172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
farmolással? :) -
pontosan...úgy gondolom,mindenki ezt tenné...
javaslat:irány a sportszerbolt,majd kérj fa testápolót zsíros barna bőrre(a.k.a bézbólütő),egy telefonlánc a haverokkal,majd egy váratlan időpontban csoportos megjelenés "haver" háza előtt,követelés új gépért,minden nemleges válasznál 1 méterrel közelebb menés a házhoz(hogy legyen menekülésre esély,3 méterről indulunk),a siker garantált
-
j4n3k #79193 te? ne röhögtess :) -
David2006 #79192 
-
Polemius #79191 Tényleg! Milyen vinyód van? Lehet, hogy érdekelne féláron.
-
Polemius #79190 Ilyen esetben én addig ütném az illetőt, míg nem hoz cserealkatrészeket a gépembe a hw ban miatt + új game. Ő meg majd kitalálja mihez kezd a ban alatt levő cuccokkal. -
SpyHu #79189 Mivel a Danee kolega felvetette ezért a csíít esetemmel kapcsolatban itt a vallomás amit Drangéknek is elmondtam:
Nos a következő történt:
Az árvíz idején néhányszor az ismerősömnél kellett aludnom
(katona vagyok és 1 órás beérkezési időnk volt). Mivel volt BF2-je ezért retriváltaltam az
accountomat a gépén és bepipáltam a jelszó emlékeztetőt.
Addig a pontig, amíg az ügy a napvilágra nem került nem tudtam róla.
(Én nem használtam csítet és a PB GUID sem egyezett az enyémmel).
Miután közölte velem a klántársam kizárásos alapon ő maradhatott a
ludas az ügyben. Azaz ismerősöm (ezentúl inkább még havernak se
mondanám)akinél aludtam és játszottam is bevallotta, miután 10
percet ordítottam vele, hogy ő használta az accountomat azokban a
bizonyos időpontokban, és egy n7bf2 nevezetű csítet próbált ki.
Az ő elmondása szerint: " Azt hitte, hogy csak az accountot törölhetik
miatta." A felelősség attól függetlenül azt a "szerencsétlen Pityesz-t"(
ismerősöm ) és engem is terhel, igen, óvatlan voltam vele szemben ( ez
többé biztos nem fordul elő ).Plusz mivel a történtek utánn még próbáltam használni a hírbe keveredett accountomat, a PB először guidbannal majd pedig egy hardware bannal jutalmazta a próbálkozásaimat.Így jó ideig nem is fogok PB által védett játékkal játszani.
Az eset folyománya volt az is ,hogy mivel besározódtam ill. ez a csapatra is rossz fényt vet KIRUGTAK.
Igy tehát főleg anyagi(nincs elég zsetonom a gépcseréhez) és más okok miatt már nem fogok többet BF2-ezni -
Üdv Fehérvárról a Media Markt Lanról!
Örömmel tudatom hogy döntőbe kerültem!!!!!!
:P -
David2006 #79187 miért?
mert mintha 1szer írt volna -
j4n3k #79186 nem -
Polemius #79185 Software tűzfalon akarsz portokat nyitoganti? Minek?? Állítsd be, hogy menjen ki szabadon a netre a game és kész. Vagy töröld az egész tűzfalat. Úgyis felesleges ha kicsitod az összes portot.
Mondjuk azt nem igazán értem mitől lenne alacsonyabb a pinged attól, hogy portokat nyitogatsz a tűzfalon..
-
Hardcore nevezetű gyerök szokott itt fórumozni igaz? -
Nem , tudom hogy milyen fegyverei vannak a medic nek, de azért írtam a 92FS es és az MR444 et mert ugye ez a két pisztoly (ala pityu) amit használtam ott a szerveren! Az a zöldes fegyver meg egy L85A1 ! -
Milyen tuzfalad van neked hogy nyitogatni kell a portokat a BF-hez??? -
a 92FS az nem a pisztoly??
Na mind 1,van a medic-nek egy ilyen zöldes-feketés tevácsöves géppityuja (Gondolom arra gondoltál) igaz az messzebb is eltud lőni,de kisebbet sebez és nagyon felhord,a G36-os pedig SEMI-be elég pontos és 3 találatnál kifekszik az emberke

Ráadásul nekem ezek a G36-osok nagyon bejönnek,és Spec-Ops nál közelharcban is nagyon halálos,ha érted mire gondolok :D
Általában én a Kirkand vagy Karkand (Mittom én) pályán ha Mediccel vagyok és 1 G36-al tolom,ráadásul egy kör 1 óra akkor simán összekaparok 200 pontot 36 killt és satöbbi,természetesen zászlókkal együtt :D
Igaz cask 9000 valahány Global Score-om van (Elég gizda,de Februárban kezdtem el játszani) és másfél hónapja csak a csét tolom.
Ha sikerülni hamar kinyitnom az összes portot természetesen játszanék sokat.De ameddig szaggat és folyton kirúgnak a pingem miatt,eszem ágában nincs játszani vele. -
Horatio Bloom #79180 Schrank: Nincs bajom a mediccel, sőt! Csak bohó kezdő BF2-s koromban az volt a szokásom, hogy tank előtt/tüzérségi csapás közepén/stb rohangáltam újraéleszteni, lőni meg alig lőttem és ez levitte a K/D-met. -
AHA,köszi,multkor énis találtam olyat,de egyszer egy hülye lámer APC-kel ölte az embereket azóta már normális szerver,ott akartam megszerezni a Veterán Spec-Ops-ot,de nem sikerült mert nem volt meg a 5 órám,de mire meglett addigra már nem csak kés és stukker volt,hanem normális háború.
De ezekkel a portokkal még mindig hadilábon állok,neked nemszokott szaggatni??
Ha tudsz valmi jó módszert hogy ne szaggassak és ne legyen 150 feletti pingem,akkor lécci mondd el :D
Mert még van vagy 3500 port amit még kikéne nyitnom,ha nemtudsz akkor majd kinyitom őket nyári szünetben
-
A szerver címére már nem emlékszem, csak véletlenszerűen ráböktem egy knife and pistol ra és szerencsére azon a szerveren már betartották a "szabályt" knife and pistol only, or kicked!!
Amúgy ott nem vetted volna hasznát a G36 osnak! Azt vettem észre hogy a 92FS pityu az közelről és távolabbról is pontosabb és halálosabb mint az MR444 es hangtompítós! -
Item Hun,milyen szerveren voltál?? Jól jönne a veterán medic SF-be :D
Egyébként a G36-al ász vagyok mediccel xD -
De ha van jobb megoldás arra hogy ne legyen nagy pingem és ne laggoljak mint állat akkor tessék,oszd meg velem. -
Azért akarok annyi portot kinyitni mert ha nem nyitom ki a tűzfal totál megfogja a gémet,mindenhol 200-as pingel játszok nem bírok repülővel menni mert mire felszállnék addigra már neki is mentem egy fának.Ráadásol nem nagyon szeretnek a 200-as pingem miatt,ennyi. -
Na ez is ritka! Fent voltam egy szerveren a repülő meg senkinek sem kellett, pedig 25 en voltunk egy csapatban...
Na bepattantam (nem nagyon repülök) Lötem 10 kill-t oszt odab@sztam magam egy antennához...Máskor meg hátba lövi egymást a sok lámi a repülőért!
-
rkosa #79173 Üdv !
Ha tudtok valakit akinek esetleg olcsóért kellene ez a sz... játék akkor írjon nekem, mert ha nem viszi el senki akkor előbb-utóbb a kuka martaléka lesz . -
a medic-kel hogy lehet szar a stat-od pontos a fegyvere tudja magát gyógyítani 

-
Horatio Bloom #79171 Hahó! (Kicsit megkésve) Eddig csak olvasgattam errefelé, de a link, ami azt mutatta, hogy én lennék az ország 3. legpontosabb emberkéje, szólásra (és furcsálkodásra) késztetett, de legalább van valami, amiben jó vagyok :) A K/D-m meg főleg azért rossz, mert az első fél évet öngyilkos medic-ként éltem... -
ezt hogy értsük hogy "ráugrok" 

-
n003 #79169 valamit tud a gyerek és ezek szerint a köv kieg a judea népe front lesz?! 
-
n003 #79168 te nedumájjá medikes láma
te még sosenemis láttad mijjen aza mp5
-
j4n3k #79167 én olyan szupercsapatós módon kapom el az ellent, ráugrok :) -
ilyenkor kell elővenni az SRAW-ot,és amíg meg vannak ijedve,lekéselni őket! 
-
ilyenkor kell elővenni az SRAW-ot,pés amíg meg vannak ijedve,lekéselni őket! 
-
ááááááá kámeáme ellen eséjtelen voltam:D -
Vibri,Odin és én megyünk -
Lehet, hogy a két rpk-ban sem volt több
!
-
:D
és az a 2 lőszer elég volt arra a 3 emberre? :) -
Reggel indulok Fehérvárra lanra , jön vki innen? Jó lenne egy két arcal összefutni .
-
uwu #79159 A 7th midíg győz, ez a filből is kiderül
-
ma rámtámadott egy ninja kámeáméval
aranyos volt a kutyája is:D
-
én épp ma este defibrillátoroztam le egy snipert....de nem a tetőn feküdt és hátulról, hanem ő elővette a hangtompítosát...majd ellőtte a tárat ijedtében, addig ugráltam medic csomaggal...aztán fejéhez is dobtam párat amíg elővettem a hajsütőt...aztán jól megcsikiztem:) -
jaja ,de csak ezt screenshotoltam mert nem mükszik még mindig rendesen a printscreen.
Amugy ezt arra irta a kisgyökér,hogy véletlenül nekimentem repülővel a helijének miközben lőttem, és egyből bocsánatot is kértem mint láccik a képen,mert énis utálom a kamikazekat.gondolom nagyon elvolt foglalva azzal hogy valami frappánsat irjon...