172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
nekem se olyan, de sony-ericcson, es eddig sok mindennel megbirkozott, ha nem megy majd csinalok egyet, annyira nem nagy feladat, bar erosen hajaz a felesleges idotoltesek kategoriaba, meg mar megszoktam a setallo csajt az elejen :)
--
De hogy temaba is vagjon a level, lezartak a nyomozast, runningnak miert is vontak be a BH vezetesi engedelyet, szerintem ertheto a latottak alapjan :)
running -
HBD! -
syscoHUN #78872 El se jutnal addig,mert valaki mar reg leszedett egy M95-el -
Egy kis vidámság : Amúgy üdvözlet mindenkinek!!

-
Nagyon szépen köszi!!!!! -
Simán,mert nem értem a nyelvüket
-

-

-
persze :) -
Én nem de sajnos vannak akik igen! :) -
Landor #78864 
-
Az meg már az Ő köcsögségüket tükrözi.... Beleszalad a clay.-ba vagy aknára fut a saját hülyesége miatt, és még büntet is.... 
Thaiföldön ki van táblázva, hogy "AKNAMEZŐ"!!! Te átsétálnál a rizsföldön ennek ellenére??? -
n003 #78862 alapbeállítás baloldali alt .. asszem -
"Életszagú" :D
A halott csapattársak a túlvilágról nem szoktak punisholni az életben! :D -
n003 #78860 horda = majmok bojjgója?? -
Ezt beszoptad egy párszor!!!!! Mi???
Pedig így életszagú a dolog. Nembeszélve arról, hogy nem fulladunk bele a claymore -ba.
-
all:
ha már a jelzéseknél tartunk, tudja valaki, hogy hogyna lehetne a muksók feje fölül a neveket eltűntetni?
én ruha + térkép alapján szoktam tüzet nyitni...és eléggé zavaró a név, mert nem látom tőle a fejét...ha távolabb van, meg egész muksó csak egy felirat... -
n003 #78857 elvileg sony-ericcson s700i-hez van, de az én mobilom nem tud témát kezelni - nemtom kipróbálni müxxik-e :)) -
maki vagy te most is
-
tenksz,ájonjuvan -
"Szerintem jó hogy az akna eltünik a "tulajdonos" halála után. Szépen néznének ki a pályák ha nem így lenne. Akna-akna hátán lenne és járművel mozdulni sem lehetne."
szerintem meg nem...
7th:
komolyan írva...szerintem ne tünjenek el...
mellesleg én örülök ,hogy sebzi a sajátot...de tényleg kiírhattátok volna, hogy változott a műsor, mert bőszen aktnáztam egész este, mire észrevettem a -22 pontot a nevem mellett:) még jó hogy nem rúgtak ki -
Nekem az tetszett mikot 4-5 claymoret le lehetett tenni, mindent beszórtam vele, mert claymoremaki voltam. Suppisok meg újratöltöttek, ha nem volt már. Isteni volt.. 
-
Kafa, ki is probalom.
Remelem animalt is, progo forog a heli az elejen :) -
Annyi a korod, mint ami a nickedben van, vagy szereted a balszerencses szamokat ? :)
-
Meg, csak meg nem tudni mirol fog szolni.
Ugy tunt egy publik felvetelrol csinaltad, ahol probalgattad a videoszerkezto kepernyo villogtatas effektjet.
De lehet, hogy tevedek :)
-
igy van, ritka benan van ez "megoldva", szerintem is jo lenne ha nem lehetne latni az aknakat, semelyiket sem, esetleg az engi latna, es akkor a sok sniper tankos valaszthatna hogy kasztot valt, vagy meghagyja a jarmuvet masoknak
-
Persze nem jó, mert OC-n is robban a saját akna ha rámegyek. Nincs is probléma ezzel hogy így van beállítva a 7th servere csak nem volt semmi figyelmeztető üzenet hogy vigyázz csapattárs aknái... stb sebeznek. Szegény csapattársamnak kétszer csináltam minusz pontot egymás után. (nem punisholtam félre értés ne essék!) -
vagy mennyi claymore lenne összevissza. -
Szerintem jó hogy az akna eltünik a "tulajdonos" halála után. Szépen néznének ki a pályák ha nem így lenne. Akna-akna hátán lenne és járművel mozdulni sem lehetne. -
az a legjobb, amikor az akna a tetejére érkezve pattog a földön. egyébként egyetértek. DE ha már van jelölés, akkor működjön, és ne szopasson meg. -

felmegyek arra a lagos gs.bf2 szerverre, az első hét halálom kb 4 percen belül csak jcsr-es kezétől származott. hogy szidtam a felmenőjüket. utólagosan is bocsánatot kérek
-
R0n1n15 #78843 nem jó ha az ember hozzászokik :) én 1.0ával játszottam majdnem egy évet :) aztán meglett eredetibe kb 1hónapja ;(|) -
Halálra vagytok kényeztetve, b+... :P
Mekkora faszságért sírsz már, Szekrény? Elvárnád, hogy egy nyomásérzékelős robbanóanyag-kupac rádköszönjön, mert megismert? Na ne már!
Egyáltalán, mi az, hogy bármilyen akna jelölve van? Én szívem szerint letiltanám a 3Dmapot, azt' meg lenne oldva a bug is. És akkor az még mindig ott van, hogy az aknát csak a felszínre tudod rárakni, beásni már nem - szerintem a világ történelmében még senki nem tette csak úgy le a földre az aknáit.
Ha már itt tartunk, igazán függetleníthetnék is az aknákat a pléjertől, mert az is nemkicsit faszság, hogy ha lelövik az akna "gazdáját", akkor fél perc után eltűnik. Ez is micsoda? Éhen hal az akna, mert nincs aki etesse? Vagy megszakad az aknát éltető mannafolyam?
Az egész BFsorozatban úgy el van cseszve az akna téma, ahogy csak lehet...
Talán még BFVben volt a legjobb, ott volt fű, meg aljnövényzet, ahová legalább el lehetett dugni. (Persze az akna-endzsi pszi-kötelék ott is megvolt) -
Legalább kiírhattátok volna server üzenetként vagy valahogy. :)
Tegnap nem kicsit lepődtünk meg egy csapattársammal. -
a tegnapi teljesítményed után nem tök mind1?
-
nekem nem is lenne bajom az aknákkal, claymoreokkal, ha nem lenne bugos. van amikor kijelzi, hogy saját, van amikor nem.
-
miért nem te írtad be először?
-
R0n1n15 #78837 hi. tegnap mekkora köcsögséggel találkoztam, ami nagyon felidegesített. Javítottam az apcmet karkandon, nemfigyeltem oda, és beült egy csapattárs, hiába nyomtam a jump outot nem szált ki. aztán mikor meghaltunk és mentünk az apcért, letkzott 2x. aztán elkaptam útközben, én is letkztam, és beírta az adminnak hogy tkzok a járművekért, és engem rúgtak ki! LOLLER -
McKalton #78836 A saját claymore-k és aknák sebzése csapattársa azért került bekapcsolásra, mert nagyon megsokasodott a claymore-ok száma és elérte az idegesítő szintet. Ezért úgy döntöttünk ennek eleget veszünk, ha leraksz vmit, mostmár vigyázz hova teszed nem szórhatod össze-vissza. És Schrank kolléga így te se szórhatod legalább az aknáidat! 
-
n003 #78835 heppibőrzdéj tú jú