172102
  • item
    Üdv mindenkinek!
  • mesor
    Mi se vagyunk igazi katonák ha csak a BF-el játszunk úgyhogy ne éld bele magad nagyon!;)

(Persze vannak kivételek)
  • HTS s3rg1nh00
    ha már itt vagyunk:mindig azz mondják nekem,kell a forráshát íme:GameStar fórum BF2 topic
    vigyázat,moderálástól NEM mentes övezet!
  • mesor
    Valakinek azt is kell csinálni. ;)
    Egyébként kurva jó amikor karkandon square és hotel között összegyűlik a 32 ember. :D
  • ERykk
  • HTS s3rg1nh00
    ehhh...nemtom mit b@sztatjátok Bono-t,én jártam a másik fórumon(sőt előbb láttam eme képet mint Ronin),és a teljes sztori így hangzik:egy noname,kezdő pléyer rájött,h.van ilyen knife only szerver,és jött arcolni,h.ú neki egy körben volt 100 pontja,erre Bono megmutatta neki,h.azért lehet ezt jobban....oda is beírtam,h.aki foolyton ilyenen játszik,az nem igazi katona,aki egyszer-kétszer kipróbálja,vagy a badge erejéig van ott,az még oké.Nem dicsekvés volt ez a kép,egyszerűen egy Szathy nevű gyerek(a név nem ismerős nektek PB-listától?) bejött arcolni,megmutatta neki h.így kell ezt bazze,utána ment vissza publicra...szerény meglátásom szerint Ronin szította itt fel ezt a vitát,ami kur\/ára felesleges volt.Csak gondoltam tisztázzuk,ki a bűnös,és ki az ártatlan.
  • R0n1n15
    de van aki inkább pontszerzésért megy oda, mert csak élesztget...
  • mesor
    Szerintem jók ezek a pisztolyos serverek ha van fent admin. Jól meglehet tanulni pisztollyal lőni. :)
  • Mester01
    Te is kapsz 1 ilyent
  • Mester01
  • Me0w
    Majd kapom erte a +2 buntit ugyis :) Akkor mar csak evente egyszer szolhatok hozza ;)
  • Zs0lt1
    vártam már h te is beírj :DD
  • Me0w
    Es te ki a fasz vagy, ugy megis? Valami noname statlama faszkalap, azt latom a kepeken...
  • schrank
  • erdos
    milyen lászló? vitéz?
  • SigS
    Sokan azert jarnak fel hogy meglegyen a plecsnijuk.Experthez 18 kell egy korben.Aki azt osszehozza egy atlag szerverbeallitasokkal, azelott leborulok
  • Crem
    Ami viszont tegnap kurván kiakasztott, hogy hihetetlen gyökér játékosok tudnak klánt alapítani és azzal szórakozni, hogy másik 30 ember szórakozását tönkretegyék...

a gyerek azzal szórakozott, hogy az ellenséget csónakkal a hajóra hozta. Mivel kilőne csak TK val lehetett egy idő után senki nem próbálta...
    Ami talán még jobban felbosszantott, hogy megszavaztattam a kidobását, erre akiket lealázott a saját BH-al azok nemmel szavaztak. De előzőleg büntetni az simán ment...
  • Crem
    Nekem is bejött anno ez a kés-pisztoly. Laza kis fun szórakozás volt. Csak mióta mindenki használja az"1 kattintás 16 lövés csítet" azóta nem járok...

Szóval szerintem semmi kivetni való nincs benne, valakinek a repülés okoz örömet, valakinek a késelés!:)
  • Zs0lt1
    leszarom h milyen sértésnek veszed, egy noname alak vagy számomra aki itt ossza az észt.
  • Yan
    legalább a 7th-t levetted volna addig :\
  • TS Zolly
    Miva László! Csak ennyit tudsz behányni ide?
  • goodspeed
    :)
  • kBagyula #79052
    Grat! ;)
  • LuluBono
    hagytam egy réset a kepfelto ltes között azt ird be normálisan és akkor emgnézheted :D
  • LuluBono
    http://www.kepfelto ltes.hu/view/060520/../060519/999287052screen014_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
  • kBagyula #79049
    ...ez is béka.
  • kBagyula #79048
    Kib@ borfesztivál - Szegeden... egész este ezen röhögtem... "ejjbameg, jósok trágyát hordtak fel a főútra :)" áááááááááááá
  • kBagyula #79047
    Joebacsi, te is meglátod a szénát a tűkazalban... :D
  • LuluBono
    http://img465.imageshack.us/img465/9310/screen0143iq.jpg
  • LuluBono
    Ezt a hozzászólást a másik fórumon elhangzottakra alapozom,meg azért mert te még nem ismersz lehet más igen.:P Janekel meg ne hasonlíts össze mert súlyos sértésnek veszem.
  • Zs0lt1
    Te amugy ki a f*sz vagy?Nem ismerlek de tudom hogy nagy a p*fád.Talán janek reinkarnációja?
    ezt rád is el lehet mondani :P
  • Running
  • atomboy
    Hat pedig az tenyleg egy qrva sarga beka. :)
  • joebacsi
  • R0n1n15
    nem, én chuck norris reinkarnációja vagyok, és kapsz egy pörgőrúgást ha nem fogod vissza magad
  • LuluBono
    Te amugy ki a f*sz vagy?Nem ismerlek de tudom hogy nagy a p*fád.Talán janek reinkarnációja?
  • LuluBono
    Nekem müxik és jobb mint a képfeltöltés
  • Kovács legény
    csokold meg:* :D
  • R0n1n15
    még linkelni se tud. gs fórumon meg nekem ugat hogy 1hónapja játszom neszólljak be neki... csak én júniusban kezdtem, ő meg szeptemberbe... kis láma
  • schrank
    már megint ezek a kurva békák