172102
  • koschwarz
    asszem ma kiderül egy megbeszélésen
  • Deqwator
    direktvót tudom!!!:P(np)
  • n003
    wazze horda gyün a lanra??
  • koschwarz
  • koschwarz
    hátakkormegpláne
  • Nagydög
    Egy vacak deszkavazas buggy volt. Az ilyeneket granatvetovel szoktam intezni, nem hogy Eryxel.
  • Running
    Ne okíccsá mááá, már akkor bf2-ztem mikor te még asse tudtad mi az.
  • Mester01
    Nem.
  • Mester01
    Tudom tudom hogy én vagyok a noob de nehogy már megusza szárazon :)))
  • koschwarz
    mindig page up, maki
  • koschwarz
    naaa, mond meg...

• Running
    Ááááá az hát, sose szoktam büntetni, csak a dtk-s majmokat. Szegény csak lehajított egy bombát és pont túristaúton voltam, fényképeztem ahogy pofán talál, ezért nem büntetek.
  • n003
    kicsikavics van ez így, de ettől még benned van a hiba!! ...és méér kellett leTK-zni?? lehetne mán annyi eszed hogy hagyd a p*csába
  • Running
    Régebben mikor a béna majmok beszálltak a bh-ba és a squadom többi tagja nem fért be akkor mindig azt csináltam h felmentem magasra és elkezdtem pörögni, és mikor a csávó betojt h lezuhanunk és kiugrott máris jöhetett a megfelelő légiszemélyzet.
  • n003
    jahh a bill a hibás!!
  • Mester01
    Kamuzol vald be direkt csináltad.. :DDDDD
  • Running
    Ja én meg elnézést kérek frx-deqwatortól amiért véletlenül megbüntettem. Nagyon égett a pofám. Kibaszott billentyűzeten a rossz gombot találtam el.

Szóval bocsi...
  • Mester01
    Engem is szoktak anyázni egy hires neves klán tagja azért mert nem lövök profin TV rakétával tegnap a ***koja ugy ölt meg hogy kivitt a pálya szélére és ugye lement az életem.
    De nem baj eryxel le TKztam erre a ***loja meg le is punisolt és hogy ha megmondanam ki az akor meg mindenki védené.... röviden ennyit de nem baj akkor sem adom föl valamikor csak megtanulok TV rakétázni. :)))

KAVICS POWAAAAAAAA
  • koschwarz
    de ezzel mi a baj? simán ki lehet lőni, ha kicsit sérült, mindenképpen, de ha jól találod el akkor is. mert egyébként elölről azért tényleg nem mindig elég egy rakéta.
  • n003
    de attól még csíter az édesanyád :)))) naa ezért nem járok magyarokra .. valahogy a külföldi nagy szervereken nem hallani ekkora anyázást ... és a szomorú az hogy ezzel a stílussal nem magáról hanem a klánról lesz rossz véleménye az embernek ... mert ki emléxik egy songó-akárkire, csak a prefix marad meg az emlékben :((
  • Nagydög
    Ja. Anyazas van eleg. Tegnap GS.BF2 Songo tajekoztatott rola, hogy csiter az anyam, mert kilottem Eryxel az egyenesen felem rongyolo dzsipjet. Kozoltem vele, hogy "A tiedet, eletem!" es ennyiben maradtunk.
  • koschwarz
    pontosabban kiontani az észt (bummheccsát)
  • n003
    szerintem meg tökjópofa dolog :)) csípás nem érezhetné biztonságban magát többé hogy odaba***a a kléjmórt a létra tetejére oszt mehet osztani az észt!(?)
  • koschwarz
    érdekes, valahogy én is idegesebb leszek mindig ha magyar szerveren jáccok, mintha jobban teli lenne x-aktákkal és parajelenségekkel (mittomén, már rég a fedezékben vagyok de úgyis lelőnek, meg "ennek nem elég 3 darab 3-as telitalálatos sorozat"?)

biztos lag és bug miatt (szoktuk mondani)

úgyhogy én is főleg a német-angol szervereken maradok, a németek általában normális népség, különösen mostanában van egy k-play-es szerver, ha azon benn van [ES]secret squirrel nevű admin (általában mindig), akkor lehet nyugodtan jáccan, úgy vágja ki a szabályszegőket, mint a pinty
  • koschwarz
    még csak az kéne hogy az ember nyakába is ellenség hulljon
  • n003
    jajj amit mondani akartam : vasárnap lámultam egy kicsit SF-ben only warlord-on és naon teccet a kampó-zipline dolog :)) kár hogy egy pöcsben nem rakják bele az alapba .. vagy legalább gázmaszkos cuccot :)))
  • n003
    najóó arra megkár szót pazarolni :)))
  • n003
    nemhinném ;)) nem jáccom magyarokon mert nekem sajna laggolnak .. jobban mint az uk és ger szerverek, meg nekem az anyázás nem hiányzik!!!! :(
  • n003
    hihi :)) mondom ezt én aki pénteken 35/4 KD csináltam apc-vel a ratyi 64es sztrájkon :) pedig csak a gatehous-tól hátrafelé védekeztem a commanderrel, mert minden ratyi hotel-tér bűvkörben égett :((
  • koschwarz
    egyébként 1x-2x mintha már összetalálkoztam volna vele. valszeg külföldi szervereken jáccik.
  • koschwarz
    mellesleg miért van az, hogy mostanában a magyar szerverek k***ára üresek? egy-két szerver úgy-ahogy teli van a többi meg üresen árválkodik a favoritokban. remove-olom őket, mercsak a helyet foglalják.
  • mesor
    Ezzel a sráccal sem játszottam még soha!
  • Beers
    A heliseknek,repülősöknek szerinted mennyi volt a kd-je?
    Főleg az elején!
    Nem hinném,hogy ez csak a páncélosokra vonatkozik!!
  • koschwarz
    háhá, kerülj csak eccer az m16-osom csöve elé
  • koschwarz
    hát igen, a karkandon armorral hentelés gáz.
  • n003
    K/D első a magyarok között az ijjen stat pl az én szememben szart sem ér ... kakrakndon tankkal kempeli a népet gyalog meg szartsem ér :(
  • n003
    émmeg pont támadni szoktam :)) ha van egy kis szerencsém akkor lelövök 3-4 lámát meg berobbantom a uav-t
  • Beers
    K/D-je meg az utolsó :D!
  • n003
    hát ezaz :))

ő meg a második lőpontosságban

pl: Knife 02:03:56 1,142 8 142.7500 76.35%
    biztos nem csalós :)))
  • koschwarz
    izé, akkor szoktam unatkozni, ha éppen védek valamit (pl. sarkin a tornyot). simán elvagyok ilyenekkel public szerveren, mert a példánál maradva az USA team sarkin általában annyira balfasz, hogy a kör első 3 percében elveszíti a tornyot, ami általában a véghez vezet. ha ott vagyok, akkor 6 percig is bírják. ráadásul a próbálkozókből általában összegyűjtök 10 killt, egy halálra.