172102
  • kBagyula #78994

Állati! A szövege különösen, :D Beach Boys - Cosovo :DD
  • mesor
    De ebben a videóban van olyan! :)
  • uHs Gerzson
    Én eddig csak olyan videot láttam amiben a Tv rakéták úgy müködnek hogy ha kijelölöd a célpontot a képernyön akkor az oda megy de a kamera nézet nem megy a rakétával egyűt és közben még irányithatód is. :)
  • joebacsi
    végén jópofán oldották meg az elütést, kárhogy a srác előtt ment el a kocsi :)
  • item
    ÁÁÁÁÁ ez nagyon jó!!
  • n003
    hihi sok ráérős ratyi katona :)))
  • mesor
    Szerintem a sárga béka a hibás!
  • joebacsi
    a sok pubilamival nemfoglalkozzatok, jó a rankedszerveretek :)
  • dienesoft

ezt a hibát írja ki, gőzöm nincs mi lehet...csak az antiknál dobja ki, a többit nem próbálta, de engem meg nem dob ki
  • mesor
    Anno volt itt egy kis beszélgetés arról hogy olyan TV rakéta ami a BF2-ben van a heliken valóságban nincs(legalábbbis nem így működnek, hogy a kamera kép követi a rakétát).

Haditechnikai topicból loptam egy videót ami amellet hogy vicces tartalmaz egy jelenetett amiben egy olyan rakéta van mint a BF2-ben(nem a játékból vágták ki).
  • item
    Ahh, szomorú..
  • item
  • McKalton
    Szomorú hírt kell közöljek azoknak, akik szerettek feljárni a 7th ranked szerverére. Ugyanis lejárt a 3 hónapos bérleti jogunk és már két napja nem is érhető el.
    Most egy belső szavazást tartunk a klánon belül ez ügyben, de a sok negatív kritika (Tőletek :D) miatt és az, hogy most drágább a díja nem valószínű, hogy újra befizetünk erre a szerverre. Thx
  • KáTéCé
    Letelt a 10 perc
  • dienesoft
    az a baj, a srác jön kb 10 perc mulva mert leszaladt a tékába...ha visszajön, elmondom
  • atomboy
    Nagy segitseg lenne, ha idezned a hibauzenetet.
  • dienesoft
    Sziasztok!

Barátomnak az a problémája, hogy a punkbuster miatt folyamatosan kidobálja a server, ugyanavval a hibaüzenetettel. Nem az, hogy nem engedi be, hanem kidobája, miutan csatlakozik. Elolvasta a FAQ-t, de még mindig kidobálja, miután átmásolta azt a 2 fájlt a pb mappába. Plz help!
  • Mester01
    jahhhhhhh az jo volt az a korszak :DDDD
    C4 POWAAA :DDD volt olyna esett mikor 6 embert robantotam fel igy.. :DD
  • FaRockHUN
    Az internetes filtereknél(vagy is az előbb említett szűrőknél), a következők legyenek kipipálva(csak és kizárólag!!!): Ranked(Rangsorolt), Same version only (csak azonos verziószám) Same MOD(csak a BF2-es serverek), illetve mind a 3 mapméret és természetesen a PunkBuster. Az összestöbbi filtert szedd ki!
    Részemről ennyi...
  • koschwarz
    mi az az összes lehetséges peccs. először azt nézd meg még1x alaposan. ha jól emléxem a legutóbbi "nagy" peccset is követte egy kisebb. lehet hogy ez hiányzik.
    legutóbbi peccsek:
    BF2 patch v1.22 (372Mb): sly.hu
    BF2 patch incremental v1.22 (9.3Mb): sly.hu

aztán azt is nézd meg, hogy a szerver-szűrőknél mi van kipipálva (vagy mi nincs)

más ötletem nincs
  • theodor
    Hi nekem az a problémám hogy ha belépek a szerverek listájához akkor alig van szerver már fel tettem az összes lehetséges patchet és alig van szerverválsztékom.Ja a Bf 2 eredeti.Légyszi segítsen valaki.
  • n003
    nekem meg 23 és gyalog! még t4ce-s időkből Drangékkal mentünk eggyütt és fojjamatosan élesztettek :)) te nem voltál ott mert biztos valami c4es dzsihádot csináltál

te .. te .. jetkempelő kavicsmester
  • R0n1n15
    hello verzoo :)
  • Mester01
    akor jo köszi nem tudtam! :)
  • Mester01
    jah jah :D
  • kBagyula #78969
    Te nyertél! :D
  • Repülő Gyík
    4:00
    :)
  • kBagyula #78967
    Értem, köszi!
  • R0n1n15
    annyit nyírt ki egy körben egymás után
  • kBagyula #78965
    A perjel utáni szám az mit jelent?
  • kBagyula #78964
    Annyira nem az, keresem a nagy manit.
  • koschwarz
    repülős

• Mester01
    Kills
    Total & Streak 9,985 / 49

ez az?
  • Verzoo
    Sz@r lehet
  • kBagyula #78960
    Jó reggelt neked is! (megjegyzem, hajnali 4:30 óta fenn vagyok... )
  • BPéter85
    Amúgy jó reggelt mindnekinek
  • BPéter85
    Na ez szép, akkor én leszek az első aki megcsinálja a 40-et gyalog.
    Ezt a célt tűztem ki magam elé.
  • item
    Szép jó reggelt!
  • R0n1n15
    grat :)
  • uHs Gerzson
    BB: WING-el ma beszélek köszi ;)
    Jean: én még csak próbaidős vagyok, és mivel ti már megvagytok lanra én a tRs színeiben megyek lanra :)
    Landor: majd hívlak.