172102
  • koschwarz
    vágtam hogy ez a magyarok között van.

bbtv-be azért nem leszek, mert nincs kedvem a filmsztárok zűrös életét élni
  • schrank
    már múltkor írtam az igazi elsőnél azt nézzétek aki már többszáz órát játszott ne az ilyen kis kecseg jancsikokat dancsikákat akik defibrillátorral baszódtak 30 órát
  • koschwarz
    de igaz, sajnos egy kigyúrt fazon vagyok a kopasz fej-fuksz-bömös kombó még hiányzik.
  • Zs0lt1
    látatlanban megmondom, lószart se ;D
  • n003
    ő az első!!
    és akkor most megint mit is bizonyít egy ijjen lista???
  • schrank
    már bocs hogy de pontosítsunk egy kicsikét a magyarok között én vagyok a negyedik legpontosabb ami a világranglistán az 1500-1600-dik helyhez elég a te teljesítményed sajnos nem jogosít fel a kvalifikációs jogok gyakorlásához amúgy mikor leszel a BBTV-be
  • n003
    ha te unatkozol a bf2-ben akkor valamit rosszul csinálsz .. pl fordítva ülsz a moziban
  • koschwarz
    az ezernemtudomhány játékoshoz képest az én 187. helyem nem is rossz accuracyban, ráadásul én minden kasztot használok, amire éppen szükség van. lehet hogy nem kéne unalmamban pisztollyal lövöldözni?
  • n003
    de a mostani űber-űber-pöccsölt bf2 köszönőviszonyban senincsen a demoval de a fíílinget azt adja
  • erdos
    Jó hogy kérdezed, van egy erre specializálódott szakértőnk Gameoverr néven. Mindent tud a demóról
    Amúgy annyira jó mint a demók szoktak, ha kedvet csinál akkor vedd meg ha nem tetszik akkor meg ne.
  • kisfigi1993
    sziasztok!
    szerintetek a battlefield 2 jó demóba?
  • erdos
    Uhh, gumitank :D
  • joebacsi
    lazák a srácok :D
  • mesor
  • Danee
    jaja, most beszéltük át, pl ha leaknéztuk volna a gázlot akkor nem jött volna be a dzsip, és nem született volna oda avgy 8 ember
    szóval nagyon tanulságos volt a meccs..

az tetszett mikor vaktában lőttem egyet helire tankkal, és már zuhant is :)) cleansweepen
  • VéNY HaLlak65
    Grat skacok. Sajnálom, hogy szétestünk cleensweeten s nem tudtuk megmutatni, hogy mire is vagyunk képesek ezen a pályán. A karkand jó, volt bár a taktikátokon dolgozni kell még mec oldalon, mert majdnem csúnya vége lett.
  • Danee
    ygakwar=gyakwar
  • Danee
    Köszönjük a VéNY klánnak a ma esti ygakwart, az utolsó körön az összes körmöm lerágtam :)

cleansweep
    295-232 LoB MEC -- LoB win
    282-239 LoB USA -- LoB win

karkand
    292-241 LoB USA -- LoB win
    202-265 LoB MEC -- VeNY win

1071-977 LoB WIN
  • schrank
    mindenki medic volt mi ?
  • Deqwator
    GRAT MINDENKINEK!!!
  • mesor
    Szerintem nagyon jó és izgalmas döntő volt!

Semmi taktika mindenki ment előre és vállalta a nyílt sisakos harcot. Én személy szerint a döntő két kört élveztem a legjobban.
  • Deqwator
    Én is ezen bosszankodtam, mire észbekaptam hogy mi is van nem volt zászlónk és pontot se tudtam szerezni mert ugye halott voltam(xar volt a csapat elosztás)
  • sector512
    Ráadásul pont a döntőnél :))
  • mesor
    Szegény szerintem már látta a kaszást amikor 16 feldühödött emberke egyszerre nézett rá! :D

Aztán nagyon gyorsan eltünt a színhelyről! :DDD
  • HTS s3rg1nh00
    nálunk volt olyan számtechen,h.az ajtó melletti gépen a tápon volt egy 110/220-as kapcsoló ugye...a gép be volt kapcsolva,egy gyerek meg kipróbálta a kapcsolót,átkapcsolta 110re a gépet,erre durr,a fél suliban elment az áram
  • mesor
    Szerintem egész jó kis LAN lett az egészből!

Az a bizonyos kör tényleg elég durva volt. Én is 7-0 K/D-vel zártam de szerencsém volt mert minden zászlóhoz az elsők között értem oda. :)

Grat mindenkinek!
  • sector512
    Az egész lan-on egyébként az volt a legdurvább mikor egy kb 10 éves kissrác odasétált a szerverhez és kinyomta
  • schrank
    arról miért nem csináltál képet amikor a következő körben már teljes időt játszottam és transzportkirálykodtam punishos gyökér
  • HTS s3rg1nh00
    jé vazze én vaok a második
    me neked mindig sikerült a sűrűjében lenned...a többiek meg perceket gyalogoltak,mert vkinek zászlót is kellett húzni...
  • HTS s3rg1nh00
    mondtuk,h.az?az egy vírusírtó..
    mellesleg:SD nem talált 100 fertőzött fájlt...mert 163at talált
    igaz,azokat sem fertőzte meg semmi,csak nem szereti a p2p fájlcserélőket
  • JCSR ODIN
    Grat neked is, igazán jól játszottál, szép volt. Örülök, hogy kettős medic győzelem született 8)

Item! Köszi szépen neked is!

Nah lépek pihenni, mert rendesen zsibbadásig ültem ma már a seggem 8D
  • j4n3k
    kapsz helyettük punisht mint ma :)
  • j4n3k
    maji első kör sharqin
  • schrank
    mit tudtok tökölni ezzel a sok szar progival én nem használok semmi ilyesmit mégis megy a BF2 igaz a windóz funkcióinak fele rejtélyes körülmények között eltűnt de azokat úgysem használom sohasem
  • item
    Grat!!
  • mNzJean
    Hello all ,én is most értem haza a lanról , nekem sajna csak a 2. hely jutott ,kemény kis csaták voltak ,Odinnal fej fej mellett haladtunk ,de aztán az első körben 50 pont előnyre tett szert amit már nem tudtam behozni,Vibrit sajnálom ő tényleg nagyon ráfaragott egy squadban voltunk és tényleg csak a szerencsén mullott ,hogy kiesett.Von Body a GBC-ből hozta a 4. helyet ami szintén szép eredmény, grat mindenkinek./ Odin tényleg nagyon jól tolja ezt most volt alkalmam élőben megtapasztalni/
  • Kovács legény
    decsak azért nyert mer én nem mentem végül és nem zavartam
  • Polemius
    A NOD32 nem tűzfal. Ellentétben pl az Outpost az, és még jó is.
  • Verzoo
    Ilyen ötösöm legyen a lottón hogy te nyered
  • HTS s3rg1nh00
    ez mekkora szívás