172102
  • joebacsi
    farmolással? :)
  • HTS s3rg1nh00
    pontosan...úgy gondolom,mindenki ezt tenné...
    javaslat:irány a sportszerbolt,majd kérj fa testápolót zsíros barna bőrre(a.k.a bézbólütő),egy telefonlánc a haverokkal,majd egy váratlan időpontban csoportos megjelenés "haver" háza előtt,követelés új gépért,minden nemleges válasznál 1 méterrel közelebb menés a házhoz(hogy legyen menekülésre esély,3 méterről indulunk),a siker garantált
  • j4n3k
    te? ne röhögtess :)
  • David2006
  • Polemius
    Tényleg! Milyen vinyód van? Lehet, hogy érdekelne féláron.
  • Polemius
    Ilyen esetben én addig ütném az illetőt, míg nem hoz cserealkatrészeket a gépembe a hw ban miatt + új game. Ő meg majd kitalálja mihez kezd a ban alatt levő cuccokkal.
  • SpyHu
    Mivel a Danee kolega felvetette ezért a csíít esetemmel kapcsolatban itt a vallomás amit Drangéknek is elmondtam:
    Nos a következő történt:

Az árvíz idején néhányszor az ismerősömnél kellett aludnom
    (katona vagyok és 1 órás beérkezési időnk volt). Mivel volt BF2-je ezért retriváltaltam az
    accountomat a gépén és bepipáltam a jelszó emlékeztetőt.
    Addig a pontig, amíg az ügy a napvilágra nem került nem tudtam róla.
    (Én nem használtam csítet és a PB GUID sem egyezett az enyémmel).
    Miután közölte velem a klántársam kizárásos alapon ő maradhatott a
    ludas az ügyben. Azaz ismerősöm (ezentúl inkább még havernak se
    mondanám)akinél aludtam és játszottam is bevallotta, miután 10
    percet ordítottam vele, hogy ő használta az accountomat azokban a
    bizonyos időpontokban, és egy n7bf2 nevezetű csítet próbált ki.
    Az ő elmondása szerint: " Azt hitte, hogy csak az accountot törölhetik
    miatta." A felelősség attól függetlenül azt a "szerencsétlen Pityesz-t"(
    ismerősöm ) és engem is terhel, igen, óvatlan voltam vele szemben ( ez
    többé biztos nem fordul elő ).Plusz mivel a történtek utánn még próbáltam használni a hírbe keveredett accountomat, a PB először guidbannal majd pedig egy hardware bannal jutalmazta a próbálkozásaimat.Így jó ideig nem is fogok PB által védett játékkal játszani.
    Az eset folyománya volt az is ,hogy mivel besározódtam ill. ez a csapatra is rossz fényt vet KIRUGTAK.
    Igy tehát főleg anyagi(nincs elég zsetonom a gépcseréhez) és más okok miatt már nem fogok többet BF2-ezni
  • mesor
    Üdv Fehérvárról a Media Markt Lanról!

Örömmel tudatom hogy döntőbe kerültem!!!!!!

:P
  • David2006
    miért?
    mert mintha 1szer írt volna
  • j4n3k
    nem
  • Polemius
    Software tűzfalon akarsz portokat nyitoganti? Minek?? Állítsd be, hogy menjen ki szabadon a netre a game és kész. Vagy töröld az egész tűzfalat. Úgyis felesleges ha kicsitod az összes portot.
    Mondjuk azt nem igazán értem mitől lenne alacsonyabb a pinged attól, hogy portokat nyitogatsz a tűzfalon..
  • Running
    Hardcore nevezetű gyerök szokott itt fórumozni igaz?
  • item
    Nem , tudom hogy milyen fegyverei vannak a medic nek, de azért írtam a 92FS es és az MR444 et mert ugye ez a két pisztoly (ala pityu) amit használtam ott a szerveren! Az a zöldes fegyver meg egy L85A1 !
  • SigS
    Milyen tuzfalad van neked hogy nyitogatni kell a portokat a BF-hez???
  • bandika64
    a 92FS az nem a pisztoly??
    Na mind 1,van a medic-nek egy ilyen zöldes-feketés tevácsöves géppityuja (Gondolom arra gondoltál) igaz az messzebb is eltud lőni,de kisebbet sebez és nagyon felhord,a G36-os pedig SEMI-be elég pontos és 3 találatnál kifekszik az emberke
    Ráadásul nekem ezek a G36-osok nagyon bejönnek,és Spec-Ops nál közelharcban is nagyon halálos,ha érted mire gondolok :D
    Általában én a Kirkand vagy Karkand (Mittom én) pályán ha Mediccel vagyok és 1 G36-al tolom,ráadásul egy kör 1 óra akkor simán összekaparok 200 pontot 36 killt és satöbbi,természetesen zászlókkal együtt :D
    Igaz cask 9000 valahány Global Score-om van (Elég gizda,de Februárban kezdtem el játszani) és másfél hónapja csak a csét tolom.
    Ha sikerülni hamar kinyitnom az összes portot természetesen játszanék sokat.De ameddig szaggat és folyton kirúgnak a pingem miatt,eszem ágában nincs játszani vele.
  • Horatio Bloom
    Schrank: Nincs bajom a mediccel, sőt! Csak bohó kezdő BF2-s koromban az volt a szokásom, hogy tank előtt/tüzérségi csapás közepén/stb rohangáltam újraéleszteni, lőni meg alig lőttem és ez levitte a K/D-met.
  • bandika64
    AHA,köszi,multkor énis találtam olyat,de egyszer egy hülye lámer APC-kel ölte az embereket azóta már normális szerver,ott akartam megszerezni a Veterán Spec-Ops-ot,de nem sikerült mert nem volt meg a 5 órám,de mire meglett addigra már nem csak kés és stukker volt,hanem normális háború.
    De ezekkel a portokkal még mindig hadilábon állok,neked nemszokott szaggatni??
    Ha tudsz valmi jó módszert hogy ne szaggassak és ne legyen 150 feletti pingem,akkor lécci mondd el :D
    Mert még van vagy 3500 port amit még kikéne nyitnom,ha nemtudsz akkor majd kinyitom őket nyári szünetben
  • item
    A szerver címére már nem emlékszem, csak véletlenszerűen ráböktem egy knife and pistol ra és szerencsére azon a szerveren már betartották a "szabályt" knife and pistol only, or kicked!!

Amúgy ott nem vetted volna hasznát a G36 osnak! Azt vettem észre hogy a 92FS pityu az közelről és távolabbról is pontosabb és halálosabb mint az MR444 es hangtompítós!
  • bandika64
    Item Hun,milyen szerveren voltál?? Jól jönne a veterán medic SF-be :D
    Egyébként a G36-al ász vagyok mediccel xD
  • bandika64
    De ha van jobb megoldás arra hogy ne legyen nagy pingem és ne laggoljak mint állat akkor tessék,oszd meg velem.
  • bandika64
    Azért akarok annyi portot kinyitni mert ha nem nyitom ki a tűzfal totál megfogja a gémet,mindenhol 200-as pingel játszok nem bírok repülővel menni mert mire felszállnék addigra már neki is mentem egy fának.Ráadásol nem nagyon szeretnek a 200-as pingem miatt,ennyi.
  • Cream78
    Na ez is ritka! Fent voltam egy szerveren a repülő meg senkinek sem kellett, pedig 25 en voltunk egy csapatban... Na bepattantam (nem nagyon repülök) Lötem 10 kill-t oszt odab@sztam magam egy antennához...Máskor meg hátba lövi egymást a sok lámi a repülőért!
  • rkosa
    Üdv !

Ha tudtok valakit akinek esetleg olcsóért kellene ez a sz... játék akkor írjon nekem, mert ha nem viszi el senki akkor előbb-utóbb a kuka martaléka lesz .
  • schrank
    a medic-kel hogy lehet szar a stat-od pontos a fegyvere tudja magát gyógyítani
  • Horatio Bloom
    Hahó! (Kicsit megkésve) Eddig csak olvasgattam errefelé, de a link, ami azt mutatta, hogy én lennék az ország 3. legpontosabb emberkéje, szólásra (és furcsálkodásra) késztetett, de legalább van valami, amiben jó vagyok :) A K/D-m meg főleg azért rossz, mert az első fél évet öngyilkos medic-ként éltem...
  • schrank
    ezt hogy értsük hogy "ráugrok"
  • n003
    valamit tud a gyerek és ezek szerint a köv kieg a judea népe front lesz?!
  • n003
    te nedumájjá medikes láma te még sosenemis láttad mijjen aza mp5
  • j4n3k
    én olyan szupercsapatós módon kapom el az ellent, ráugrok :)
  • HTS s3rg1nh00
    ilyenkor kell elővenni az SRAW-ot,és amíg meg vannak ijedve,lekéselni őket!
  • HTS s3rg1nh00
    ilyenkor kell elővenni az SRAW-ot,pés amíg meg vannak ijedve,lekéselni őket!
  • Kovács legény
    ááááááá kámeáme ellen eséjtelen voltam:D
  • Kovács legény
    Vibri,Odin és én megyünk
  • Beers
    Lehet, hogy a két rpk-ban sem volt több!
  • joebacsi
    :D
    és az a 2 lőszer elég volt arra a 3 emberre? :)
  • mNzJean
    Reggel indulok Fehérvárra lanra , jön vki innen? Jó lenne egy két arcal összefutni .
  • uwu
    A 7th midíg győz, ez a filből is kiderül
  • Kovács legény
    ma rámtámadott egy ninja kámeáméval
    aranyos volt a kutyája is:D

• mohus
    én épp ma este defibrillátoroztam le egy snipert....de nem a tetőn feküdt és hátulról, hanem ő elővette a hangtompítosát...majd ellőtte a tárat ijedtében, addig ugráltam medic csomaggal...aztán fejéhez is dobtam párat amíg elővettem a hajsütőt...aztán jól megcsikiztem:)
  • Kovács legény
    jaja ,de csak ezt screenshotoltam mert nem mükszik még mindig rendesen a printscreen.

Amugy ezt arra irta a kisgyökér,hogy véletlenül nekimentem repülővel a helijének miközben lőttem, és egyből bocsánatot is kértem mint láccik a képen,mert énis utálom a kamikazekat.gondolom nagyon elvolt foglalva azzal hogy valami frappánsat irjon...