172102
  • TS Zolly
    Amit én észrevettem, nem tudom miért, még én is, a menekülő álltalába balra fel vagy le próbál kanyarodni. Csak ritkán jobbra. Talán a jobbkezeseknek ez jobban kézre áll? Fax tudja. Menekülni meg hirtelen irányváltozatással, sebesség csökkentés növeléssel szoktam.

Mondja ezt olyan, ki BF2-be a statiszika szerint 9 órát repült.
  • Admiral Chris
    dugóhúzó szára?
  • TS Zolly
    Nem. Családneve fémbűűl van.
  • Zs0lt1
    jó nem faszozok :D
    de azzal a hozzáállással amivel irányomban volt, ne várjon sokkal többet ;-)
    részemről természetesen nincs harag, benneteket csak szimplán utállak :DDDDD
    (ugye nem veszed komolyan :D)
  • dronkZero
    Flare lesz az a flair...
  • HTS s3rg1nh00
    lassan átnevezhetnénk FAB-ra,azaz Frequently Asked Bullsh*ts-re,nem?
  • item
    "Ti4200 128 Mb-os kari van a gépben." Hát akkor tényleg nem olvastad el értelemsen azt a "FAKKOT"

FAQ szerint : Geforce 4 vagy korábbi kártyákon megy-e a játék?

A Battlefield 2 nem támogatja ezeket a kártyákat. Ennek ellenére kis trükközéssel Geforce 4 sorozaton elindítható, de sok örömed nem lesz benne, mert állandóan szétesik a kép.
    Ha ez se tántorított el, akkor az elindításhoz szükséges teendőkről ITT olvashatsz. Szerintem egyértelmű!
  • Polemius
    Akkor fuss neki még 1x a F.A.Q.-nak, szövegértelmezési problámáid vannak úgy néz ki.
  • HTS s3rg1nh00
    ja igen,általánosságban is igaz,nem csak rám,h.F35B jelenleg=fos
  • David2006
    nem azért mondtam
  • eX RambO
    Zsolti lécci moderáld a hozzászólásodat, ha lulut nem tiszteled legalább az előtag-ot a 7th-t tiszteld valamennyire, szó sincs janek reinkarnációjáról, én mostanában sokat játszok luluval együtt és nagyon is normális emberke. Ne faszozzál lécci ha kérhetem köcce és Peace!!!
  • HTS s3rg1nh00
    hát,az 5200 újabb,a 4200 meg erősebb valamivel...én emellé a konfig mellé a 6600GT-t illeszteném,nem kicsit lesz gyorsabb,mint a mostani
    még valakinek HWes tanács?
  • HTS s3rg1nh00
    én nem is vagyok túl jó repülős...igaz,20 órát ha mentem vele...billentyűvel meg egérrel nem is lehet nagyot alkotni
    T betű kint figyel az ablakban,nem vetted még észre?
  • mesor
    Azért azon az FX5200-on sem hasít annyira! ;)
  • Doma #79100
    Köszönöm a gyors választ, a kártya csere már nagyon érik zseton is van rá szal órák kérdése :D
    Ellenben ezt a szégyent hogy az Fx 5200esen elmegy a Ti 4200 meg nem :(
    Van pedig bőven különbség a 2 kari közt...
  • David2006
    hmmm,ezért lőnek le mindig
  • HTS s3rg1nh00
    Ti 4200al NEM MEGY a játék,ez a prob,egy ilyen rendszerbe én 9800pro-t ajánlanék,35 környékén megvan újban,vagy ami még jobb,6600GT AGP-be,bár ez egy-két ezressel lehet drágább is(de megéri)
  • HTS s3rg1nh00
    az az igazság,hha egy vadász befog,nem sok esély van a menekülésre...max.ha épp fogyóban a rakétája,és te pont jókor dobod a flair-t,azaz a csalit,ahogy te nevezted.F35B-vel ha befognak,szinte 0 az esély akárkit is lerázni,a J10 és Mig szinte mindig 2 rakétából üti,bezzeg fordítva 4-5 is kell,h.kiiktatsd...elég egyenlőtlen most épp a repcsik erőssége.Bombázásról annyit,h.ha vadásszal(azaz F35/Mig/J10/F18)akarsz bombázni,2 áll rendelkedésedre,ezt kicsit a célpont elé kell dobni,ha pedig bombázóval(F15,Su),akkor szinte mindegy,elég kábére dobni,mert az 5 bomba úgyis megteszi hatását,de hadd jegyezzem meg,illik magasabban repülni,mert még téged(ill.a repcsidet)is megsérthet a bombázó,akár fel is robbanhatsz...óvatosan,de sztem menj fel egy üres szerverre gyakorolni,és pár óra után mindjárt jobban fog menni,erre rá kell érezni
    egy tanács kezdőtől kezdőnek...
  • Doma #79096
    Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni.
    Probléma a jól ismert indítás után visszadob desktopra.
    A FAQ minden egyes lehetséges útmutatását megpróbáltam de semmi.
    Registry modosítás, új/régi Nvidia driver, mini image, crack-elt file.
    Mini imag esetén Battlefield 2 logo bevillan de utána semmi.
    Ti4200 128 Mb-os kari van a gépben. 3000+ Sempron 1Giga ram.

Hozzáteszem hogy ugyanez a játék egy Fx5200 64 Mbos P4en minden gond nélkül egy a crackelt file felülírása után elindult.

Köszönöm előre is!
    Mégeccer hangsúlyozom a FAQ megvolt több pózban, de...
  • KoJin Mekre
    Üdv!

Valaki tudna okítani kicsit?

A repcsizés érdekelne, nemrég vettem egy Joy-t, a bombázás+dzsippek,légelhárítók gépuskával való kiszedése már megyeget, ha előttem van a vadász rajta tudok maradni :) (fogjuk rá :D) de a lerázás az még nem igazán megy.

Egyszer volt olyan hogy (nem ismerem a trükkök angol szavait bocs) mögöttem a repcsi, de a csali nem töltött még fel ezért az utánégetőt használtam úgy hogy egyenes vonalban mentem , de olyan ívben mentem mint ami a dugóhúzó szára :D remélem érthető...igy leráztam könnyedén, azóta sem sikerült másképp, mert ezek a bukfencek nem jönnek be, mert rajtam ragadnak...
    Valami jó kis Faq vagy valami jó tanács jó lenne mit gyakoroljak....kezd tetszeni a dolog :)

Előrre is köszke
  • Polemius
    Minek akarsz te annyi portot nyitni?? Nem csoda ha tele lett a géped mindennel.
  • bandika64
    Például egy olyan amivel egyszerre többet is kilehetne nyitni,azaz kötőjellel (Így: UDP 1500-4999) és ez így sokkal egyszerűbb lenne és nagyon gyors is,kb 15 percalatt kinyithatsz vele 3499 Portot,ha valaki csinálna ilyen progit nagyor kaszálnának vele!!!
    Igaz,én megszerezném a tört verzióját
  • item
    Hello srácok,köszi mindenkinek!! Már sikerült találnom egyet, meg is van az a két basic combatos cucc, de elég durva még soha nem voltam ilyen szerveren, szerintem nem is fogok,mert csak supportosok, és medicek rohangálnak, na és a suplysdoboz minden 2 kijáratnál, sarkon ott figyel!

• bandika64
    cső,nincs valami gyorsabb módszer aportok nyitogatásához?? Mert sikerült találnom a Spyware-t a neten és újra kellett lökni a Windowst és elúsztak a portok,már az 1650-ik nél tartok de ha belegondulunk hogy 4999 az összes hát akkor elég szarul állok még vele xD
    Ha van valami program amivel gyorsabban ki lehet nyitogatni a portokat akkor lécci mondjátok meg!
    Mégvalami,2 portot a serversettings.con fájlban kell kinyitni.De azt hogy?? Nem merek babrálni vele mert mire újra rakom az egészet addigra eltelik egy év (BF2 fel,Special Forces fel+pecsel is,aztán legújabb pecs fel,és végül az Euro Force ráadásul még a Norton is megfogja)
  • mesor
    Meg kell nézni hogy kik vannak bent a serveren. Ezeket a servereket általában klánok üzemeltetik. Ha van bent olyan klánjelzésű emberke mint pl a server neve akkor ott van admin.

Ettől függetlenül engem is szavaztak már ki ilyen serverről azzal az indokkal, hogy túl jól lövök pisztollyal messzire és hogyan csinálom... :)
  • HTS s3rg1nh00
    voltaképp ezért készült a shot...csak most így ide is fel lehet használni..van még egy-két ilyen képem,pl.supply félig a falban,stb.
  • Mester01
    Milyen a fegyvered Joe?
  • Mester01
    Eröl olvastam külföldi forumon ezt 1 külsö mouse progival csinálják.
    Csak te 1mp alatt megnyomod 2* adig ők evel a progival 1mp alatt 8* lönek! :)
  • HTS s3rg1nh00
    itt nem erről van szó,csak én pl.megvettem ezt a játékot összesen több mint 20E-ért,és jó,hogy kapok már virtuális elismerést..megvettem a GTA:SA-t is eredetiben,abban semmilyen elismerés nincs...jobban is szeretem a bf-etszeretem,ha megbecsülnek,mert az életben nem sokan teszik ezt velem...
  • HTS s3rg1nh00
    ezt ő írta...van is benne igazság,bár tényleg van aki nem ismeri
    a kép:
    Ron1n:mindig meg kell nézni először,hogy mit lehet használni,mert én is mentem még anno egyszer szerverre,és akkor épp normál kör ment tankkal,apcvel only knife szerveren...
  • Mester01
    "de jó érzés volt,hogy elismerik a munkámat valamivel..." jo hogy nem pénzt kérsz már.. :DDD
  • R0n1n15
    LOL. Felnéztem egy ilyen szerverre, ez volt a neve: Knife/Pistol/Shock
    na beérek, elkezdem lőni az embereket pisztollyal, kb 15kill összejön, és kidobnak azzal az üzenettel hogy nem követem a szabályokat... visszamegyek megint pisztolyozok, gondoltam biztos mást akartak kirúgni, de mikor megint pisztolyoztam, megint kirúgnak, de most azzal hogy nem használhatsz pisztolyt, csak gránát, claymore, és c4et
  • HTS s3rg1nh00
    nincs leírva...jellemből adódóan maximalista vagyok...most is hajtok a War College-re,pedig elég messze van még....különben is,hadd döntsem el én,milyen badge-et szeretnék megszerezni...én is elég sokat barmoltam,mire egy-két badge-ribbon meglett,megszenvedtem velük,de jó érzés volt,hogy elismerik a munkámat valamivel...ha ez így érthető...
    Item:próbálgass,nem túl sok szerver van,nekem legjobban az tetszett,mikor kezdtek az ilyenek elharapódzni,és a szerver admin pause-olt,és úgy írt a bent lévőknek,h.ban lesz,ha nem hagyják abba a majmolást...mindjárt linkelem is,csináltam óla anno képet
  • Mester01
    "Én nem akarok semmit bizonyitani.Még időtse pazarlók rád,de ismernek a magyar bf2 scene be és tudják hogy hogy hülyeséget nem mondok és rendes player vagyok."

Nem most mondták rá hogy páran nem is ismerik?:DDDDDDDD
  • joebacsi
    huhh nemtom, nekem szerencsém volt, ahol én voltam elég szigorúan adminolták az ilyen hülyegyerekeket...de már fogalmam sincs melyik szerver volt :(
  • Me0w
    Es hol van leirva az, hogy neked minden badget es medalt meg kell szerezned, ember? En is szenvedtem a veteran knifeal, 7 embert sem konnyu lekeselni, de addig hulyeskedtem mire meglett. Az hogy te is jellemgyenge vagy nem vedi a masikat.
  • item
    hát ez durva, mondom felnézek egy olyan fnife and pistol serverre erre megyek a kis pityuval, szembe jön velem egy MEC es G3 al, mondom anyád, de sikerült lelőnöm! Akkor hogy is van ez? lehet is meg nem is ?

Amúgy csak azért próbálkozom itt mert kell a pistol és a knife basic badge hogy egyáltalán megkaphassam a next rangot.

Mondjatok már egy olyan szervert ahol nem jönnek veled szembe valami automata géppuskával! please, előre is thx!!
  • HTS s3rg1nh00
    hát,én is leborulok azelőtt,aki egy körben 18 embert lekésel,meg összeszed normál publicon 500 pistol kill-t az experthez
    az már nagyon tud valamit...ritka,de nekem is volt már normál körben 4 kés killem:Pathy szívott mind a 4xennél több még nem volt sima szerveren...ezért jártam kb.egy hétig ilyen szerverre,megvolt a badge,köszi-csá
  • uHs Gerzson
    Élvezet minden nap elolvasni a hozzászólásaidat :DDD
  • Deqwator
    "vagy a badge erejéig van ott,az még oké"ez vicces ,rendes játék közbe nem lehet megcsinálni?