172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
vágtam hogy ez a magyarok között van. 

bbtv-be azért nem leszek, mert nincs kedvem a filmsztárok zűrös életét élni
-
már múltkor írtam az igazi elsőnél azt nézzétek aki már többszáz órát játszott ne az ilyen kis kecseg jancsikokat dancsikákat akik defibrillátorral baszódtak 30 órát
-
de igaz, sajnos egy kigyúrt fazon vagyok a kopasz fej-fuksz-bömös kombó még hiányzik.
-
látatlanban megmondom, lószart se ;D -
n003 #79271 ő az első!!
és akkor most megint mit is bizonyít egy ijjen lista??? -
már bocs hogy de pontosítsunk egy kicsikét a magyarok között én vagyok a negyedik legpontosabb ami a világranglistán az 1500-1600-dik helyhez elég a te teljesítményed sajnos nem jogosít fel a kvalifikációs jogok gyakorlásához amúgy mikor leszel a BBTV-be
-
n003 #79269 ha te unatkozol a bf2-ben akkor valamit rosszul csinálsz .. pl fordítva ülsz a moziban 
-
az ezernemtudomhány játékoshoz képest az én 187. helyem nem is rossz accuracyban, ráadásul én minden kasztot használok, amire éppen szükség van. lehet hogy nem kéne unalmamban pisztollyal lövöldözni?
-
n003 #79267 de a mostani űber-űber-pöccsölt bf2 köszönőviszonyban senincsen a demoval
de a fíílinget azt adja
-
Jó hogy kérdezed, van egy erre specializálódott szakértőnk Gameoverr néven. Mindent tud a demóról 
Amúgy annyira jó mint a demók szoktak, ha kedvet csinál akkor vedd meg ha nem tetszik akkor meg ne. -
sziasztok!
szerintetek a battlefield 2 jó demóba? -
Uhh, gumitank :D -
lazák a srácok :D -
-
jaja, most beszéltük át, pl ha leaknéztuk volna a gázlot akkor nem jött volna be a dzsip, és nem született volna oda avgy 8 ember
szóval nagyon tanulságos volt a meccs..
az tetszett mikor vaktában lőttem egyet helire tankkal, és már zuhant is :)) cleansweepen -
VéNY HaLlak65 #79260 Grat skacok. Sajnálom, hogy szétestünk cleensweeten s nem tudtuk megmutatni, hogy mire is vagyunk képesek ezen a pályán. A karkand jó, volt bár a taktikátokon dolgozni kell még mec oldalon, mert majdnem csúnya vége lett. -
ygakwar=gyakwar -
Köszönjük a VéNY klánnak a ma esti ygakwart, az utolsó körön az összes körmöm lerágtam :)
cleansweep
295-232 LoB MEC -- LoB win
282-239 LoB USA -- LoB win
karkand
292-241 LoB USA -- LoB win
202-265 LoB MEC -- VeNY win
1071-977 LoB WIN -
mindenki medic volt mi ? 

-
Deqwator #79256 GRAT MINDENKINEK!!!
-
Szerintem nagyon jó és izgalmas döntő volt!
Semmi taktika mindenki ment előre és vállalta a nyílt sisakos harcot. Én személy szerint a döntő két kört élveztem a legjobban. -
Deqwator #79254 Én is ezen bosszankodtam, mire észbekaptam hogy mi is van nem volt zászlónk és pontot se tudtam szerezni mert ugye halott voltam(xar volt a csapat elosztás) -
Ráadásul pont a döntőnél :)) -
Szegény szerintem már látta a kaszást amikor 16 feldühödött emberke egyszerre nézett rá! :D
Aztán nagyon gyorsan eltünt a színhelyről! :DDD -
nálunk volt olyan számtechen,h.az ajtó melletti gépen a tápon volt egy 110/220-as kapcsoló ugye...a gép be volt kapcsolva,egy gyerek meg kipróbálta a kapcsolót,átkapcsolta 110re a gépet,erre durr,a fél suliban elment az áram
-
Szerintem egész jó kis LAN lett az egészből!
Az a bizonyos kör tényleg elég durva volt. Én is 7-0 K/D-vel zártam de szerencsém volt mert minden zászlóhoz az elsők között értem oda. :)
Grat mindenkinek!
-
Az egész lan-on egyébként az volt a legdurvább mikor egy kb 10 éves kissrác odasétált a szerverhez és kinyomta 
-
arról miért nem csináltál képet amikor a következő körben már teljes időt játszottam és transzportkirálykodtam punishos gyökér
-
jé vazze én vaok a második 
me neked mindig sikerült a sűrűjében lenned...a többiek meg perceket gyalogoltak,mert vkinek zászlót is kellett húzni...
-
mondtuk,h.az?az egy vírusírtó.. 
mellesleg:SD nem talált 100 fertőzött fájlt...mert 163at talált
igaz,azokat sem fertőzte meg semmi,csak nem szereti a p2p fájlcserélőket
-
Grat neked is, igazán jól játszottál, szép volt. Örülök, hogy kettős medic győzelem született 8)
Item! Köszi szépen neked is!
Nah lépek pihenni, mert rendesen zsibbadásig ültem ma már a seggem 8D -
j4n3k #79244 kapsz helyettük punisht mint ma :) -
j4n3k #79243 maji első kör sharqin
-
mit tudtok tökölni ezzel a sok szar progival én nem használok semmi ilyesmit mégis megy a BF2 igaz a windóz funkcióinak fele rejtélyes körülmények között eltűnt de azokat úgysem használom sohasem 

-
Grat!! -
Hello all ,én is most értem haza a lanról , nekem sajna csak a 2. hely jutott
,kemény kis csaták voltak ,Odinnal fej fej mellett haladtunk ,de aztán az első körben 50 pont előnyre tett szert amit már nem tudtam behozni,Vibrit sajnálom ő tényleg nagyon ráfaragott egy squadban voltunk és tényleg csak a szerencsén mullott ,hogy kiesett.Von Body a GBC-ből hozta a 4. helyet ami szintén szép eredmény, grat mindenkinek./ Odin tényleg nagyon jól tolja ezt most volt alkalmam élőben megtapasztalni/
-
decsak azért nyert mer én nem mentem végül
és nem zavartam
-
Polemius #79238 A NOD32 nem tűzfal. Ellentétben pl az Outpost az, és még jó is. -
Verzoo #79237 Ilyen ötösöm legyen a lottón hogy te nyered 

-
ez mekkora szívás