? -
mért dobál ki állandoan a PB pedig lefrissitettem? -
Polemius #78789 Nem mintha bármiben is különbözne az eredeti meg a warez változat a sorozatszámon kívül.
-
Biztos?
-
marha jo garis a ram erre azt mondja a csáko vagy kicserélik vagy nm mert a szerviz ugy is azt mondja hogy rosszul lett berakva,csak akkor miért nem a szélsö érintkezö égett meg,mert a közepén égetle az érintkezö -
Mester01 #78786 akor ne kérdezösködj itt mert mindenkinek EREDETI verzioja van.
Warezal nem foglalkozunk. -
K kutya #78785 Elöször rakd vissza az eredeti exe-t csak utánna tudsz patchelni. Ha fent van az össze patch akkor rakd fel a mini image-t.Azt GO. Nekem is Warez és megy szépen.
-
warez verzióm van:S -
Biztos igazad van.. csak gondoltam hátha, amúgy ahogy mondtam jópár EA játék küszködik ilyen gondal!
-
nyilván meg van a hiba az egyik ram megadta magát:(
-
-
Mester01 #78780 Eredeti játékod van? -
olvastam de nem volt benne hogy ilyenkor mit kell tenni -
Mester01 #78778 Tessék keresd meg! -
Mester01 #78777 Kérsz Xanaxot esetleg?:)
-
Bazz!!!!!!!!! NE LEGYÉL MÁR REST ELOLVASNI AZT A K..VA F.A.Q.-T!!!!!!!!!!!!!!!! -
tudja valaki mitől lehet az, hogy miniimage-el kidob a játék az asztalra, de crack-el nem. És így nem tudom megpatchelni:S... Lécci valaki segítsen -
köszi a segitséget! -
Lehet akár directx is. Valamely a memóriába már beolvasott dll modulhoz nem fér hozzá, ami kellene nekije, mert az módosult, vagy nincs ott. De sztem ez win-baj.
Próbáld meg Kari újrahúzni a BF2-t, hátha, vagy a zixpét. -
Windowst ujratolni... -
ezt nemtudtam,de már letöröltem esetleg telepitsem a játékot ujra?? -
degecc!!! 
-
kivéve a skinprogikat, amik azért eléggé átbuherálnak pár dll-t :) -
Nagydög #78768 Csinaljuk azt, hogy eloszor a nevedbol kiveszed a "cyber"-t, mert esetedben felvagasnak szamit!
Aztan, mikor belep a menube, kivalasztod a Multiplayert, keresel egy szervert, es jatszol. Ha kerdesed igazabol az ASE-val kapcsolatos, akkor megnezed a FAQ idevago reszet, vagy azzal kapcsolatban teszel fel kerdest. -
hm.. nem cseréltem le simmit,telepitettem a játékot pecs stb image be deemonba és goo,ne nyultam semmihez
-
Cyberdevil #78766 Lenne néhány nagyon fontos kérdésem:
1.Miért nem tudok neten játszani?Megcsináltam amit a faq-ban írtak de sehogysem jön össze!Belép a játékba ott kéri a jelszót,beírom aztán belép a menübe!!!
2.Single Playerben a pályák méretét hogyan kell megváltoztatni???Amit a faq-ban írtak az azt mutatja meg hogy mit kell megváltoztani de azt nem hogy mire!!!
PLS HELP!!!
-
VeNYLaci #78765 Nincs köze a virtuális memóriához, ez egy c++ runtime hibaüzenet (a fejlécben is látszik). Nem talál meg egy bizonyos kódrészletet. Többnyire akkor jön ha egymással inkompatibilis dll-ek exek próbálnak együttműködni (pl lecserélsz egy dllt, vagy ilyesmi) -
Kari!
Innen probald meg letolteni ezt: vcredist_x86.exe.
Majd installad! Szerintem, valmi amit feltelepitettel, hazavagta a Windows Standard Library-jat, ha ez a hiba, akkor ez orvosolja. -
nekem nem...bf2s ingame videója alapján legalábbis eléggé kiábrándító...lehet, hogy közeledik a könnyes búcsú a bf sorozattól... -
micsoda rajtok voltak azon a pályán.... -
Meg az osszes ablakkezelo-tuningolo-csillogvillog + kodekpakkok. Ne csodalkozz ha szetesik a windows. -
3x512 400-as king max ja és jelenleg létezö összes win frissités fent van -
Szerintem a wirtuális memóriával van összefüggésben. Mennyi ramod van, mondjuk mindenki ismeri a BF2 őt olyan mint a windows a világ összes memóriája sem elég neki! Amúgy ahogy nézegettem elég sok EA játéknál előfordul, a NFS most wanted is ezzel küzd! Ami írtak még hogy a windows frissítéselet fel kell rakni mert sokmindent javítanak! -
Az SG Team tagfelvételt hirdet a BF2 csapatába!
Hogy miért jó ez neked?
-Van saját szerverünk .
-Jó közösségbe tömöríti az SG-n fórumozó játékosokat :) A csapat saját, közhasznú honlapot, és szervert épít, amelyek fejlesztéséből egyenlően kiveszi minden tag részét.
-Csapatmunka és fairplay van, és mindez csak minimális kötelezettségekkel, szabadon
-Nem klán, nincs warokkal görcsölés, nincs nagy arc másokkal szemben. Max gyakorlásokat tartunk olykor szervezetten. Ez egy funplay team, de ha komolyabbra vágysz, nem zárja ki más klánban való tagságodat.
-Nincs hierarchia a csapaton belül, tehát mindenki ott tesz hozzá ahol tud.
-Demokratikus felépítés. Minden csapatot, szervert, szabályokat érinto kérdésben szavazunk.
Mik a feltételek?
-Állandó, és aktív fórumozó kell legyél itt az SG fórumon, és ezen belül is kifejezetten a BF2 (és majd az SG Team) topikban. (És ez nem azt jelenti, hogy havonta beböksz ide egy kérdést...)
-Állandó, és aktív játékos kell legyél a BF2-ben.
-Lehetoség szerint mindig a mi szerverünkre jössz játszani BF2-ben.
-A jelentkezés alsó korhatára 18 év!!!
-Törekedned kell a csapaton belüli teamworkre, és a szerveren a fairplayre is.
-Lojalitás a csapathoz, a fórumhoz, és a szabályokhoz.
-Kötelező jelleggel részt kell vállalnod az SG Team közösségi feladataiban. Te magad választhatsz, hogy mit, és mikorra, de valamiféle posztot el kell vállalnod, amit rendszeresen önállóan ellátsz. Ilyen feladatok mindig adódnak a honlappal, szerverrel, team ügyekkel kapcsolatban. Ilyen jellegű feladatok a jelentkezési időszak utáni próbaidő alatt lesznek kiosztva.
-Az érvényes csapat és szerverszabályzatot megtalálod az SG Team honlapon. Jelentkezéseddel kijelented, hogy mindezt megismerted és elfogadtad.
Mi nem kizáró ok?
-Ha nincs eredeti játékod... Amíg ez nem akadályozza az aktív részvételedet a játékban, addig senkit nem érdekel.
-Más klánban való tagság. Nekünk mind1, csak a fentieket teljesítsd.
-Nem kell skill. Minket az sem zavar ha kezdo vagy. Csak tudjál normálisan hozzáállni a dolgokhoz, és törekedni arra, hogy senki játékát ne rontsd el bénázással a szerveren.
-Ha van humorérzéked, és tudsz hangulatot teremteni :D
Egyéb dolgokat az SG TEAM HQ oldalon lehet megtekinteni.
Jelenzkezés menete?
-Jelentkezezni Tibornál PÜ-ben. Megadod a játékbeli, és fórumbeli nicked, korod, fórumbeli adatlapod linkjét, melyik játékban kivánsz aktív lenni (mert ugye van CSS és COD2 részleg is) és hogy mit szeretnél csinálni (elemzés, grafika stb..), email címed (esetleg MSN címed ha van)
AKI NEM TARTJA BE A JELENTKEZÉS FORMAI KÖVETELMÉNYÉT, ANNAK NEM REGISZTRÁLJUK A JELENTKEZÉSÉT.
Végezetül még egyszer annyit, hogy ez nem klán. Pusztán funplay csapat, amely az itteni aktív fórumozókat tömöríti.
A jelentkezés Május 23-ig tart! -
köszi:) -
VeNYLaci #78756 C++ pure virtual függvényhez nem talált implementációt. A runtime dobja a hibát, ha jól van leforditva a program, akkor ilyen elvileg nem is jöhet. (forditási hiba kéne hogy megelőzze, de egy kiadott játék már túl van a forditáson)... szóval: