172102
  • n003
    teccik - nemteccik dógzanom köll sajna :((( holnap meg még apeh-hez is hivatalos vagyok :((
  • Mester01
    Enyire tetszik unatkozni a bácsi?
    Nem tetszik velem jönni kavicsokat szedni?:DDDDDDD
  • n003
    nesze itten meg egy cobra
  • n003
    ez meg ratyi szpesölforsziz :)
  • n003
    telefonra téma ha valakinek köll :))
  • JAG1
    Azt nézd még meg, hogy nem fut e egyszerre több emuláló progi. Pl: Alcohol, vagy Nero. Csak a Daemon Tools legyen aktív.
  • JAG1
    Szedjél le új minidvd-t
  • erdos
    Mázlisták vazze....
  • Verzoo
    Hála Istennek
  • Danee
    áhh ez az uccsó vip napom :))
  • Verzoo
    Megnéztem,szerintem nagyon fasza
  • Beers
    Crt-d vagy tft-d van?
  • ERykk
    juhéj:)
  • Danee
    Nyert a barca :(
  • K kutya
    Szerintem vmi driver gond lehet ,próbáld frissiteni a videókariét. Az eredeti exe-t visszaraktad? MIlyen a konfigod?
  • mike0013
    még mindig nem megy a game, nem crack-elem utána patchelem bemountolom a mini-image-t és elindítom a game-t éésssss... kidob az asztalra bejelentkezésnél, crackelve viszont nem dob ki az asztalra
  • mike0013
    neked is
  • kBagyula #78818
    Jóhajnalt!
  • urbijoe
    engedélyezve van
  • Zs0lt1
    szpem
  • mohus
    tenkszcsemp
  • Tibor
    Az SG Team tagfelvételt hirdet a BF2 csapatába!

Hogy miért jó ez neked?
    -Van saját szerverünk .
    -Jó közösségbe tömöríti az SG-n fórumozó játékosokat :) A csapat saját, közhasznú honlapot, és szervert épít, amelyek fejlesztéséből egyenlően kiveszi minden tag részét.
    -Csapatmunka és fairplay van, és mindez csak minimális kötelezettségekkel, szabadon
    -Nem klán, nincs warokkal görcsölés, nincs nagy arc másokkal szemben. Max gyakorlásokat tartunk olykor szervezetten. Ez egy funplay team, de ha komolyabbra vágysz, nem zárja ki más klánban való tagságodat.
    -Nincs hierarchia a csapaton belül, tehát mindenki ott tesz hozzá ahol tud.
    -Demokratikus felépítés. Minden csapatot, szervert, szabályokat érinto kérdésben szavazunk.

Mik a feltételek?
    -Állandó, és aktív fórumozó kell legyél itt az SG fórumon, és ezen belül is kifejezetten a BF2 (és majd az SG Team) topikban. (És ez nem azt jelenti, hogy havonta beböksz ide egy kérdést...)
    -Állandó, és aktív játékos kell legyél a BF2-ben.
    -Lehetoség szerint mindig a mi szerverünkre jössz játszani BF2-ben.
    -A jelentkezés alsó korhatára 18 év!!!
    -Törekedned kell a csapaton belüli teamworkre, és a szerveren a fairplayre is.
    -Lojalitás a csapathoz, a fórumhoz, és a szabályokhoz.
    -Kötelező jelleggel részt kell vállalnod az SG Team közösségi feladataiban. Te magad választhatsz, hogy mit, és mikorra, de valamiféle posztot el kell vállalnod, amit rendszeresen önállóan ellátsz. Ilyen feladatok mindig adódnak a honlappal, szerverrel, team ügyekkel kapcsolatban. Ilyen jellegű feladatok a jelentkezési időszak utáni próbaidő alatt lesznek kiosztva.
    -Az érvényes csapat és szerverszabályzatot megtalálod az SG Team honlapon. Jelentkezéseddel kijelented, hogy mindezt megismerted és elfogadtad.

Mi nem kizáró ok?
    -Ha nincs eredeti játékod... Amíg ez nem akadályozza az aktív részvételedet a játékban, addig senkit nem érdekel.
    -Más klánban való tagság. Nekünk mind1, csak a fentieket teljesítsd.
    -Nem kell skill. Minket az sem zavar ha kezdo vagy. Csak tudjál normálisan hozzáállni a dolgokhoz, és törekedni arra, hogy senki játékát ne rontsd el bénázással a szerveren.
    -Ha van humorérzéked, és tudsz hangulatot teremteni :D

Egyéb dolgokat az SG TEAM HQ oldalon lehet megtekinteni.

Jelenzkezés menete?
    -Jelentkezezni Tibornál PÜ-ben. Megadod a játékbeli, és fórumbeli nicked, korod, fórumbeli adatlapod linkjét, melyik játékban kivánsz aktív lenni (mert ugye van CSS és COD2 részleg is) és hogy mit szeretnél csinálni (elemzés, grafika stb..), email címed (esetleg MSN címed ha van)

AKI NEM TARTJA BE A JELENTKEZÉS FORMAI KÖVETELMÉNYÉT, ANNAK NEM REGISZTRÁLJUK A JELENTKEZÉSÉT.

Végezetül még egyszer annyit, hogy ez nem klán. Pusztán funplay csapat, amely az itteni aktív fórumozókat tömöríti.

A jelentkezés Május 23-ig tart!
  • Paranoia
  • item
    Egész jól sikerült nekem tetszik!
  • item
    SG. bug a fene...

• item
    Nyert a Barca ! [IMG]http://www.smilies-world.de/smilies/smilies_Picture/unsortierte/jump[1].gif[/IMG]
  • mohus
    vezet a barca juhej:)
  • uHs Gerzson
    Leszedem ha ilyen szépen ide doptad :)
  • Mester01
    Ott a . :DDDD
  • mohus
    ezt megnézte valaki?, vagy feleslegesen koptatom a pcmet....
    mohus digit videó
  • joebacsi
    öö ha a FriendlyMine-t is úgy kell érteni mint a FriendlyFire-t, akkor a NO FriendlyMine azt jelenti, hogy az aknák nem sebzik a csapattársakat :)
  • mohus
    hát megszoktuk a jót:)...
    claymore-ral mi a helyzet?

emlékszem még pár hónapja még sose tudtam ugyanarra a tetőre felmenni sniperral, mert én raktam ki a létrához a cuccost
  • FCH kari
    szerintem már rosszan kaptam mert az egyik érintkezö vagy láb nemtudom hogy hivják meg volt barnulva azt hittem hogy kosz,ovatosan megkapartam,végül is a gép érzékelte müködött is,egy ideig.én voltam a hülye hogy mikor észrevettem nem vittem azonnal vissza:(
  • eX RambO
    Schrank kolléga nem tudom ki állította át a sebzést, de ha nem kerül visszaállításra akkor sem történik semmi, ugyanis ha CB-n kicsit körbeolvasol a játékosok 90%-a a frendly aknákat lámerségnek tartja, ezt bizonyítja az opencupos szavazás is amit a NO FrendlyMine-s nyert!!!
  • Me0w
    Aruld mar el, hogy tudtad megegetni a ramodat?! Velem ez meg az elmult 14 evben nem fordult elo :))
  • JAG1
    Nem fogja meg tűzfal, vagy router?
  • JAG1
    Nem szabad crackelni. Telepíted, Patcheled, MiniDVD-zed....
  • Me0w
    Temeg jo lenne ha kikapcsolnad a lobaszo betuidet, mert mar kurvara idegesit a feltunosegi viszketegseged b+
  • JAG1
    Csak úgy árad belőled a segítőkészség.
    Arra a cirka 13 ezerre vered magad?
  • schrank
    7th jó lenne ha kikapcsolnátok az aknák baráti sebzéseit THX